alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μονο Νωντας τύπετυπε ειναι σε παρακρουση τα γκαζακια :S
Μονο Νωντας τύπετυπε ειναι σε παρακρουση τα γκαζακια :S
Καλα καναμε.
η εννοια συμφερον δεν ειναι παντα απλη
ο αλλος σου λεει ειμαι προγκρεσιβ ατομο και συμφερον μου ειναι η Ελλαδα να γινει πολυπολιτισμικη να μη ζηλευω τιποτα απο το Λονδινο που το χα μαραζι να παω να ζησω αλλα δε μου βγηκε. Δεν ειναι μονο ειμαι ΔΥ, ο Τσιπρας ειπε αυξηση στους ΔΥ το 19, στ'αρχιδια μου Βαρουφακης κλπ, εχω θα τη βγαινω στον μηχανικο στο διπλα διαμερισμα που δε του βγαινουν να πληρωσει ΕΦΚΑ.
Η Ελλαδα και ο Ελληνας ειναι περιεργοι τυποι, μη περιμενεις παντα η προσεγγιση της λογικης να σε οδηγησει σε σωστα συμπερασματα.
Καλα καναμε.
Μονο Νωντας τύπε
Το ΚΚΕ πρεπει να αναβει λαμπαδες στη Χουντα, γιατι χαρη στις διωξεις της Χουντας διατηρηθηκε στη ζωη και ειμαστε η μονη ευρωπαικη χωρα που εχει κομμουνιστικο κομμα εν ετει 2018 στο 8%.Έπρεπε νά άπαιτήσει ό "έθνάρχης" μιά δημόσια συγνώμη άπό τόν καπετάν-Γιώτη πρώτα καί μετά νομιμοποίηση τού ΚΚΕ...
Άλλά νομίζω ζητάω πολλά άπό έναν άστράτευτο παιδεραστή, έ;
δε πας καλα ρε σωρροπληκτε
Το ΚΚΕ πρεπει να αναβει λαμπαδες στη Χουντα, γιατι χαρη στις διωξεις της Χουντας διατηρηθηκε στη ζωη και ειμαστε η μονη ευρωπαικη χωρα που εχει κομμουνιστικο κομμα εν ετει 2018 στο 8%.
Οι διωξεις θρεφουν αυτο το μορφωμα.
Η νομιμοποιηση ηταν ενα ξεδοντιασμα. Και πλεον μολονοτι παιρνει φρικτά μεγαλο ποσοστο, εχει μεινει ενα απολιθωμα με μηδαμινη επιρροη.
εγω προτεινω να καταργησουμε τους νομους με εναν νομο και ενα αρθρο
Εγω να ντραπω? Εγω δεν εκανα βουλευτη του ΠΑΣΟΚ τον Μαρκο Βαφειαδη. Συνελθε.τι ξεδοντιασατε ρε
τον 89το κανατε κυβερνηση για να ριξετε τον παπανδρεου
δεν ντρεπεσαι λιγο
ασε την φωφω αν ειχατε μυαλο θα την ψηφιζατε
αφου δεν εχετε ψηφιστε χα λεβεντη νδ τσυριζα κκε
και θα προκοψετε
Εγω να ντραπω? Εγω δεν εκανα βουλευτη του ΠΑΣΟΚ τον Μαρκο Βαφειαδη. Συνελθε.
Δεν βριζω κανεναν, πολιτικη κριτικη ασκω. Ειναι ξερεις λιγο αστειο να κατηγορει ενας πασοκτζης για φιλοκομμουνισμο τη ΝΔ.εκανες τον θεοδωρακη
και βεβαια πρεπει να ντραπεις εσυ βριζεις το κκε
αμυνα δεν το λες τυπε αυτο... στην αμυνα κατι κανεις... εμεις δεν κανουμε τιποτα... αν κανουμε κατι αυτο ειναι (στα 4) υπερ τον μογγολον
Δεν βριζω κανεναν, πολιτικη κριτικη ασκω. Ειναι ξερεις λιγο αστειο να κατηγορει ενας πασοκτζης για φιλοκομμουνισμο τη ΝΔ.
Τον εμφυλιο πληρωνουμε ακομη τύπε. Αυτο το ΚΚΕ ηταν η καταρα της χωρας. Η εμφανιση του προκαλει χρωστουμενα εκατο χρονια μετα την ιδρυση του.
Ασύλληπτο και εγκληματικο το γεγονός που που τους ανεχόμαστε και κανουμε πρωτοσέλιδό καθε δήλωσή τους.Και προκαλει και δυσαναλογα κακες επιπτωσεις στη χωρα και στην κοινωνια.
Ασύλληπτο και εγκληματικο το γεγονός που που τους ανεχόμαστε και κανουμε πρωτοσέλιδό καθε δήλωσή τους.
δε πας καλα ρε σωρροπληκτε
οχι ρε μαστορα
δεν θα πεθανουμε για να ταιζουμε τα αμερικανακια και τους γαλλους