Νέα

Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Καλησπέρα.... Θα είμαι Αθήνα για λίγο καιρό... Σε ποιο γυμναστήριο μου προτείνετε να πάω???? Πού παίζεται παιχνίδι φυσικά...
Φταίω εγώ που θεωρώ ψιλοgay αρκετούς από αυτούς που πάνε γυμναστήριο;
Όμως δεν νομίζω αυτό να ισχύει με γυναίκες...τουλάχιστον 5/1 θα είναι η αναλογία ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους άνδρες και λεσβίες σε γυμναστήρια.

kwstasbi84

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Όμως δεν νομίζω αυτό να ισχύει με γυναίκες...τουλάχιστον 5/1 θα είναι η αναλογία ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους άνδρες και λεσβίες σε γυμναστήρια.

Άσχετη απάντηση στην ερώτηση που έκανα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω θελω να μαθω σε ποια γυμναστηρια πανε κατι ομορφα τραβελακια τουμπανα. :)
Δεν έχω πετύχει ποτέ σε γυμναστήριο τρανς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Καλησπέρα.... Θα είμαι Αθήνα για λίγο καιρό... Σε ποιο γυμναστήριο μου προτείνετε να πάω???? Πού παίζεται παιχνίδι φυσικά...

Άσχετη απάντηση στην ερώτηση που έκανα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχω πετύχει ποτέ σε γυμναστήριο τρανς
Αυτό έλειπε...να δώσω "σχετική απάντηση" σε τέτοια ερώτηση....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Υπάρχει θέμα που να το χεις αφήσει αμπαχαλευτο;
Αν μπορείς δώσε μια διεύθυνση του ανθρώπου να κάνει "παιχνίδι"....μη σε περάσει για άσχετο κι εσένα.
Έχω γνώμη και την εκφράζω όπως όλοι εδώ μέσα....

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.759
Πόντοι
2.816
Αν μπορείς δώσε μια διεύθυνση του ανθρώπου να κάνει "παιχνίδι"....μη σε περάσει για άσχετο κι εσένα.
Έχω γνώμη και την εκφράζω όπως όλοι εδώ μέσα....
Δεν έχω γνώση.. αν έχεις δώσε εσύ..
Γνώμη έχουμε όλοι.. το θρεντ όμως δεν είναι να λέει ο καθένας τη γνώμη του αλλά να ανταλλάσουν γνώση όσοι είναι ενδιαφερόμενοι οπότε άσε τις ιστορίες περί ελεύθερης έκφρασης..
Άνοιξε θρεντ ότι τα γυμναστήρια μαζεύουν γκέι αν θες κ αντάλλαξε απόψεις εκεί.. απορώ πώς σε ανέχονται εσένα και μερικούς άλλους με αυτή τη συνήθεια στο μπου...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Δεν έχω γνώση.. αν έχεις δώσε εσύ..
Γνώμη έχουμε όλοι.. το θρεντ όμως δεν είναι να λέει ο καθένας τη γνώμη του αλλά να ανταλλάσουν γνώση όσοι είναι ενδιαφερόμενοι οπότε άσε τις ιστορίες περί ελεύθερης έκφρασης..
Άνοιξε θρεντ ότι τα γυμναστήρια μαζεύουν γκέι αν θες κ αντάλλαξε απόψεις εκεί.. απορώ πώς σε ανέχονται εσένα και μερικούς άλλους με αυτή τη συνήθεια στο μπου...
Μπερδεύεσαι...άστο να πάει άστο.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Όνειρο να καρφωσω ένα θυληκο τραβελακι στα αποδυτήρια γυμναστηρίου αλλά δε παίζει. Όχι απλά δύσκολο, θα έλεγα απίθανο.

pipes_vers_27

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά στο AFC πάει κάποιος από εδώ; ΑΝ δεν γίνεται φάση να την στήσουμε μόνοι μας, να βρεθούμε και να ξεκαυλώσουμε! :pipa1::pipa1: Γιατί η καύλα να πηγαίνει χαμένη; Από Σεπτέμβριο μάλλον ανοίγουν και οι σάουνες στα gym. ΕΙλικρινά, από όσο έχω δει πάντως, πέρα από μερικούς που τα πετάνε όλα όταν αλλάζουν σε κοινή θέα (όχι στα ντους αλλά στα ντουλάπια μπροστά σε όλους) δεν είδα να παίζει φάση. Ίσως ΠΣΚ να γίνεται κάτι. Πρέπει να πάω μέσα σε τέτοιο τριήμερο να το εξακριβώσω. Όποιος πάει όντως AFC όμως και γουστάρει, ας σχολιάσει να κανονίσουμε. Είμαι και σχετικά πρωτάρης και έχω οργιώδεις καύλες. Παίρνω και δίνω τσιμπούκι, δεν έχω θέμα. Υ.Γ. Δεν μπορώ ακόμα να απαντήσω και να στείλω προσωπικά μηνύματα.

gigi1995

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
εγώ πάντως από Φλεβάρη που πάω golden gym νέας Ιωνίας έχω δεί πολλή κινητικότητα στα αποδυτήρια. Είναι όλο το γυμναστήριο γεμάτο καυλαράδες, ζήτημα να έχει 3 κοπέλες, και έχω πετύχει πολλούς να παίρνουν μάτι στα ντουζ. φάση δεν έχω καταφέρει να κάνω, αλλά έχω φτάσει πολύ κοντα. Όποιος είναι από εδώ κοντά ας έρθει χαχαχ

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
0
Παιδιά, η φάση θα έρθει όχι σε ώρες αιχμής και όταν δεν υπάρχει κόσμος στα αποδυτήρια. Όσες φορές έχω κάνει κάτι είναι πρωί ή στη σάουνα βραδινές ώρες, αργά.

pipes_vers_27

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Σε ποιο πας φιλε; Μπορεί να έχεις δίκιο για τις ώρες που λες, γιατι πχ απόγευμα προς βράδυ που παω εγώ AFC δεν έχω δει κάτι, εκτός απο ξεγυμνωμα εν ψυχρώ για να αλλάξουν. Θελω να δοκιμάσω αργά προς το κλείσιμο ή πολύ πρωί για να δω τι θα πιάσω...

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Σε ποιο πας φιλε; Μπορεί να έχεις δίκιο για τις ώρες που λες, γιατι πχ απόγευμα προς βράδυ που παω εγώ AFC δεν έχω δει κάτι, εκτός απο ξεγυμνωμα εν ψυχρώ για να αλλάξουν. Θελω να δοκιμάσω αργά προς το κλείσιμο ή πολύ πρωί για να δω τι θα πιάσω...
Εγώ που πάω Yava , όντως οι φάσεις γίνονται πολύ πρωί !!!

Arqes

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2020
Like
96
Πόντοι
0
Πάντως είναι και θέμα συγκυρίας. Εγώ σήμερα το απόγευμα, γύρω στις 7, με γεμάτο γυμναστήριο, πήρα μια πίπα στις ντουζιέρες. Συγκυρία, καύλα και τόλμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom