kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.232
- Πόντοι
- 7.885
Βλάκα και τρόμπα σάκη τσιώλη ,η καλύτερη γραμμή της ελλάδας είναι η άμυνα,σίγουρα με αυτήν θα πάει μουντιάλ ,πόσο πιρφόρος μπορεί να είναι ο τύπος.
Ερασιτεχνισμοι τύπε
στο οακα με εμας γαμω τα σπιτια σας,ξεφτιλοπουστες ζελεδες..Ερασιτεχνισμοι τύπε
Αυτα μονο ο τεραστιος Βαμβακούλας τα καταφερνε
Καταλαβε καποτε οτι δεν προλαβαινε τον αντιπαλο επιθετικο, και σφυριξε με αποτελεσμα ο επιθετικος να σταματησει γιατι νομιζε οτι ο διαιτητης τον υπεδειξε οφσαιντ
Εγω αεκτζης ειμαι τύπεστο οακα με εμας γαμω τα σπιτια σας,ξεφτιλοπουστες ζελεδες..
ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΑΡΟΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..
Επομενος... Παρτουζα μας παιρνουν ολοι ετσι κι αλλιως... Ολα τα λεφτα στο γκολ-γκολ με το Λιχτενστάιν.
Και για επομενο προπονητη προτεινω το Σκουρτοπουλο (αυτον του μπασκετ ντε). Θα γαμησουμε κοσμο...
ΤΣΙΡΚΟ!
ΥΓ.: Κραζω ναι...
σκασε ρε καθυστερημενεστο οακα με εμας γαμω τα σπιτια σας,ξεφτιλοπουστες ζελεδες..
ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΑΡΟΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..
Μπράβο του! Να σου πω την αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό, αλλά δεν πολυπίστευα στο Χ τελικό. Γενικά προτιμώ να παίζω τα φαβορί και να πάω στα πιο σίγουρα εξού και το διπλό. Τελικά την πάτησα. Αξίζει να ρισκάρεις και να πας σε εκπλήξεις μερικές φορές. Καλοφάγωτα.1ημΧτελικο εριξε ο κουμπαρος.... 1γιουρο εριξε,120 πηρε...
ΤΡΑΒΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ Κ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ..σκασε ρε καθυστερημενε
Δημιουργήματα μανατζαραίων και συγγενών τους είναι και οι δύο. Είμαι Καλαματιανός και τον ξέρω τον πατέρα του Παπασταθόπουλου. Είναι μεγαλοεργολάβος με πολλά λεφτά...
ναι τυπε μου..Δυο κωλόπαιδα και μισά είναι,και ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς.Κι έχεις πάλι τους δημοσιογλείφτες να τους λένε παίκτες παγκόσμιας κλάσης,ενώ κάθε βδομάδα τους ξεπατώνουν στα γκολ.Η Νάπολι ήδη έχει φάει 7 σε 2 ματς με το Μανωλά μέσα.
《Νοοr1》!?ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ
ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ
ναι τυπε μου..
Κ αυτοι που τους χρυσοπληρωνουν,εντελως μαλακες..
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΝΑ EMAIL ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ??..
ΥΓ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ???
ψάχνουμε την μαγική συνταγή και τα ρίχνουμε στους προπονητές πάντα
από προπονητής στην εθνική εντελώς αποτυχημένος πας και παίρνεις το πρωτάθλημα στην αγγλία με ομάδα που πήγενε για υποβιβασμό......
ταπεινή μου άποψη ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ .κανένας προπονητής δεν φταίει .όλοι κάνουν άψογα την δουλειά τους.
παίχτες που δεν μπορούν να κερδίσουν το λιχτεσταιν και χάνουν απο τα νησιά φερόε στην έδρα τους δεν πρέπει να ξαναπαίξουν στην εθνική ποτέ.Αυτές οι ομάδες που αναφέρω κερδιζονται με ένα ζεσταματάκι μία ωρα πριν τον αγώνα...με προπονητή τον φροντιστή που κουβαλάει νερά.λοιπόν αφήστε τις μαλακίες και σοβαρευτειται όλοι.Παίχτες νέους που δεν έχουν κάνει όνομα ακόμα απο την γ εθνική και που δεν έχουν κάνει διακοπές στην μύκονο.
όλα τα άλλα πουχουν γραφτεί είναι ασχετοσύνες
η μεγαλύτερη μπούρδα πουχω ακουσει στην ζωήμου.ότι χρειαζόμαστε καλό προπονητη για να κερδίσουμε τα φεροε στην έδρα μας.παιχτες δηλαδη της α ερασιτεχνικήςΔεν έχουμε ούτε καλούς παίκτες, ούτε σοβαρό προπονητή ρε μεγάλε. Απλό είναι ! Είναι σοβαρός προπονητής τώρα ο Φαν Σιπ που γελάγανε μαζί του και στην Αυστραλία ? Όσο για αυτή τη μαλακία που λένε όλοι ότι δεν χρειάζεται προπονητής για να κερδίσεις Φερόε και Λιχτενστάιν, θα ίσχυε μόνο αν ήμασταν καμιά υπερδύναμη τύπου Γαλλίας, Ισπανίας, Γερμανίας κλπ. και όχι για τα δικά μας τα ταγάρια, τους ατάλαντους...
η μεγαλύτερη μπούρδα πουχω ακουσει στην ζωήμου.ότι χρειαζόμαστε καλό προπονητη για να κερδίσουμε τα φεροε στην έδρα μας.παιχτες δηλαδη της α ερασιτεχνικής