Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μάλιστα[size=11pt]ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ![/size]
Επί τριάντα χρόνια παίρναμε δανεικά και τα χοντροτρώγαμε... Ο ΔΥ έπαιρνε αυτοκινητάκι, διαμερισματάκι, ρουχαλάκια, φαγάκια, κιάλλα φαγάκια, έστελνε σε ιδιωτ. σχολείο τα παιδάκια, έπαιρνε κι άλλο αυτοκινητάκι ...και μετά και μηχανούλα, πήγαινε και στα κλαμπάκια και στα θεατράκια και στις ταβερνούλες, αγόραζε κι άλλα ρουχαλάκια και παπουτσάκια και καλτσούλες, γραφόταν και στα γυμναστήρια έκανε πιλάτες, έκανε σπα, πήγαινε διακοπούλες, ξαναπήγαινε διακοπούλες και η ζωή περνούσε όμορφα. Την ίδια στιγμή οι ιδιώτες με όλο τον τζίρο των ΔΥ ευημερούσαν κι αυτοί και έκανα και τζίρους και μεταξύ τους κι έπαιρναν αυτοκινητάκια, μηχανούλες κλπ κλπ...
Τώρα [size=11pt]ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΕΡΜΑ[/size]
Ήρθε η ώρα να τα επιστρέψουμε... και αφού δεν έχουμε γιατί δεν τα επενδύσαμε αλλά τα χοντροφάγαμε τι μας μένει?? εεεε??? εεεε??? Τιιιι???
Και οι δανειστές έρχονται για να εισπράξουν!!! Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.
Και δεν θα αντισταθεί [size=11pt]ΚΑΝΕΝΑΣ![/size]
Επανάσταση μου λέτε!! ενάντια σε ποιόν...σε ποιούς?? ποιός από εμάς αντιστάθηκε στο φαγοπότι όλα αυτά τα χρόνια για να έχει τώρα την μαγκιά να κάνει επανάσταση. Ποιός είχε πει τότε όχι, για να μπορεί σήμερα να φουντώνει μέσα του η αγανάκτηση επειδή κανένας δεν τον άκουγε. Όλοι είμαστε πνιγμένοι στα σκατά μας και μουδιασμένοι από τις ενοχές την πρεμούρα και την τεμπελοαποχαύνωση. Έχουμε διατρεβλώσει κάθε ίχνος δικαίου, κάθε ψύγμα κοινής λογικής... "δεν μου αρέσει ο νόμος άρα δεν τον αποδέχομαι" λέει ο κάθε λογής παπαροκουραδόμυαλος! [size=11pt]ΟΙΛΥΘΕΙΑΙ![/size] Η δημοκρατία λειτουργεί με νόμους. Αν δεν τους αποδέχεσε τότε ουστ από εδώ... γραμμή για την Ουγκάντα! Ποιός νομίζεις ότι είσαι... Κανένας υπεράνω του νόμου. Κι όταν θα το πιστέψεις και θα το αποδεχτείς και θα ζήσεις μ'αυτό τότε κανένας δεν θα τολμήσει να το κάνει... Γιατί τότε η οργή σου και ο θυμός σου δεν θα έχει έλεος.
Κι αν ο νόμος δεν σου αρέσει τότε να αγωνιστείς και να διαδηλώσεις... μέσα σε πνεύμα ειρηνικό όμως... γιατί αν το κάνεις με βία πές μου σε τι θα διαφέρεις από την επανάσταση της 21ης....Θυμάσαι? Εγώ θυμάμαι να τρίζει το σπίτι μου από τα τανκς... και να παίζω μπάλα στη γειτονιά ακούγοντας στρατιωτικά εμβατήρια από τα μεγάφωνα.
Αν λοιπόν θέλουμε επανάσταση ας ξεκινήσουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Ας σταματήσουμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι (και χωρίς να κοκορευόμαστε) όλα αυτά για τα οποία κατηγορούμε τους άλλους. Ας βρούμε μέσα μας την δύναμη να αντισταθούμε στον κακομαθημένο μπέμπη που κρύβουμε μέσα μας και δεν μας αφήνει στιγμή να γίνουμε αυτό που πάντα ονειρευόμασταν... Πραγματικά περήφανοι για τον εαυτό μας, τόπο μας και για την πατρίδα μας. Όχι για αυτά που οι πρόγονοι μας έκαναν πριν απο αιώνες αλλά επιτέλους γι αυτά που εμείς κάνουμε ΤΩΡΑ!
Και ίσως τότε να καταφέρουμε να γίνουμε κι εμείς σπουδαίοι άνθρωποι και όχι ανθρωπάκια (όπως έλεγε κι ο Βίλχεμ!!)
όλοι μαζί τα φάγαμε
γμτ..τι μαλάκας είμαι που δεν έκατσα στο τραπέζι κι εγώ
και φυσικά όλα αλλάζουνε με ενδοσκόπηση και με εσωστρεφισμό και με παραδοχή των δικών μας λαθών...
όπως πάντα δηλαδή
Λοιπόν παλικάρι μου. Θέλω να μου πεις μία κυβέρνηση που είπε (μετά το 85) πως ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα δημοσιονομικό που συνεπάγεται φόρους. ΜΙΑ. όλες το ίδιο λέγανε και βάζανε από κάτι.
Αφού κάθε χρόνο πληρώνεις παραπάνω...πώς στον κόρακα δεν βουλώνουνε οι τρύπες ποτέ;
και να μου πεις επίσης και ΜΙΑ κυβέρνηση που παραδέχτηκε πως έκανε έστω και ΕΝΑ λάθος. ΜΑ ΕΝΑ.
οκ, εμείς όλοι σφάλλουμε, αυτοί ΠΟΤΕ. μαζί κάνουμε τις μαλακίες, τα καλά μόνοι τους πάντα.
βρε δεν γαμιέστε...καθόμαστε και τους κοιτάμε και τους ακούμε κι αυτούς ακόμα
βρε δεν γαμιέστε...καθόμαστε και ακούμε και τις μαλακίες καποιανών ακόμα εδώ μέσα