Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Επισκέπτης
Η κωλοφαρδια λειπει δηλαδή από αυτην την Εθνικη. Ενας μυρωδιας ακομη. Τοσο πολύ σας ποναει να παραδεχθείτε ότι ο Σαντος ηταν μια χαρα προπονητης, και οσοι τον κατηγορουσαν αποδεικνύονται περίτρανα σημερα ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ?
Τωρα εσυ θα με πεις για τον σαντος  :2funny: αιντε βρε γιδι βραδιατικα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Η κωλοφαρδια λειπει δηλαδή από αυτην την Εθνικη. Ενας μυρωδιας ακομη. Τοσο πολύ σας ποναει να παραδεχθείτε ότι ο Σαντος ηταν μια χαρα προπονητης, και οσοι τον κατηγορουσαν αποδεικνύονται περίτρανα σημερα ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ?

O Ρεχάγκελ είχε φάροδος μόνο το 2004 που το πήρε.Ο Σάντος είχε φάρδος σε όλη την πορεία του και η εθνική έκανε επιτυχίες που δεν άξιζε.Αλλά επειδή ο χρόνος τους ξεγυμνώνει όλους,τώρα βλέπουμε την τραγωδία που λέγεται εθνική ομάδα και ελληνικό ποδόσφαιρο !

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαγκες η ομαδα απογοητευει,...δυστυχως και κριμα...απο κει και περα οπως ειπε και ο ρανιερι μενουν αλλοι 21 ποντοι...εγω δεν μιλαω για απευθειας προκριση αλλα εστω για μπαραζ...
ας παμε μπαραζ και βλεπουμε...
αλλα θελει πιστη και στηριξη...εχουμε πει ...στα δυσκολα δειχνουμε χαρακτηρα...
στα ''τι βαρια τι βαρια η πουτσα του τσολια '' με ξωβυζα γκομενακια στην ομονοια ολοι ειμαστε μ,αγκες...
οσοι αγαπανε την ομαδα τωρα θελει χαρακτηρα...
ναι μεν πικρα ειδικα απο την εμφανιση που ειναι απαραδεκτη αλλα ψυχραιμια...
ας κερδισουμε στο ντερμπυ ουραγων  :grin: σαν πρωτο βημα και μετα βλεπουμε...
τωρα αυτοι που λογω οπαδικης αρωστειας χαιρονται δυστυχως ειναι ανθρωπακια και εγω δεν μπορω να κανω τιποτα...
η τιμωρια τους ειναι να ειναι οι ιδιοι τους οι εαυτοι,...
να βλεπουν στον καθρεφτη και να αντικρυζουν μικροψυχα σκουπιδια...
αυτα και καληνυχτα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο ρεχαγκελ ηταν ο καλυτερος τυπε
ο σαντος εχοντας περασει απτον μπουρδελο ελληνικο πρωταθλημα και αφου ηξερε τι τσουρουκαδες εχει να προπονησει προσαρμοστηκε σε αυτο το παιχνιδι που μπορουν να παιξουν
O Γερμανος οντως επαιρνε το 150% απο τους παιχτες του,αλλα...Υπαρχει ενα μεγαλο αλλα..Ειχε Νικοπολιδη,Τσαρτα,Ζαγορακη,Μπασινα,Δελλα,Κατσουρανη,Καραγκουνη στα ντουζενια τους,Νικολαιδη,μια φουρνια που δεν εχει αντικατασταθει
και ουτε πιστευω οτι προκειται ποτε να γινει.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πολυ μεγάλο χάλι. Αυτο τα λεει ολα νομιζω. Οκ , να δεχθω οτι ο προπονητης ειναι νεος και δεν ξερει καλα την ομαδα και τα χουγια των παικτων. Οκ υπαρχουν και παικτες νεοι και θελουν χρόνο να δεσουν. Που ειναι το παθος ? η θεληση για την νικη ? το τρεξιμο?
Φωτεινη εξαιρεση ο Παπασταθοπουλος και μετα σε προσπαθεια ο Τορροσιδης. Αντε να βαλουμε και Μανωλα , Ταχτσιδη. Αμα ψαχνει με το ζορι 4-5 παικτες που διακριθηκαν απο τους 13 που επαιξαν , δεν παιρνεις νικη ουτε με τους νησιώτες την επομενη αγωνιστικη.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.259
Πόντοι
5.916
αγαπημένα μου παιδάκια είναι απλό...γιατί χωλοσκάτε σε μαλακισμένες συζητήσεις του κώλου δείχνοντας τον τραμπουκισμό που κρύβετε μέσα σας και τίποτα άλλο???????

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!!!!!!!!

τόσο δύσκολο είναι να το γκέγκε????? άει κοιμηθείτε τώρα

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
μεγαλη μπαλα παιξαμε σημερα παιδια.....απλα ημασταν λιγο ατυχοι

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
O Γερμανος οντως επαιρνε το 150% απο τους παιχτες του,αλλα...Υπαρχει ενα μεγαλο αλλα..Ειχε Νικοπολιδη,Τσαρτα,Ζαγορακη,Μπασινα,Δελλα,Κατσουρανη,Καραγκουνη στα ντουζενια τους,Νικολαιδη,μια φουρνια που δεν εχει αντικατασταθει
και ουτε πιστευω οτι προκειται ποτε να γινει.
:thumbsup:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
πιστευω ότι εκανα καλη επιλογή που γαμαγα στα μπουρδελα με 10 ευρω σημερα το βραδι από το να δω εθνικη..

Επισκέπτης
Γιατι να μην σου πω εγω για τον Σαντος? Ποιος εισαι εσυ δηλαδή και ξερεις καλυτερα?
εχει κανει παοκ λεμε, εκτος απο τα ματς εχω παει και σε πολλες προπονησεις του... αντε τραβα για υπνο τωρα χασοδικη δεξιε που τα δικαστηρια δεν ξερεις κατα που πεφτουν.  :S

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
πιστευω ότι εκανα καλη επιλογή που γαμαγα στα μπουρδελα με 10 ευρω σημερα το βραδι από το να δω εθνικη..
λαθος φιλε,επρεπε να δεις το ματς ειχε πολυ ενδιαφερον ,θεαμα απιστευτο,φασεις κλπ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
εχει κανει παοκ λεμε, εκτος απο τα ματς εχω παει και σε πολλες προπονησεις του...
Συγνωμη, δεν ηξερα ότι μιλαω με έναν τεραστιο ειδημονα που εχει δει προπονήσεις και παιχνίδια του ΠΑΟΚ επι Σαντος.
Θα τολμουσα να πω ότι τον εχω δει κι εγω όταν ηταν στην ΑΕΚ, αλλά ποιος είμαι να συγκριθώ με έναν παοκτση...

Επισκέπτης
Συγνωμη, δεν ηξερα ότι μιλαω με έναν τεραστιο ειδημονα που εχει δει προπονήσεις και παιχνίδια του ΠΑΟΚ επι Σαντος.
Θα τολμουσα να πω ότι τον εχω δει κι εγω όταν ηταν στην ΑΕΚ, αλλά ποιος είμαι να συγκριθώ με έναν παοκτση...
ρε δεν δουλευεις ποτε στην ζωη σου ρε τεμπελχανα  :2funny: τραβα για υπνο λεμε που με πουλας και πνευμα. χανουμιτσο  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom