Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
H Ελλάδα έχει σταθερά ένα 10 % σκληρών φασιστών και άλλο ένα 10% πιο μαλακών ακροδεξιών ! Δεν νομίζω εκεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Στη ρωσόδουλη Σερβία που υπάρχει το κόμμα του Σέσελι μπορεί !

Το κόμμα του Σέσελι υπάρχει και είναι ΚΑΜΑΡΙ μας. Ο Σέσελι ήταν στη Βοσνία και καθοδήγησε ΚΑΙ τους Ελληνες εθελοντές να κάνουν αυτό που έπρεπε. Τωρα ειναι στη Χαγη εδω και 11 χρόνια ΧΩΡΙΣ να του έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτο ειναι 'δημοκρατία";

Οσο για τους κροάτες, ηταν παντα ανθέλληνες και ΠΑΝΤΑ φασίστες. Αν πας Δαλματία και ειδικά Split και Sibenic θα καταλάβεις πόσο δημοκρατες ειναι. Ψωνισμένα σκατά ειναι οι κροατες αυτό ειναι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάμε Ελλαδάρα....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

10668812_10153338383300931_7048616161691480789_o.jpg

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Τι ποσοστό έχουν ρε τύπε οι φασίστες στην Κροατία ? Έτσι απο περιέργεια...

Eτσι απο περιεργεια εχει πατησει το ποδαρακι σου σε καμια απο αυτες τις χωρες ?( κροατια, ουγγαρια, τσεχια κλπ σκατα? ) η απλα καθεσαι και κανεις αναλυσεις του καναπε?

andonis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Κριτικές
14
Like
206
Πόντοι
290
Οι  Ούγγροι χάσανε απο την Β.Ιρλανδία εντός ...οι 2 πρώτοι περνάνε απευθείας απο τον όμιλο, εγω πιστευω χαλαρά θα περάσουμε.Βλεπω και νίκη σήμερα, πάμε Ελλαδάρα!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το κόμμα του Σέσελι υπάρχει και είναι ΚΑΜΑΡΙ μας. Ο Σέσελι ήταν στη Βοσνία και καθοδήγησε ΚΑΙ τους Ελληνες εθελοντές να κάνουν αυτό που έπρεπε. Τωρα ειναι στη Χαγη εδω και 11 χρόνια ΧΩΡΙΣ να του έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτο ειναι 'δημοκρατία";

Οσο για τους κροάτες, ηταν παντα ανθέλληνες και ΠΑΝΤΑ φασίστες. Αν πας Δαλματία και ειδικά Split και Sibenic θα καταλάβεις πόσο δημοκρατες ειναι. Ψωνισμένα σκατά ειναι οι κροατες αυτό ειναι

Καλώς το χρυσαυγήτη !! Βλέπετε λοιπόν ποια είναι η Ελλάδα ?? Ποια Κροατία και ποια Ουγγαρία μου λέτε εσείς τώρα...τέτοια πνευματική παρακμή μόνο εδώ και στη Ρωσία υπάρχει !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οι  Ούγγροι χάσανε απο την Β.Ιρλανδία εντός ...οι 2 πρώτοι περνάνε απευθείας απο τον όμιλο, εγω πιστευω χαλαρά θα περάσουμε.Βλεπω και νίκη σήμερα, πάμε Ελλαδάρα!
Γιατί η Ουγγαρία είναι καλύτερη ομάδα από την Β.Ιρλανδία νομίζεις?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι ποσοστό έχουν ρε τύπε οι φασίστες στην Κροατία ? Έτσι απο περιέργεια...
τυπε δεν ξερω αν υπαρχει αντιστοιχο κομμα στην βουλη τους οπως ειναι εδω η χ.α
αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται κιολας
ολοι οι κροατες ειναι φασιστες ;)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Έτοιμη η σύνθεση των Φερόε !
www.in.fo/news-detail/news/hesir-byrja-imoti-finnlandi/]http://www.in.fo/news-detail/news/hesir-byrja-imoti-finnlandi/[/url]

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Καλώς το χρυσαυγήτη !! Βλέπετε λοιπόν ποια είναι η Ελλάδα ?? Ποια Κροατία και ποια Ουγγαρία μου λέτε εσείς τώρα...τέτοια πνευματικη΄παρακμή μόνο εδώ και στη Ρωσία υπάρχει !
καλα ρε τον αγωνα πριν λιγο που τα κομμουνια χαλασαν την εθνικη δεν τον ειδατε???????????
με χρυση αυγη θα αποκλιζομασταν απο τους 16??????????????????
τοσο τρομπες ειστε ματια δεν εχετε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
καλα ρε τον αγωνα πριν λιγο που τα κομμουνια χαλασαν την εθνικη δεν τον ειδατε???????????
με χρυση αυγη θα αποκλιζομασταν απο τους 16??????????????????
τοσο τρομπες ειστε ματια δεν εχετε

Οι χρυσαυγήτες θα το έστηναν το ματσάκι σύντροφε !  :rockon:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Καλώς το χρυσαυγήτη !! Βλέπετε λοιπόν ποια είναι η Ελλάδα ?? Ποια Κροατία και ποια Ουγγαρία μου λέτε εσείς τώρα...τέτοια πνευματική παρακμή μόνο εδώ και στη Ρωσία υπάρχει !

Μαθε να κανεις συγκρισεις σωστες οχι με οτι διαβαζεις. Ο χειροτερος χρυσαγιτης εδω στην Ελλαδα ειναι ενας μεσος κανονικος Ουγγρος η Κροατης. Ειναι αλλ τα μεγεθη και οι αναλογιες. Εκει ειναι ρατσιστες και φασιστες απο πεποιθηση ολοι και το φασμα ειναι απο μονο του πολυ δεξιοτερα απο οτι εδω. Μη μπαινεις στη διαδικασια ασε

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
296
Πόντοι
36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom