Νέα

Έπεσε ελληνικό μαχητικό μετά από αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 628
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
η εννοια συμφερον δεν ειναι παντα απλη

ο αλλος σου λεει ειμαι προγκρεσιβ ατομο και συμφερον μου ειναι η Ελλαδα να γινει πολυπολιτισμικη να μη ζηλευω τιποτα απο το Λονδινο που το χα μαραζι να παω να ζησω αλλα δε μου βγηκε. Δεν ειναι μονο ειμαι ΔΥ, ο Τσιπρας ειπε αυξηση στους ΔΥ το 19, στ'αρχιδια μου Βαρουφακης κλπ, εχω θα τη βγαινω στον μηχανικο στο διπλα διαμερισμα που δε του βγαινουν να πληρωσει ΕΦΚΑ.

Η Ελλαδα και ο Ελληνας ειναι περιεργοι τυποι, μη περιμενεις παντα η προσεγγιση της λογικης να σε οδηγησει σε σωστα συμπερασματα.

Για αυτο μιλησα για ηλιθιοτητα ( η αναιρεση της λογικης δηλαδη ). Δεν αμφιβαλλω οτι με την ηλιθιοτητα μπορει καποιος να νοιωθει ψυχικη ικανοποιηση, αλλα η προσπαθεια πληρωσης και επουλωσης εντονων ψυχικων διαταραχων πολυ διασταλτικα μονο μπορει να χαρακτηριστει ως " συμφερον".

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16

Έπρεπε νά άπαιτήσει ό "έθνάρχης" μιά δημόσια συγνώμη άπό τόν καπετάν-Γιώτη πρώτα καί μετά νομιμοποίηση τού ΚΚΕ...

Άλλά νομίζω ζητάω πολλά άπό έναν άστράτευτο παιδεραστή, έ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έπρεπε νά άπαιτήσει ό "έθνάρχης" μιά δημόσια συγνώμη άπό τόν καπετάν-Γιώτη πρώτα καί μετά νομιμοποίηση τού ΚΚΕ...

Άλλά νομίζω ζητάω πολλά άπό έναν άστράτευτο παιδεραστή, έ;
Το ΚΚΕ πρεπει να αναβει λαμπαδες στη Χουντα, γιατι χαρη στις διωξεις της Χουντας διατηρηθηκε στη ζωη και ειμαστε η μονη ευρωπαικη χωρα που εχει κομμουνιστικο κομμα εν ετει 2018 στο 8%.

Οι διωξεις θρεφουν αυτο το μορφωμα.
Η νομιμοποιηση ηταν ενα ξεδοντιασμα. Και πλεον μολονοτι παιρνει φρικτά μεγαλο ποσοστο, εχει μεινει ενα απολιθωμα με μηδαμινη επιρροη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το ΚΚΕ πρεπει να αναβει λαμπαδες στη Χουντα, γιατι χαρη στις διωξεις της Χουντας διατηρηθηκε στη ζωη και ειμαστε η μονη ευρωπαικη χωρα που εχει κομμουνιστικο κομμα εν ετει 2018 στο 8%.

Οι διωξεις θρεφουν αυτο το μορφωμα.
Η νομιμοποιηση ηταν ενα ξεδοντιασμα. Και πλεον μολονοτι παιρνει φρικτά μεγαλο ποσοστο, εχει μεινει ενα απολιθωμα με μηδαμινη επιρροη.

τι ξεδοντιασατε ρε

τον 89το κανατε κυβερνηση για να ριξετε τον παπανδρεου

δεν ντρεπεσαι λιγο

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
εγω προτεινω να καταργησουμε τους  νομους με  εναν νομο και ενα αρθρο

τυπε σε λιγο ο συριζας θα καταργησει τα μνημονια με ενα νομο χωρις κανενα αρθρο     :grin: :grin: :grin:
η χωρις κανενα νομο και ενα αρθρο σκετο ξεκαρφωτο     :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τι ξεδοντιασατε ρε

τον 89το κανατε κυβερνηση για να ριξετε τον παπανδρεου

δεν ντρεπεσαι λιγο
Εγω να ντραπω? Εγω δεν εκανα βουλευτη του ΠΑΣΟΚ τον Μαρκο Βαφειαδη. Συνελθε.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
ασε την φωφω αν ειχατε μυαλο θα την ψηφιζατε

αφου δεν εχετε ψηφιστε χα λεβεντη νδ τσυριζα κκε

και θα προκοψετε

Τι άσε τη φωφώ ?
Κάνεις 100 ποστ ημερησίως
και δεν παραθέτεις τίποτα για το κόμμα σου.
Τι ψήφο λοιπόν θέλεις ?

για ποιό λόγο ένας αναποφάσιστος να ψηφίσει φωφώ,πες !!

Είδα ότι την λες στον άλλον
για τη νομιμοποίηση του κκε.
Το πασοκ δεν έδωσε συντάξεις αντιστασιακών που ήσαν αγέννητοι στη κατοχή ?
Ρε συ τζόνυ είσαι πασοκ και λες τα αντίθετα απο όσα έκανε το κόμμα σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εκανες τον θεοδωρακη

και βεβαια πρεπει να ντραπεις εσυ βριζεις το κκε
Δεν βριζω κανεναν, πολιτικη κριτικη ασκω. Ειναι ξερεις λιγο αστειο να κατηγορει ενας πασοκτζης για φιλοκομμουνισμο τη ΝΔ.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
αμυνα δεν το λες τυπε αυτο... στην αμυνα κατι κανεις... εμεις δεν κανουμε τιποτα... αν κανουμε κατι αυτο ειναι (στα 4) υπερ τον μογγολον

Άμυνα είναι!!

Καταλαβαίνω όμως τι λες και έχεις δίκιο.
Δεν συμφέρει η διαρκής επίπονη άμυνα
για πολλούς λόγους που όλοι πιστεύω αντιλαμβανόμαστε λίγο πολύ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν βριζω κανεναν, πολιτικη κριτικη ασκω. Ειναι ξερεις λιγο αστειο να κατηγορει ενας πασοκτζης για φιλοκομμουνισμο τη ΝΔ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Από την ΚΝΕ στην... «αυλή» του Κυριάκου
Έχει λόγο και ρόλο στην επικοινωνιακή πολιτική - στρατηγική του προέδρου της ΝΔ

Η παρουσία του 52χρονου πολιτικού αναλυτή (διδάσκει και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) στο στενό επιτελείο του κ. Μητσοτάκη δεν άρεσε σε ορισμένους κύκλους. Μάλιστα εσχάτως άρχισαν οι παρασκηνιακές επιθέσεις, με αναφορές στην πολυετή γνωριμία του με τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα (ο υιός του Γιάννης συμμετείχε στο βασικό μετοχικό σχήμα της GPO), ενώ τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε σκληρή πολιτική κριτική για την επιλογή του να συνταχθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ μέσα από άρθρα της εφημερίδας «Αυγή».

laughing-dog-smiley-emoticon.gif
URL]]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τον εμφυλιο πληρωνουμε ακομη τύπε. Αυτο το ΚΚΕ ηταν η καταρα της χωρας. Η εμφανιση του προκαλει χρωστουμενα εκατο χρονια μετα την ιδρυση του.

Και προκαλει και δυσαναλογα κακες επιπτωσεις στη χωρα και στην κοινωνια.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Και προκαλει και δυσαναλογα κακες επιπτωσεις στη χωρα και στην κοινωνια.
Ασύλληπτο και εγκληματικο το γεγονός που που τους ανεχόμαστε και κανουμε πρωτοσέλιδό καθε δήλωσή τους.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ασύλληπτο και εγκληματικο το γεγονός που που τους ανεχόμαστε και κανουμε πρωτοσέλιδό καθε δήλωσή τους.

και τον κουλη τον ανεχομαστε αλλα τι να κανουμε

πρεπει να ακουμε ολα τα ζωντανα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οχι ρε μαστορα

δεν θα πεθανουμε για να ταιζουμε τα αμερικανακια και τους γαλλους

Καλά, έχω δηλώσει ότι με τον τύπο δεν ασχολούμαι.

Αλλά μερικές φορές πραγματικά δεν υπάρχει.

https://[URL unfurl="true"]www.militaire.gr/wp-content/uploads/2017/09/andreas_mirage-696x325.png[/img[/URL]]

[i]Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου αποφάσισε στα μέσα της δεκαετίας του 80 να “σπάσει” την “αγορά του αιώνα” στα δύο και να προμηθευτεί η Ελλάδα και αμερικανικά F-16 και γαλλικά Mirage 2000, είχε δεχτεί σφοδρότατη κριτική.[/i]

[url=https://[URL unfurl="true"]www.militaire.gr/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CF%84%CE%B1-mirage-2000-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1/]Η[/URL] επίσκεψη Μακρόν, τα Mirage 2000 και ο Ανδρέας Παπανδρέου[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom