Στουρναρη απεναντι απο το πλαισιο
επειδή έχω να περάσω καιρό από εκεί
λες απέναντι από το πλαίσιο το γωνιακό που ξεκινάει ο δρόμος για την βόρεια πλευρά του πανεπιστημίου?
Στουρναρη απεναντι απο το πλαισιο
ειναι πολυ ακριβατο έχω δει το μαγαζί που λέτε περνώντας απ'έξω σκατένιο μου φαίνεται, τελάρα στο πεζοδρόμιο και ό,τι να 'ναι βιβλία με ακριβές τιμές για μεταχειρισμένα, καλύτερα τα λεφτά που θα δώσεις εκεί να τα επενδύσεις σε 45λεπτο αντί μισής ώρας στο μασατζίδικο της ζάνας ;) <----προμότορας![]()
μετα διπλα ειναι ανοιξει ο τομαςσοφτ που ηταν μεγας πειρατης τυπε
αλλα τους μπαγλαρωσαν αυτους :S
ο Θωμάς πέθανε πέρσι τον μαρτιο μέσα στο μαγαζί του....παλιά το είχε απέναντι από την ζουρλεγκο εγγεφαλου
τα τελευταία χρόνια το είχε σε ένα στενό λίγο πιο κάτω από εκεί
έγδερνε στις τιμές ο συγχωρεμένος.......αλλά η άλλη η ζουρλεγκο η εγγεφαλου ζει ακόμα...γαμώ την ατυχία μου![]()
τυπε πριν χρονια τον ειχαν μπαγλαρωσει παντωςο Θωμάς πέθανε πέρσι τον μαρτιο μέσα στο μαγαζί του....παλιά το είχε απέναντι από την ζουρλεγκο εγγεφαλου
τα τελευταία χρόνια το είχε σε ένα στενό λίγο πιο κάτω από εκεί
έγδερνε στις τιμές ο συγχωρεμένος.......αλλά η άλλη η ζουρλεγκο η εγγεφαλου ζει ακόμα...γαμώ την ατυχία μου![]()
Δεν τα καταλαβαινω οπως τα λες βορεια νοτια.....επειδή έχω να περάσω καιρό από εκεί
λες απέναντι από το πλαίσιο το γωνιακό που ξεκινάει ο δρόμος για την βόρεια πλευρά του πανεπιστημίου?
ΜΟΝΟ ΤΖΑΜΠΑ τυπε40-50e στουντιος
30-20-10 μπουρδελο
80-100e μασαζ
για ποσα πρεπει να σου καθεται η αλλη,κανα ταληρο;
ή να το κανουμε 2e?
:Sετσι οπως το πατε θα σας γαμαω τα θρεντ με ασχετα να δουμε αν θα σας αρεσει
κι ας με κανουν μπαν .... αλλωστε αυτο θελω !!!!!!
τυπε πριν χρονια τον ειχαν μπαγλαρωσει παντως
ετσι οπως το πατε θα σας γαμαω τα θρεντ με ασχετα να δουμε αν θα σας αρεσει
κι ας με κανουν μπαν .... αλλωστε αυτο θελω !!!!!!
Αν εχουν κωλο και αρχιδια ας το κανουν και βλεπουμε αν αυτοκτονησω εγω η αυτοιαν σε κανουν μπαν και δεν σε αφησουν να ξανα μπεις θα αυτοκτησεις ρε μογγολι
τι αυτος θες![]()
![]()
θελει και εγκριση η διαγραφη τυπεαν γουσταρεις μπαν γιατι καλυτερα δεν διαγραφεις τον λογαριασμο σου σαν τον Kostas27![]()
θα πας στο cosmo και θα προσπαθεις να ριξεις κανα γκομενακι με νεες μογγολιες?Αν εχουν κωλο και αρχιδια ας το κανουν και βλεπουμε αν αυτοκτονησω εγω η αυτοι![]()
γιατι ειναι αυτιστικος μογγολοςαν γουσταρεις μπαν γιατι καλυτερα δεν διαγραφεις τον λογαριασμο σου σαν τον Kostas27![]()
Αυτιστικο μογγολακι θα ειναι το πρωτο σου παιδι η εγγονι και στο ευχομαι ολοψυχα για να δεις την γλυκα και να καταλαβεις τι μαλακιες λεςθα πας στο cosmo και θα προσπαθεις να ριξεις κανα γκομενακι με νεες μογγολιες? γιατι ειναι αυτιστικος μογγολος
προκαλεις τυπε?Αν εχουν κωλο και αρχιδια ας το κανουν και βλεπουμε αν αυτοκτονησω εγω η αυτοι![]()
Οτι θελω κανω μαλακα μου ...... εχεις προβλημα ?προκαλεις τυπε?![]()
δεν σε διαγραφουν ετσι ομως τυπε :SΟτι θελω κανω μαλακα μου ...... εχεις προβλημα ?
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου
μογγολος σε πακρουσηπροκαλεις τυπε?![]()