Νέα

Πάκηδες στα ψητοπωλεία της Μητροπόλεως στα πέριξ του Σάββα και του Μπαϊρακτάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Προχθές σε μια συνάντηση με συναδέλφους που είχαμε στο κέντρο για να συζητήσουμε για τα εργασιακά μας ήταν και κάποιες συναδέλφισες οι οποίες αναχώρησαν γρηγορότερα από την συγκέντρωση  και κανόνισαν για κάνα πιτόγυρο σε σουβλατζίδικο της περιοχής. Με ρώτησαν αν θέλω να πάω, και για κανά κονέ περισσότερο τους είπα ότι θα ακολουθήσω αργότερα.

Όταν τελείωσα από την συγκέντρωση  πήρα σε κινητό για να δω που έχουν πάει ώστε να τις βρω. Μου είπαν το μαγαζί και μου είπαν να ανέβω στο πατάρι. Όπως μπαίνω στο μαγαζί και όπως πήγαν να ανέβω την ξύλινη σκάλα πετάγεται ένας πάκης και με ρωτάει με ύφος τι θέλω. Αυτό δεν μου άρεσε και τόσο. Το μαγαζί ήταν Ελληνικό και όχι πακομάγαζο από αυτά της Γερανίου αν και είδα ότι έχουν ξεφυτρώσει μερικά και σε αυτή την περιοχή με κάτι περίεργες κουζίνες αλλά στο κάπως κυριλέ. Του λέω έχω παρέα πάνω. Καλά μου λέει ανέβα. Παραγγέλνω δυο καλαμάκια. Η σερβιτόρα ήταν μικρής ηλικίας Ελληνίδα φαινόταν. Ήξερε τουλάχιστον καλά Ελληνικά.
Στο βάθος όμως καθόταν άλλος ένα πάκης σε ένα τραπέζι με υπολογιστή το οποίο κανόνιζε τα περί αποδείξεων. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον κατάλαβα. Δεν ξέρω τι φάση είναι αυτοί οι τύποι μπορεί και να τους έχουν για αυτοφωράκηδες εκεί. Ίσως να είναι και μέτοχοι στην επιχείριση. Λες ναναι και αφεντικά; Ήξερα βέβαια ότι τους είχαν στις κουζίνες και καθαρίζανε και πλένανε αλλά κυριλάτους μπροστά δεν τους είχα δει ποτέ.

Πάντως τα σουβλάκια δεν είχαν και τόσο καλή γεύση και αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ.
Ξέρει κάνεις τι παίζει;

:zombie: :zombie: :zombie:

Συνημμένα

• geranιou.jpg
    geranιou.jpg
    112,8 KB · Εμφανίσεις: 11

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Η κατρακυλα της χωρας συνεχιζεται :vomit:

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Η γεύση ήταν κάπως τώρα τι να πω! Το σίγουρο πάντως είναι για όσους καπνίζουν πάκικα τσιγάρα τους  βάζουν μέσα και κοπριά από αγελάδες. Το έχω δει σε βίντεο αυτό στο youtube.
Ευτυχώς που δεν καπνίζω κιόλα.

:shit: :shit:

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
841
Πόντοι
2.972
Και που σε ακόμα σε λίγα χρόνια θα τους δούμε και ΔΥ και στην αστυνομία και στο στρατό...

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Ως οδηγούς σε ταξί και σε νεκροφόρας τους έχω δει τύπε. Ταξιτζήδες έχω δει και Νιγηριανούς.

:zombie: :zombie:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256
Η γεύση ήταν κάπως τώρα τι να πω! Το σίγουρο πάντως είναι για όσους καπνίζουν πάκικα τσιγάρα τους  βάζουν μέσα και κοπριά από αγελάδες. Το έχω δει σε βίντεο αυτό στο youtube.
Ευτυχώς που δεν καπνίζω κιόλα.

:shit: :shit:
εβαζε και ο διαμαντης σβουνια στο στριφτο, δινει νοστιμαδα,
κατω παρταλι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Προχθές σε μια συνάντηση με συναδέλφους που είχαμε στο κέντρο για να συζητήσουμε για τα εργασιακά μας ήταν και κάποιες συναδέλφισες οι οποίες αναχώρησαν γρηγορότερα από την συγκέντρωση  και κανόνισαν για κάνα πιτόγυρο σε σουβλατζίδικο της περιοχής. Με ρώτησαν αν θέλω να πάω, και για κανά κονέ περισσότερο τους είπα ότι θα ακολουθήσω αργότερα.

