alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος ελληνας παικτης ειναι πλουσιος?Τί έναν,όλοι οι Έλληνες παίκτες.
Ποιος ελληνας παικτης ειναι πλουσιος?Τί έναν,όλοι οι Έλληνες παίκτες.
1,3 ο Φορτουνης χωρις μπονους,διαφημισεις κτλΠοιος ελληνας παικτης ειναι πλουσιος?
Ποιος ελληνας παικτης ειναι πλουσιος?
Εγω τον ρωτησα να μου πει ποιος παικτης που δεν εχει ιδεα απο μπαλα, εχει πλουτισει απο το ποδοσφαιρο1,3 ο Φορτουνης χωρις μπονους,διαφημισεις κτλ
Εγω τον ρωτησα να μου πει ποιος παικτης που δεν εχει ιδεα απο μπαλα, εχει πλουτισει απο το ποδοσφαιρο
Μου απανταει ολοι οι Ελληνες
Τον ρωταω ποιος Ελληνας εχει πλουτισει
Και μου απαντας εσυ ο Φορτουνης
Αρα να υποθεσω οτι ο Φορτουνης δεν εχει ιδεα απο μπαλα?
Για πες εναν?
Απαντησα ποιος ειναι πλουσιος,παντως υπαρχουν πολλοι που βγαλαν πολλα λεφτα χωρις να παιξουν μπαλα,Χαριστεας με τεραστια συμβολαια στο εξωτερικο για παραδειγμαΕγω τον ρωτησα να μου πει ποιος παικτης που δεν εχει ιδεα απο μπαλα, εχει πλουτισει απο το ποδοσφαιρο
Μου απανταει ολοι οι Ελληνες
Τον ρωταω ποιος Ελληνας εχει πλουτισει
Και μου απαντας εσυ ο Φορτουνης
Αρα να υποθεσω οτι ο Φορτουνης δεν εχει ιδεα απο μπαλα?
Απο αυτους που αναφερεις, αμπαλος δεν ειναι κανεναςΑχρηστέας, Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Βρύζας, Γκέκας, Τζίωλης....ουκ έστι αριθμός άμπαλων που πλούτισαν.
Αυτο δεν θα σου το απαντησωΕσύ που είσαι και δικηγόρος,πόσα λεφτά βγάζεις το χρόνο;
Αυτο δεν θα σου το απαντησω
Εγω παντως οσα βγαζω, θα τα βγαζω ως τα 70-75
Ενας ποδοσφαιριστης οσα βγαζει, θα τα βγαζει ως τα 33 το πολυ
Απο αυτους που αναφερεις, αμπαλος δεν ειναι κανενας
Μην τρελαθουμε κιολας
Απο αυτους που αναφερεις, αμπαλος δεν ειναι κανενας
Μην τρελαθουμε κιολας
Ούτε του παπά δεν το λένε που έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ από κάτι στο οποίο ήταν άσχετοι. κανένα άλλο επάγγελμα δεν το προσφέρει αυτό
Είναι σαν να πάει ο Αλεξ στο δικαστήριο,να μιλάει σαν τον Ανατολάκη και να τον πληρώνουν εκατομμύρια.Κάτι τέτοιο έγινε με τους Αχριστέες και τους Βρύζες
Σκέψου οτι έβγαλαν αυτοί οι άχρηστοι εκατομμύρια και ο χατζηπαναγής θα πεθάνει φτωχός. αν είχαν τύχει στην εποχή του ούτε 500 δραχμές τον μήνα δεν θα έπαιρναν κάτι καραγκούνηδες, γκέκες κλπ.
Ο Χατζηπαναγής όση μπάλα ήξερε,άλλο τόσο ήταν αμεα στο μυαλό.Γι'αυτό θα πεθάνει φτωχός αντί να είναι το ονομά του πλάι στου Μαραντόνα.
Δεν ξερω τύπε
Ρωτα τους υπευθυνους της Χοφενχαιμ που του εκαναν τετραετες συμβολαιο
Έ,ναι...έχει και στη Γερμανία μαλάκες που πληρώνουν τουρίστες που δεν παίζουν ποτέ !
Παντού, έχει, είναι παγκόσμιο το σύστημα των μάνατζερ .Η Φιορεντίνα δεν είχε κάνει 4 χρόνια συμβόλαιο στο παλτό τον αλβανό νίνη? για γέλια
Πάρμα ή Φιορεντίνα ήταν ? Νομίζω Πάρμα