Νέα

Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

scork

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Alterlife Χαιδαριου ξερει κανεις αν παιζει φαση; Ειμαι γραμμενος εκει κ εχει τρελα καυλια που θα θελα να παρω καπως… ;-)

scork

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Παίζει φάση με προσοχή όμως...! Ματιές στις ντουζιέρες, τυχαία αγγίγματα, εφοσον τότε ήταν η μία πολύ δίπλα στην άλλη και κάρφωμα. Μια φορά (πρωί που δεν είχε κόσμο παρά μόνο κάτι παππούδες) πήρα πίπα στα αποδυτήρια από εναν ψωλαρά τριχωτό τύπο!
Πηγαινεις ακομα; Και επαιξε φαση; Αφου μπαινοβγαινουν συνεχεια κ εχει και μια καθαριστρια μπαστακα εκει… ο ψωλαρας καλος; Πες λεπτομερειες!

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
0
Ξεκίνησαν να επιτρεπονται τα ντους στα αποδυτήρια και άρχισαν οι ψωλαράδες να κάνουν επίδειξη....! :grin:

cruiser25

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Για μαγαζιά και τουαλέτες με ουρητήρια χωρίς διαχωριστικά τι ξέρουμε?
Γενικά άμα βρώ τέτοιο μαγαζί, δεν φεύγω αν δεν πάω τουαλέτα 4 5 φορές, ποτέ δεν ξέρεις τι θα δεις δίπλα σου. Έχω παρατηρήσει σε κάποια έχει αρχίσει και γίνεται στέκι.

Σε γνωστό κυριλέ μαγαζί παραλιακής προχθές, πήγα 4 φορές στα ουρητήρια στις 3 ώρες που καθόμουν, και τις 4 πέτυχα τύπους να "κατουράνε" ενώ είχε άδειες τις κανονικές τουαλέτες. Και το πιο περίεργο, ενώ είχε κενή θέση πιο μακρυά, 1 φορά ήρθε τύπος να κατουρήσει στην ακριβώς δίπλα μου και δεν προσπαθούσε καν να κρύψει το μισοκαυλωμενο καυλί του. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια κινητικότητα σε καφετέρια και μου έκανε εντύπωση.

Έχει σταμπάρει κανείς κάνα άλλο μαγαζί που παίζει μπανιστίρι και ουρητήρια χωρίς διαχωριστικά?

Kons(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Πάντως, προχθές που πήγα στο γνωστό γυμναστήριο στον πύργο Αθηνών, μου πήρε ένας τύπος τσιμπούκι στις ντουζιέρες. Τώρα που άνοιξαν τα ντουζ, γίνεται τρελό παιχνίδι.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
0
Πάντως, προχθές που πήγα στο γνωστό γυμναστήριο στον πύργο Αθηνών, μου πήρε ένας τύπος τσιμπούκι στις ντουζιέρες. Τώρα που άνοιξαν τα ντουζ, γίνεται τρελό παιχνίδι.
Πήραν ζωή τα αποδυτήρια επιτέλους! Παίζει οντως πολλή κίνηση...Έχω πάρει αρκετά τσιμπούκια σε ντουζιέρες και στις τουαλέτες...
Καθημερινή παρουσία στο γυμναστήριο :)

m.xanoumi

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
8
Πόντοι
0
Γενικά άμα βρώ τέτοιο μαγαζί, δεν φεύγω αν δεν πάω τουαλέτα 4 5 φορές, ποτέ δεν ξέρεις τι θα δεις δίπλα σου. Έχω παρατηρήσει σε κάποια έχει αρχίσει και γίνεται στέκι.

Σε γνωστό κυριλέ μαγαζί παραλιακής προχθές, πήγα 4 φορές στα ουρητήρια στις 3 ώρες που καθόμουν, και τις 4 πέτυχα τύπους να "κατουράνε" ενώ είχε άδειες τις κανονικές τουαλέτες. Και το πιο περίεργο, ενώ είχε κενή θέση πιο μακρυά, 1 φορά ήρθε τύπος να κατουρήσει στην ακριβώς δίπλα μου και δεν προσπαθούσε καν να κρύψει το μισοκαυλωμενο καυλί του. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια κινητικότητα σε καφετέρια και μου έκανε εντύπωση.

Έχει σταμπάρει κανείς κάνα άλλο μαγαζί που παίζει μπανιστίρι και ουρητήρια χωρίς διαχωριστικά?
Σε ποιο αναφέρεσαι;

jvvsddtstuxeksfkma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0

Στο nalu που είχα πάει προχθες και πήγα για κατούρημα πέτυχα 3 στα 4 ουρητήρια πιασμένα και 2 από τις κλασσικές τουαλέτες άδειες.
Μάλλον ο κόσμος στα νότια προτιμάει το "παρεΐστικο" κατουρημα. ?
Δυστυχώς δεν καταφερα να πλησιάσω γιατί πήγα για κατουρημα με ένα φίλο από το τραπέζι, οπότε δεν ήθελα να καρφωθώ ότι ήθελα να πάρω μάτι.
Παρόμοια φάση πέτυχα και στο Tokyo πριν καμιά εβδομάδα.
Μάλλον η καραντινα έχει οδηγήσει τον κόσμο σε ολοήμερες καυλες ?

niknikolaou33

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Πήραν ζωή τα αποδυτήρια επιτέλους! Παίζει οντως πολλή κίνηση...Έχω πάρει αρκετά τσιμπούκια σε ντουζιέρες και στις τουαλέτες...
Σε ποιο πας?

niknikolaou33

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Σε ποιο αναφέρεσαι;
Γεια, ψάχνω ένα bro που είχε παίξει δυνατή φάση στις τουαλέτες στα mall αγ. δημητριου και μου ειχε δώσει για επικοινωνία από twitter αλλα δε μπορώ να επικοινωνήσω .
Αν είναι κάποιος από δω (m.xanoumi ? ) ας στείλει θα παίξουν δυνατές φάσεις σε τουαλέτες , gym, ουρητήρια... κτλ

nikolas8282

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Πρόσεξε μην κολησεις κανεναν η σε κολησουν

m.xanoumi

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
8
Πόντοι
0
Γεια, ψάχνω ένα bro που είχε παίξει δυνατή φάση στις τουαλέτες στα mall αγ. δημητριου και μου ειχε δώσει για επικοινωνία από twitter αλλα δε μπορώ να επικοινωνήσω .
Αν είναι κάποιος από δω (m.xanoumi ? ) ας στείλει θα παίξουν δυνατές φάσεις σε τουαλέτες , gym, ουρητήρια... κτλ
Eiffel Tower!

m.xanoumi

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
8
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να στείλω μηνύματα ακόμα

mariosbell

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
714
Πόντοι
81
Καλημέρα! Yava Ν. Ψυχικό ξέρει κανείς τι παίζει??

Pathitikos-27

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
Παιζει τιποτα στο Pace στον Αγιο Ελευθεριο στην Αχαρνων;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.534
Πόντοι
456
καποια κυρια δεν θα γραψει εδω μεσα;

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
0
Καλημέρα! Yava Ν. Ψυχικό ξέρει κανείς τι παίζει??
Σιγουρα θα παίζει. Άραξε στα αποδυτήρια και παρατήρησε προσεκτικά...οι ψωλαράδες που ψάχνονται φαίνονται από χιλιόμετρο, όπως και τα πρόθυμα κωλαράκια. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom