dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
+1Ασε τις μαλακιες,αμα δεν γουσταρες να ασχολουνται μαζι σου,δεν θα ανοιγες συνεχεια ηλιθια τοπικ, με κλεψανε,με βιασανε,πουλαω αιπαντ,ψαχνω κομιξ.
+1Ασε τις μαλακιες,αμα δεν γουσταρες να ασχολουνται μαζι σου,δεν θα ανοιγες συνεχεια ηλιθια τοπικ, με κλεψανε,με βιασανε,πουλαω αιπαντ,ψαχνω κομιξ.
Οταν συνομιλεις με αγαμητα μαλακιστηρια δεν υπαρχει λογος να ανοιξεις σοβαρο τοπικ.....Ασε τις μαλακιες,αμα δεν γουσταρες να ασχολουνται μαζι σου,δεν θα ανοιγες συνεχεια ηλιθια τοπικ, με κλεψανε,πουλαω αιπαντ,ψαχνω κομιξ.
αστους να λενε μητσοΚαι ποια ειναι τα εξυπνα τοπικ ρε μπαγλαμα ?
Μπορει ......
Δεν θα τρωω στην μαπα τον καθε μαλακα κομπλεξικο πουστη σαν εσενα ομως !!!!!!!
Οταν συνομιλεις με αγαμητα μαλακιστηρια δεν υπαρχει λογος να ανοιξεις σοβαρο τοπικ.....
Αλλα για πες μου ποια ειναι τα εξυπνα τοπικ ρε μπαγλαμα ?
Για δειξε μου ενα δικο σου σοβαρο τοπικ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλο χαβαλεδιαρικα τοπικ,και αλλο ηλιθια με σκοπο και μονο να τραβηξουν την προσοχη.Οταν συνομιλεις με αγαμητα μαλακιστηρια δεν υπαρχει λογος να ανοιξεις σοβαρο τοπικ.....
Αλλα για πες μου ποια ειναι τα εξυπνα τοπικ ρε μπαγλαμα ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι εννοεις οτι ειναι εθισμενος;Αλλο χαβαλεδιαρικα τοπικ,και αλλο ηλιθια με σκοπο και μονο να τραβηξουν την προσοχη.
Εχεις προβλημα με το νετ γενικα και καλο ειναι να το κοιταξεις.
Ανατριχιασα απο την κουραδομαγκια του πληκτρολογιου......
Δεκα την πεφτουν σε εναν και απο αποσταση ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τον πεο καβαλα εισαστε και το δειχνετε συνεχως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλιστα....Εχεις προβλημα με το νετ γενικα και καλο ειναι να το κοιταξεις.
Οχι γενικα λεω,δεν εχεις αφησει φορουμ για φορουμ που να μην εχεις γραφτει,κατα δηλωση σου.Μαλιστα....
Εχω προβλημα επειδη ζητησα καποιες πληροφοριες και ξεκινησατε τις μαλακιες σας .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαινεται ποιοι εχουν το προβλημα τυπε
Οχι γενικα λεω,δεν εχεις αφησει φορουμ για φορουμ που να μην εχεις γραφτει,κατα δηλωση σου.
τυχαινει να εχω ελευθερο χρονο και να ψαχνωμαι γενικως σε πολλα επιπεδα...Οχι γενικα λεω,δεν εχεις αφησει φορουμ για φορουμ που να μην εχεις γραφτει,κατα δηλωση σου.
Μαλιστα....
Εχω προβλημα επειδη ζητησα καποιες πληροφοριες και ξεκινησατε τις μαλακιες σας .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαινεται ποιοι εχουν το προβλημα τυπε
καλα μη μιλας εσυ για κουραδομαγκια,καθοσουνα κ με εβριζες σε διπλανο σαΐτ,σκατο-σαλουφα....τετοιος κουραδομαγκας εισαι...Ανατριχιασα απο την κουραδομαγκια του πληκτρολογιου......
Ρε μαλακα δεν υπαρχει αυτο.Εχουν και φορουμ; :S
σαλουφακαλα μη μιλας εσυ για κουραδομαγκια,καθοσουνα κ με εβριζες σε διπλανο σαΐτ,σκατο-σαλουφα....τετοιος κουραδομαγκας εισαι...![]()
κλαιγοσουνα στους διπλα για να ΄΄κλειδωσουν΄΄ το αειμνηστο θρεντ:αχαχουχας ο πιο μαλακας του ιντερνετ...το οποιο το κλειδωσανε τελικα...κριμα να μην προλαβω να το αποθηκευσω να γελασουν κ οι πετρες με τα καμωματα σου....
επισης μαν......τυχαινει να εχω ελευθερο χρονο και να ψαχνωμαι γενικως σε πολλα επιπεδα...
Δεν καταλαβα που ειναι το κακο δηλαδη ?
Τεσπα μπορει να κλειδωθει η να διαγραφτει το παρον τοπικ
Πηρα ηδη οτι ηταν να παρω και ευχαριστω θερμα ολους οσους απαντησαν σοβαρα και εδωσαν πληροφοριες
[size=50pt]Οι υπολοιποι αντε και γαμηθειτε ολοι μαζι [/size]![]()