Νέα

Πάκηδες στα ψητοπωλεία της Μητροπόλεως στα πέριξ του Σάββα και του Μπαϊρακτάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Αυτό τύπε ήταν το "Σουβλάκι του Teddy",
Έτσι έπρεπε να το αναφέρει ο κατάλογος για να μην υπάρχει παρεξήγηση από του πελάτες.

:vomit:

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Αυτό τύπε ήταν το "Σουβλάκι του Teddy",
Έτσι έπρεπε να το αναφέρει ο κατάλογος για να μην υπάρχει παρεξήγηση από του πελάτες.
:vomit:
Αυτό τύπε μάλλον ήταν το σουβλάκι που σε φέρνει πιο κοντά στην ηπατίτιδα!

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Με μια Fanta ξεπερνιούνται αυτά τα προβλήματα.
Οι περισσότεροι λόγω συνήθειας συνοδεύουν το σουβλάκι με κόκα κόλα και έτσι την πατάνε!

:shit: :shit: :shit:

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Εντάξει τώρα, έμαθα την προληπτική θεραπεία. Και θα την εφαρμόσω προσεχώς..

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Πέρα από την πλάκα αφού όλοι εκεί πάμε για το σουβλάκι και το κεμπάμπ μας καλά να πάθουμε με δαύτους όλους αυτούς του βρωμιαραίους αλλοδαποί και ντόπιοι που επιτρέπουν τέτοιες καταστάσεις λόγω κονόμας.

:shit: :shit: :shit:

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Πρίν μερικές ημέρες σε γνωστό σουβλατζίδικο ενώ είχα παραγγείλει ένα απλό σουβλάκι, ο πακιστανός δεν κατάλαβε καλά και το ετοίμαζε με πίττα τυλιχτό. Όταν του είπα οτι δέν θέλω κάτι τέτοιο αλλά σκέτο, τι έκανε το άτομο; Όπως ήταν με τα γλιτσόχερα και τα βρωμικα νύχια, τοποθετεί τα κομμάτια μέσα στην χούφτα του και άρχισε να τα ξανακαρφώνει με το καλαμάκι λάιβ.Με σκοπό να μου το ξαναδώσει.Τότε αηδίασα και έφυγα επί τόπου άσχετα αν είχα πληρώσει το σουβλάκι. Τωρα αν οι καταστηματάρχες σουβλακερί έχουν 3κόσμιες παροχές, τότε να απευθύνονται σε 3κόσμιους και όχι σε Έλληνες.

καλα ρε φιλε γιατι δεν εκανες φασαρια να σου δωσει νεο σουβλακι? τοσο μαλθακοι εχουμε γινει πια ουτε τα δικαιωματα μας δεν διεκδικουμε

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
καλα ρε φιλε γιατι δεν εκανες φασαρια να σου δωσει νεο σουβλακι? τοσο μαλθακοι εχουμε γινει πια ουτε τα δικαιωματα μας δεν διεκδικουμε
Το νέο σουβλάκι και πάλι θα είναι φτιαγμένο με τα πεντακάθαρα χεράκια του.
Οπότε και δώρο να μου το έκανε, απλά δεν θα το έτρωγα. Επομένως έφαγε Χ  απο εμένα,
και όσους γνωστούς ήξερα που πήγαιναν εκεί..

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Χωρίς ήχο

:zombie: :zombie: :zombie:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256
Πρίν μερικές ημέρες σε γνωστό σουβλατζίδικο ενώ είχα παραγγείλει ένα απλό σουβλάκι, ο πακιστανός δεν κατάλαβε καλά και το ετοίμαζε με πίττα τυλιχτό. Όταν του είπα οτι δέν θέλω κάτι τέτοιο αλλά σκέτο, τι έκανε το άτομο; Όπως ήταν με τα γλιτσόχερα και τα βρωμικα νύχια, τοποθετεί τα κομμάτια μέσα στην χούφτα του και άρχισε να τα ξανακαρφώνει με το καλαμάκι λάιβ.Με σκοπό να μου το ξαναδώσει.Τότε αηδίασα και έφυγα επί τόπου άσχετα αν είχα πληρώσει το σουβλάκι. Τωρα αν οι καταστηματάρχες σουβλακερί έχουν 3κόσμιες παροχές, τότε να απευθύνονται σε 3κόσμιους και όχι σε Έλληνες.
Αν συμπληρωνες το βιβλιο παραπόνων θα ηταν ένα καλό βήμα.

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Αν συμπληρωνες το βιβλιο παραπόνων θα ηταν ένα καλό βήμα.

Δεν το διαβάζουν ποτέ τύπε αυτό. Ποτέ και κανένας.
Όπως παλιότερα. Θα θυμούνται μερικοί τα κυτία παραπόνων στα νοσοκομεία, ΚΤΕΛ, δημόσιες υπηρεσίες κτλ.
Μπορούσες να ρίξεις μέσα το έντυπο με τα παράπονα αλλά δεν υπήρχε τρόπος να ανοιχτεί το κουτί αυτό γιατί τα κλειδιά τα είχαν χάσει ή δεν άνοιγε και καθόλου.

:zombie: :zombie: :zombie:

Συνημμένα

• κυτίο.jpg
    κυτίο.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 39

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
586
Πόντοι
306
Σε λιγο θα σερβιρουν τα πτωματα του "golimar".. [video] [video]https://www.youtube.com/watch?v=N8OJB5qLZ6o[/video] [/video]

Εγω αυτο που πιστευω οτι για ολα φταιει το κρατος, συνταξη στα 5 ετη, ΕΛληνικη υπηκοοτητα με γαμους του 1000ρικου με γυφτισσες στο Κορωπι, και η "προοδος καλα κρατει"..
Αν αυτες τις παροχες τις διναν σε Ελληνες με απελευθερωση πολυγαμιας και "νυφες" απο ανατολικο μπλοκ βλεπω  στο τελος να μην εβρισκαν να στεριωσουν.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
στη Σωκράτους στο υψος της αγορας, ενας πακις υπαλληλος μαγαζιου τραμπούκιζε ασχημα εναν κοστουμαρισμενο παππουλι (75+) επειδη (ελεγε) είχε ανοιξει ενα προϊόν χωρις να το παρει....ολοι τριγυρω θεατες χωρίς να επεμβαινει κανεις για να συγκρατησει τον αυθαδη καφετι νεαρο....αμεσως κατεβηκα απ το μοτοσακο  :afro: μου και τον απωθησα σχεδον βιαιως -λεγοντας του τι κανεις ρε; τον παππουλι......... ο ασεβης πακις μαζευτηκε, και ο παππους αποχωρησε εμφανως αναστατωμενος.....  :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στη Σωκράτους στο υψος της αγορας, ενας πακις υπαλληλος μαγαζιου τραμπούκιζε ασχημα εναν κοστουμαρισμενο παππουλι (75+) επειδη (ελεγε) είχε ανοιξει ενα προϊόν χωρις να το παρει....ολοι τριγυρω θεατες χωρίς να επεμβαινει κανεις για να συγκρατησει τον αυθαδη καφετι νεαρο....αμεσως κατεβηκα απ το μοτοσακο  :afro: μου και τον απωθησα σχεδον βιαιως -λεγοντας του τι κανεις ρε; τον παππουλι......... ο ασεβης πακις μαζευτηκε, και ο παππους αποχωρησε εμφανως αναστατωμενος.....  :)

σαμπουαν ειχε ανοιξε και το μυριζε??

το κανω και εγω αυτο σε πακιστανομαγαζα αλλα ειναι φιλοι μου δε με πειραζουν κανουμε και δουλειες μαζι

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
σαμπουαν ειχε ανοιξε και το μυριζε??

το κανω και εγω αυτο σε πακιστανομαγαζα αλλα ειναι φιλοι μου δε με πειραζουν κανουμε και δουλειες μαζι
δεν καταλαβα τι ηταν, αλλα δεν πρεπει να ηταν και κατι το σπουδαίο.... το πιο ακριβο προιον σ αυτα τα μαγαζια δεν εχει πανω απο 2-3 ευρω.....

μαλλον ο τραμπουπακις ηθελε να δειξει στο αφεντικο οτι την τιμαει τη φανελα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν καταλαβα τι ηταν, αλλα δεν πρεπει να ηταν και κατι το σπουδαίο.... το πιο ακριβο προιον σ αυτα τα μαγαζια δεν εχει πανω απο 2-3 ευρω.....

μαλλον ο τραμπουπακις ηθελε να δειξει στο αφεντικο οτι την τιμαει τη φανελα

:S

Επισκέπτης
φαπα στα πακια  :s&m_1:

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
841
Πόντοι
2.972
στη Σωκράτους στο υψος της αγορας, ενας πακις υπαλληλος μαγαζιου τραμπούκιζε ασχημα εναν κοστουμαρισμενο παππουλι (75+) επειδη (ελεγε) είχε ανοιξει ενα προϊόν χωρις να το παρει....ολοι τριγυρω θεατες χωρίς να επεμβαινει κανεις για να συγκρατησει τον αυθαδη καφετι νεαρο....αμεσως κατεβηκα απ το μοτοσακο  :afro: μου και τον απωθησα σχεδον βιαιως -λεγοντας του τι κανεις ρε; τον παππουλι......... ο ασεβης πακις μαζευτηκε, και ο παππους αποχωρησε εμφανως αναστατωμενος.....  :)
Ωραίος  :respect:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom