Νέα

Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panas85

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Εϊναι λίγο άκυρη με το θέμα η απορία μου, αλλά δε βρήκα το κατάλληλο thread. Γνωρίζει κανείς κάνα γιατρό που γουστάρει φάση μετά την εξέταση; Σε φάση, δερματολόγος ή ανδρολόγος που ελέγχει την ψολή σου και αφού βεβαιωθεί ότι είναι υγειής την αρπάζει κιόλας. Ή και οδοντίατρος. Γενικά αν ξέρετε κάποιο γιαρτό οποιασδήποτε ειδικότητας που κάνει τέτοιες φάσεις στην Αθήνα, πείτε μου :)
Βρέθηκε ο γιατρός;;

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
Στα νότια προάστεια που έχει ;;;  να τελιωνο τις ασκήσεις και να μου τον γλύφει κανενας αμα έχω καιρό να γαμησω την γκομενα..στείλετε. pm

scork

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Στο κολυμβητηριο Κολωνου-Σεπολια παιζει καμια φαση; Ξερει κανεις; Γιατι ξεκινησα πριν κανα μηνα, βλεπω ωραιες μεγαλες ψωλες στα ντους αλλα δεν ξερω αν παιζει φαση να κανω κινηση...

hot1986

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2013
Like
10
Πόντοι
0
κ εγω ψαψνω αν παιζει φαση πουθενα πειτε..

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
21
Στους ατμούς στο Holmes στο κέντρο γίνεται της κακομοίρας. Μεγαλη φωλιά!!

thecaptain

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Ξερουμε αν παιζει κάτι Θεσσαλονικη; Εγώ περα απο τζυμ ξεκίνησα και κολυμβητήριο με κοινες ντουζιερες αλλα πέρα απο έναν που χαλβαδιαζε το μπουτσο μου όσο τον έπλενα δεν είδα τιποτα

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
Ξέρει κανεις μέρος για μάτι να τον παιζω και να βλέπω η να πηγαινουμε μαζί με κάποιον να βλέπουμε να πηδιουνται ζευγάρια..... Επίσης κανα γυμναστήριο που να παιζονται φάσεις στα ντουζ με μαλακια;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ξέρει κανεις μέρος για μάτι να τον παιζω και να βλέπω η να πηγαινουμε μαζί με κάποιον να βλέπουμε να πηδιουνται ζευγάρια..... Επίσης κανα γυμναστήριο που να παιζονται φάσεις στα ντουζ με μαλακια;
Εσύ ή μαλάκας είσαι ή πούστης.

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1

Βγες στην Ομόνοια να σε ψωνίσουν. Χαραμίζεσαι

pansexual

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
13
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις αν παιζουνε φασεις στο yava αγιου Δημητριου βραδινες ωρες?

Good_looking27

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Στο HP Σύνταγμα όταν έρχομαι Ελλάδα, πάντα βλέπω κάτι. Είχαν βγάλει και ανακοίνωση και είχαν κλείσει τη σάουνα για κάποιο καιρό.
Την τελευταία φορά που πήγα ήταν gay τσόντα.
7-8 άτομα μέσα (ήταν και όρθιοι) και γίνονταν διάφορες φάσεις. Από πιασίματα, πίπες κλπ.

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Στο HP Σύνταγμα όταν έρχομαι Ελλάδα, πάντα βλέπω κάτι. Είχαν βγάλει και ανακοίνωση και είχαν κλείσει τη σάουνα για κάποιο καιρό.
Την τελευταία φορά που πήγα ήταν gay τσόντα.
7-8 άτομα μέσα (ήταν και όρθιοι) και γίνονταν διάφορες φάσεις. Από πιασίματα, πίπες κλπ.

Δυστυχως ομως ειναι πανακριβο. Αυτα τα γυμναστρια ειναι για πλουσιους

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων και κυρίως στις σαουνες γίνεται παιχνιδάκι, λίγο μαλακια, λίγο πίπα κλπ .  Αυτό όμως είναι άλλο θέμα και απορώ που τα πουστρακια δεν το έχουν ανοίξει .

Όταν εμείς ανοίγαμε την κωλοτρυπίδα μας, εσύ άνοιγες κυριακάτικα θρεντ στο bourdela  :grin:

Arqes

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2020
Like
96
Πόντοι
0
Στα Yava Αγ. Δημητρίου έχω πάρει πίπα στα ντουζ.
ΣΚΗΝΙΚΟ: Βγαίνω από την ντουζιέρα να πάρω την πετσέτα να σκουπιστώ και ο διπλανός σκουπιζόταν και με κάρφωνε, του σηκώθηκε, μου σηκώθηκε, γονάτισα και  :pipa1: έξω από την ντουζιέρα. Μετά, μπήκαμε μέσα στην ντουζιέρα και συνέχισα  :pipa1:

boy25athens

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
τπτ άλλο έχει παίξει εκεί γιατί παλιά που πήγαινα υπήρχε αρκετός κόσμος νομίζω

Arqes

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2020
Like
96
Πόντοι
0
Δεν ξέρω, και εμένα μόνο αυτή η πίπα έκατσε, παρακινδυνευμένη, μια και ήταν απόγευμα με κόσμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom