canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Επι του θέματος έχεις να πεις κατι ?
...οχι απλα πουστης ,μεγαλη πουστρατζα ηταν ο τυπος ,δε θυμαμαι πως ακριβως τον ελεγαν παντως ειχε αστειο ονομα ,τωρα θυμηθηκα και τα "τερρορ" και "ορριμπιλε" που ηταν πιο φρικαλεα ,ειχαν πολλη ανωμαλια μεσα (σαδομαζοχισμο ,θανατολαγνεια, και γενικως πολυ διστροφη)τα λεγομενα και "πονηρα βιβλια"...
Λοχαγος η δεκανεας Κατσιοτα λεγόταν !!!!!!!!!
Τα υπόλοιπα που λες τα έχω σχεδόν ολα και τα σκαναρω
Κατι ελάχιστα μου λείπουν ........
Οντως εχουν πολυ περίεργες τάσεις διατροφής και σαδομαζοχισμου...........
μωρη ποντια φραγκοκοτα άντε σπάσε απο το θρεντ μουκαι καπου εδω λυνεται δια παντος η απορια σε οσους αναρωτιονταν τι εννοουσες οταν φοβοσουν πως κολλησες τη μανα σου εητζ
μωρη ποντια φραγκοκοτα άντε σπάσε απο το θρεντ μου
Άντε στουκαρε σε καμία κολώνα της ΔΕΗ να μας απαλλάξεις απο την ηλίθια παρουσία σου
τραβα αυτοκτονα μωρή να ησυχασωσκασε ηλιθιε. μαδερφακερ :S
... μπα ,καμενα δε θα το λεγα μιλαμε για ηλικιες 14-15 χρονων ,αβγαλτα παιδια ησαν που οι "τσοντες" αυτες τους φαινονταν σουπερ προχω με τα τοτε δεδομενα και τις πηραν πιο σοβαρα απ οτι επρεπε...ε όχι κι έτσι ρε .......![]()
![]()
![]()
![]()
Αν υπάρχουν τέτοια άτομα ειναι άκρως καμμενα :S
Ενταξει εχεις δικιο αλλα με την ιδια λογικη ολοι μπορουν να πεταξουν οπως ο σουπερμαν !!!!!!!... μπα ,καμενα δε θα το λεγα μιλαμε για ηλικιες 14-15 χρονων ,αβγαλτα παιδια ησαν που οι "τσοντες" αυτες τους φαινονταν σουπερ προχω με τα τοτε δεδομενα και τις πηραν πιο σοβαρα απ οτι επρεπε...
σκασε ηλιθιε. μαδερφακερ :S
Καποιος να καθαρισει το θρεντ απο τις μαλακιες υπαρχει η μπααααααααααααα ?
Σκασε εσυ μωρη ποντια πορδοκοτα !!!!!θες και φασινα ανωμαλε. σκασε.
Σκασε εσυ μωρη ποντια πορδοκοτα !!!!!
Ο πατερουλης σου σε βολεψε η οχι σημερα ?νευρακια βλεπω. ειναι αδιαθετη η γρια?![]()
Ο πατερουλης σου σε βολεψε η οχι σημερα ?
Διακρινω μια αμεση αναγκη πατρικης στοργης![]()
Ρε ηλιθιε πανιβλακα η μαλακισμενη αγαμητη κουραδααστα αυτα τωρα γιατι θα σου θυμισω οτι εισαι αγνωστου πατρος. πηγαινε να χυσεις κανα κομικ με κεφι
Ρε ηλιθιε πανιβλακα η μαλακισμενη αγαμητη κουραδα
Το περι αγνωστου πατρος πες το αλλου ..... σε εσενα πχ !!!!!!!!!
Εγω απλα εγραψα οτι δεν προλαβα να γνωρισω τον πατερα μου γιατι πεθανε ενω ημουν 5,5 ετων παλιογαμιολη-α του κερατα