paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
αμα ειχα γυμναστηριο θα ειχα πουλησει εδω μεσα 1000 συνδρομες
Πηγαινεις ακομα; Και επαιξε φαση; Αφου μπαινοβγαινουν συνεχεια κ εχει και μια καθαριστρια μπαστακα εκει… ο ψωλαρας καλος; Πες λεπτομερειες!Παίζει φάση με προσοχή όμως...! Ματιές στις ντουζιέρες, τυχαία αγγίγματα, εφοσον τότε ήταν η μία πολύ δίπλα στην άλλη και κάρφωμα. Μια φορά (πρωί που δεν είχε κόσμο παρά μόνο κάτι παππούδες) πήρα πίπα στα αποδυτήρια από εναν ψωλαρά τριχωτό τύπο!
Πήραν ζωή τα αποδυτήρια επιτέλους! Παίζει οντως πολλή κίνηση...Έχω πάρει αρκετά τσιμπούκια σε ντουζιέρες και στις τουαλέτες...Πάντως, προχθές που πήγα στο γνωστό γυμναστήριο στον πύργο Αθηνών, μου πήρε ένας τύπος τσιμπούκι στις ντουζιέρες. Τώρα που άνοιξαν τα ντουζ, γίνεται τρελό παιχνίδι.
Σε ποιο αναφέρεσαι;Για μαγαζιά και τουαλέτες με ουρητήρια χωρίς διαχωριστικά τι ξέρουμε?
Γενικά άμα βρώ τέτοιο μαγαζί, δεν φεύγω αν δεν πάω τουαλέτα 4 5 φορές, ποτέ δεν ξέρεις τι θα δεις δίπλα σου. Έχω παρατηρήσει σε κάποια έχει αρχίσει και γίνεται στέκι.
Σε γνωστό κυριλέ μαγαζί παραλιακής προχθές, πήγα 4 φορές στα ουρητήρια στις 3 ώρες που καθόμουν, και τις 4 πέτυχα τύπους να "κατουράνε" ενώ είχε άδειες τις κανονικές τουαλέτες. Και το πιο περίεργο, ενώ είχε κενή θέση πιο μακρυά, 1 φορά ήρθε τύπος να κατουρήσει στην ακριβώς δίπλα μου και δεν προσπαθούσε καν να κρύψει το μισοκαυλωμενο καυλί του. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια κινητικότητα σε καφετέρια και μου έκανε εντύπωση.
Έχει σταμπάρει κανείς κάνα άλλο μαγαζί που παίζει μπανιστίρι και ουρητήρια χωρίς διαχωριστικά?
Έχει πολλά τέτοια cruisings spots για μάτι...Σε ποιο αναφέρεσαι;
Στο nalu που είχα πάει προχθες και πήγα για κατούρημα πέτυχα 3 στα 4 ουρητήρια πιασμένα και 2 από τις κλασσικές τουαλέτες άδειες.Για μαγαζιά και τουαλέτες με ουρητήρια χωρίς διαχωριστικά τι ξέρουμε?
Γενικά άμα βρώ τέτοιο μαγαζί, δεν φεύγω αν δεν πάω τουαλέτα 4 5 φορές, ποτέ δεν ξέρεις τι θα δεις δίπλα σου. Έχω παρατηρήσει σε κάποια έχει αρχίσει και γίνεται στέκι.
Σε γνωστό κυριλέ μαγαζί παραλιακής προχθές, πήγα 4 φορές στα ουρητήρια στις 3 ώρες που καθόμουν, και τις 4 πέτυχα τύπους να "κατουράνε" ενώ είχε άδειες τις κανονικές τουαλέτες. Και το πιο περίεργο, ενώ είχε κενή θέση πιο μακρυά, 1 φορά ήρθε τύπος να κατουρήσει στην ακριβώς δίπλα μου και δεν προσπαθούσε καν να κρύψει το μισοκαυλωμενο καυλί του. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια κινητικότητα σε καφετέρια και μου έκανε εντύπωση.
Έχει σταμπάρει κανείς κάνα άλλο μαγαζί που παίζει μπανιστίρι και ουρητήρια χωρίς διαχωριστικά?
Άμα έχεις κάνα καλό υπόψη, πες και σε εμάς που είμαστε νέοι στην ΑθήναΈχει πολλά τέτοια cruisings spots για μάτι...
Σε ποιο πας?Πήραν ζωή τα αποδυτήρια επιτέλους! Παίζει οντως πολλή κίνηση...Έχω πάρει αρκετά τσιμπούκια σε ντουζιέρες και στις τουαλέτες...
Καθημερινή παρουσία στο γυμναστήριο
Γεια, ψάχνω ένα bro που είχε παίξει δυνατή φάση στις τουαλέτες στα mall αγ. δημητριου και μου ειχε δώσει για επικοινωνία από twitter αλλα δε μπορώ να επικοινωνήσω .Σε ποιο αναφέρεσαι;
Πρόσεξε μην κολησεις κανεναν η σε κολησουνΠήραν ζωή τα αποδυτήρια επιτέλους! Παίζει οντως πολλή κίνηση...Έχω πάρει αρκετά τσιμπούκια σε ντουζιέρες και στις τουαλέτες...
Καθημερινή παρουσία στο γυμναστήριο
Eiffel Tower!Γεια, ψάχνω ένα bro που είχε παίξει δυνατή φάση στις τουαλέτες στα mall αγ. δημητριου και μου ειχε δώσει για επικοινωνία από twitter αλλα δε μπορώ να επικοινωνήσω .
Αν είναι κάποιος από δω (m.xanoumi ? ) ας στείλει θα παίξουν δυνατές φάσεις σε τουαλέτες , gym, ουρητήρια... κτλ
Δεν μπορώ να στείλω μηνύματα ακόμαΓεια, ψάχνω ένα bro που είχε παίξει δυνατή φάση στις τουαλέτες στα mall αγ. δημητριου και μου ειχε δώσει για επικοινωνία από twitter αλλα δε μπορώ να επικοινωνήσω .
Αν είναι κάποιος από δω (m.xanoumi ? ) ας στείλει θα παίξουν δυνατές φάσεις σε τουαλέτες , gym, ουρητήρια... κτλ
Σιγουρα θα παίζει. Άραξε στα αποδυτήρια και παρατήρησε προσεκτικά...οι ψωλαράδες που ψάχνονται φαίνονται από χιλιόμετρο, όπως και τα πρόθυμα κωλαράκια. ;)Καλημέρα! Yava Ν. Ψυχικό ξέρει κανείς τι παίζει??