Όταν τελείωσα από την συγκέντρωση  πήρα σε κινητό για να δω που έχουν πάει ώστε να τις βρω. Μου είπαν το μαγαζί και μου είπαν να ανέβω στο πατάρι. Όπως μπαίνω στο μαγαζί και όπως πήγαν να ανέβω την ξύλινη σκάλα πετάγεται ένας πάκης και με ρωτάει με ύφος τι θέλω. Αυτό δεν μου άρεσε και τόσο. Το μαγαζί ήταν Ελληνικό και όχι πακομάγαζο από αυτά της Γερανίου αν και είδα ότι έχουν ξεφυτρώσει μερικά και σε αυτή την περιοχή με κάτι περίεργες κουζίνες αλλά στο κάπως κυριλέ. Του λέω έχω παρέα πάνω. Καλά μου λέει ανέβα. Παραγγέλνω δυο καλαμάκια. Η σερβιτόρα ήταν μικρής ηλικίας Ελληνίδα φαινόταν. Ήξερε τουλάχιστον καλά Ελληνικά.
Στο βάθος όμως καθόταν άλλος ένα πάκης σε ένα τραπέζι με υπολογιστή το οποίο κανόνιζε τα περί αποδείξεων. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον κατάλαβα. Δεν ξέρω τι φάση είναι αυτοί οι τύποι μπορεί και να τους έχουν για αυτοφωράκηδες εκεί. Ίσως να είναι και μέτοχοι στην επιχείριση. Λες ναναι και αφεντικά; Ήξερα βέβαια ότι τους είχαν στις κουζίνες και καθαρίζανε και πλένανε αλλά κυριλάτους μπροστά δεν τους είχα δει ποτέ.

Πάντως τα σουβλάκια δεν είχαν και τόσο καλή γεύση και αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ.
Ξέρει κάνεις τι παίζει;

Πακης ανωτερος απο Ελληνα στο νεοΕλλαδα των προοδευτικων και των προδοτων. Στο εξωτερικο ξερουν τη θεση τους. Εδω παραλιγο να σου σφυριξει φαπα. Α ρε Ελληνα ποσο ακομα θα κοιμασαι γαμω το χριστο σου; Ολα στο ντουκου τα περνας; Ολα φυσιολογικα σου φαινονται;;;;;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
κ δεν θα εδινα τωρα να ειχα εδω ενα σουβλακι κεμπαπ απο τον θαναση

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Ιδιοκτητης στη Μητροπολεως δυσκολο να μην ειναι Ελληνας. Αλλα για κουμαντοδορους βαζει Πακιστανους. Γιατι οχι; Σε λιγο και στο σπιτι σας.

Μάλλον τσεκαδόρους τους έχει και κάνουν και face control.
Πολύ μαλάκας πάντως ο Έλληνας που το κάνει αυτό και βάζει πακια στη δουλειά.

Άλλη φάση που θυμήθηκα πριν λίγο καιρό. Σε τσαμπουκά έξω από το τσοντοσινεμά κοσμοπολίτ που έγινε με έναν γέρο που βγήκε από μέσα και φώναζε στην είσοδο ότι του πήραν τα λεφτά βγήκε από εκεί που έχει ένα παλιό ταμείο ένας κοντός πάκης  για να «καθαρίσει» και καλά την είσοδο. "Απαγορεύει εδώ" έλεγε και έδειχνε μια ταμπέλα.

:bigdick:

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.173
Πόντοι
206

Ξέρει κάνεις τι παίζει;

Πακιστανίλα... Άσχετα αν ο ιδιοκτήτης είναι Έλληνας (λογικά)..

Μην ξαναπάς αν εισαι ΈΛΛΗΝΑΣ που σέβεται τον εαυτό του...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μάλλον τσεκαδόρους τους έχει και κάνουν και face control.
Πολύ μαλάκας πάντως ο Έλληνας που το κάνει αυτό και βάζει πακια στη δουλειά.

Face control απο πακη :o
Να πανα γαμηθούνε ούτε σεντ σε οσους εχουν
πακηδες στην δουλεια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι