Νέα

Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

m.xanoumi

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
8
Πόντοι
0
AFC Αμπελόκηποι, όπως έκανα ντουζ χθες με κοζαρε ένας τύπος, έπιασα επιδεικτικα την πουτσα μου και ήρθε κατευθείαν μέσα, γονατισε και μου τον πήρε. Ωραία να τελειώνει έτσι η προπόνηση.
Σάββατο δεν μου έτυχε κάτι

dragon2

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
234
Πόντοι
21
Γιαβα λυκοβρηση κάνεις

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Μιας και σ αυτό το site μας αρέσουν οι θεωρίες συνομοσίας έχω καλή γι αυτό το thread. (αστειευόμενως προφανώς)

Στην πραγματικότητα δεν γίνεται τίποτα στα γυμναστήρια και μπαίνουν και προμοτάρουν στο νήμα οι ιδιοκτήτες τον γυμναστηρίων για να πουλήσουν συνδρομές :2funny::2funny::2funny:

m.xanoumi

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
8
Πόντοι
0
Μιας και σ αυτό το site μας αρέσουν οι θεωρίες συνομοσίας έχω καλή γι αυτό το thread. (αστειευόμενως προφανώς)

Στην πραγματικότητα δεν γίνεται τίποτα στα γυμναστήρια και μπαίνουν και προμοτάρουν στο νήμα οι ιδιοκτήτες τον γυμναστηρίων για να πουλήσουν συνδρομές :2funny::2funny::2funny:
Χαχαχαχχα

Kons(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Σάββατο δεν μου έτυχε κάτι
Άραξε αποδυτήρια και τσέκαρε τη φάση. Συνηθως θα δεις ματιές δεξια αριστερά και στα ντουζ μεγάλο ποσοστό που κάνει με ανοιχτή πόρτα, ψαχνεται

niknikolaou33

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Ανοίξανε οι σάουνες στα yava? Ξέρει κανείς? Περιμένω πως και πως... τρελές φάσεις από τρόμπες , πίπες ....

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ανοίξανε οι σάουνες στα yava? Ξέρει κανείς? Περιμένω πως και πως... τρελές φάσεις από τρόμπες , πίπες ....
1650795162233.png

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Με είχε πλησιάσει κι εμένα στο γυμναστήριο ένας τύπος κάπου στα 25 για "παιχνίδι",πήγα στον υπεύθυνο να τον ενημερώσω και η απάντησή του ήταν "εντάξει μωρέ δε θα σε σκοτώσει".Του είπα να πάει στο διάολο και άλλαξα γυμναστήριο.
Μάγκες,στα γυμναστήρια δεν πάμε για σεξ,για άθληση πάμε.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Με είχε πλησιάσει κι εμένα στο γυμναστήριο ένας τύπος κάπου στα 25 για "παιχνίδι",πήγα στον υπεύθυνο να τον ενημερώσω και η απάντησή του ήταν "εντάξει μωρέ δε θα σε σκοτώσει".Του είπα να πάει στο διάολο και άλλαξα γυμναστήριο.
Κάποιοι πάνε για τρομπαρίσματα και πίπες φίλε, θέλω να είσαι ανοιχτός σε αυτά τα θέματα! :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρε μλκ, τι έχουνε πάθει όλοι σήμερα και τα πουστονήματα έχουν πάρει φωτιά; Νηστεύανε τις ψωλές 40 μέρες; :alivedick:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Κάποιοι πάνε για τρομπαρίσματα και πίπες φίλε, θέλω να είσαι ανοιχτός σε αυτά τα θέματα! :rockon:
Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους.Αλλά ρε γαμώτο στο γυμναστήριο δεν πάμε για να βρούμε να γαμήσουμε ή να γαμηθούμε.Πάμε για άθληση.Στα αποδυτήρια δεν ξεντυνόμαστε για να καβλώσει ο άλλος δίπλα αλλά για να φορέσουμε τη φόρμα μας αν έχουμε έρθει από τη δουλειά ή το αντίστροφο μετά.Και ντους κάνουμε να φύγει ο ιδρώτας για να μη μυρίζουμε σαν γουρούνια.Μια φορά προ covid έναν πήγα να τον αρχίσω στις μπουνιές.Δεν ξαναήρθε στο γυμναστήριο...

niknikolaou33

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει καλύτερο να βλέπεις τη πούτσα να φουσκώνει μέσα από τη φόρμα στα αποδυτήρια και μετά να αλλάζει και να τη πετάει έξω....

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.878
Πόντοι
201
Φίλε από την αρχαιότητα πάνε μαζί, δες τους αμφορείς μήπως καταλάβεις . Ακόμα και το σώμα που φτιάχνεις στο γυμναστήριο για να το θαυμάζουν οι άντρες το κάνεις και όχι οι γυναίκες . Το μπόντι μπίλντινγκ είναι το πιο γκέι άθλημα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Εσύ μπορεί,άλλοι συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφέλιμου...:2on1::effemine::gay:η πλάκα είναι ότι αρκετοί από αυτούς κυκλοφορούν με προσωπείο macho σφιχτη...κρίμα τα πουρμπουάρ και οι κοκκορες για τα γεννητουρια ,όχι τίποτα άλλο...

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Καλά ξηγηθηκες αλλά κάτι μου λέει ότι είσαι μειονοτητα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom