apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Το 300 συμβολιζει τα 300 περιπτερα που εχει
στην λευκορωσια εχει τυπε?
Το 300 συμβολιζει τα 300 περιπτερα που εχει
οχι σου εβαλα το σωστο emoticon. .οι κροατες ας προσεχαν.αχ αυτες οι κροατισες τι κοριτσαροι ειναι...εχω παει με κροατισα.μωρακλα ηταν.α γιατι δεν λαμβανεται υποψην τον αγωνα με τους γεωργιανους??περιμενε γιατι δεν ειναι σιγουρη η προκριση ακομα.εδω την μαλτα και την κερδιζουμε με το ζορι στην γεωργια στα κατσικοχωραφα τους θα ειναι ευκολο...??;Εχω κι άλλες ψηλέ,αλλά αντί για θα μου κάνεις
Anyway,πάμε πάλι euro.Μαγκιά των παιδιών.
Μετά το 2004 κι αν εξαιρέσουμε το επόμενο mundial που πληρώσαμε τη μαλακία με την Ουκρανία και μείναμε όξω,στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις είμασταν εκεί.
Τώρα τί κάναμε,άλλο φρούτο.
Δεν τους χάλασε τους Κροάτες που ήρθαν και με τουπεδάκι
οχι σου εβαλα το σωστο emoticon. .οι κροατες ας προσεχαν.αχ αυτες οι κροατισες τι κοριτσαροι ειναι...εχω παει με κροατισα.μωρακλα ηταν.α γιατι δεν λαμβανεται υποψην τον αγωνα με τους γεωργιανους??περιμενε γιατι δεν ειναι σιγουρη η προκριση ακομα.εδω την μαλτα και την κερδιζουμε με το ζορι στην γεωργια στα κατσικοχωραφα τους θα ειναι ευκολο...??
Θα ξηγηθεί ο καραφλός ρε τύπε μη μασάς
Θα ξηγηθεί ο καραφλός ρε τύπε μη μασάς
τυπε αν καταφερουμε να χασουμε απτην αδιαφορη γεωργια και με καραφλα στον παγκο τι να πωοχι σου εβαλα το σωστο emoticon. .οι κροατες ας προσεχαν.αχ αυτες οι κροατισες τι κοριτσαροι ειναι...εχω παει με κροατισα.μωρακλα ηταν.α γιατι δεν λαμβανεται υποψην τον αγωνα με τους γεωργιανους??περιμενε γιατι δεν ειναι σιγουρη η προκριση ακομα.εδω την μαλτα και την κερδιζουμε με το ζορι στην γεωργια στα κατσικοχωραφα τους θα ειναι ευκολο...??
επειδη ολοι ξερουμε οτι αυτη η ομαδα δεν μπορει να δημιουργησει ευκολα και δεν εχει και την μεγαλη τεχνικη καταρτιση για αυτο δεν εχω τιποτα 100 τοις εκατο σιγουρο.τυπε αν καταφερουμε να χασουμε απτην αδιαφορη γεωργια και με καραφλα στον παγκο τι να πω
Ε ενταξει, δεν γινονται αυτα.οχι σου εβαλα το σωστο emoticon. .οι κροατες ας προσεχαν.αχ αυτες οι κροατισες τι κοριτσαροι ειναι...εχω παει με κροατισα.μωρακλα ηταν.α γιατι δεν λαμβανεται υποψην τον αγωνα με τους γεωργιανους??περιμενε γιατι δεν ειναι σιγουρη η προκριση ακομα.εδω την μαλτα και την κερδιζουμε με το ζορι στην γεωργια στα κατσικοχωραφα τους θα ειναι ευκολο...??
