Νέα

Πάκηδες στα ψητοπωλεία της Μητροπόλεως στα πέριξ του Σάββα και του Μπαϊρακτάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256
Face control απο πακη :o
Να πανα γαμηθούνε ούτε σεντ σε οσους εχουν
πακηδες στην δουλεια
Θα μενουμε νηστικοι φιλε..
Οι ελληνες μονο διευθυντες πρωθυπουργικων γραφειων συμπροτευουσων.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Προχθές σε μια συνάντηση με συναδέλφους που είχαμε στο κέντρο για να συζητήσουμε για τα εργασιακά μας ήταν και κάποιες συναδέλφισες οι οποίες αναχώρησαν γρηγορότερα από την συγκέντρωση  και κανόνισαν για κάνα πιτόγυρο σε σουβλατζίδικο της περιοχής. Με ρώτησαν αν θέλω να πάω, και για κανά κονέ περισσότερο τους είπα ότι θα ακολουθήσω αργότερα.

Όταν τελείωσα από την συγκέντρωση  πήρα σε κινητό για να δω που έχουν πάει ώστε να τις βρω. Μου είπαν το μαγαζί και μου είπαν να ανέβω στο πατάρι. Όπως μπαίνω στο μαγαζί και όπως πήγαν να ανέβω την ξύλινη σκάλα πετάγεται ένας πάκης και με ρωτάει με ύφος τι θέλω. Αυτό δεν μου άρεσε και τόσο. Το μαγαζί ήταν Ελληνικό και όχι πακομάγαζο από αυτά της Γερανίου αν και είδα ότι έχουν ξεφυτρώσει μερικά και σε αυτή την περιοχή με κάτι περίεργες κουζίνες αλλά στο κάπως κυριλέ. Του λέω έχω παρέα πάνω. Καλά μου λέει ανέβα. Παραγγέλνω δυο καλαμάκια. Η σερβιτόρα ήταν μικρής ηλικίας Ελληνίδα φαινόταν. Ήξερε τουλάχιστον καλά Ελληνικά.
Στο βάθος όμως καθόταν άλλος ένα πάκης σε ένα τραπέζι με υπολογιστή το οποίο κανόνιζε τα περί αποδείξεων. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον κατάλαβα. Δεν ξέρω τι φάση είναι αυτοί οι τύποι μπορεί και να τους έχουν για αυτοφωράκηδες εκεί. Ίσως να είναι και μέτοχοι στην επιχείριση. Λες ναναι και αφεντικά; Ήξερα βέβαια ότι τους είχαν στις κουζίνες και καθαρίζανε και πλένανε αλλά κυριλάτους μπροστά δεν τους είχα δει ποτέ.

Πάντως τα σουβλάκια δεν είχαν και τόσο καλή γεύση και αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ.
Ξέρει κάνεις τι παίζει;

:zombie: :zombie: :zombie:
Kοτζαμ ταμπέλα ρε φιλε δεν την είδες;Ποιος Ελληνας θα άνοιγε μαγαζί με Πακιστανική κουζίνα; :headbang:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Kοτζαμ ταμπέλα ρε φιλε δεν την είδες;Ποιος Ελληνας θα άνοιγε μαγαζί με Πακιστανική κουζίνα; :headbang:
ενταξει,για να γαμησει πηγε κυριως ο φιλος,επειδη ηταν οι γκομενες,θεμιτο.παλι καλα που δεν τις ειδε να χαμουρευονται με κανα Σουδανο :S :S :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Θα μενουμε νηστικοι φιλε..
Οι ελληνες μονο διευθυντες πρωθυπουργικων γραφειων συμπροτευουσων.
Χτυπαω γαματα πιροσκι απο μαγαζι που
δουλεύνουν ΜΟΝΟ Ρωσιδες
Εχει ενα στην Σολωνος και ενα στην Σταδιου

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Χτυπαω γαματα πιροσκι απο μαγαζι που
δουλεύνουν ΜΟΝΟ Ρωσιδες
Εχει ενα στην Σολωνος και ενα στην Σταδιου
και σκεψου να βγει απο μεσα κανας μπαγκλα ιδιοκτητης :S :S :S

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Αν ξέρεις να διαβάζεις τύπε Ελληνικά η φώτο της φωτογραφίας στο πρώτο μήνυμα είναι από μαγαζί της Γερανίου και όχι σε αυτό που αναφέρομαι που βρίσκεται στην Μητροπόλεως.
Το μαγαζί είναι λίγο πριν αρχίσει το πλακόστρωτο χαμηλά στο Μοναστηράκι και εξυπακούεται ότι προσωπικά δεν ξαναπάω.
Όποιος περάσει από εκεί μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου.

:shit: :shit:

Συνημμένα

• pita.jpg
    pita.jpg
    383,1 KB · Εμφανίσεις: 16

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
και οχι μονο face control,αλλα να τρως και πορτα απο μπαγκλα :S :S

Ρωτηστε το νωντα ποσες πορτες εχει φαει στα αγγλικα κλαμπ γιατι ειναι Ελληνας. Μονο στην Ελλαδα αυτα ρε μαλακες! Ρωτηστε αν κοιταει ο Πακης τους ντοπιους στα ματια στα ΜΜΜ. Και εδω τον βαζουν μετρ, κονσομασιον και φεης κοντρολ. Γιατι οχι; Αφου ο Ελληνας θα δεχτει. Υπαρχει κατι που να μην εχει δεχτει ο Ελληνας; Περιμενω να μου αναφερετε μια περιπτωση απαξιωσαν μαγαζι Ελληνες, που σηκωσαν κεφαλι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
ουτε βενζινα δεν βαζω εκει που είναι πακηδες, όχι να φαω σουβλάκια  :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ουτε βενζινα δεν βαζω εκει που είναι πακηδες, όχι να φαω σουβλάκια  :S

Ειναι κυριλε μαγαζι τυπε! Δε μπαινει οποιος κι οποιος! Αμα εισαι Ελληνας σε στραβοκοιτανε τα γκαρσονια και σου βρωντανε τα ποτηρια στο τραπεζι για να μην ξαναπατησεις.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρωτηστε το νωντα ποσες πορτες εχει φαει στα αγγλικα κλαμπ γιατι ειναι Ελληνας. Μονο στην Ελλαδα αυτα ρε μαλακες! Ρωτηστε αν κοιταει ο Πακης τους ντοπιους στα ματια στα ΜΜΜ. Και εδω τον βαζουν μετρ, κονσομασιον και φεης κοντρολ. Γιατι οχι; Αφου ο Ελληνας θα δεχτει. Υπαρχει κατι που να μην εχει δεχτει ο Ελληνας; Περιμενω να μου αναφερετε μια περιπτωση απαξιωσαν μαγαζι Ελληνες, που σηκωσαν κεφαλι.
Μυστη μου παω με γκομενακι να καθησω σε καναπε εξω
σε μαγαζι της Ικτινου (θεσσαλονικη)
Αδειο το τραπεζι. Εναμιση λεπτο αφου καθισαμε βαζει στο
τραπεζι μας η σερβιτορα ενα μπουκαλι και μας λεει οτι
ειναι ρεζερβε. Ερχεται ο ''υπευθυνος'' και μας προτεινει
αλλο μικροτερο τραπεζι.
Φυσικα φύγαμε, αλλά μετανοιωσα που δεν του εσκασα και ενα μπουκετο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Μυστη μου παω με γκομενακι να καθησω σε καναπε εξω
σε μαγαζι της Ικτινου (θεσσαλονικη)
Αδειο το τραπεζι. Εναμιση λεπτο αφου καθισαμε βαζει στο
τραπεζι μας η σερβιτορα ενα μπουκαλι και μας λεει οτι
ειναι ρεζερβε. Ερχεται ο ''υπευθυνος'' και μας προτεινει
αλλο μικροτερο τραπεζι.
Φυσικα φύγαμε, αλλά μετανοιωσα που δεν του εσκασα και ενα μπουκετο
τυπε μου η μαλακια δεν εχει χρωμα.επρεπε να  μην αλλαξεις τραπεζι και αν σου λεγαν κατι να καλουσες αμεσα αστυνομια για αρνηση παροχης υπηρεσιων

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τυπε μου η μαλακια δεν εχει χρωμα.επρεπε να  μην αλλαξεις τραπεζι και αν σου λεγαν κατι να καλουσες αμεσα αστυνομια για αρνηση παροχης υπηρεσιων
To ξερω μυστη μου αλλά ενιωθα πελώρια αναγκη
να χτυπήσω τον υπευθυνο γιατι ηταν προκλητικος
Αν καθομουν, εμενα θα μαζευε η αστυνομια :S

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
Ενας καλος λογος να σπάσεις ενα μαγαζι :rockon: :rockon: :rockon:
:hi:

οι γερμανοι εδειξαν τον δρομο...!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.br.de/themen/bayern/inhalt/geschichte/judenverfolgung-geschaefte-nazis100~_v-img__16__9__xl_-d31c35f8186ebeb80b0cd843a7c267a0e0c81647.jpg?version=a96ee[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.helmutcaspar.de/aktuelles08/gesch08/auftakt1.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.swr.de/nicht-alle-waren-moerder/images/historischer-hintergrund/hhg_p_3.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]https://snarl.de/proxy/b2/aHR0cDovL3d3dy53YXJyZWxpY3MuZXUvZm9ydW0vYXR0YWNobWVudHMvcGhvdG9zLXBhcGVycy1wcm9wYWdhbmRhLXRoaXJkLXJlaWNoLzYzNTYxNWQxMzkwNjYyMTQ4LXBvc3Rlci1hY2h0dW5nLWthdWZ0LW5pY2h0LWJlaS1qdWRlbi1kc2MwMjE0Ny5qcGc=.jpg[/URL]

[i]<<Deutsche wehrt euch! Kauft nicht bei Juden!>>[/i]
[i]«Γερμανοί αμυνθείτε! Μην αγοράζετε από Εβραίους!»[/i]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256
Να κανουμε τη νυχτα των κεμπαπ,
Αντι για τη νυχτα των κρυσταλλων

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
τυποι στη μαφια που λυμαινεται σουβλατζιδικα,ειδικα εκει στην περιοχη,περιπτερα κλπ σημαινον ρολο εχουν ρωσο-καυκασιο-γεωργιανο μυτογκες εκτος απο τους ινδοπακι και τους αραβας πoρτοφολαδες και φαλαβελατζηδες.κολλητιλικia βεβαια με ελληνες λαμογια :S

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Λες ναναι και αφεντικά; Ήξερα βέβαια ότι τους είχαν στις κουζίνες και καθαρίζανε και πλένανε αλλά κυριλάτους μπροστά δεν τους είχα δει ποτέ.

Τύπε .... χάρηκες εσύ για την ήττα του Χόφφερ στην Αυστρία ;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Δουξ, μην λες τέτοια. Οι Αλβανοί που συνήθως χειρίζονται αυτές τις πύλες, ίσα ίσα δείχνουν σεβασμό στον γείτονα Έλληνα.

Σκέφτονται ως Βαλκάνιοι.

Αν ο νωντοκαμπούρης πάει ντυμένος σαν γύφτος, αλλάζει το θέμα...

Πω ρε φίλε. Μάλλον γατί φάγαμε και δεν κάνω πλάκα.

:vomit:

Να ξαναπάς και να πάρεις το καλαμάκι σπίτι.

Αν έχεις κατοικίδιο (που δεν είναι fan της gourmet διατροφής) και δεν γουστάρεις να πληρώσεις για να μάθεις την προέλευση του κρέατος,

το δίνεις να το φάει.

Αν δεν το φάει, χέσε μέσα Πολυχρόνη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom