Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Σήμερα μπήκες με χυμένη μάπα και τρίβεσαι και για επιπλέον χύσια πατριωτών! Πάρτα λοιπόν ---> :2on1:
Είμαι σαφέστατος στην διατύπωσή μου! Στο Μουντιάλ υποστηρίζω Σερβία και Ρωσία!
Τώρα αν σε τσουζουν οι ομάδες του Μιλόσεβιτς, που αδιαφορώ αν για εσένα και τις παρωπίδες σου ήταν κομμουνιστής, για εμένα ήταν Σέρβος πατριώτης και εξολοθρευτής των μουσουλμάνων και του Πούτιν που δεν επιτρέπει την διεμφιλική προπαγάνδα που τόσο σε τρελαίνει τότε χαρά μου και δεν με νοιάζει αν μείνουν και στον πρώτο γύρο αρκεί να πετύχουν το Μαρόκο σου και να το Σκορπίσουν!  :idiot:

Τυπε μην ασχολεισε με κομπλεξικα αποβρασματα.ο τυπος ειναι η ντροπη της καλαματας.μαλλον θα εχει φαει ξυλο απο πατριωτη καλαματιανο.ειμαστε και πολλοι κατι τετοια σκουπιδια που ντροπιαζουν τον τοπο μας εχουμε τον τροπο να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τυπε μην ασχολεισε με κομπλεξικα αποβρασματα.ο τυπος ειναι η ντροπη της καλαματας.μαλλον θα εχει φαει ξυλο απο πατριωτη καλαματιανο.ειμαστε και πολλοι κατι τετοια σκουπιδια που ντροπιαζουν τον τοπο μας εχουμε τον τροπο να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα

Το πολύ, πολύ να μου πάρεις μια πίπα !! Είστε οι μεγαλύτερες κωλοτρυπίδες οι χρυσαυγήτες Καλαματιανοί ! Όλοι ανάπηροι στο μυαλό, γελάμε μαζί σας εδώ...όλο κάτι μπεκρήδες και κάτι κρυφοαδερφούλες και κάτι τέτοιοι!!

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Το πολύ, πολύ να μου πάρεις μια πίπα !! Είστε οι μεγαλύτερες κωλοτρυπίδες οι χρυσαυγήτες Καλαματιανοί ! Όλοι ανάπηροι στο μυαλό, γελάμε μαζί σας εδώ...όλο κάτι μπεκρήδες και κάτι κρυφοαδερφούλες και κάτι τέτοιοι!!
Θα δουμε γιωργακη ποιος ειναι η αδερφη.θα μου τα πεις απο κοντα παλιοσιχαμα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πού θα γαμηθείτε να έρθω να πάρω μάτι;

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Μπράβο στην Εθνική μπάσκετ οτι και να γίνει τα παιδιά τα δίνουν όλα!!!!!!!!!!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ναι αλλα παμε να τον ρουφηξουμε με τις μαλακιες..

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Μπράβο όλοι κατέθεσαν ψυχή.........με τη δεύτερη ομάδα τους πήραμε μέσα στήν Αγγλία.
Καταπληκτικοί Μπουρούσης,Λαρετζάκης και συγκινητικός ο Βασιλόπουλος,όλοι κάνανε το καθήκον τους.....χίλια μπράβο.
Τι έκανε ο Αθηναίου¡!!!!!!!!!!!!!μας τρέλλανε
Το είπα φίλε ότι και να γίνει

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
παλι καλα δε λες ! ..anwy.. ευτυχως ολα καλα..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.058
Πόντοι
5.506
πονανε τα ματακια μου......

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αυτός ο Φορτούνης, μήπως πρέπει να γίνει αμυντικός τελικά; Το τελείωμά του μου θύμισε τον εαυτό μου όταν έπαιζα δεξί μπακ στο β' τοπικό

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Με τάματα και προσευχες θα αρχισουμε παλι μου φαινεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αυτός ο Φορτούνης, μήπως πρέπει να γίνει αμυντικός τελικά; Το τελείωμά του μου θύμισε τον εαυτό μου όταν έπαιζα δεξί μπακ στο β' τοπικό
Aυτός τύπε στα γεράματα θα γινει λίμπερο σαν τον Ζαετς, που απο ενα σημειο και περα κινειτο μονο εντος δεκα τετραγωνικων μετρων.

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.704
Πόντοι
216
Η Εθνική παίζει με τα δεύτερα στην ουσία εδω και 4 χρόνια με ενα πολυ μέτριο προπονητή και μαλάκες στην ΕΠΟ...Ο Σαμαράς έγινε παλαίμαχος απο τα 28   33 είναι σήμερα θα μπορούσε να παιζει ακόμα αλλα ας όψονται οι Καινουργιου και οι Φουρεηρες ,ο Νίνης ολο τραυματισμούς και αυτος τα μυαλά στα εξωγηπεδικά ο Φετφατζίδης  έγινε Λορενς της Αραβίας ο Σάμαρης Φορτουνης αν και παίζουν Εθνικη είναι σαν να μην παίζουν ... φανταστείτε να έπαιζαν ολοι αυτοί κανονικα σε φουλ φορμα με Μήτρογλου μπροστά καπως καλύτερα θα είμασταν δε λεω οτι θα πηγαίναμε Μουντιάλ απλα θα βλέπαμε λίγο μπάλα λίγα γκόλ όχι αυτό το άμπαλο κακέκτυπο του κούτσου  κούτσου ball της Εθνικής του 2004-2014.
Η Εθνική Ελλάδας δεν έχει πρόβλημα πίσω αντίθετα παράγει παγκοσμίου κλάσεως αμυντικούς ανέκαθεν απο την μέση και μπροστά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και στην τακτικη εχει πρόβλημα που προσπαθεί με τραγικό τρόπο να επαναλάβει το παιχνίδι της Εθνικής Ρεχάγκελ (που ειχε βασιστεί στο τότε Παναθηναικό Κυράστα/Αναστασιάδη/Μαρκαριάν) μετα την πανωλεθρία της εμπειριας Ρανιέρι.Ο Παναθηναικός απο το 2011 πάσχει και μαζί του πάσχει και η Εθνική,η επιβολή του Συστήματος Μαρινάκη και των  μανατζαραίων στην Εθνική μας οδήγησαν σε αυτα τα χάλια με νατουραλιζέ Ξένους Ρέτσους Καπετανους Διαμαντάκους Σταφυλίδηδες και bisexual μοντέλα μέσα στα τατουάζ και τις φράντζες.Μακραν η χειρότερη Εθνική οχι τοσο στα αποτελέσματα αλλα στην εικόνα που βγάζει σαν ομάδα κακοποιεί το ποδόσφαιρο ,η Εθνική του 2004 μπροστά της φαντάζει Βραζιλία ‘82

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Μέ ένα περίστροφο ΟΛΑ γίνωνται...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Η Εθνική παίζει με τα δεύτερα στην ουσία εδω και 4 χρόνια με ενα πολυ μέτριο προπονητή και μαλάκες στην ΕΠΟ...Ο Σαμαράς έγινε παλαίμαχος απο τα 28  33 είναι σήμερα θα μπορούσε να παιζει ακόμα αλλα ας όψονται οι Καινουργιου και οι Φουρεηρες ,ο Νίνης ολο τραυματισμούς και αυτος τα μυαλά στα εξωγηπεδικά ο Φετφατζίδης  έγινε Λορενς της Αραβίας ο Σάμαρης Φορτουνης αν και παίζουν Εθνικη είναι σαν να μην παίζουν ... φανταστείτε να έπαιζαν ολοι αυτοί κανονικα σε φουλ φορμα με Μήτρογλου μπροστά καπως καλύτερα θα είμασταν δε λεω οτι θα πηγαίναμε Μουντιάλ απλα θα βλέπαμε λίγο μπάλα λίγα γκόλ όχι αυτό το άμπαλο κακέκτυπο του κούτσου  κούτσου ball της Εθνικής του 2004-2014.
Η Εθνική Ελλάδας δεν έχει πρόβλημα πίσω αντίθετα παράγει παγκοσμίου κλάσεως αμυντικούς ανέκαθεν απο την μέση και μπροστά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και στην τακτικη εχει πρόβλημα που προσπαθεί με τραγικό τρόπο να επαναλάβει το παιχνίδι της Εθνικής Ρεχάγκελ (που ειχε βασιστεί στο τότε Παναθηναικό Κυράστα/Αναστασιάδη/Μαρκαριάν) μετα την πανωλεθρία της εμπειριας Ρανιέρι.Ο Παναθηναικός απο το 2011 πάσχει και μαζί του πάσχει και η Εθνική,η επιβολή του Συστήματος Μαρινάκη και των  μανατζαραίων στην Εθνική μας οδήγησαν σε αυτα τα χάλια με νατουραλιζέ Ξένους Ρέτσους Καπετανους Διαμαντάκους Σταφυλίδηδες και bisexual μοντέλα μέσα στα τατουάζ και τις φράντζες.Μακραν η χειρότερη Εθνική οχι τοσο στα αποτελέσματα αλλα στην εικόνα που βγάζει σαν ομάδα κακοποιεί το ποδόσφαιρο ,η Εθνική του 2004 μπροστά της φαντάζει Βραζιλία ‘82
Συμφωνώ σε όλα. Μια διευκρίνιση για τον Σαμαρά. Η αγωνιστική του πτώση οφείλεται σε προβλήματα στη μέση του. Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έπαιζε με ενέσεις.
Η Εθνική δεν έχει άλλους καλους επιθετικούς πλην Μήτρογλου. Ο επιθετικός  γεννιέται, δεν γίνεται, εκτός κι αν δουλέψει μεθοδικα κάποιος από μικρός. Η Ελλάδα δεν δουλεύει τα ταλέντα σωστά και ατομικά ιδιως. Δίνει έμφαση στο αμυντικό παιχνίδι. Η Εθνική είναι εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Λίγοι Έλληνες καλοί και αυτοί δεν φτάνουν να έχεις ένα πολύ καλό σύνολο παικτών που θα μπορέσει να αποδώσει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Είμαστε άτυχοι πάντως γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είχαμε επιθετικά κανόνια και έβλεπες γκολ με το τσουβαλι στο πρωτάθλημα Ντέμης, Σαραβάκος, Αναστο, Δημητριάδης, Μαχλάς, Αλεξανδρης, Σαλπιγγίδης, Βρυζας. Τώρα κινούνται οι περισσότεροι στη μετριότητα με εξαίρεση Μήτρογλου που έχει τα σκαμπανεβάσματα του.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.890
Πόντοι
34.538
Αντε να δουμε τα παλληκαρια μας και αποψε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom