Νέα

Παλαιοκομικσοπωλεια σε Αθηνα Πειραια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλα μη μιλας εσυ για κουραδομαγκια,καθοσουνα κ με εβριζες σε διπλανο σαΐτ,σκατο-σαλουφα....τετοιος κουραδομαγκας εισαι... :birdman: :birdman:
Σε βριζω κι εδω μωρη γαμιολα σαλουφα τσιμπουκοπνιχτρα ....  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Οριστε .... νομιζες θα κωλωσω δηλαδη ? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Σε βριζω κι εδω μωρη γαμιολα σαλουφα τσιμπουκοπνιχτρα ....  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Οριστε .... νομιζες θα κωλωσω δηλαδη ? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
καλα βγαλε το αγγουρι απο τον κωλο σου,κοντευει να ωριμασει μεσα κει.... :2funny: :2funny:

εχει δικιο ο λοπεζ...εισαι ντροπη της γριας.... :birdman:

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οποιος ξερει οποιαδηποτε νεα πληροφορια επι του θεματος ας στειλει πμ

Οπως βλεπετε και αντιλαμβανεστε μονο κουβεντα δεν βγαινει εδω......

Ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
Οποιος ξερει οποιαδηποτε νεα πληροφορια επι του θεματος ας στειλει πμ

Οπως βλεπετε και αντιλαμβανεστε μονο κουβεντα δεν βγαινει εδω......

Ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια
...οσον αφορα τα κομικς παντως ,αυτα που δε γουσταρα με τιποτα ηταν τα λεγομενα "πολεμικα", δηλαδη "κρανος" ,"δραση" ,"εφοδος" κ.λ.π., μου φαινονταν απιστευτα βαρετα ,τα "αστεριξ", "λουκυ λουκ" ,"ιζνογκουντ" ,και "μικυ μαους" ηταν τα καλυτερα ,γι αυτο και κρατουν την αξια τους ακομη και σημερα ,καποια περιοδο αγοραζα και το "μπλεκ" αλλα ηταν εξαρτηση αφου οι ιστοριες ηταν σε συνεχειες για να αγοραζεις καθε φορα και το επομενο τευχος για να δεις τι θα συνεβαινε ,κατι αλλα τυπου "κοκομπιλ" η "Ομπραξ" ,ουτε που ταχα αγγιξει ποτε ...

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
...σ εκεινο στη στουρναρη που σου 'πα πηγες ? ειναι λιγο μετα την πλατεια αριστερα ,οπως κατεβαινεις προς πατησιων ,θα το δεις γιατι βγαζει κουτες στο πεζοδρομιο ...
Πηγα σημερα φιλε και ηταν σωστο χρυσορυχειο απο πλευρας υπερηρωικων κομιξ και τιμων
Δεν βρηκα αυτα που με ενδιαφεραν αλλα πηρα αλλα που βρηκα ακρως φθηνα και ενδιαφεροντα !!!!

Συστηνεται ανεπιφυλλακτα στους φαν των υπερηρωικων κομικς !!!!!!!
Τετοιες τιμες δεν υπαρχουν πουθενα !!!!!!

Πηρα μεσα σε αλλα την εγκυκλοπαιδεια της μαρβελ σε υπεραριστη κατασταση με 5 ευρω !!!!!!!!!!!

Χιλια ευχαριστω φιλε που μου το ξετρυπωσες !!!!!!!!!
Να σαι καλα !!!!  :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πηγα σημερα φιλε και ηταν σωστο χρυσορυχειο απο πλευρας υπερηρωικων κομιξ και τιμων
Δεν βρηκα αυτα που με ενδιαφεραν αλλα πηρα αλλα που βρηκα ακρως φθηνα και ενδιαφεροντα !!!!

Πηρα μεσα σε αλλα την εγκυκλοπαιδεια της μαρβελ σε υπεραριστη κατασταση με 5 ευρω !!!!!!!!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

για πες ακριβώς το σημείο για να πεταχτώ και εγώ?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εχουν  μεινει ελαχιστα μαγαζια που πουλανε μεταχειρισμενα κομιξ στο κεντρο της αθηνας

εαν μπορει ας μου πει που ειναι ακριβως μπας και βρω και εγω καποια κομιξ που ψαχνω

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
λίγο πιο κάτω είναι και το μασατζίδικο της ζάνας έχεις πάει ποτέ; :sunglasses:
δεν παω σε στουντιο και μασατζιδικα τυπε ...... το θεωρω ηλιθιο και βλακωδη να δινεις τοσα λεφτα για 15-30 λεπτα ηδονης

Μην μου γαμας το θεμα με ασχετα πραγματα....  :tickedoff:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
δεν παω σε στουντιο και μασατζιδικα τυπε ...... το θεωρω ηλιθιο και βλακωδη να δινεις τοσα λεφτα για 15-30 λεπτα ηδονης

Μην μου γαμας το θεμα με ασχετα πραγματα....  :tickedoff:
40-50e στουντιος

30-20-10 μπουρδελο

80-100e μασαζ

για ποσα πρεπει να σου καθεται η αλλη,κανα ταληρο;

ή να το κανουμε 2e?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Μην μου γαμας το θεμα με ασχετα πραγματα....  :tickedoff:

το έχω δει το μαγαζί που λέτε περνώντας απ'έξω σκατένιο μου φαίνεται, τελάρα στο πεζοδρόμιο και ό,τι να 'ναι βιβλία με ακριβές τιμές για μεταχειρισμένα, καλύτερα τα λεφτά που θα δώσεις εκεί να τα επενδύσεις σε 45λεπτο αντί μισής ώρας στο μασατζίδικο της ζάνας ;) <----προμότορας :rockon:

εκει κοντα ηταν και ο εγκεφαλος που πουλουσε αντιγραφες παιχνιδιων τυπε :rockon:

τον έκλεισαν οι κουφάλες :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom