Νέα

Απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες οι τεχνικοί της ΔΕΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glaskos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τι μέριμνα να υπήρχε;Έκανες κατανάλωση 1200 ευρώ.Γιατί δεν τα έδωσες;Σου το έκοψαν,πήγες παρανόμως και το σύνδεσες μόνος σου.Τι μέριμνα να υπήρχε;Δε βγαίνεις;Κλείνεις την επιχείρηση.Εγώ γιατί να πληρώνω τα δικά σου τα χρέη;

Και για πες σε ποιο κλάδο δραστηριοποιούσαν που δεν είχες μαγαζί κι έκανες 1200 ευρώ κατανάλωση ρεύματος;Εσύ που έχεις ιδέα (λέμε τώρα...).

Δε θα σχολιάσω τα σχόλια του τύπου "η φοροδιαφυγή δεν είναι κλοπή" που γράφτηκαν...

Μακάρι να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ.Τότε μαγκιές του τύπου "δεν πληρώνω εγώ" θα κοπούν.Θα έρχονται θα σου παίρνουν το μετρητή,και μετά για επανασύνδεση θα θέλεις 2000€ και εξόφληση του χρέους.Και κάποιοι άλλοι έκαναν μαγκιές με τα διόδια,αλλά τελικά τα πλήρωσαν πολλαπλάσια.Το κράτος χαρίζει,τα πληρώνουν τα συνεπή κορόιδα,οι ιδιώτες δε χαρίζουν.Και τη ΔΕΗ δε θα την πάρουν ψιλικατζιδες από την Ελλάδα που άνοιξαν σουβλατζίδικο και νομίζουν ότι κάποιοι είναι,αλλά ξένες εταιρείες και τότε θα έχει γλέντια.Όσοι π.χ είναι στον ΟΤΕ κι έχουν καθυστερήσει λογαριασμό ξέρουν.Κόβεται η σύνδεση χωρίς πολλά πολλά.

Οι ιδιωτικες εταιρειες συνηθως δεν εχουν κοστος συνδεσης/επανασυνδεσης
2000 ευρω κιολας :tooth: :tooth:
Αν εχεις βγει καθολου εξωτερικο θα ξερεις πως υπαρχει
ανταγωνισμος των εταιρειων παροχης ρευματος με κερδισμενο
τον καταναλωτη παντα
Οτι γινεται εδω με την τηλεφωνια
Που καποτε ο κοσμος πληρωνε χρυσα ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΒΥΣΜΑΤΑ
ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ του ΟΤΕ
Τωρα πληρωνει πολύ λιγοτερα για την τηλεφωνια
Το ιδιο θα γινει και με το ρευμα
Οι ΔΕΗτζηδες που παρασιτουσαν ΑΣ ΠΑΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ
Τωρα δεν νομιζω να παρουν τις χρυσες εθελουσιες
που προλαβαν οι οτετζηδες

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Οι ιδιωτικες εταιρειες συνηθως δεν εχουν κοστος συνδεσης/επανασυνδεσης
2000 ευρω κιολας :tooth: :tooth:
Αν εχεις βγει καθολου εξωτερικο θα ξερεις πως υπαρχει
ανταγωνισμος των εταιρειων παροχης ρευματος με κερδισμενο
τον καταναλωτη παντα
Οτι γινεται εδω με την τηλεφωνια
Που καποτε ο κοσμος πληρωνε χρυσα ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΒΥΣΜΑΤΑ
ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ του ΟΤΕ
Τωρα πληρωνει πολύ λιγοτερα για την τηλεφωνια
Το ιδιο θα γινει και με το ρευμα
Οι ΔΕΗτζηδες που παρασιτουσαν ΑΣ ΠΑΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ
Τωρα δεν νομιζω να παρουν τις χρυσες εθελουσιες
που προλαβαν οι οτετζηδες

Εγώ μεγάλε έχω ζήσει στο εξωτερικό και ξέρω τι γίνεται.Αλλά γίνονται στο εξωτερικό.Εδώ μόνο ο ΔΕΔΗΕ συνδέει/αποσυνδέει ρεύμα οι ιδιωτικές εταιρείες απλώς μεταπωλητές είναι.Στην Ελλάδα με τόσους μπαταχτσίδες όποια εταιρεία έρθει θα δεις τι θα γίνει.Εμένα δε με ενδιαφέρει για ΔΕΗτζιδες,ΟΤΕτζιδες,ΟΣΕτζιδες,ΕΥΔΑπιδες κλπ διότι απλώς δεν εργάζομαι στο δημόσιο.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην πληρώνω τα γαμησιάτικα των άλλων κάτι που γίνεται συνέχεια.Έξω π.χ όλοι πληρώνουν εισιτήριο στο λεωφορείο,τραμ,μετρό.Εδώ η πλειοψηφία δεν πληρώνει.Και τους βολεύει που οι ελεγκτές δε βγαίνουν για έλεγχο.
Το ρεύμα δεν έχει σχέση με το τηλέφωνο.Κι έξω αν δεν πληρώσεις και στο κόψουν αναπροσαρμόζουν εγγυήσεις κλπ για να στο συνδέσουν ξανά.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Ξεκινάω από το τέλος.Όχι δεν είμαι ΔΕΗτζης.Στην οικονομική διεύθυνση μεγάλης εταιρείας εργάζομαι.Και πληρώνω τους λογαριασμούς μου στην ώρα τους.Για να το πετύχω αυτό κόβω από αλλού.Παράδειγμα:Είδα ότι εσύ ασχολείσαι με call girls κλπ.Εγώ,παρόλο που θα μπορούσα να το κάνω,δεν παίρνω call girls.Κατεβαίνω Φυλής με 20 ευρώ.Και παρόλο που θα ήθελα να είχα κινητό των 700€,έχω ένα των 140 ευρώ εδώ και 3 χρόνια.Αλλά στις υποχρεώσεις μου είμαι εντάξει.Μην τολμήσει να πει κάποιος κάτι αντίθετο αμέσως βάζετε ταμπέλα.

κανεις δε βαζει ταμπελα,μονος σου την εβαλες,γιατι εκτος του εαυτου σου,δε σωνεις να καταλαβεις οτι υπαρχουν και αλλοι κλαδοι,που χαροπαλευουν,και δεν ειναι μπαταχτσιδες,ουτε φαγαν ετοιμα,ουτε καναν μεγαλη ζωη με πλαστικο χρημα...σου ειπα,εχεις τι καραμελα σου,ανοιξε λιγο το μυαλο σου,το κιν που εχω κανει 23 ευρο καινουργιο...οταν μπορουσα επαιρνα και 3και4 cg το μηνα..και πηγεναι και 2 φορες τη βδομαδα σε στριπ,ΑΛΛΑ με δικα μου λεφτα,δουλεμενα..
τωρα που δεν εχω καθομαι σπιτι..απλα τα πραγματα.
ξερεις απο ποτε φανηκε η κριση στην οικοδομη...απο της αρχες του 2009.
αν σου πω οτι ακομα μου χρωστανε,οσα εσυ δε βγαζεις σε 3 χρονια,τι θα μου πεις?
να παω να τα παρω εεε.τι καλησπερα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom