Νέα

Παγκοσμιος ξεσηκωμος 15 Οκτωβρη !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yoplas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
παπαριες :jerking: ακομα μια "ειρηνικη" διαμαρτυρια οργανωμενη απο την συγχρονη Αυτοκρατορια που μας αρμεγει.παμε ολοι να διαμαρτυρηθουμε,ειρηνικα παντα :headbang:, και το βραδυ νωρις για υπνο γιατι το πρωι μας περιμενει η φαμπρικα και εχουμε και χαρατσια να τρεχουν :idiot:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ετσι γινονται οι επαναστασεις ρε?
αντε γαμηθειτε ολοι μας εχετε ζαλισει τ' αρχιδια καθε μερα.
+1

Όπως λέει κι ο Κλεάνθης ο Γρίβας, οι επαναστάσεις δε γίνονται προγραμματισμένα με SMS. Ή υπάρχει το συναίσθημα ή αλλιώς βούλωνε μαλακο-έλληνα και άραξε επί του καναπέος. ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η 14η επανασταση απο αρχης μνημονιου
να τις εκατοστησουμε

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
[size=11pt]ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ![/size]
Επί τριάντα χρόνια παίρναμε δανεικά και τα χοντροτρώγαμε... Ο ΔΥ έπαιρνε αυτοκινητάκι, διαμερισματάκι, ρουχαλάκια, φαγάκια, κιάλλα φαγάκια, έστελνε σε ιδιωτ. σχολείο τα παιδάκια, έπαιρνε κι άλλο αυτοκινητάκι ...και μετά και μηχανούλα, πήγαινε και στα κλαμπάκια και στα θεατράκια και στις ταβερνούλες, αγόραζε κι άλλα ρουχαλάκια και παπουτσάκια και καλτσούλες, γραφόταν και στα γυμναστήρια έκανε πιλάτες, έκανε σπα, πήγαινε διακοπούλες, ξαναπήγαινε διακοπούλες και η ζωή περνούσε όμορφα. Την ίδια στιγμή οι ιδιώτες με όλο τον τζίρο των ΔΥ ευημερούσαν κι αυτοί και έκανα και τζίρους και μεταξύ τους κι έπαιρναν αυτοκινητάκια, μηχανούλες κλπ κλπ...
Τώρα [size=11pt]ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΕΡΜΑ[/size]
Ήρθε η ώρα να τα επιστρέψουμε... και αφού δεν έχουμε γιατί δεν τα επενδύσαμε αλλά τα χοντροφάγαμε τι μας μένει?? εεεε??? εεεε??? Τιιιι???

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :pipa1: :pipa1: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :lheel: :lheel: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :headbang: :headbang: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:

Και οι δανειστές έρχονται για να εισπράξουν!!! Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.
Και δεν θα αντισταθεί [size=11pt]ΚΑΝΕΝΑΣ![/size]

Επανάσταση μου λέτε!! ενάντια σε ποιόν...σε ποιούς?? ποιός από εμάς αντιστάθηκε στο φαγοπότι όλα αυτά τα χρόνια για να έχει τώρα την μαγκιά να κάνει επανάσταση. Ποιός είχε πει τότε όχι, για να μπορεί σήμερα να φουντώνει μέσα του η αγανάκτηση επειδή κανένας δεν τον άκουγε. Όλοι είμαστε πνιγμένοι στα σκατά μας και μουδιασμένοι από τις ενοχές την πρεμούρα και την τεμπελοαποχαύνωση. Έχουμε διατρεβλώσει κάθε ίχνος δικαίου, κάθε ψύγμα κοινής λογικής... "δεν μου αρέσει ο νόμος άρα δεν τον αποδέχομαι" λέει ο κάθε λογής παπαροκουραδόμυαλος! [size=11pt]ΟΙΛΥΘΕΙΑΙ![/size] Η δημοκρατία λειτουργεί με νόμους. Αν δεν τους αποδέχεσε τότε ουστ από εδώ... γραμμή για την Ουγκάντα! Ποιός νομίζεις ότι είσαι... Κανένας υπεράνω του νόμου. Κι όταν θα το πιστέψεις και θα το αποδεχτείς και θα ζήσεις μ'αυτό τότε κανένας δεν θα τολμήσει να το κάνει... Γιατί τότε η οργή σου και ο θυμός σου δεν θα έχει έλεος.

Κι αν ο νόμος δεν σου αρέσει τότε να αγωνιστείς και να διαδηλώσεις... μέσα σε πνεύμα ειρηνικό όμως... γιατί αν το κάνεις με βία πές μου σε τι θα διαφέρεις από την επανάσταση της 21ης....Θυμάσαι? Εγώ θυμάμαι να τρίζει το σπίτι μου από τα τανκς... και να παίζω μπάλα στη γειτονιά ακούγοντας στρατιωτικά εμβατήρια από τα μεγάφωνα.

Αν λοιπόν θέλουμε επανάσταση ας ξεκινήσουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Ας σταματήσουμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι (και χωρίς να κοκορευόμαστε) όλα αυτά για τα οποία κατηγορούμε τους άλλους. Ας βρούμε μέσα μας την δύναμη να αντισταθούμε στον κακομαθημένο μπέμπη που κρύβουμε μέσα μας και δεν μας αφήνει στιγμή να γίνουμε αυτό που πάντα ονειρευόμασταν... Πραγματικά περήφανοι για τον εαυτό μας, τόπο μας και για την πατρίδα μας. Όχι για αυτά που οι πρόγονοι μας έκαναν πριν απο αιώνες αλλά επιτέλους γι αυτά που εμείς κάνουμε ΤΩΡΑ!
Και ίσως τότε να καταφέρουμε να γίνουμε κι εμείς σπουδαίοι άνθρωποι και όχι ανθρωπάκια (όπως έλεγε κι ο Βίλχεμ!!)

Επισκέπτης
Αν λοιπόν θέλουμε επανάσταση ας ξεκινήσουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Ας σταματήσουμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι (και χωρίς να κοκορευόμαστε) όλα αυτά για τα οποία κατηγορούμε τους άλλους. Ας βρούμε μέσα μας την δύναμη να αντισταθούμε στον κακομαθημένο μπέμπη που κρύβουμε μέσα μας και δεν μας αφήνει στιγμή να γίνουμε αυτό που πάντα ονειρευόμασταν... Πραγματικά περήφανοι για τον εαυτό μας, τόπο μας και για την πατρίδα μας. Όχι για αυτά που οι πρόγονοι μας έκαναν πριν απο αιώνες αλλά επιτέλους γι αυτά που εμείς κάνουμε ΤΩΡΑ!
Και ίσως τότε να καταφέρουμε να γίνουμε κι εμείς σπουδαίοι άνθρωποι και όχι ανθρωπάκια (όπως έλεγε κι ο Βίλχεμ!!)

Ρε συ συγκινήθηκα.
Πάω για χέσιμο..

Επισκέπτης
καλή όρεξη λοιπόν...

Eπίσης..

fc_straponscreen_g720_11.jpg

Μιας και γουστάρεις πλάστικ φούντ..

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Eπίσης..

fc_straponscreen_g720_11.jpg

Μιας και γουστάρεις πλάστικ φούντ..
Αχ βρε τ'αγοράκι μου, μου που μουκλεισε τα 12 και έμαθε και τις τσοντούλες!!
Τέτοια έχεις βρε καλούτσκομ στο pc σου και καυλώνεις? Αγοράκια να γλύφουν πλαστικές πούτσες?
Αυτά σ'αρέσουν μωρέ μωρέ?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.435
Πόντοι
8.245
Tα ΚΙΝΗΜΑΤΑ τα μεγάλα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
αντε να ξεσηκωθουμε..
πειναει κι το μποξερ μου..θελει να δαγκωσει λιπαρο πλαδαρο ξεχειλωμενο καρεκλισιο κωλο

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Ναι ναι..
Και τα συγκινητικά που ρίχνεις. Ξες αυτά τα "πως θ'αλλάξουμε τους εαυτούς μας μας για να αισθανθούμε περήφανοι για την πατρίδα μας".
Για πες κι άλλα.. :2funny: :2funny:
Χαίρομαι που συγκινήθηκες μικρό μου!
Κάνε λοιπόν πρώτα αυτά και μετά αν είσαι καλό παιδάκι θα σου πω κι άλλα!  :grin:

Επισκέπτης
Χαίρομαι που συγκινήθηκες μικρό μου!
Κάνε λοιπόν πρώτα αυτά και μετά αν είσαι καλό παιδάκι θα σου πω κι άλλα!  :grin:

Να σου πω..
Επειδή ούτε ν'αλλάξω την πάρτη μου έχω καναν γκαϊλέ, ούτε και να αισθανθώ εθνικά υπερήφανος, δε λες τα παρακάτω να γουστάρουμε??

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για επανασταση θα πανε ρε τυπε
οχι για τσιμπουσι
δεν νομίζω να συμφωνούνε οι μισοί από αυτούς που θα πάνε.
οι μισοί θα είναι οι άνεργοι με τις οικογένειές τους και οι άλλοι μισοί θα πάνε για χαβαλέ, φαί, καμάκι και για πλάκα

και γύρω τους θα είναι οι μάγκες με τα μπλε με χημικούλια για την περίπτωση που κάποιος τη δει πολεμικά

Η ιστορία της συνάθροισης με σκοπό την επανάσταση ξεκινάει ΠΑΝΤΑ μυστικά και ΠΑΝΤΑ απροειδοποίητα προς αυτόν που απευθύνεται.
Αν είναι να τους λες πως έρχεσαι, κι αυτοί ετοιμάζουνε την άμυνα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με τί όπλα ρε φίλε;;;