Για του λογου το αληθες Δυναμο Ζαγκρεμπ - Ερυθρος Αστερας 1990 η απολυτη καφριλα!!!!οι κροατες ειναι ο ορισμος του σκληρου χουλιγκαν.δεν μιλαμε για γατακια.φοβος καιι τρομος και σε συλλογικο και σε εθνικο επιπεδο.στην ουεφα τραβανε τα μαλλια τους οποτε εχουν ευρωπαικο παιχνιδι χαιντουκ και δυναμο.οι μονοι ευρωπαικα που τους κοντραρουν ειναι σερβοι και πολωνοι
και ο γιωργακης φαινοταν αδυνατονΕ ενταξει, δεν γινονται αυτα.
τυπε το πιστευεις οτι σε σκεφτομουν λογω της κροατιας?κοζαρες καμια κροατισα απο την τηλεοραση? ;)θεες σου λεω...Για του λογου το αληθες Δυναμο Ζαγκρεμπ - Ερυθρος Αστερας 1990 η απολυτη καφριλα!!!!
και ο γιωργακης δεν γινοταν να κυβερνησει ενοουσα...παντως γινονται και αυτο θελει προσοχη...Ε ενταξει, δεν γινονται αυτα.
αυτο ειναι το ματς αφορμη για την εναρξη του εμφυλιου στην γιουγκοσλαβιαΓια του λογου το αληθες Δυναμο Ζαγκρεμπ - Ερυθρος Αστερας 1990 η απολυτη καφριλα!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.globaldatingrevolution.com/images/articles/euro-girls/large/15-croatian-women.jpg[/img[/URL]]τυπε το πιστευεις οτι σε σκεφτομουν λογω της κροατιας?κοζαρες καμια κροατισα απο την τηλεοραση? ;)θεες σου λεω...
http://[URL unfurl="true"]www.globaldatingrevolution.com/images/articles/euro-girls/large/15-croatian-women.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.mimilas.com/wp-content/uploads/2008/06/croatian_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αχ αχ αχ...καυλες θεες!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
να μην τα κερασουν τα παιδια ενα απεριτιφ,ενα κοκτειλ?τοσα χιλιομετρα κανανε..08.10.2011 - 15:47
Share
5
To... τραβάνε οι Κροάτες!
Για... κοινό σχέδιο της ΕΠΟ, της αστυνομίας και των Σέρβων χούλιγκαν κατά της Κροατίας κάνουν λόγο οι οπαδοί της «Hrvatska»! Δείτε τι γράφει ο Τύπος της χώρας.
Τα επεισόδια που έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ξεκίνημα του ματς της Ελλάδας με την Κροατία είχαν ως αφετηρία την ελληνική πλευρά. Ωστόσο οι Κροάτες φτιάχνουν... σενάρια ταινίας, εμπλέκοντας την Ομοσπονδία, την αστυνομία και τους... Σέρβους στα επεισόδια, με κοινό άξονα όλων των αποκλεισμό των Κροατών!
Όπως αναφέρει η 24 Sata της Κροατίας και το sportal.hr, η επίσημη Ένωση υποστηρικτών της Εθνικής Κροατίας με το όνομα «πάντα πιστοί» έγραψε στο γκρουπ της στο Facebook: «Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με Σέρβους χούλιγκαν και την αστυνομία προσπάθησαν να εξασφαλίσουν την πρόκριση των Ελλήνων στο Euro, έδειραν παιδιά στους δρομους, προσπάθησαν να μας πυρπολήσουν όταν ένας άνθρωπός μας έχασε το δάχτυλό του. Λύπη, θρήνος και οργή...»
Το ρεπορτάζ των Κροατών αναφέρει ότι «Έλληνες χούλιγκαν επιτέθηκαν στους οπαδούς της Κροατίας πριν από το ματς και τους πέταξαν πέτρες στο πούλμαν. Οι ταραχές συνεχίστηκαν στο γήπεδο. Ένας οπαδός της Κροατίας έχασε κάποια δάχτυλα, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο παιδιά και κάποιοι τουρίστες. Οι Έλληνες πέταξαν και μολότοφ, η οποία ευτυχώς σταμάτησε πάνω στο πλέξιγκλας».
Πηγή: gazzetta.gr