Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.398
- Πόντοι
- 31.628
τσουΠες μου ότι είναι photoshop....
και έχει και άλλα καλά
τσουΠες μου ότι είναι photoshop....
Δεν ρωτησα αυτο ακριβως. Ρωτησα αν το ΚΙΝΑΛ θα ξεκινησει σαν "ΠΑΣΟΚ 2018" με μηδενικα χρεη. Προφανως αυτο ειναι. Και θα εκμεταλλευθειτε το κενό νομου, σχετικα με την τυχη των χρεων ενος κομματος οταν διαλυεται.εχω απαντησει
συμφωνω με αυτο που ειπε ο μπουμπουκος
διαγραφη χρεων ολων των κομματων
η
αναστολη μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα
δεν ειναι αυτο το προβλημα οταν μεσα σε ενα εξαμηνο ο μπαρουφ και η συμμορια ζημιωσαν το κρατος 200 δις
Ποιά βουλή τα αναλαμβάνει καλέ μου φίλε ?
μιλάμε για πολιτικούς υποκριτές λαμόγια του κοινού ποινικού δικαίου.
Το ελληνικό δημόσιο ,όλοι εμείς οι πολίτες, θα συνεισφέρουμε 430 ψωροευρώ
στην οικογένεια του ΗΡΩΑ.
Η βουλή, τα κόμματα νδ-πασοκ κυρίως, χρωστάνε στο ελληνικό δημόσιο ,σε μάς δηλαδή ,
μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια που έχουν χλαπακιάσει οι μπαταχτζήδες.
Επομένως δεν αναλαμβάνει η βουλή,
αλλά εμείς ο Ελληνικός λαός προσφέρουμε τα ψίχουλα..
Δεν είναι άρρωστοι, σκατόψυχοι είναι.Ρε παιδια, γιατι ασχολειστε? Στην εποχη που ο καθενας μπορει να κανει μια αναρτηση, ολα θα γραφτούν. Ακομη και το 2-3% των ανθρωπων που νοσούν βαριά ψυχολογικα, θα κανει αναρτηση. Εμεις γιατι δινουμε σημασια? Πεφτουμε απο τα συννεφα οτι υπαρχουν και ανθρωποι ηλιθιοι, που παει αδικα ακομη και το οξυγονο που καταναλωνουν?
Προφανως τον κοφτει οτι πληρωνει τις ανακεφαλαιοποιησεις των τραπεζων.Τύπε, κούλαρε λίγο.
Τα κόμματα δεν χρωστάνε στο Ελληνικό Δημόσιο αλλά στις Τράπεζες που από ότι ξέρω είναι ιδιωτικές. Οπότε, από πότε άρχισε να σε κόφτει για τις ιδιωτικές Τράπεζες; Μήπως έχεις μετοχές; Μήπως έχεις κανένα φαντ;
Ξεπέρασες σε καφριλίκι το χειρότερο κομματόσκυλο,εγω ξερω οτι εισαι τοσο κομματοσκυλο που σε νοιαζει πιο πολυ να μαζεψεις κανα 20ευρω συνδρομη για τη Χρυση Αυγη παρα το πως πεθανε ο ανθρωπος, τι ειπε ο 2, τι λενε ολοι οι Αεροποροι.
Ποσταρε ομως λιγο ακομα πατριωτισμο. Οπου πατριωτισμος = στ'αρχιδια μας ο νεκρος πιλοτος, πως μπορουμε να πατησουμε στο πτωμα του για να μαζεψει τα 20ευρα το κομμα εχει σημασια. Πιστευω αν αρχισετε τα ποια Σκυρο? Πανω απο τη Μεσογειων το ριξανε οι Τουρκαλαδες το Μιραζ, ψεμματα λενε ολοι, θα πεσει πολυ 20ευρω, try it.
Δεν ρωτησα αυτο ακριβως. Ρωτησα αν το ΚΙΝΑΛ θα ξεκινησει σαν "ΠΑΣΟΚ 2018" με μηδενικα χρεη. Προφανως αυτο ειναι. Και θα εκμεταλλευθειτε το κενό νομου, σχετικα με την τυχη των χρεων ενος κομματος οταν διαλυεται.
Ενταξει, ειπαμε. Ολα θα γραφτουν. Ολες οι αποψεις θα παιξουν. Ειναι δεδομενο ομως οτι τιποτα απο τα δυο δεν εγινε. Ούτε οι τουρκοι εισέβαλαν ουτε εριξαν το αεροπλανο.
Ξεπέρασες σε καφριλίκι το χειρότερο κομματόσκυλο,
ούτε πασόκος του 90 να ήσουνα που τσαντίστηκε για την αναφορά στα Ίμια.
Δεν σου φταίει καμιά χρυσή αυγή
αν ο κούλης είναι ανεπαρκής
να ασκήσει την παραμικρή αντιπολίτευση.
Προφανως τον κοφτει οτι πληρωνει τις ανακεφαλαιοποιησεις των τραπεζων.
Δεν μιλαμε για ιδιωτες τωρα. Και μην τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι. Η ΝΔ μια χαρα αποπληρωνει τα δανεια γιατι εχει μεγαλο ποσοστο και παιρνει μεγαλη επιχορηγηση. Και αν δεν παρει καινουργια δανεια, θα εχει αποπληρωσει το 30% των δανειων σε μια 15ετια. Δεν το λες και ασχημα.αν θελεις να στρουθοκαμηλιζουμε ας στρουθοκαμηλιζουμε
τα χρεη δεν προκειται να πληρωθουν ποτε ουτε των κομματων ουτε των ιδιωτων ουτε του δημοσιου
απλως θα λεμε τα ιδια και τα ιδια
Τύπε, κούλαρε λίγο.
Τα κόμματα δεν χρωστάνε στο Ελληνικό Δημόσιο αλλά στις Τράπεζες που από ότι ξέρω είναι ιδιωτικές. Οπότε, από πότε άρχισε να σε κόφτει για τις ιδιωτικές Τράπεζες; Μήπως έχεις μετοχές; Μήπως έχεις κανένα φαντ;
Στην πραγματικότητα κάτι λίγα που χρωστούσανε τα κόμματα σε ΙΚΑ κλπ τα έχουν ρυθμίσει και πληρώνουν δόσεις.
Από εκεί και πέρα ξέρω ότι την κρατική επιχορήγηση όλοι την παίρνουν. Από τον Λεβέντη μέχρι το ΚΚΕ. Μωρέ και ο Καζάκης αν ποτέ έμπαινε στην Βουλή θα την τσέπωνε.
Ξέρεις εσύ κανένα να την έχει αρνηθεί ή να την έχει δωρίσει, ξέρω εγώ, στην Κιβωτό;
Μου αρεσει που συζηταμε για Ζιμενς, για Νοβαρτις και μαλακίες στο τετραγωνο.3. Ας μην πουλούσε ο Σύριζα κοψοχρονιάς τις μετοχές για να μην είχε το Δημόσιο χασούρα.
Εμ αυτο λεω και δεν με καταλαβαινετε. Πτωχευση κηρυσσουν οι εμποροι. Το πολιτικο κομμα ειναι εμπορικη εταιρια? Τι ειναι? Με ποιες διαδικασιες πτωχευει, ποια φυσικα προσωπα εχουν την ευθυνη? Εχει μετοχικο ή εταιρικο κεφαλαιο? Γιατι κανενας δεν ασχοληθηκε ποτέ γι αυτα?Σε κάθε περίπτωση είναι παράλογο να επωμίζεται ο πολίτης χρέη κομμάτων.
Υπάρχει και η πτώχευση.
Οι πολίτες στις τράπεζες δεν χρωστάνε ?
Πρέπει να πληρώσουν λοιπόν ? ναι ή όχι ?
Ότι ισχύει για τους πολίτες σε μια πολιτισμένη χώρα
πρέπει να ισχύει
με το παραπάνω για τα κόμματα που χρωστάνε πολλαπλάσια απο τους πολίτες.
Δεν με ενδιαφέρει πόσα χρωστά ο γκαζάκης και ο οποιοσδήποτε.
Να ισχύσουν τα ίδια για όλους ,
άνευ εξαιρέσεων.
Πληρωμή ή διαγραφή.
Εσύ έχεις κανά γνωστό οφειλέτη που τού επετράπη να αλλάξει αφμ ?
Σε κάθε περίπτωση είναι παράλογο να επωμίζεται ο πολίτης χρέη κομμάτων.
Υπάρχει και η πτώχευση.
Μου αρεσει που συζηταμε για Ζιμενς, για Νοβαρτις και μαλακίες στο τετραγωνο.
Γι' αυτο το ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ εγκλημα απιστίας σε βάρος του Δημοσιου, γιατι δεν ασχολειται κανενας? Ειναι αυταποδεικτη αφορμη για ειδικο δικαστηριο.
τυπε σαβρουκο αυτος αν ειναι γκαζακοπληκτος, ειναι υπερ του να κατασχει ολα τα λεφτα το κομμα τουΓια να καταλάβω κάτι γιατί δεν απαντάς σε αυτά που ρωτάω.
Είσαι υπέρ ή κατά των ρυθμίσεων που κάνουν οι Τράπεζες για τα δάνεια των ιδιωτών;
Ενταξει, ειπαμε. Ολα θα γραφτουν. Ολες οι αποψεις θα παιξουν. Ειναι δεδομενο ομως οτι τιποτα απο τα δυο δεν εγινε. Ούτε οι τουρκοι εισέβαλαν ουτε εριξαν το αεροπλανο.
Ενταξει, κατανοω οτι κανενας δεν περιμενε οτι το ΠΑΣΟΚ θα παει απο 44% στο 4% και θα παιρνει τωρα το 1/10 της επιχορηγησης που επαιρνε το 2009. Προφανως η ευθυνη δεν ειναι του ΠΑΣΟΚ. Ειναι των τραπεζιτων που εδιναν δανεια με εγγυηση κατι τοσο απροβλεπτο οπως ειναι το κομματικο ποσοστο αλλά και των εκαστοτε κυβερνησεων που δεν εφτιαξαν ακομη, μετα απο 40 χρονια μεταπολιτευσης, εναν νομο που να προβλεπει τι νομικο προσωπο ειναι επιτελους το κομμα και πώς πρεπει να διαχειριζονται τα οικονομικα του.
τυπε σαβρουκο αυτος αν ειναι γκαζακοπληκτος, ειναι υπερ του να κατασχει ολα τα λεφτα το κομμα του