Νέα

Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

periergosbi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
4
Πόντοι
0
Ποιο ειναι το γυμναστηριο σουομως δε μας λες

kounelodioxtis

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
190
Πόντοι
0
h.p. σε ώρες μη αιχμής γίνεται πόλεμος...

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
21
Holmes place φαντάζομαι....γιατι Hewlett-Packard λιγο δυσκολο

cdBIANCA

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Φάση που έγινε στο γυμαστήριο μου προχθές. Μπαίνει μέσα τύπος πολύ macho (στρατιωτικός ήταν) και γυμνασμένος. Κοίταζε έντονα το καυλί μου, δεν έδινα σημασία. Περνάει κανένα τέταρτο και με κάρφωνε στα μάτια, μου γελάει. Γνωριζόμαστε, μου λέει πάω για ντούζ και μου πιάνει το καυλί. Έμεινα, του πιάνω και το δικό του. Έγινε πόλεμος έπειτα, τσιμπουκωθήκαμε μέσα στη σάουνα, μετά μου τα έριξε μέσα στο ντούζ. Με παράτησε με τα χύσια και έφυγε. Έκτοτε δεν μου έριξε ούτε ματιά.

JohnParthenos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Φάση που έγινε στο γυμαστήριο μου προχθές. Μπαίνει μέσα τύπος πολύ macho (στρατιωτικός ήταν) και γυμνασμένος. Κοίταζε έντονα το καυλί μου, δεν έδινα σημασία. Περνάει κανένα τέταρτο και με κάρφωνε στα μάτια, μου γελάει. Γνωριζόμαστε, μου λέει πάω για ντούζ και μου πιάνει το καυλί. Έμεινα, του πιάνω και το δικό του. Έγινε πόλεμος έπειτα, τσιμπουκωθήκαμε μέσα στη σάουνα, μετά μου τα έριξε μέσα στο ντούζ. Με παράτησε με τα χύσια και έφυγε. Έκτοτε δεν μου έριξε ούτε ματιά.

Ούτε εσύ μας λες το γυμναστήριό σου όμως. Να ξέρουμε πού να ρθουμε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
περιμένουμε κριτική απ'το πρώτο τραβέλι που ήσουν σε παθητικό ρόλο

Τύπε όσο και να γουστάρεις να σε σκίζουν τραβέλια,εδώ είναι άλλο θρεντ,μην μας το σπαμάρεις.Πες τουλάχιστον ότι σε γλέντησαν σε κανα γυμναστήριο ή σάουνα,μην είσαι μπαχαλάκιας

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Τύπε όσο και να γουστάρεις να σε σκίζουν τραβέλια,εδώ είναι άλλο θρεντ,μην μας το σπαμάρεις.Πες τουλάχιστον ότι σε γλέντησαν σε κανα γυμναστήριο ή σάουνα,μην είσαι μπαχαλάκιας
παλι καλά προσβλήθηκες, έχεις ακόμα λίγες αντιστάσεις

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Είναι καλύτερο πιστευτε την επόμενη φορά να πάω σε σάουνα η σε τσοντοσινεμα γτ πάντα  σε τσοτοσινεμα έβρισκα κάποιον και ήταν και λίγο πιο ιδιωτικά τα φώτα σας παρακαλωω

pipaVarkiza

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
8
Πόντοι
0
εγω αβερτα πιπωνω αθλητες σε αποδυτηρια στα δυο διαφορετικα γυμναστηρια που παω αλλα επειδη ειναι γνωστα gym στα νοτια δε μπορω να αναφερω κ πολλα...
παντως αλλες φορες δε τους προλαβαινω εχει χαμο κ αλλες φορες τελειως ψωφια πραγματα....αψυχολογιτη η καβλα των str8 bi μια θελουν μια εξαφανιζολ.... τι να πω....

Maikaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Πείτε ρε παιδιά και κανένα όνομα γυμναστηρίου για φάσεις. Δεν  θα θεωρηθεί διαφήμιση.
Π.χ. υπάρχει κανένα που να γίνονται φάσεις στα βόρεια προάστια;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Καλησπέρα! Πείτε ρε παιδιά και κανένα όνομα γυμναστηρίου για φάσεις. Δεν  θα θεωρηθεί διαφήμιση.
Π.χ. υπάρχει κανένα που να γίνονται φάσεις στα βόρεια προάστια;

Τύπε δεν ξέρω για γυμναστήριο αλλά κάτι άκουσα για ψωνηστήρι στο άλσος Συγγρού.

Maikaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Όσο για φάση σε γυμναστήριο στα βόρεια προάστια, είχα πετύχει στη σάουνα του Joe Weider στα Μελίσσια πριν κάποια χρόνια (τώρα πια έχει κλείσει δυστυχώς)

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Πήγαινε σε κανένα hot spot θα βρείς καλά ματσούκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom