Νέα

Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 489
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
Κανεις πουτσαρας have Αγίου Δημητρίου προσωπικπ μήνυμα να παιζουμε τις ψωλες μας μόνο και να χυνουμε
. Αλλά μόνο μαλακια θελω

XristosAth

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Ενα απογευμα,λιγο πριν κλεισουν τα γυμναστηρια,ειμαι στα αποδυτηρια αλλαζω και οπως καθομαι σκυβω να δεσω τα κορδονια για να φυγω,μεσα ειμαστε εγω και 2 πιτσιρικαδες καπου στα 21-22χρ που απο συμπτωση ειχαν τα διπλανα ντουλαπια απο το δικο μου.Ειχαν βγαλει τις μπλουζες τους και μιλουσαν και οπως ειμαι σκυμενος,αυτοι στεκοντουσαν ο ενας ειδικα ακριβως μπροστα μου απο συμπτωση,σηκωνω το κεφαλι μου και ειμαι ακριβως μπροστα απο το σορτσακι του κοιταζοντας τοσηκωνω λιγο πιο πανω το βλεμμα μου και αντικρυζω το νεαρο και καλοσχηματισμενο σωμα του..εκεινη τη στιγμη καυλωσα απιστευτα ηθελα να τους γλυψω και τους 2 μαζι...δεν εχω ξαναγλειψει αλλα εκεινη τη στιγμη το θελα πολυ...

cdBIANCA

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Δεύτερη ιστορία από το γυμναστήριο μου (Προ Κορωνοϊού)

Μπαίνω μέσα στη σάουνα, αράζω πάλι χαλαρά, δίπλα τύπος αρρενωπός, ωραία ψωλή. Πολλή αγριάδα στο βλέμμα, δεν χώνομαι γενικώς μέχρι να πάρω το μήνυμα. Ξεκινάει κουβέντα για τη σάουνα και πόσο καλό κάνει, μου λέει ιστορίες από το παλιό του γυμναστήριο, ότι έφυγε γιατί έβρισκε καπότες στην σάουνα και ξενέρωσε. Κομπλέ του λέω. Μετά συνεχίζει για κάτι πουστράκια που είχε το παλιό του γυμναστήριο και ότι του την έπεφταν. Αραχτός εγώ, δεν κάνω κίνηση. Πάω να φύγω γιατί δεν την πάλευα από τη ζέστη, μου λέει "το κωλαράκι σου το έσκιζα πάντως". Έκανα πως δεν το άκουσα και πάω στα ντούζ, έρχεται, μου λέει "θα έρθεις στη σάουνα;", του απαντώ πως ναι. Πάω μετά από λίγο, τέντα η ψωλή, του την καταπίνω, ξεκινάει χαστούκια και ροχάλες ο μαλάκας. Του τα ήπια όλα, μου έριξε μια ροχάλα και έφυγε.

Plot Twist: Μετά από μέρες, πάω σε επαγγελματικό ραντεβού με την εταιρεία μου σε άλλη εταιρεία, boom, συναντάω τον τύπο να καυλαντίζει με τη γραμματεία. Μπήκαμε όλοι μαζί στο meeting.

cdBIANCA

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Τρίτη ιστορία από το γυμναστήριο μου (Προ Κορωνοϊου)

Λέω θα κάνω σάουνα για 10' γιατί βιαζόμουν, σκάει 18-19 χρονών τύπος με εσώρουχο στη σάουνα, δεν κάνει κίνηση, δεν κοιτάζει, πιάνουμε την κουβέντα και την κάνω για ντούζ.

Αυτός: "θα ξανάρθεις;",
Εγώ: "δεν ξέρω, γιατι;"
Αυτός: "έλα να αράξουμε, είναι ωραία"
Εγώ: "ΟΚ"

(Γενικά οι περισσότεροι πιάνουν συζήτηση στη σάουνα, και λόγω του οτι δεν έχουν παρέα, γουστάρουν να πούν μια κουβέντα, δεν το πάνε όλοι στο πονηρό)/

Ξαναμπαίνω, αυτός ακόμα με το βρακί, κάθομαι μακριά όπως και πριν, κάποια στιγμή σηκώνεται να ρίξει νερό, και βλέπω τέντα η πούτσα. Λέω, θα χαλάρωσε ο άνθρωπος και θα καυλωσε. Έλα που την πέταξε έξω και την έπαιζε και με κάρφωνε, ήρθε δίπλα μου, μου πιάνει την πούτσα (την οποία έτριβα και εγώ) και ξεκινάμε να τις παίζουμε. Τον ξεκινάω στα τσιμπούκια, μου λέει περίμενε, πετάει το εσώρουχο, κάθεται στην άκρη ώστε να κρέμονται τα αρχίδια του, και μου πίεζε το κεφάλι. Σηκώνομαι, του δίνω το καυλί μου να το γλύψει (λάθος κίνηση), το γλύφει και την κοπανάει.

Τελευταία φορά που δίνω την ψωλή μου στη σάουνα!

Xxchampagne

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Σε Γυμναστηριο γνωστό στον Πειραια (οχι Yava) παίζονται ωραιες φάσεις στη σαουνα ! Απο ολες τις φορες που εχω μπει σαουνα , στις μισές εχω αδειάσει

Επισκέπτης
παιδια εχει κανεις εμπειρια απο το holmes στο συνταγμα ; να μας πει ..πως γινεται δηλαδη η φαση ; υπαρχει καποιο συνθηματικο; τι ωρες παιζουν ; επισης ειναι μονο στην σαουνα η και στα αποδυτηρια ; οτιδηποτε μπορει να πει ωστε να μας βοηθησει να μην καρφωθουμε οσοι ενδιαφερομαστε και να ειμαστε και προετοιμασμενοι καλοδεχουμενο

Good_looking27

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Κοιτα, στα αποδυτήρια γενικά υπάρχουν βλέμματα. Αν πάνε μετά στη σάουνα, είναι σίγουρα.
Ό,τι ώρα έχω πάει έχω βρει ανθρωπους μέσα και έχω κάνει πραματα. Πέρυσι το Δεκέμβρη υπήρχε όργιο μέσα... με 7-8 ανθρωπους.
Συνήθως οι στειτ φοράν μεγάλα μαγιώ σορτς (αλλλα όχι πάντα ασφαλώς).
Καλή τύχη.

Crazycdmary

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Like
237
Πόντοι
20
Ξερει κανεις αν στο Holmes στη Γλυφαδα γινεται παιχνιδι;

Marcello_

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
0
Άμα γουστάρουν γτ όχι, μία μέρα καθόμουν στη σάουνα του γυμναστηρίου κ μπήκε ένας τελείως γυμνός, ήθελε να το δείξει. Μιλήσαμε για ένα αιθέριο έλαιο που έβαζε στον ατμό. Χαχα

Kons(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Nα αναστήσω λίγο το θέμα,

Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησα σε ένα γυμναστήριο και μέσα στον μήνα που πρόλαβα να πάω ,γιατί μετά έκλεισαν τα γυμναστήρια μου συνέβησαν τα εξής:

1) Είχα τελειώσει ένα ομαδικό πρόγραμμα και πήγα να κάνω ντουζ. Με κοίταζαν από μακριά δύο τύποι και άρχισε ο ένας να μιλάει για τη σάουνα και "πόσο κρίμα που την έχουν κλείσει". Δε δίνω σημασία εγώ, βγάζω τα ρούχα μου και κατευθύνομαι στις ντουζιέρες. Γυρνάει ο τύπος και μου λέει "φίλε, ξέρεις αν έχει ζεστό νερό;" Του είπα πως δεν έχω ιδέα, γιατί τώρα θα μπω για ντουζ. Μπαίνω για ντουζ και έρχεται μετά από δύο λεπτά να με ξαναρωτήσει το ίδιο πράγμα. Άρχισε να πλησιάζει, μου συστήθηκε και πιάσαμε κουβέντα για το γυμναστήριο. Όσο μιλούσαμε είχε γίνει τέντα η πουτσα μου και άρχισε να μου τραβάει μαλακία ο τύπος. Δυστυχώς ήταν κλειστή η σάουνα για να συνεχίσουμε και σταματήσαμε εκεί, γιατί είχε και κόσμο στα αποδυτήρια.

2) Άλλη μία φορά, όπως άλλαζα στα αποδυτήρια ήταν ένας 40αρης και με κάρφωνε πολύ άσχημα. Πήγα στην τουαλέτα να κατουρήσω και με ακολούθησε. Μετά από δύο λεπτά ήταν στα γόνατα και με έγλειφε.

btmagori

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Τρίτη ιστορία από το γυμναστήριο μου (Προ Κορωνοϊου)

Λέω θα κάνω σάουνα για 10' γιατί βιαζόμουν, σκάει 18-19 χρονών τύπος με εσώρουχο στη σάουνα, δεν κάνει κίνηση, δεν κοιτάζει, πιάνουμε την κουβέντα και την κάνω για ντούζ.

Αυτός: "θα ξανάρθεις;",
Εγώ: "δεν ξέρω, γιατι;"
Αυτός: "έλα να αράξουμε, είναι ωραία"
Εγώ: "ΟΚ"

(Γενικά οι περισσότεροι πιάνουν συζήτηση στη σάουνα, και λόγω του οτι δεν έχουν παρέα, γουστάρουν να πούν μια κουβέντα, δεν το πάνε όλοι στο πονηρό)/

Ξαναμπαίνω, αυτός ακόμα με το βρακί, κάθομαι μακριά όπως και πριν, κάποια στιγμή σηκώνεται να ρίξει νερό, και βλέπω τέντα η πούτσα. Λέω, θα χαλάρωσε ο άνθρωπος και θα καυλωσε. Έλα που την πέταξε έξω και την έπαιζε και με κάρφωνε, ήρθε δίπλα μου, μου πιάνει την πούτσα (την οποία έτριβα και εγώ) και ξεκινάμε να τις παίζουμε. Τον ξεκινάω στα τσιμπούκια, μου λέει περίμενε, πετάει το εσώρουχο, κάθεται στην άκρη ώστε να κρέμονται τα αρχίδια του, και μου πίεζε το κεφάλι. Σηκώνομαι, του δίνω το καυλί μου να το γλύψει (λάθος κίνηση), το γλύφει και την κοπανάει.

Τελευταία φορά που δίνω την ψωλή μου στη σάουνα!
Καλησπέρα που είναι αυτό

btmagori

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Σε Γυμναστηριο γνωστό στον Πειραια (οχι Yava) παίζονται ωραιες φάσεις στη σαουνα ! Απο ολες τις φορες που εχω μπει σαουνα , στις μισές εχω αδειάσει
Ποιο είναι αυτό κ που
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενα απογευμα,λιγο πριν κλεισουν τα γυμναστηρια,ειμαι στα αποδυτηρια αλλαζω και οπως καθομαι σκυβω να δεσω τα κορδονια για να φυγω,μεσα ειμαστε εγω και 2 πιτσιρικαδες καπου στα 21-22χρ που απο συμπτωση ειχαν τα διπλανα ντουλαπια απο το δικο μου.Ειχαν βγαλει τις μπλουζες τους και μιλουσαν και οπως ειμαι σκυμενος,αυτοι στεκοντουσαν ο ενας ειδικα ακριβως μπροστα μου απο συμπτωση,σηκωνω το κεφαλι μου και ειμαι ακριβως μπροστα απο το σορτσακι του κοιταζοντας τοσηκωνω λιγο πιο πανω το βλεμμα μου και αντικρυζω το νεαρο και καλοσχηματισμενο σωμα του..εκεινη τη στιγμη καυλωσα απιστευτα ηθελα να τους γλυψω και τους 2 μαζι...δεν εχω ξαναγλειψει αλλα εκεινη τη στιγμη το θελα πολυ...
Που είναι αυτό

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
0
Στο κολυμβητηριο Κολωνου-Σεπολια παιζει καμια φαση; Ξερει κανεις; Γιατι ξεκινησα πριν κανα μηνα, βλεπω ωραιες μεγαλες ψωλες στα ντους αλλα δεν ξερω αν παιζει φαση να κανω κινηση...
Παίζει φάση με προσοχή όμως...! Ματιές στις ντουζιέρες, τυχαία αγγίγματα, εφοσον τότε ήταν η μία πολύ δίπλα στην άλλη και κάρφωμα. Μια φορά (πρωί που δεν είχε κόσμο παρά μόνο κάτι παππούδες) πήρα πίπα στα αποδυτήρια από εναν ψωλαρά τριχωτό τύπο!

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Αν ξέρει κάποιος λεπτομέρειες για τιμές κλπ ας στείλει μήνυμα. Πάντως στα γυμναστήρια δεν επιτρέπεται η χρήση των ντουζ δυστυχώς

Installation21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Παίζει φάση με προσοχή όμως...! Ματιές στις ντουζιέρες, τυχαία αγγίγματα, εφοσον τότε ήταν η μία πολύ δίπλα στην άλλη και κάρφωμα. Μια φορά (πρωί που δεν είχε κόσμο παρά μόνο κάτι παππούδες) πήρα πίπα στα αποδυτήρια από εναν ψωλαρά τριχωτό τύπο!
A να χαθεις, μας κολασες :P

Kons(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Στο γνωστό γυμναστήριο στον Πύργο Αθηνών ξεκίνησαν πάντως τα παιχνίδια στα αποδυτήρια ξανά.

Προχθές όπως άλλαζα, είχα μείνει με το μποξερακι και μπήκε ένας τύπος εκείνη την ώρα μέσα. Είχε καρφωθει στην πουτσα μου για ώρα, αλλά δυστυχώς λόγω κόσμου δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Λίγο μου τον έπαιξε, αλλά μέχρι εκεί.

Αντε να ανοίξουν και οι ντουζιερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom