Alexandros2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Που μένεις? Στειλε μου μυνήμαΕγω θα πάω yava ψυχικού που ξέρω ότι έχουν παιχτεί φάσεις εκεί .
Που μένεις? Στειλε μου μυνήμαΕγω θα πάω yava ψυχικού που ξέρω ότι έχουν παιχτεί φάσεις εκεί .
Pame mazi?υπαρχει κατι αντιστοιχο στον Πειραια;
De pio gym pas?Εγώ πήρα μια πίπα απόψε στις ντουζιέρες του γυμναστηρίου
Yava Αγίου Δημητρίου πριν 4 χρόνια γινόταν χαμός...! Με έχει γαμήσει παντρεμένος σε ντουζιέρα μεταμεσονύκτια, να πέφτει νερό για να μην μας καταλάβει κανεις και να είμαι αναγκασμένος να μη βγάζω άχνα...! Πολλές πίπες και φασώματα!
Γενικά, όπου υπάρχει προθυμία, παίζει παιχνίδι, ακόμα και αν ο χώρος φαινομενικά δεν ευνοεί...! ;)
Δεν παίζουν ακόμα οι σάουνες...Τώρα παίζουν οι σάουνες; από το 20 έχω να πάω γυμναστήριο, χωρίς σάουνα δεν λέει τίποτα
Φαίνεται, το σινιάλο είναι να πιάνεις το καυλί σου, να το έχεις σηκωμένο, η πίπα ή αλληλομαλακία έρχεται εύκολα . Και πάντα όλοι είμαστε στρέητ, αντρίκια πράγματαΔεν παίζουν ακόμα οι σάουνες...
Με την σάουνα σίγουρο είναι πιο εύκολο να κάνεις παιχνίδι ακόμα και με δύσκολους ή στρειτ που ψάχνονται...
στα αποδυτήρια πάντως φαίνονται αμέσως ποιοι είναι οι διαθέσιμοι και ποιοι όχι...
δε θέλει ντροπές...έχει τύχει να πω σε ψωλαρά που άλλαζε διπλα μου: φίλε, τι ωραίο εργαλείο είναι αυτό. Ε μετά πηγαμε για ποτό και μετά την πήρα την πίπα...
Την επομένη με γάμησε κιολας.
Αν δεις ότι ο άλλος είναι openminded, θέλει λίγο θάρρος!
τι παιχτηκε? για γραψε σκηνικοΆλλη μια καλή μέρα σήμερα με πρωτάρη στα αποδυτήρια που ήθελε παιχνίδι και το πήρε. Γενικά ήταν συνέχεια γυμνός ενώ άλλα δύο τύποι μας κοιτούσαν καλά καλά. Μην φοβάστε ρε σεις Δεν δαγκώνουμε
Σε ποιο κολυμβητήριο αναφέρεσαι;Τα καλύτερα γίνονται στα κολυμβητήρια που κάνεις ντουζ χυμα με όλους. Μου έχει κάτσει αρκετές φορές να είμαστε 2 άτομα, να καυλώσουμε και να γινει φάση με τον φόβο βεβαια να μας πιάσουν γιατί μπαινοβγαινουν συνεχεια
Ποσο πάει η ετήσια προσφορά φίλε;Λοιπόν από Μάρτη θα πάω yava ψυχικού πολύ πρωινές ώρες που έχει και ησυχία. Όποιος θέλει έρχεται. Έχει και προσφορά ετήσια πολύ καλή !!!