Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
οι υπολοιποι εχουμε ελπιδες τυπε :S :S :S
εσυ καμια :S :S
οι υπολοιποι εχουμε ελπιδες τυπε :S :S :S
νατηνε
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=275889.0;attach=1007990;image[/img[/URL]]
[/quote]
[QUOTE="enduro, post: 8218826, member: 144373"]
τυπε εισαι χαμενος απο χερι :S :S :S
στο μπου εχουμε τον [color=red]βασιλια της πιπας[/color] τον πιπαλεκο2 που κανει πιπες τσαμπα και πληρωνει κι απο πανω :S :S :S :effemine: :gay:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όποιος θέλει μου στέλνει πμ, παίρνω πολύ καλά τσιμπούκια για 5 ευρώ. Ειμαι 19 χρονών.
ΠιπΑλεκος αδικειται καταφωρα απο το νημα.ενω κανει τα καλυτερα τσιμπουκια δεν πληρωνεται αλλα πληρωνει :S :S :S
τυπε δεν εχεις ακουσει οτι οι μεγαλυτεροι καλλιτεχνες αναγνωριζονται μετα τον θανατο τους; :S :S :S
ο πιπαλεκος ειναι καλλιτεχνης,κανει κατι πιπες ζωγραφια
Εγω πάλι επειδή έχω μπερδευτεί με τον τύπο αλέκο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος , άλλος είναι ο αλέκος2 και άλλος ο πουσταλέκος η είναι ο ίδιος ; Αν πάλι είναι άλλος γιατί τον λέτε πιπαλέκο ; Αν και τωρα που το σκέφτομαι αν είναι ο ίδιος μάλλον θα τον λέγαται πουσταλέκο αντι για πιπαλεκο ...τυπε δεν εχεις ακουσει οτι οι μεγαλυτεροι καλλιτεχνες αναγνωριζονται μετα τον θανατο τους; :S :S :S
ο πιπαλεκος ειναι καλλιτεχνης,κανει κατι πιπες ζωγραφια
Εγω πάλι επειδή έχω μπερδευτεί με τον τύπο αλέκο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος , άλλος είναι ο αλέκος2 και άλλος ο πουσταλέκος η είναι ο ίδιος ; Αν πάλι είναι άλλος γιατί τον λέτε πιπαλέκο ; Αν και τωρα που το σκέφτομαι αν είναι ο ίδιος μάλλον θα τον λέγαται πουσταλέκο αντι για πιπαλεκο ...
Εγω πάλι επειδή έχω μπερδευτεί με τον τύπο αλέκο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος , άλλος είναι ο αλέκος2 και άλλος ο πουσταλέκος η είναι ο ίδιος ; Αν πάλι είναι άλλος γιατί τον λέτε πιπαλέκο ; Αν και τωρα που το σκέφτομαι αν είναι ο ίδιος μάλλον θα τον λέγαται πουσταλέκο αντι για πιπαλεκο ...
Ρε τυπε που τα θυμάσαι όλα αυτά?Αλεκος2 και Πουσταλέκος είναι διαφορετικά άτομα.
του Αμπελαλε τυπε :S :S :SΡε τυπε που τα θυμάσαι όλα αυτά?
Εγώ έχω ξεχάσει ακόμα και το ποιανού κλώνος είμαι :S
Εγω τωρα που κολλαω στη κουβεντα εδω???τυπε εδω μεσα εχουμε τον τεντυ και τον ΠιπΑλεκο που ειναι μαστορια στα τσιμπουκια και δεν χρεωνουν κιολας.τι παραπανω εχεις να προσφερεις :S :S :S
Άνετα. Glory hole είναι το αγαπημένο μου
Και αυτο ηταν το πρωτο που σκέφτηκες για μια οικονομικη βοηθεια???19 χρονών 1.72 61 κιλά, μεγάλο στήθος, σώμα γυμνασμένο κάνω στίβο από τα 8. Απλά τώρα ήρθα αθηνα να σπουδάσω και μένω μόνη μου και δε βγαίνω οικονομικά.
Τυπε μονο απο τον κολο μην τον παιρνεις,μην σε πουνε και πουστη οι καφροι εδω χαχα
πανε να σου φανε τη δουλεια ποδολαγνε :S :S :SΕγω τωρα που κολλαω στη κουβεντα εδω???
χεχεχεχ!!
εεε του ποδολαγνου ας την φανε, δεν με νοιαζει, εχουμε διαφορετικο target-group ετσι και αλλιως :-)πανε να σου φανε τη δουλεια ποδολαγνε :S :S :S