Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
αντισθενη???? κατι επαθε το σαιτ....μπαινω να διαβασω για ποδοσφαιρο και μου βγαινουνε φασιστες...
Είμαστε εκτός θέματος..έχεις δίκιο...
αντισθενη???? κατι επαθε το σαιτ....μπαινω να διαβασω για ποδοσφαιρο και μου βγαινουνε φασιστες...
H Ελλάδα έχει σταθερά ένα 10 % σκληρών φασιστών και άλλο ένα 10% πιο μαλακών ακροδεξιών ! Δεν νομίζω εκεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Στη ρωσόδουλη Σερβία που υπάρχει το κόμμα του Σέσελι μπορεί !
Πάμε Ελλαδάρα.......
Τι ποσοστό έχουν ρε τύπε οι φασίστες στην Κροατία ? Έτσι απο περιέργεια...
Πάμε Ελλαδάρα.......
Πάμε Ελλαδάρα.......
Το κόμμα του Σέσελι υπάρχει και είναι ΚΑΜΑΡΙ μας. Ο Σέσελι ήταν στη Βοσνία και καθοδήγησε ΚΑΙ τους Ελληνες εθελοντές να κάνουν αυτό που έπρεπε. Τωρα ειναι στη Χαγη εδω και 11 χρόνια ΧΩΡΙΣ να του έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτο ειναι 'δημοκρατία";
Οσο για τους κροάτες, ηταν παντα ανθέλληνες και ΠΑΝΤΑ φασίστες. Αν πας Δαλματία και ειδικά Split και Sibenic θα καταλάβεις πόσο δημοκρατες ειναι. Ψωνισμένα σκατά ειναι οι κροατες αυτό ειναι
Γιατί η Ουγγαρία είναι καλύτερη ομάδα από την Β.Ιρλανδία νομίζεις?Οι Ούγγροι χάσανε απο την Β.Ιρλανδία εντός ...οι 2 πρώτοι περνάνε απευθείας απο τον όμιλο, εγω πιστευω χαλαρά θα περάσουμε.Βλεπω και νίκη σήμερα, πάμε Ελλαδάρα!
τυπε δεν ξερω αν υπαρχει αντιστοιχο κομμα στην βουλη τους οπως ειναι εδω η χ.αΤι ποσοστό έχουν ρε τύπε οι φασίστες στην Κροατία ? Έτσι απο περιέργεια...
Οι Ούγγροι χάσανε απο την Β.Ιρλανδία εντός ...οι 2 πρώτοι περνάνε απευθείας απο τον όμιλο, εγω πιστευω χαλαρά θα περάσουμε.Βλεπω και νίκη σήμερα, πάμε Ελλαδάρα!
καλα ρε τον αγωνα πριν λιγο που τα κομμουνια χαλασαν την εθνικη δεν τον ειδατε???????????Καλώς το χρυσαυγήτη !! Βλέπετε λοιπόν ποια είναι η Ελλάδα ?? Ποια Κροατία και ποια Ουγγαρία μου λέτε εσείς τώρα...τέτοια πνευματικη΄παρακμή μόνο εδώ και στη Ρωσία υπάρχει !
Πάλι ψαράδες,άνεργοι,τραπεζικοί υπάλληλοι και συνταξιούχοι παίζουν τύπε
καλα ρε τον αγωνα πριν λιγο που τα κομμουνια χαλασαν την εθνικη δεν τον ειδατε???????????
με χρυση αυγη θα αποκλιζομασταν απο τους 16??????????????????
τοσο τρομπες ειστε ματια δεν εχετε
Πάλι ψαράδες,άνεργοι,τραπεζικοί υπάλληλοι και συνταξιούχοι παίζουν τύπε
Καλώς το χρυσαυγήτη !! Βλέπετε λοιπόν ποια είναι η Ελλάδα ?? Ποια Κροατία και ποια Ουγγαρία μου λέτε εσείς τώρα...τέτοια πνευματική παρακμή μόνο εδώ και στη Ρωσία υπάρχει !
τυπε σημερα το μεσημερι εβλεπα το Σεϊταριδη να χουφτωνει επι 105 λεπτα τον κωλο του Μιλαν του Μπαρος κατα διαταγη του Γερμανου και με επιασε ένα εθνικο ριγος