PoutsaKaggelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2019
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
Κανεις πουτσαρας have Αγίου Δημητρίου προσωπικπ μήνυμα να παιζουμε τις ψωλες μας μόνο και να χυνουμε
. Αλλά μόνο μαλακια θελω
. Αλλά μόνο μαλακια θελω
Καλησπέρα που είναι αυτόΤρίτη ιστορία από το γυμναστήριο μου (Προ Κορωνοϊου)
Λέω θα κάνω σάουνα για 10' γιατί βιαζόμουν, σκάει 18-19 χρονών τύπος με εσώρουχο στη σάουνα, δεν κάνει κίνηση, δεν κοιτάζει, πιάνουμε την κουβέντα και την κάνω για ντούζ.
Αυτός: "θα ξανάρθεις;",
Εγώ: "δεν ξέρω, γιατι;"
Αυτός: "έλα να αράξουμε, είναι ωραία"
Εγώ: "ΟΚ"
(Γενικά οι περισσότεροι πιάνουν συζήτηση στη σάουνα, και λόγω του οτι δεν έχουν παρέα, γουστάρουν να πούν μια κουβέντα, δεν το πάνε όλοι στο πονηρό)/
Ξαναμπαίνω, αυτός ακόμα με το βρακί, κάθομαι μακριά όπως και πριν, κάποια στιγμή σηκώνεται να ρίξει νερό, και βλέπω τέντα η πούτσα. Λέω, θα χαλάρωσε ο άνθρωπος και θα καυλωσε. Έλα που την πέταξε έξω και την έπαιζε και με κάρφωνε, ήρθε δίπλα μου, μου πιάνει την πούτσα (την οποία έτριβα και εγώ) και ξεκινάμε να τις παίζουμε. Τον ξεκινάω στα τσιμπούκια, μου λέει περίμενε, πετάει το εσώρουχο, κάθεται στην άκρη ώστε να κρέμονται τα αρχίδια του, και μου πίεζε το κεφάλι. Σηκώνομαι, του δίνω το καυλί μου να το γλύψει (λάθος κίνηση), το γλύφει και την κοπανάει.
Τελευταία φορά που δίνω την ψωλή μου στη σάουνα!
Ποιο είναι αυτό κ πουΣε Γυμναστηριο γνωστό στον Πειραια (οχι Yava) παίζονται ωραιες φάσεις στη σαουνα ! Απο ολες τις φορες που εχω μπει σαουνα , στις μισές εχω αδειάσει
Που είναι αυτόΕνα απογευμα,λιγο πριν κλεισουν τα γυμναστηρια,ειμαι στα αποδυτηρια αλλαζω και οπως καθομαι σκυβω να δεσω τα κορδονια για να φυγω,μεσα ειμαστε εγω και 2 πιτσιρικαδες καπου στα 21-22χρ που απο συμπτωση ειχαν τα διπλανα ντουλαπια απο το δικο μου.Ειχαν βγαλει τις μπλουζες τους και μιλουσαν και οπως ειμαι σκυμενος,αυτοι στεκοντουσαν ο ενας ειδικα ακριβως μπροστα μου απο συμπτωση,σηκωνω το κεφαλι μου και ειμαι ακριβως μπροστα απο το σορτσακι του κοιταζοντας τοσηκωνω λιγο πιο πανω το βλεμμα μου και αντικρυζω το νεαρο και καλοσχηματισμενο σωμα του..εκεινη τη στιγμη καυλωσα απιστευτα ηθελα να τους γλυψω και τους 2 μαζι...δεν εχω ξαναγλειψει αλλα εκεινη τη στιγμη το θελα πολυ...
Παίζει φάση με προσοχή όμως...! Ματιές στις ντουζιέρες, τυχαία αγγίγματα, εφοσον τότε ήταν η μία πολύ δίπλα στην άλλη και κάρφωμα. Μια φορά (πρωί που δεν είχε κόσμο παρά μόνο κάτι παππούδες) πήρα πίπα στα αποδυτήρια από εναν ψωλαρά τριχωτό τύπο!Στο κολυμβητηριο Κολωνου-Σεπολια παιζει καμια φαση; Ξερει κανεις; Γιατι ξεκινησα πριν κανα μηνα, βλεπω ωραιες μεγαλες ψωλες στα ντους αλλα δεν ξερω αν παιζει φαση να κανω κινηση...
A να χαθεις, μας κολασεςΠαίζει φάση με προσοχή όμως...! Ματιές στις ντουζιέρες, τυχαία αγγίγματα, εφοσον τότε ήταν η μία πολύ δίπλα στην άλλη και κάρφωμα. Μια φορά (πρωί που δεν είχε κόσμο παρά μόνο κάτι παππούδες) πήρα πίπα στα αποδυτήρια από εναν ψωλαρά τριχωτό τύπο!
Πού είναι αυτόΣτους ατμούς στο Holmes στο κέντρο γίνεται της κακομοίρας. Μεγαλη φωλιά!!
Στο city link εκει που ειναι το AtticaΠού είναι αυτό
Τι ώρες γινεται παιχνίδιΣτο city link εκει που ειναι το Attica