Νέα

Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
0
Yava Αγίου Δημητρίου πριν 4 χρόνια γινόταν χαμός...! Με έχει γαμήσει παντρεμένος σε ντουζιέρα μεταμεσονύκτια, να πέφτει νερό για να μην μας καταλάβει κανεις και να είμαι αναγκασμένος να μη βγάζω άχνα...! Πολλές πίπες και φασώματα!
Γενικά, όπου υπάρχει προθυμία, παίζει παιχνίδι, ακόμα και αν ο χώρος φαινομενικά δεν ευνοεί...! ;)

Arqes

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2020
Like
96
Πόντοι
0
Έτσι έιναι. Κι εγώ το τσιμπούκι που πήρα προχτές ήταν τελείως απρόοπτο. Μπήκα στις ντουζιέρες, ήρθε ο τύπος δίπλα μου και με κοίταξε, οπότε μπήκαμε στο νόημα, του κάνω με την χειρονομία της πίπας, ήρθε κοντά, γονάτισα και τον ρούφηξα επιτόπου, έξω απ'την ντουζιέρα. Αυτός κοιτούσε μία εμένα μία την πόρτα του χώρου με τις ντουζιέρες. Κι η πίπα όσο πιο αθόρυβα γίνεται...

Kons(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2021
Like
42
Πόντοι
0
AFC Αμπελόκηποι, όπως έκανα ντουζ χθες με κοζαρε ένας τύπος, έπιασα επιδεικτικα την πουτσα μου και ήρθε κατευθείαν μέσα, γονατισε και μου τον πήρε. Ωραία να τελειώνει έτσι η προπόνηση.

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Λοιπόν από Μάρτη θα πάω yava ψυχικού πολύ πρωινές ώρες που έχει και ησυχία. Όποιος θέλει έρχεται. Έχει και προσφορά ετήσια πολύ καλή !!!

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Πρώτη ημέρα αύριο στο γυμναστήριο. Για να δούμε τι θα δούμε ....

• Like
Αντιδράσεις: Arqes

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Λοιπον προς ενημερωση: Εχθες πρωτη μερα ωραιο οφθαλμολουτρο δυο τυπων που προτιμησαν να κανουν ντουζ με ανοικτες πορτες !!!! Σημερα αλλοι δυο που ηταν μαλιστα ο ενας απεναντι απο τον αλλον παλι με ανοικτες πορτες και φαινοταν οτι και οι 2 ηθελαν παραπανω αλλα δεν....

• Like
Αντιδράσεις: Arqes

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.878
Πόντοι
201
Yava Αγίου Δημητρίου πριν 4 χρόνια γινόταν χαμός...! Με έχει γαμήσει παντρεμένος σε ντουζιέρα μεταμεσονύκτια, να πέφτει νερό για να μην μας καταλάβει κανεις και να είμαι αναγκασμένος να μη βγάζω άχνα...! Πολλές πίπες και φασώματα!
Γενικά, όπου υπάρχει προθυμία, παίζει παιχνίδι, ακόμα και αν ο χώρος φαινομενικά δεν ευνοεί...! ;)

Όντως και στο Γιαβα μετρό Αγ Δημητρίου έχω πάρει και δώσει πίπα αλλά άθλια η σάουνα .
Σε άλλα Γιαβα τίποτα, μια αλληλομαλακία στην Βάρη μόνο .
Τώρα παίζουν οι σάουνες; από το 20 έχω να πάω γυμναστήριο, χωρίς σάουνα δεν λέει τίποτα

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
0
Τώρα παίζουν οι σάουνες; από το 20 έχω να πάω γυμναστήριο, χωρίς σάουνα δεν λέει τίποτα
Δεν παίζουν ακόμα οι σάουνες...
Με την σάουνα σίγουρο είναι πιο εύκολο να κάνεις παιχνίδι ακόμα και με δύσκολους ή στρειτ που ψάχνονται...
στα αποδυτήρια πάντως φαίνονται αμέσως ποιοι είναι οι διαθέσιμοι και ποιοι όχι...
δε θέλει ντροπές...έχει τύχει να πω σε ψωλαρά που άλλαζε διπλα μου: φίλε, τι ωραίο εργαλείο είναι αυτό. Ε μετά πηγαμε για ποτό και μετά την πήρα την πίπα...
Την επομένη με γάμησε κιολας.
Αν δεις ότι ο άλλος είναι openminded, θέλει λίγο θάρρος!

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.878
Πόντοι
201
Δεν παίζουν ακόμα οι σάουνες...
Με την σάουνα σίγουρο είναι πιο εύκολο να κάνεις παιχνίδι ακόμα και με δύσκολους ή στρειτ που ψάχνονται...
στα αποδυτήρια πάντως φαίνονται αμέσως ποιοι είναι οι διαθέσιμοι και ποιοι όχι...
δε θέλει ντροπές...έχει τύχει να πω σε ψωλαρά που άλλαζε διπλα μου: φίλε, τι ωραίο εργαλείο είναι αυτό. Ε μετά πηγαμε για ποτό και μετά την πήρα την πίπα...
Την επομένη με γάμησε κιολας.
Αν δεις ότι ο άλλος είναι openminded, θέλει λίγο θάρρος!
Φαίνεται, το σινιάλο είναι να πιάνεις το καυλί σου, να το έχεις σηκωμένο, η πίπα ή αλληλομαλακία έρχεται εύκολα . Και πάντα όλοι είμαστε στρέητ, αντρίκια πράγματα

Έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα πιο εύκολο είναι το παιχνίδι σε σάουνα από τα Λιμανάκια

bjlover

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Like
24
Πόντοι
0
Τα καλύτερα γίνονται στα κολυμβητήρια που κάνεις ντουζ χυμα με όλους. Μου έχει κάτσει αρκετές φορές να είμαστε 2 άτομα, να καυλώσουμε και να γινει φάση με τον φόβο βεβαια να μας πιάσουν γιατί μπαινοβγαινουν συνεχεια

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Άλλη μια καλή μέρα σήμερα με πρωτάρη στα αποδυτήρια που ήθελε παιχνίδι και το πήρε. Γενικά ήταν συνέχεια γυμνός ενώ άλλα δύο τύποι μας κοιτούσαν καλά καλά. Μην φοβάστε ρε σεις Δεν δαγκώνουμε

horny26

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
0
Άλλη μια καλή μέρα σήμερα με πρωτάρη στα αποδυτήρια που ήθελε παιχνίδι και το πήρε. Γενικά ήταν συνέχεια γυμνός ενώ άλλα δύο τύποι μας κοιτούσαν καλά καλά. Μην φοβάστε ρε σεις Δεν δαγκώνουμε
τι παιχτηκε? για γραψε σκηνικο

m.xanoumi

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
8
Πόντοι
0
Τα καλύτερα γίνονται στα κολυμβητήρια που κάνεις ντουζ χυμα με όλους. Μου έχει κάτσει αρκετές φορές να είμαστε 2 άτομα, να καυλώσουμε και να γινει φάση με τον φόβο βεβαια να μας πιάσουν γιατί μπαινοβγαινουν συνεχεια
Σε ποιο κολυμβητήριο αναφέρεσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom