Νέα

Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.878
Πόντοι
201
Εσύ μπορεί,άλλοι συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφέλιμου...:2on1::effemine::gay:η πλάκα είναι ότι αρκετοί από αυτούς κυκλοφορούν με προσωπείο macho σφιχτη...κρίμα τα πουρμπουάρ και οι κοκκορες για τα γεννητουρια ,όχι τίποτα άλλο...
άμα αρχίσει ο άλλος τα στερόιντς μοιραία θα καταλήξει να τον ρουφάει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297

niknikolaou33

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Yava καλλιθέας.....
Τρεις στη σάουνα και όλοι να ψωλοβάραμε ασταμάτητα και στη μέση ένα καριολάκι να του χαιδέυουμε τα κωλομέρια και να μας πιπώνει....

Maikaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Με είχε πλησιάσει κι εμένα στο γυμναστήριο ένας τύπος κάπου στα 25 για "παιχνίδι",πήγα στον υπεύθυνο να τον ενημερώσω και η απάντησή του ήταν "εντάξει μωρέ δε θα σε σκοτώσει".Του είπα να πάει στο διάολο και άλλαξα γυμναστήριο.
Μάγκες,στα γυμναστήρια δεν πάμε για σεξ,για άθληση πάμε.
Με όλο το σεβασμό, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε μπει σε ένα thread της κατηγορίας "Gay/Lesbian Αθηνα" με τίτλο φάσεις στα γυμναστήρια; Τι περιμένατε ότι θα δείτε δλδ εδώ μέσα, συζητήσεις για το Ουκρανικό;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ... ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΧΤΡΕΣ !!!
Για αυτό και είμαι μιλφακιας και υφίσταμαι μπουλινγκ από πιπινολαγνικους κύκλους.Ομως αντιστέκομαι μέχρι τελευταίας ρανιδος σπέρματος.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Με όλο το σεβασμό, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε μπει σε ένα thread της κατηγορίας "Gay/Lesbian Αθηνα" με τίτλο φάσεις στα γυμναστήρια; Τι περιμένατε ότι θα δείτε δλδ εδώ μέσα, συζητήσεις για το Ουκρανικό;
Αν σου πω ότι είδα μόνο τον τίτλο του θέματος και δεν είδα την κατηγορία που είναι ενταγμένο θα με πιστέψεις;Μάλλον όχι αλλά είναι η αλήθεια!

Maikaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Αν σου πω ότι είδα μόνο τον τίτλο του θέματος και δεν είδα την κατηγορία που είναι ενταγμένο θα με πιστέψεις;Μάλλον όχι αλλά είναι η αλήθεια!
Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Το είπα για να μην μπερδευόμαστε και δημιουργούνται παρεξηγήσεις εκατέρωθεν. Φανταστείτε να μπαίνουν gay σε straight συζητήσεις με διάθεση να τσακωθούν και το αντίστροφο.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Δεν έχω καμία διάθεση να τσακωθώ με κανέναν.Αλλά οφείλω να επισημάνω ότι στα γυμναστήρια δεν πάμε όλοι για ψωνιστήρι.Δυστυχώς μερικοί με αναπτυγμένη φαντασία νομίζουν διάφορα για γυμναστήρια,παραλίες,μπαρ κλπ.Δεν είναι όμως πάντα έτσι.

Maikaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Ναι συμφωνώ πως κανονικά ο χώρος δεν έχει αυτόν τον σκοπό, αλλά όπως ίσως δείτε, αρκετοί διηγούνται εμπειρίες που είχαν εκεί με straight, οπότε ακόμα και σε κάποιους straight φαίνεται ότι αρέσει κάτι τέτοιο... :wink:

Mikrocrossaki

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2021
Like
140
Πόντοι
0
Κανεις από yava Αγίου Δημητρίου που γουστάρει παρέα ή φαση;

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Φίλος να πάμε παρέα Σάββατο μεσημέρι στο Ηρα baths ?

m.xanoumi

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
8
Πόντοι
0
Λέτε να ανοίξουν οι σάουνες στα γυμναστήρια τώρα με τις αλλαγές;

kwstasbi84

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα.... Θα είμαι Αθήνα για λίγο καιρό... Σε ποιο γυμναστήριο μου προτείνετε να πάω???? Πού παίζεται παιχνίδι φυσικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom