Και συνεχίζω γιατί έχω αρκετά να πω!
εκεί λοιπόν... δεν πήρα ίσως και καμία πίπα αν θυμάμαι καλά...για 5-6 μήνες που πήγαινα.
αλλά έπαιρνα πολύ μάτι..., μύριζα αρκετά φανελάκια και κάλτσες ιδρωμένα όταν ο άλλος έμπαινε για ντους... και γενικά πολύ μάτι, πολύ ωραία σώματα.
ααα σε αυτό έγλυψα και αρκετές φορές τη λεκάνη, όταν έμπαινε καποιος καύλαρος και μετά είχε κάτουρα γύρω γύρω
την έπεσα σε πάρα πολλούς με τρόπο στη σάουνα, και με κατάλαβαν αρκετοί αλλά δεν ήθελαν μάλλον. ντρέπονται/φοβούνται κιόλας.
αλλά ωραία σκηνικά...
1. μία φορά εντελώς τυχαία στον κάδο που πετάμε τα χαρτιά, δίπλα στο νιπτήρα... βλέπω μέσα ένα λευκό εσώρουχο. από τα λευκά κλασικά σλιπ αλλά νέας γενιάς, και από το μέγεθος κατάλαβα ότι ήταν νεαρού. ήταν αρκετά βρώμικο μπροστά και λίγο πίσω
λογικά γι αυτό το πέταξε... και το πήρα... το έφερα σπίτι μου και το μύριζα που και που για δύο χρόνια
και
2. μία μέρα, μπαίνει ένα τσιγγανάκι στα ντους... και βλέπω στο χώρισμα με τις διπλανές ντουζιέρες που αφήνει συνήθως κανείς τη πετσέτα, το εσώρουχο, το αφρόλουτρο, γενικά εκεί ξεχνούσαν αρκετοί πράγαμτα... και πιάνει το τσιγγανάκι ένα ξυραφάκι... μου έκανε μεγάλη εντύπωση...λέω wow.... μηδέν κανόνες υγιεινής... και το είπα αυτό εγώ που έγλυφα τη λεκάνη
τεσπα....
και παίδες... βγαίνει.... πάω εγώ μετά στη ντουζιέρα του, το έκανα συχνά αυτό και έγλυφα ακόμα και το πάτωμα, σκεπτόμενος ότι γλύφω κάτι από τον παίδαρο που πλύθηκε, νερό από το σώμα του και γενικά εκεί που πάταγε....
και βλέπω μέσα κάτι σαν ... δεν κατάλαβα κάτι μαύρο... αρχικά μου ήρθε η εικόνα περούκας, μετά το ακουμπάω και ήταν σαν το σύρμα που πλένουμε τις κατσαρόλες... και μετά που είδα περισσότερο ακόμα μαζεμένο στην τρύπα της ντουζιέρα και κατάλαβα τι ήταν... ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ...
πουτσότριχες!!! ρε παιδιά σας μιλάω ειλικρινά..... δεν μπορώ να το διανοηθώ ακόμα πόσες μπορεί να έχει ένας άνρθωπος, ήταν τεράστια μάζα από τρίχες κατσαρές και σκληρές....
ήθελα να τις πάρω και αυτές σπίτι να παίξω αλλά δεν γινόταν, χάλαγε, διαλυόταν όταν το έπιανα στο χέρι... οπότε έπαιξα λίγο εκεί, τις έτριψα στο πρόσωπο μου, έχυσα....
και καθάρισα και την ντουζιέρα μετά, γιατί δεν θα έφευγαν μόνα τους αυτά...
πωπω τι μου θυμήσατε! θέλω να ξαναπάω
Βασικά θα ήθελα πολύ... να με πάρει κάποιος γυμναστής ή ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που θα ξέρει ότι είμαι πουστράκι. είτε για να καθαρίζω εκεί μέσα, να δουλεύω δηλαδή σαν καθαριστής.
ή... να με παίρνει παρτούζες εκεί μέσα κάποιες φορές την ώρα που θα κλείνει, με μέλη που θα γνωρίζει, ή γενικά με τους τελευταίους που μένουν όταν κλείνει που συνήθως είναι και θαμώνες του γυμναστηρίου.