You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες οι τεχνικοί της ΔΕΗ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα glaskos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Πως γινεται να πηρε ο Τζημερος 0,49%
ΠΑΣΟΚ=ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ
Οποιος τους ψηφιζει γουσταρει να κανει τον ΔΟΥΛΟ
των συνδικαλων
ΠΑΣΟΚ=ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ
Οποιος τους ψηφιζει γουσταρει να κανει τον ΔΟΥΛΟ
των συνδικαλων
ZeroHedge
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Έχω ακούσει για περιπτώσεις όπου τεχνικοί της δεη πειράζαν τα ρολόγια έναντι αμοιβής για να μην γράφουν!! Καλώς παίρνουν τα λεφτά τα πολλά οι εναεριτες αλλά όχι μα παίρνουν τα ίδια και οι υπάλληλοι του γραφειου
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.852
- Πόντοι
- 216
Έχω ακούσει για περιπτώσεις όπου τεχνικοί της δεη πειράζαν τα ρολόγια έναντι αμοιβής για να μην γράφουν!! Καλώς παίρνουν τα λεφτά τα πολλά οι εναεριτες αλλά όχι μα παίρνουν τα ίδια και οι υπάλληλοι του γραφειου
α γεια σου! γι αυτό και οι δεητζηδες ηταν μεγιστα καθικια! καναν αυτό που λες, και μετα εκβιαζαν κι από πανω για να μην σε 'δωσουν'...εχει τυχει σε αδερφικο φιλο μου..
να σου πω κι αλλα για την δεη και τους αξιότιμους υπαλληλους της?
-αδειες ηλεκτροδοτησης: οργανωμένα ΟΛΑ με τέτοιον τροπο, που να σου καταστουν πρακτικα αδυνατο το να κανεις το οτιδήποτε!
Κι αν ζητήσεις περεταίρω διευκρινησεις για την διαδικασια, σε πανε κατ ευθειαν στο αρχιδι που τα ρυθμιζει αυτά, ο οποιος είναι ετοιμος να σε ξερανει με τις μιζες που θα σου ζηταει!
Τα χω δει όλα εδώ και χρονια συγκεκριμένα με την δεη, οσο και να προσπαθουν καποιοι να τους υπερασπιστουν, δεν σωζεται ρε παιδια, αστε το, εχουν βλαψει κοσμο και κοσμακη με τις πουστιες τους τα λαμογια!
Ας ιδιωτικοποιηθουν να παν στο διαολο, κι ας πληρωσουμε και κατι παραπανω-αφου θα χουμε γλυτωσει απ αυτά τα καρκινωματα, χαλαλι...
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
να κλεισουν τα μουνοπανα..να πανε σπιτια τους,να μαθουν τι σημαινει δουλεια...
ειναι μακραν οι χειροτερη φαρα δυ,ταλαιπορουν το κοσμο,κοβουν το ρευμα σε αμεα,
ασε που σου φεροντε λες και ειναι δικια τους η δεη.
για ολα αυτα που λεω,εχω αποδειξεις και ονοματα υπαλληλων,θελω να βγει καποιος δεητζης να με αντικρουση...
λιγο καιρο μετα το κλεισιμο της ερτ,μου εχουν κοψει το ρευμα,με οφειλη 1200ε.
πριν το ειχα σηκωσει μερικες φορες μονος μου,και μην ακουσω μαλακιες για ρευματοκλοπη...
ποτε δεν αφησαν χαρτι στη χελωνα οτι το ρευμα ειναι κομμενο..
μαζευω 950ε και παω να πληρωσω,μου λεει ολα [1200]αλλιως δε σου το ενωνουμε...
περνω τα χαρτια και φευγω,μαζευω και τα αλλα μετα απο 4 μερες χωρις ρευμα,και τα παω..
περιμενα να ερθουν να το ενωσουν,τιποτα,αλλη μια μερα σκοταδι..
την επομενη μετα απο πολλα τηλεφωνα,ερχονται το μεσημερι...
το τι πουστριλικια ακουσε,δε λεγετε,ετσι τους λεω μαλακες σαν και σας ηταν και στην ερτ,ετοιμαστειτε γιατι
θα βρεθειτε και σεις σε μια μερα στο δρομο,και δε θα ξερετε απο που σας ειρθε...καθικια...
τωρα με της δοσεις κλπ,πηγε κανεις απο σας να δει τι γινετε...
ανθρωποι καθε ταξης,και ηλικιας,να καθονται στην ουρα απο της 5 το πρωι,και να παρακαλανε τα καθικια
να κανουν δοσεις,και οσες θελουν αυτοι,το 36 που λεγαν,ξεχαστε το...οτι θελαν καναν..
κυριοι το ρευμα και το νερο ειναι αγαθα...
αν τολμησουν και ριξουν διακοπτες,εγω θα παω πρωτος εξω απο καταστημα...
δεν εχω παει ποτε σε πορειες και μαλακιες τετοιες..
αλλα αν τολμησουν αυτα τα καθηκια και ριξουν το ρευμα,ειμαι σιγουρος οτι πολυς κοσμος θα εξαγριωθει..
και σιγουρα δεν υπαρχει και κοσμος να τους υποστηριξει...
ειναι μακραν οι χειροτερη φαρα δυ,ταλαιπορουν το κοσμο,κοβουν το ρευμα σε αμεα,
ασε που σου φεροντε λες και ειναι δικια τους η δεη.
για ολα αυτα που λεω,εχω αποδειξεις και ονοματα υπαλληλων,θελω να βγει καποιος δεητζης να με αντικρουση...
λιγο καιρο μετα το κλεισιμο της ερτ,μου εχουν κοψει το ρευμα,με οφειλη 1200ε.
πριν το ειχα σηκωσει μερικες φορες μονος μου,και μην ακουσω μαλακιες για ρευματοκλοπη...
ποτε δεν αφησαν χαρτι στη χελωνα οτι το ρευμα ειναι κομμενο..
μαζευω 950ε και παω να πληρωσω,μου λεει ολα [1200]αλλιως δε σου το ενωνουμε...
περνω τα χαρτια και φευγω,μαζευω και τα αλλα μετα απο 4 μερες χωρις ρευμα,και τα παω..
περιμενα να ερθουν να το ενωσουν,τιποτα,αλλη μια μερα σκοταδι..
την επομενη μετα απο πολλα τηλεφωνα,ερχονται το μεσημερι...
το τι πουστριλικια ακουσε,δε λεγετε,ετσι τους λεω μαλακες σαν και σας ηταν και στην ερτ,ετοιμαστειτε γιατι
θα βρεθειτε και σεις σε μια μερα στο δρομο,και δε θα ξερετε απο που σας ειρθε...καθικια...
τωρα με της δοσεις κλπ,πηγε κανεις απο σας να δει τι γινετε...
ανθρωποι καθε ταξης,και ηλικιας,να καθονται στην ουρα απο της 5 το πρωι,και να παρακαλανε τα καθικια
να κανουν δοσεις,και οσες θελουν αυτοι,το 36 που λεγαν,ξεχαστε το...οτι θελαν καναν..
κυριοι το ρευμα και το νερο ειναι αγαθα...
αν τολμησουν και ριξουν διακοπτες,εγω θα παω πρωτος εξω απο καταστημα...
δεν εχω παει ποτε σε πορειες και μαλακιες τετοιες..
αλλα αν τολμησουν αυτα τα καθηκια και ριξουν το ρευμα,ειμαι σιγουρος οτι πολυς κοσμος θα εξαγριωθει..
και σιγουρα δεν υπαρχει και κοσμος να τους υποστηριξει...
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Να μην πούμε για τις υπεργολαβιες δίνουν τη δουλειά σε υπεργολαβιες που δουλεύουν με φτηνο κόσμο και αυτοί αραζουν το έχω δει σε πολλές εταιρίες δημοσίου η ευρυτερου δημοσίου τομέα
Οι διοικήσεις δίνουν τη δουλειά σε ιδιώτες εργολάβους.Όχι οι εργαζόμενοι.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
μου εχουν κοψει το ρευμα,με οφειλη 1200ε.
Καλά σου έκαναν.Γιατί να χρωστάς τόσα;Εγώ μαλάκας είμαι που πληρώνω 450 ευρώ το τετράμηνο χωρίς καθυστέρηση;Είναι αγαθό αλλά έχει κι έξοδα.Αν ήσουν εργαζόμενος και σου έλεγαν "δε σε πληρώνουμε διότι μας χρωστάνε πολλά" τι θα έκανες;
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Καλά σου έκαναν.Γιατί να χρωστάς τόσα;Εγώ μαλάκας είμαι που πληρώνω 450 ευρώ το τετράμηνο χωρίς καθυστέρηση;Είναι αγαθό αλλά έχει κι έξοδα.Αν ήσουν εργαζόμενος και σου έλεγαν "δε σε πληρώνουμε διότι μας χρωστάνε πολλά" τι θα έκανες;
θα σου μιλησω πολυ ευγενικα...
λες να τα ειχα,και να μην πηγενα να τα δωσω?
για πες μου ρε φιλαρακι...τοτε ναι θα ειμουνα μαλακας..
δανιστηκα γυρω γυρω για να τα δωσω...
σου φτανει αυτο?αν οχι πες μου να στο αναλυσω κι αλλο,δεν εχω θεμα.
το δε σε πληρωνουμε γιατι μας χρωστανε πολλα,σε εμενα δεν εχει τυχη,αλλα σε πολλους φιλους και συγγενης,εχει συμβει,ναι,και για μεγαλα ποσα,3000-4000-5000 οταν το μηνα δε περναν πανω απο 700..
στη ελλαδα ζεις?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.009
- Πόντοι
- 5.506
μαλλον αυτο εχει παθει τυπε...προσεχε λιγο τι λες.Καλά σου έκαναν.Γιατί να χρωστάς τόσα;Εγώ μαλάκας είμαι που πληρώνω 450 ευρώ το τετράμηνο χωρίς καθυστέρηση;Είναι αγαθό αλλά έχει κι έξοδα.Αν ήσουν εργαζόμενος και σου έλεγαν "δε σε πληρώνουμε διότι μας χρωστάνε πολλά" τι θα έκανες;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.009
- Πόντοι
- 5.506
οχι αστον...πες τον τεμπελη δημοσιο που μερα μπαινει μερα βγαινει τα λεφτα τα παιρνει και αστονθα σου μιλησω πολυ ευγενικα...
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
οχι αστον...πες τον τεμπελη δημοσιο που μερα μπαινει μερα βγαινει τα λεφτα τα παιρνει και αστον
εγω δεν ημουν ΔΥ,αλλα ουτε υπαλληλος για να μου συμβει...
ελ/τιας ημουν...παλια ομως...τωρα ειμαι ανεργος..
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
θα σου μιλησω πολυ ευγενικα...
Δεν ξέρω αν τα έχεις και δεν τα δίνεις από αντίδραση.Αλλά είναι συνηθισμένο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.Ο άλλος με iphone στο χέρι έλεγε ότι δεν είχε λεφτά να πληρώσει το εισιτήριο του λεωφορείου.Αν δεν έχεις κόψτο με τα πόδια εγώ γιατί να πληρώνω περισσότερα για εσένα;Διότι στο τέλος τα χρέη των εταιρειών τα πληρώνουν οι συνεπείς.Αν ήταν ιδιωτική εταιρεία η ΔΕΗ θα τα έλεγες αυτά;Αλλά στο τέλος πληρώνουν τις ζημίες όσοι πληρώνουν λογαριασμούς και φόρους.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
οχι αστον...πες τον τεμπελη δημοσιο που μερα μπαινει μερα βγαινει τα λεφτα τα παιρνει και αστον
Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι ΔΥ;Ούτε μια μέρα δεν έχω στο δημόσιο.Στον Ι.Τ δουλεύω.Αλλά όποιος δε συμφωνεί μαζί σας αμέσως να του φορέσετε ταμπέλα.Τώρα παίζει το ΔΥ και το φασίστας.Αύριο μπορεί να παίζει το κομουνιστής και μπαχαλάκιας....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.009
- Πόντοι
- 5.506
γιατι κατηγορεις τον ανθρωπο χωρις να ξερεις?Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι ΔΥ;Ούτε μια μέρα δεν έχω στο δημόσιο.Στον Ι.Τ δουλεύω.Αλλά όποιος δε συμφωνεί μαζί σας αμέσως να του φορέσετε ταμπέλα.Τώρα παίζει το ΔΥ και το φασίστας.Αύριο μπορεί να παίζει το κομουνιστής και μπαχαλάκιας....
γιατι υπερασπιζεσε τα λαμογια του δημοσιου?
γιατι πληρωνεις 10 φορες πανω την αξια των ΑΓΑΘΩΝ για να καθονται καποιοι τεμπεληδες και να πληρωνονται αδρα?
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Δεν ξέρω αν τα έχεις και δεν τα δίνεις από αντίδραση.Αλλά είναι συνηθισμένο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.Ο άλλος με iphone στο χέρι έλεγε ότι δεν είχε λεφτά να πληρώσει το εισιτήριο του λεωφορείου.Αν δεν έχεις κόψτο με τα πόδια εγώ γιατί να πληρώνω περισσότερα για εσένα;Διότι στο τέλος τα χρέη των εταιρειών τα πληρώνουν οι συνεπείς.Αν ήταν ιδιωτική εταιρεία η ΔΕΗ θα τα έλεγες αυτά;Αλλά στο τέλος πληρώνουν τις ζημίες όσοι πληρώνουν λογαριασμούς και φόρους.
ρε φιλε σου απαντησα μονος μου...τι δεν καταλαβαινεις...σου μιλησα εγω για αντιδραση και φασιστακια και αλλες τετοιες παπατζες?
σου ειπα δε τα ειχα...τι αλλο θες να σου πω...
και ναι,τα χω πει και σε ιδιωτικες εταιρειες,και σε τραπεζες,κλπ.
υπ οψιν,δεν εχω παρει δανειο ποτε στη ζωη μου,ουτε ειχα καρτες...
σου φτανουν ολα αυτα,ρωτα με να σου πω κι αλλα,γιατι μαλλον δε ξερεις τι γινετε στο κοσμο..
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
γιατι κατηγορεις τον ανθρωπο χωρις να ξερεις?
γιατι υπερασπιζεσε τα λαμογια του δημοσιου?
γιατι πληρωνεις 10 φορες πανω την αξια των ΑΓΑΘΩΝ για να καθονται καποιοι τεμπεληδες και να πληρωνονται αδρα?
1)Μόνος του είπε ότι χρώσταγε 1200 ευρώ.Άρα δεν ισχύει ότι δεν ήξερα
2)Δεν υποστήριξα κανέναν.Αλλά την τσέπη μου.Επιβαρύνεται από τους μπαταχτσίδες
3)Και οι τεμπέληδες να μην ήταν πάλι τόσο θα πλήρωνα μια μονοπωλιακή επιχείρηση,που έχει κιόλας ζημίες.
Και τους υπέρογκους φόρους τους πληρώνω επειδή κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες κυρίως δεν πλήρωναν ποτέ.Και την ίδια ώρα το έπαιζαν μπρούκλιδες με τα Μερσεντικά στη Μύκονο.Μήπως να λυπάμαι τον Γαβαλά που χρώσταγε μερικά εκατομμύρια από κλεμμένο ΦΠΑ και την ίδια ώρα έκανε πάρτι στη Μύκονο;Αυτά τα πληρώνουμε ετεροχρονισμένα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.009
- Πόντοι
- 5.506
ολο μαλακιες λες σε βαρεθηκα1)Μόνος του είπε ότι χρώσταγε 1200 ευρώ.Άρα δεν ισχύει ότι δεν ήξερα
2)Δεν υποστήριξα κανέναν.Αλλά την τσέπη μου.Επιβαρύνεται από τους μπαταχτσίδες
3)Και οι τεμπέληδες να μην ήταν πάλι τόσο θα πλήρωνα μια μονοπωλιακή επιχείρηση,που έχει κιόλας ζημίες.
Και τους υπέρογκους φόρους τους πληρώνω επειδή κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες κυρίως δεν πλήρωναν ποτέ.Και την ίδια ώρα το έπαιζαν μπρούκλιδες με τα Μερσεντικά στη Μύκονο.Μήπως να λυπάμαι τον Γαβαλά που χρώσταγε μερικά εκατομμύρια από κλεμμένο ΦΠΑ και την ίδια ώρα έκανε πάρτι στη Μύκονο;Αυτά τα πληρώνουμε ετεροχρονισμένα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 11K