Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εξαλλου το ποδοσφαιρικο ΣΙΧΑΜΑ που λεγεται Μπαρτσελονα τιμωρηθηκε οπως του αξιζε απο τους πραγματικους ποδοσφαιριστες μιας πραγματικής ποδοσφαιρικης ομαδας με φαντασια και ποδοσφαιρικη ευφυια, της Μπαγερν Μοναχου...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εξαλλου το ποδοσφαιρικο ΣΙΧΑΜΑ που λεγεται Μπαρτσελονα τιμωρηθηκε οπως του αξιζε απο τους πραγματικους ποδοσφαιριστες μιας πραγματικής ποδοσφαιρικης ομαδας με φαντασια και ποδοσφαιρικη ευφυια, της Μπαγερν Μοναχου...
Για την τριετία που το σίχαμα είχε γαμήσει το σύμπαν,τι έχεις να πεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εμεις μαθαμε να βλεπουμε ποδοσφαιρο με πραγματικους ποδοσφαιριστες τύπε.
Εμεις βλεπαμε τον Δεληκαρη, τον Χατζηπαναγη, τον Πλατινί και τον Μαραντόνα.
Τωρα εσεις βλεπετε τα κοντοπούτανα τον Ινιέστα και τον Τσαβι να δινουν 199/200 σωστες πασες ανα παιχνιδι και νομιζετε οτι πιασατε το νοημα του ποδοσφαιρου.
Εσυ να τραγουδησεις μαλλον...
Αλλά τα τραγουδια αυτα ειναι λιγο φαλτσα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Για την τριετία που το σίχαμα είχε γαμήσει το σύμπαν,τι έχεις να πεις;
Αδιαφορο. Εγω δεν εχω να θυμαμαι τιποτα απο το γυρω γυρω ολοι στη μεση ο Μεσι.
Προτιμω να θυμαμαι τον Αγιαξ της δεκαετιας του 1970, που εμπαινε στο γηπεδο και δεν ηξερες τι θα σου πρωτοδειξει.
Που εμπαινε στο γηπεδο, και ηξερες οτι τα επομενα 90 λεπτα θα μαζεψεις αναμνησεις για δεκα χρονια.
Εσεις να θυμαστε τις πασούλες του Ινιέστα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αδιαφορο. Εγω δεν εχω να θυμαμαι τιποτα απο το γυρω γυρω ολοι στη μεση ο Μεσι.
Προτιμω να θυμαμαι τον Αγιαξ της δεκαετιας του 1970, που εμπαινε στο γηπεδο και δεν ηξερες τι θα σου πρωτοδειξει.
Που εμπαινε στο γηπεδο, και ηξερες οτι τα επομενα 90 λεπτα θα μαζεψεις αναμνησεις για δεκα χρονια.
Εσεις να θυμαστε τις πασούλες του Ινιέστα.
Επειδή δεν θα μας βγάλει κάπου αυτή η συζήτηση,ας τη σταματήσουμε καλύτερα.

Καλό σου βράδυ.

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1

Φίλε μου μιά και παρακολουθείς πολλά πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, μην κάνεις το λάθος να μηδενίζεις κάποια ομάδα επειδή όπως πάντα συμβαίνει στο ποδόσφαιρο έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Θυμήσου Ρεάλ μετά Ίντερ Μπενφίκα Άγιαξ Μπάγιερν, Λίβερπουλ, Γιουνάϊτεντ, Μπαρτσελώνα και πάλι Μπάγιερν. Έτσι είναι η μπάλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Επειδή δεν θα μας βγάλει κάπου αυτή η συζήτηση,ας τη σταματήσουμε καλύτερα.

Καλό σου βράδυ.
Δεν φταιω εγω αν προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι αμπαλος καποιος που βλεπει μπαλα απο την εποχη που η ΕΙΡΤ ηταν ασπρομαυρη, που εκλαιγε το 1980 με το πεναλτυ του Κωνσταντινου στο γιουρο του 1980 και παγωνε τον κωλο του στα τσιμεντα της Νεας Φιλαδελφειας οταν ακομη αμυντικο χαφ της ΑΕΚ ηταν ο Μαυροδημος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Φίλε μου μιά και παρακολουθείς πολλά πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, μην κάνεις το λάθος να μηδενίζεις κάποια ομάδα επειδή όπως πάντα συμβαίνει στο ποδόσφαιρο έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Θυμήσου Ρεάλ μετά Ίντερ Μπενφίκα Άγιαξ Μπάγιερν, Λίβερπουλ, Γιουνάϊτεντ, Μπαρτσελώνα και πάλι Μπάγιερν. Έτσι είναι η μπάλα.
Δεν μπορουμε ομως απο τη μια να λεμε "γαμησε για μια τριετια το σιχαμα" ενω οταν ερχεται η συζητηση για το οτι "γαμαει η Εθνικη Ελλαδας δεκα χρονια" να λεμε για κωλοφαρδια.
Πρεπει να αποφασισουμε αν εχει σημασια το αποτελεσμα ή αυτο που βλεπουμε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν φταιω εγω αν προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι αμπαλος καποιος που βλεπει μπαλα απο την εποχη που η ΕΙΡΤ ηταν ασπρομαυρη, που εκλαιγε το 1980 με το πεναλτυ του Κωνσταντινου στο γιουρο του 1980 και παγωνε τον κωλο του στα τσιμεντα της Νεας Φιλαδελφειας οταν ακομη αμυντικο χαφ της ΑΕΚ ηταν ο Μαυροδημος.

έλα μωρή γεροντάρα :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μην μπερδεύεις την ποσοτική παρακολούθηση ποδοσφαίρου,με την ποιοτική...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν αγοραζες πλακα αφρολεξ εξω απτο γηπεδο τυπε? :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Τωρα εσεις βλεπετε τα κοντοπούτανα τον Ινιέστα και τον Τσαβι να δινουν 199/200 σωστες πασες ανα παιχνιδι  

Εν τω μεταξύ αν όντως είχες παρακολουθήσει τον αγιαξ του 70 όπως λες θα είχες καταλάβει ότι αυτό είναι το μοντέλο που ακολουθεί η μπαρτσελόνα και το έχει εξελλίξει και τελειοποιήσει.
Το παρουσιάζεις λες και είναι το πιο εύκολο πράμα στον κόσμο. Να είσαι σίγουρος ότι αν ηταν έυκολο θα ήθελαν όλες οι ομάδες να παίζουν έτσι. Απλά, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Ποδοσφαιρικά οι κοντοπούτανοι που λες θεωρούνται υπολογιστές.

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
Δεν μπορουμε ομως απο τη μια να λεμε "γαμησε για μια τριετια το σιχαμα" ενω οταν ερχεται η συζητηση για το οτι "γαμαει η Εθνικη Ελλαδας δεκα χρονια" να λεμε για κωλοφαρδια.
Πρεπει να αποφασισουμε αν εχει σημασια το αποτελεσμα ή αυτο που βλεπουμε.

Είναι γεγονός ότι για μία τριετία δεν παιζότανε η Μπάρτσα. Και μετά μια τριετία είναι πολύ πιθανό η Μπάγιερν να μην φτάνει ούτε στους 8 του CL. Θα έχει γράψει όμως την τριετία της. Όσο για την Εθνική μας με την μπάλα που παίζει είναι αρκετά τυχερή. Ποιός μπορεί να πει το αντίθετο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom