Νέα

Παγκοσμιος ξεσηκωμος 15 Οκτωβρη !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yoplas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
[size=11pt]ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ![/size]
Επί τριάντα χρόνια παίρναμε δανεικά και τα χοντροτρώγαμε... Ο ΔΥ έπαιρνε αυτοκινητάκι, διαμερισματάκι, ρουχαλάκια, φαγάκια, κιάλλα φαγάκια, έστελνε σε ιδιωτ. σχολείο τα παιδάκια, έπαιρνε κι άλλο αυτοκινητάκι ...και μετά και μηχανούλα, πήγαινε και στα κλαμπάκια και στα θεατράκια και στις ταβερνούλες, αγόραζε κι άλλα ρουχαλάκια και παπουτσάκια και καλτσούλες, γραφόταν και στα γυμναστήρια έκανε πιλάτες, έκανε σπα, πήγαινε διακοπούλες, ξαναπήγαινε διακοπούλες και η ζωή περνούσε όμορφα. Την ίδια στιγμή οι ιδιώτες με όλο τον τζίρο των ΔΥ ευημερούσαν κι αυτοί και έκανα και τζίρους και μεταξύ τους κι έπαιρναν αυτοκινητάκια, μηχανούλες κλπ κλπ...
Τώρα [size=11pt]ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΕΡΜΑ[/size]
Ήρθε η ώρα να τα επιστρέψουμε... και αφού δεν έχουμε γιατί δεν τα επενδύσαμε αλλά τα χοντροφάγαμε τι μας μένει?? εεεε??? εεεε??? Τιιιι???

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :pipa1: :pipa1: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :lheel: :lheel: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :headbang: :headbang: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:

Και οι δανειστές έρχονται για να εισπράξουν!!! Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.
Και δεν θα αντισταθεί [size=11pt]ΚΑΝΕΝΑΣ![/size]

Επανάσταση μου λέτε!! ενάντια σε ποιόν...σε ποιούς?? ποιός από εμάς αντιστάθηκε στο φαγοπότι όλα αυτά τα χρόνια για να έχει τώρα την μαγκιά να κάνει επανάσταση. Ποιός είχε πει τότε όχι, για να μπορεί σήμερα να φουντώνει μέσα του η αγανάκτηση επειδή κανένας δεν τον άκουγε. Όλοι είμαστε πνιγμένοι στα σκατά μας και μουδιασμένοι από τις ενοχές την πρεμούρα και την τεμπελοαποχαύνωση. Έχουμε διατρεβλώσει κάθε ίχνος δικαίου, κάθε ψύγμα κοινής λογικής... "δεν μου αρέσει ο νόμος άρα δεν τον αποδέχομαι" λέει ο κάθε λογής παπαροκουραδόμυαλος! [size=11pt]ΟΙΛΥΘΕΙΑΙ![/size] Η δημοκρατία λειτουργεί με νόμους. Αν δεν τους αποδέχεσε τότε ουστ από εδώ... γραμμή για την Ουγκάντα! Ποιός νομίζεις ότι είσαι... Κανένας υπεράνω του νόμου. Κι όταν θα το πιστέψεις και θα το αποδεχτείς και θα ζήσεις μ'αυτό τότε κανένας δεν θα τολμήσει να το κάνει... Γιατί τότε η οργή σου και ο θυμός σου δεν θα έχει έλεος.

Κι αν ο νόμος δεν σου αρέσει τότε να αγωνιστείς και να διαδηλώσεις... μέσα σε πνεύμα ειρηνικό όμως... γιατί αν το κάνεις με βία πές μου σε τι θα διαφέρεις από την επανάσταση της 21ης....Θυμάσαι? Εγώ θυμάμαι να τρίζει το σπίτι μου από τα τανκς... και να παίζω μπάλα στη γειτονιά ακούγοντας στρατιωτικά εμβατήρια από τα μεγάφωνα.

Αν λοιπόν θέλουμε επανάσταση ας ξεκινήσουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Ας σταματήσουμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι (και χωρίς να κοκορευόμαστε) όλα αυτά για τα οποία κατηγορούμε τους άλλους. Ας βρούμε μέσα μας την δύναμη να αντισταθούμε στον κακομαθημένο μπέμπη που κρύβουμε μέσα μας και δεν μας αφήνει στιγμή να γίνουμε αυτό που πάντα ονειρευόμασταν... Πραγματικά περήφανοι για τον εαυτό μας, τόπο μας και για την πατρίδα μας. Όχι για αυτά που οι πρόγονοι μας έκαναν πριν απο αιώνες αλλά επιτέλους γι αυτά που εμείς κάνουμε ΤΩΡΑ!
Και ίσως τότε να καταφέρουμε να γίνουμε κι εμείς σπουδαίοι άνθρωποι και όχι ανθρωπάκια (όπως έλεγε κι ο Βίλχεμ!!)
μάλιστα
όλοι μαζί τα φάγαμε
γμτ..τι μαλάκας είμαι που δεν έκατσα στο τραπέζι κι εγώ

και φυσικά όλα αλλάζουνε με ενδοσκόπηση και με εσωστρεφισμό και με παραδοχή των δικών μας λαθών...
όπως πάντα δηλαδή

Λοιπόν παλικάρι μου. Θέλω να μου πεις μία κυβέρνηση που είπε (μετά το 85) πως ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα δημοσιονομικό που συνεπάγεται φόρους. ΜΙΑ. όλες το ίδιο λέγανε και βάζανε από κάτι.
Αφού κάθε χρόνο πληρώνεις παραπάνω...πώς στον κόρακα δεν βουλώνουνε οι τρύπες ποτέ;

και να μου πεις επίσης και ΜΙΑ κυβέρνηση που παραδέχτηκε πως έκανε έστω και ΕΝΑ λάθος. ΜΑ ΕΝΑ.
οκ, εμείς όλοι σφάλλουμε, αυτοί ΠΟΤΕ. μαζί κάνουμε τις μαλακίες, τα καλά μόνοι τους πάντα.

βρε δεν γαμιέστε...καθόμαστε και τους κοιτάμε και τους ακούμε κι αυτούς ακόμα
βρε δεν γαμιέστε...καθόμαστε και ακούμε και τις μαλακίες καποιανών ακόμα εδώ μέσα

Επισκέπτης
Να σου πω..
Επειδή ούτε ν'αλλάξω την πάρτη μου έχω καναν γκαϊλέ, ούτε και να αισθανθώ εθνικά υπερήφανος, δε λες τα παρακάτω να γουστάρουμε??
Αργει λιγο ο δικος σου να απαντησει.

Ισως περιμενει να πεσει γραμμη.

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
μάλιστα
όλοι μαζί τα φάγαμε
γμτ..τι μαλάκας είμαι που δεν έκατσα στο τραπέζι κι εγώ
Αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το καταλάβεις τότε ναι..: όλοι μαζί τα φάγαμε..άλλοι πιό πολλοί κι άλλοι πιό λίγο. Είτε το θέλεις είτε όχι! Αυτή είναι η γνώμη μου!

και φυσικά όλα αλλάζουνε με ενδοσκόπηση και με εσωστρεφισμό και με παραδοχή των δικών μας λαθών...
όπως πάντα δηλαδή

για ενδοσκόπηση και ενδοστρεφισμό εγώ δεν είπα τίποτα. "με παραδοχή των δικών μας λαθών" ναι!

Λοιπόν παλικάρι μου. Θέλω να μου πεις μία κυβέρνηση που είπε (μετά το 85) πως ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα δημοσιονομικό που συνεπάγεται φόρους. ΜΙΑ. όλες το ίδιο λέγανε και βάζανε από κάτι.
Αφού κάθε χρόνο πληρώνεις παραπάνω...πώς στον κόρακα δεν βουλώνουνε οι τρύπες ποτέ;
Κι από αυτό τι ακριβώς συμπέρασμα βγαίνει? Ότι εμείς δεν φάγαμε? Περίεργος συνειρμός φίλε μου!

και να μου πεις επίσης και ΜΙΑ κυβέρνηση που παραδέχτηκε πως έκανε έστω και ΕΝΑ λάθος. ΜΑ ΕΝΑ.
οκ, εμείς όλοι σφάλλουμε, αυτοί ΠΟΤΕ. μαζί κάνουμε τις μαλακίες, τα καλά μόνοι τους πάντα.
Καμμία απολύτως. Αφού είναι όλοι πουλημένοι μέχρι το μεδούλι των κοκάλων τους. Ψεύτες ελεεινοί και σιχαμένοι! Γεννήματα της δικιάς μας ανέχειας που όμως την καλλιέργησαν μια χαρά με λαδώματα, ρουσφέτια και χάρες. Κα΄νενας δεν έχει όχι το ήθος αλλά ούτε κάν τα αρφίδια για να κυβερνήσει και να βαλει τάξη.

βρε δεν γαμιέστε...καθόμαστε και τους κοιτάμε και τους ακούμε κι αυτούς ακόμα
βρε δεν γαμιέστε...καθόμαστε και ακούμε και τις μαλακίες καποιανών ακόμα εδώ μέσα
Αααααα μπράβοοο! Δημοκράτης βλέπω εε?? να δεις τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει... αααα ναι ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!! εμπρός για το βουνό με τάρματα στους ώμους μήπως??

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Όχι ρε πόυστη μου, έχω κανονίσει long  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Να σου πω..
Επειδή ούτε ν'αλλάξω την πάρτη μου έχω καναν γκαϊλέ, ούτε και να αισθανθώ εθνικά υπερήφανος, δε λες τα παρακάτω να γουστάρουμε??

Πωπωπωωωω τι μάγκας είσαι ρε μεγάλεε!! Τρέμω και μόνο που το σκέφτομαι να σε αντικρύσω!  :2funny: :2funny:

Δεν μου λες... [size=11pt]κολείο? πάει κολείο???[/size]

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Λαθος φιλε μου....

Στην βουλη φυλλαγονται απο στρατο και αστυνομια

Εκει που πραγματικα θελει ντου ειναι στα σπιτια τους μεσα
σε αυτους και τους παρατρεχαμενους τους
Παρατρεχαμενοι ειναι τα μεγαλα ελληνικα συμφεροντα....

(ποσους να φυλαξει η αστυνομια και ο στρατος σε διασπαρτα σημεια ?)

Αυτο θελουν ολοι τους  !!!!!
πες τα

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παγκοσμιος ξεσηκωμος 15 Οκτωβρη!

Οκτωβρη;

Όπως λέμε η Οκτωβριανή επανάσταση;

Και ποιός παρακαλώ ορίζει τις ημερομηνίες;

Ο Λένιν; ο Τρότσκυ και τα άλλα παιδιά;

Και γιατί Οκτωβρη και όχι Οκτωβρίου;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Bγειτε στις πλατειες προβατα..
οπως σας βγαλανε στο συνταγμα και τωρα δεν βγαινει κανενας πλεον

συμφεροντα και πονηρε βλεψεις εξυπηρετουν τετοιου ειδους μοσχαροκοπαδια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.149
Πόντοι
2.606
-ΑΚΥΡΟ το 15!ΚΑΝΤΕ το 16 !15 παιζουμε με το γαυρο μπασκετ!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Bγειτε στις πλατειες προβατα..
οπως σας βγαλανε στο συνταγμα και τωρα δεν βγαινει κανενας πλεον

συμφεροντα και πονηρε βλεψεις εξυπηρετουν τετοιου ειδους μοσχαροκοπαδια
ακόμα και έτσι να είναι, καλύτερα να αντιδρά κανείς (δηλ. αν κάθονταν όλοι στο σπίτι τους και μας παίρνανε ασάλιωτα θα ήταν καλύτερα?)

ούτως ή άλλως από τα γεγονότα του καλοκαιριού φάνηκε ποιός υποκινεί τα επεισόδια και φάνηκε κατά πόσο το κράτος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών του ή όχι (με αποδείξεις αυτήν την φορά), οπότε δεν ήταν και τόσο τζάμπα, άσκοπη ή επιζήμια η κινητοποίηση του κόσμου

άλλωστε μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορούν να ελέγχουν κάθε φορά μια διαδήλωση, ούτε μπορούν να είναι σίγουροι για τις διαστάσεις που μπορεί να λάβει, αν μαζευτεί όλη η Αθήνα στο Σύνταγμα δεν θα μείνουν ούτε τα θεμέλια της Βουλής

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.149
Πόντοι
2.606
ακόμα και έτσι να είναι, καλύτερα να αντιδρά κανείς (δηλ. αν κάθονταν όλοι στο σπίτι τους και μας παίρνανε ασάλιωτα θα ήταν καλύτερα?)

ούτως ή άλλως από τα γεγονότα του καλοκαιριού φάνηκε ποιός υποκινεί τα επεισόδια και φάνηκε κατά πόσο το κράτος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών του ή όχι (με αποδείξεις αυτήν την φορά), οπότε δεν ήταν και τόσο τζάμπα, άσκοπη ή επιζήμια η κινητοποίηση του κόσμου

άλλωστε μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορούν να ελέγχουν κάθε φορά μια διαδήλωση, ούτε μπορούν να είναι σίγουροι για τις διαστάσεις που μπορεί να λάβει, αν μαζευτεί όλη η Αθήνα στο Σύνταγμα δεν θα μείνουν ούτε τα θεμέλια της Βουλής
H ΠΛΑΤΕΙΑ ηταν ενα πρωτο βημα.Εστω και με οτι να ναι συνθεση,με οτι να ναι αιτηματα,με πολλους να ειναι μονο για τα "παρατραγουδα" της αννιτας,χωρις στοχο,χωρις σκοπο,ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ.Ενα βημα να ξεκολλησουν καποιοι απο τον καναπε τους,να φανε ενα δακρυγονο στη μουρη αναιτια να δουν τι εστι βερυκοκο!Να καταλαβουν ορισμενοι (που  βαραγανε και παλαμακια υπερ τους)οτι οι τσεοι δεν ειναι παιδια του λαου,ΕΙΝΑΙ σκυλια του συστηματος οταν βαζουν τη στολη,να καταλαβουν οτι το συστημα θελει παση θυσια να σε υποταξει...ευχομαι οτι καποιοι πηραν μαθηματα και οταν χρειαστει πραγματικα, να ειναι μπροστα στον αγωνα!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Διαβάζω αυτο το νημα -8 χρονια μετα- και δεν μπορω να αναρωτιεμαι εαν οσα μπορουσαμε να τα κανουμε σωστα, τα καναμε.
Ή οχι.

Κι αν ειχαμε ευκαιριες που δεν ειδαμε καν μπροστα μας, ή μηπως μας "εκαναν" καποιοι, επιτηδες, να μην τις διακρινουμε.

Τι λετε? Ηταν η οργη δικαιολογημενη και βρηκε διεξοδο?
Η πνιγηκε μεσα στην δικη μας αισθηση "βολεψιας" και ωχαδερφισμου?

Ειχαμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποτέ την δυνατοτητα για αντιστροφη της κρισης, με οτι προτοποριακα -τότε- μετρα αν λαμβαναμε? Ή -κι αυτη- μας ειχε στερηθει πριν ακομα την συλλαβουμε σαν ιδέα?

Σε φιλοσοφικο ή ερευνητικο επιπεδο, σας απασχολουν κι εσας τετοια ζητηματα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom