alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Τι Γκούστασον?Γκούστασον.
Τι Γκούστασον?Γκούστασον.
Έτσι τον έλεγε ο Αλέφαντος...Τι Γκούστασον?
Το ιδιο που ειχε και πριν γεννηθείς. Γιατι εγω βλεπω μπαλα απο πριν ελθεις στον ματαιο τουτο κοσμο.Τι σχήμα έχει η μπάλα ποδοσφαίρου;
Καλά,τραγούδα...Το ιδιο που ειχε και πριν γεννηθείς. Γιατι εγω βλεπω μπαλα απο πριν ελθεις στον ματαιο τουτο κοσμο.
Για την τριετία που το σίχαμα είχε γαμήσει το σύμπαν,τι έχεις να πεις;Εξαλλου το ποδοσφαιρικο ΣΙΧΑΜΑ που λεγεται Μπαρτσελονα τιμωρηθηκε οπως του αξιζε απο τους πραγματικους ποδοσφαιριστες μιας πραγματικής ποδοσφαιρικης ομαδας με φαντασια και ποδοσφαιρικη ευφυια, της Μπαγερν Μοναχου...
Εμεις μαθαμε να βλεπουμε ποδοσφαιρο με πραγματικους ποδοσφαιριστες τύπε.Καλά,τραγούδα...
Όπως κ το αντίδοτο στους άμπαλους...Δεν είχε βρεθεί το αντίδοτο τύπε
Αδιαφορο. Εγω δεν εχω να θυμαμαι τιποτα απο το γυρω γυρω ολοι στη μεση ο Μεσι.Για την τριετία που το σίχαμα είχε γαμήσει το σύμπαν,τι έχεις να πεις;
Μαλλον οι εμμονες καποιων ειναι περαν πασης φαντασιας...Είναι αλήθεια ότι η κωλοφαρδία μας από το 2004 κ μετά είναι πέρα πάσης φαντασίας...
Επειδή δεν θα μας βγάλει κάπου αυτή η συζήτηση,ας τη σταματήσουμε καλύτερα.Αδιαφορο. Εγω δεν εχω να θυμαμαι τιποτα απο το γυρω γυρω ολοι στη μεση ο Μεσι.
Προτιμω να θυμαμαι τον Αγιαξ της δεκαετιας του 1970, που εμπαινε στο γηπεδο και δεν ηξερες τι θα σου πρωτοδειξει.
Που εμπαινε στο γηπεδο, και ηξερες οτι τα επομενα 90 λεπτα θα μαζεψεις αναμνησεις για δεκα χρονια.
Εσεις να θυμαστε τις πασούλες του Ινιέστα.
Εξαλλου το ποδοσφαιρικο ΣΙΧΑΜΑ που λεγεται Μπαρτσελονα τιμωρηθηκε οπως του αξιζε απο τους πραγματικους ποδοσφαιριστες μιας πραγματικής ποδοσφαιρικης ομαδας με φαντασια και ποδοσφαιρικη ευφυια, της Μπαγερν Μοναχου...
Δεν φταιω εγω αν προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι αμπαλος καποιος που βλεπει μπαλα απο την εποχη που η ΕΙΡΤ ηταν ασπρομαυρη, που εκλαιγε το 1980 με το πεναλτυ του Κωνσταντινου στο γιουρο του 1980 και παγωνε τον κωλο του στα τσιμεντα της Νεας Φιλαδελφειας οταν ακομη αμυντικο χαφ της ΑΕΚ ηταν ο Μαυροδημος.Επειδή δεν θα μας βγάλει κάπου αυτή η συζήτηση,ας τη σταματήσουμε καλύτερα.
Καλό σου βράδυ.
Δεν μπορουμε ομως απο τη μια να λεμε "γαμησε για μια τριετια το σιχαμα" ενω οταν ερχεται η συζητηση για το οτι "γαμαει η Εθνικη Ελλαδας δεκα χρονια" να λεμε για κωλοφαρδια.Φίλε μου μιά και παρακολουθείς πολλά πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, μην κάνεις το λάθος να μηδενίζεις κάποια ομάδα επειδή όπως πάντα συμβαίνει στο ποδόσφαιρο έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Θυμήσου Ρεάλ μετά Ίντερ Μπενφίκα Άγιαξ Μπάγιερν, Λίβερπουλ, Γιουνάϊτεντ, Μπαρτσελώνα και πάλι Μπάγιερν. Έτσι είναι η μπάλα.
Δεν φταιω εγω αν προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι αμπαλος καποιος που βλεπει μπαλα απο την εποχη που η ΕΙΡΤ ηταν ασπρομαυρη, που εκλαιγε το 1980 με το πεναλτυ του Κωνσταντινου στο γιουρο του 1980 και παγωνε τον κωλο του στα τσιμεντα της Νεας Φιλαδελφειας οταν ακομη αμυντικο χαφ της ΑΕΚ ηταν ο Μαυροδημος.
Μην μπερδεύεις την ποσοτική παρακολούθηση ποδοσφαίρου,με την ποιοτική...Δεν φταιω εγω αν προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι αμπαλος καποιος που βλεπει μπαλα απο την εποχη που η ΕΙΡΤ ηταν ασπρομαυρη, που εκλαιγε το 1980 με το πεναλτυ του Κωνσταντινου στο γιουρο του 1980 και παγωνε τον κωλο του στα τσιμεντα της Νεας Φιλαδελφειας οταν ακομη αμυντικο χαφ της ΑΕΚ ηταν ο Μαυροδημος.
δεν αγοραζες πλακα αφρολεξ εξω απτο γηπεδο τυπε?Δεν φταιω εγω αν προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι αμπαλος καποιος που βλεπει μπαλα απο την εποχη που η ΕΙΡΤ ηταν ασπρομαυρη, που εκλαιγε το 1980 με το πεναλτυ του Κωνσταντινου στο γιουρο του 1980 και παγωνε τον κωλο του στα τσιμεντα της Νεας Φιλαδελφειας οταν ακομη αμυντικο χαφ της ΑΕΚ ηταν ο Μαυροδημος.
Τωρα εσεις βλεπετε τα κοντοπούτανα τον Ινιέστα και τον Τσαβι να δινουν 199/200 σωστες πασες ανα παιχνιδι
Δεν μπορουμε ομως απο τη μια να λεμε "γαμησε για μια τριετια το σιχαμα" ενω οταν ερχεται η συζητηση για το οτι "γαμαει η Εθνικη Ελλαδας δεκα χρονια" να λεμε για κωλοφαρδια.
Πρεπει να αποφασισουμε αν εχει σημασια το αποτελεσμα ή αυτο που βλεπουμε.
δεν αγοραζες πλακα αφρολεξ εξω απτο γηπεδο τυπε?