Νέα

Παχουλά μωρά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
και τωρα να τον χασεις ειναι καλο δλδ?  :P
φιλη παχουλη με σουξε δν εχω καμια  :S
απλα ειπε καποιος οτι οι παχουλες κανουν φοβερα πραγματα στο σεξ και ειχα τι περιεργεια να μαθω τι ειναι αυτο που κανουν που δν το κανει ο υπολοιπς κοσμος  :think:
αλλα τελικα απ οτι καταλαβα δν ειναι οτι κανουν κατι, απλα σε οσους αρεσουν αυτες οι γυναικες επομενο ειναι να καυλωνουν πιο πολυ μαζι τους και να απολαμβανουν το σεξ
Απο ολη την κουβεντα αυτο καταλαβα και εγω!
Αν εχουν και δυο εμπνευση τοτε το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.
Απο την αλλη παλι και ο ενας απο τους δυο να παρει πρωτοβουλια παλι θα βγει καλο αποτελεσμα.
Δεν πιστευω παντως ο φιλος σου με την κοκκαλιαρα να ειχε πολυ διαρκεια η θα ηθελε να ξαναπαει μαζι της!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Απο ολη την κουβεντα αυτο καταλαβα και εγω!
Αν εχουν και δυο εμπνευση τοτε το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.
Απο την αλλη παλι και ο ενας απο τους δυο να παρει πρωτοβουλια παλι θα βγει καλο αποτελεσμα.
Δεν πιστευω παντως ο φιλος σου με την κοκκαλιαρα να ειχε πολυ διαρκεια η θα ηθελε να ξαναπαει μαζι της!

δν ειναι φιλος μου
αλλα ειχε διαρκεια και ηθελε να τη γαμαει συχνα
αν εχουν και οι 2 εμπνευση ειναι καλο σε ολες τις περιπτωσεις οπως και να ναι η γυναικα και ο αντρας
και λαθος καταλαβες, η πιο παχουλη φιλη που εχω αν και εχει υπεροχο προσωπο ειναι ακομη παρθενα
προσπαθουσα να τις γνωρισω κανα γκομενακι παλιοτερα που καναμε περισσοτερη παρεα και ολοι ξινιζαν επειδη εχει παραπανισια κιλα

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
γιατί [size=12pt]σεξ[/size] χωρίς χοντρή είναι σαν κοτόσουπα χωρίς κότα  :rockon: :rockon:

respect-040.GIF
respect-047.gif
cup-006.gif

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
υπάρχει χάσμα γενεών ρε παιδια, τι συγκρίνετε, τα 20άχρονα για τα οποία μιλάει η μαριάννα με τα γούστα που αποκτάνε οι άντρες μετά τα 35?

Επισκέπτης
Καλά όλα αυτά αλλά πως μπορεί μια χοντρή να ισορροπήσει σε αυτά?Και άντε και ισορρόπησε...το θέαμα δεν είναι ολίγον αποκρουστικό?Heel περιμένω απάντηση..

Συνημμένα

• 04627_Heels424_122_790lo.jpg
    04627_Heels424_122_790lo.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 27

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
υπάρχει χάσμα γενεών ρε παιδια, τι συγκρίνετε, τα 20άχρονα για τα οποία μιλάει η μαριάννα με τα γούστα που αποκτάνε οι άντρες μετά τα 35?

αν διαβαζες τι ειπα θα εβλεπες οτι ο γνωστος μου που τρελαινοταν για το κοκκαλιαρικο ειναι 30  :headbang:
εχω παει και με 20αρη και με 25αρη και με 30αρη και με 40αρη
ολοι με γουσταραν με πιασιματα, κατανοω οτι ενας αντρας προτιμαει γυναικα πιασιματου
αλλα καποιες φωτο που ποσταρισαν καποιοι εδω ειχαν γυναικες παχυσαρκες
και γενικα η απορια μου δν ηταν "γιατι σας αρεσουν οι χοντρες" αλλα "τι το ιδιαιτερο κανουν στο σεξ"

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
δν ειναι φιλος μου
αλλα ειχε διαρκεια και ηθελε να τη γαμαει συχνα
αν εχουν και οι 2 εμπνευση ειναι καλο σε ολες τις περιπτωσεις οπως και να ναι η γυναικα και ο αντρας
και λαθος καταλαβες, η πιο παχουλη φιλη που εχω αν και εχει υπεροχο προσωπο ειναι ακομη παρθενα
προσπαθουσα να τις γνωρισω κανα γκομενακι παλιοτερα που καναμε περισσοτερη παρεα και ολοι ξινιζαν επειδη εχει παραπανισια κιλα
Μηπως ξυνιζαν επειδη ηταν παρθενα;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ντάξει.... όχι και ένα με τη μέση.....
σαν κι αυτήν...
pinky.jpg

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά όλα αυτά αλλά πως μπορεί μια χοντρή να ισορροπήσει σε αυτά?Και άντε και ισορρόπησε...το θέαμα δεν είναι ολίγον αποκρουστικό?Heel περιμένω απάντηση..

σ' αυτα ουτε εγω μπορω να ισορροπησω και χοντρη δεν με λες  :2funny:
νταξει σιγα την απωλεια να μη μπορει καποια να φορεσει τακουνους
εμενα η απορια μου ειναι αλλη
μια υπερβαρη γυναικα δεν ειναι πιο δυσκινητη στο σεξ?  :think:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
round ass κι ενα με τη μεση? ειναι σεξι αυτο?  :think: (δεν το λεω ειρωνικα επαναλαμβανω απλα ειλικρινα μου κανει εντυπωση και με εκπλησσει ευχαριστα)

Εισαι μικρη ακομα...
Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις..

Δεν μπαινω στο ζουμι της εννοιας ενεκα της Μεγαλοβδομαδας.... :priest: :priest: :priest:

www.assparade.com/t1/]http://www.assparade.com/t1/[/i[/URL]]   0:) 0:)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν διαβαζες τι ειπα θα εβλεπες οτι ο γνωστος μου που τρελαινοταν για το κοκκαλιαρικο ειναι 30  :headbang:
εχω παει και με 20αρη και με 25αρη και με 30αρη και με 40αρη
ολοι με γουσταραν με πιασιματα, κατανοω οτι ενας αντρας προτιμαει γυναικα πιασιματου
αλλα καποιες φωτο που ποσταρισαν καποιοι εδω ειχαν γυναικες παχυσαρκες
και γενικα η απορια μου δν ηταν "γιατι σας αρεσουν οι χοντρες" αλλα "τι το ιδιαιτερο κανουν στο σεξ"

κι εσύ αν έμπαινες στον κόπο να καταλάβεις θα έβλεπες ότι δεν είναι τελικό και απόλυτο το όριο ηλικίας που είπα, άσε που και πάλι ισχύει το άνω των 35.

είναι γεγονός και ό,τι έχω δει δεν το έχει διαψεύσει ποτέ ότι μετά τα 35-40 οι άντρες θέλουν πιο παχουλές (έως χοντρές) τις γυναίκες, και πριν από τότε με την εξαίρεση του βύζου θέλουν από κανονικές έως (πολύ) αδύνατες, άντε με πιασίματα αλλά στην χειρότερη των περιπτώσεων.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
round ass κι ενα με τη μεση? ειναι σεξι αυτο?  :think: (δεν το λεω ειρωνικα επαναλαμβανω απλα ειλικρινα μου κανει εντυπωση και με εκπλησσει ευχαριστα)
Μαλλον τελικα ειναι θεμα γουστου!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

λες οταν τους την εδειχνα σε καμια φωτο η τους τη συστηνα εξω βιαστικα να καταλαβαιναν και οτι ειναι παρθενα?   :idiot:
αν και δν νομιζω αυτο να ναι αρνητικο

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Καλά όλα αυτά αλλά πως μπορεί μια χοντρή να ισορροπήσει σε αυτά?

Οι χοντρές ισορροπούν σε τεντωμένο καβλί κι αυτό αρκεί. :rockon:

Τύπε αυτή θα κάνει τα χειρότερα. Όποιος την ξεπαρθενιάσει θα τον μαζεύουν με τα κουταλάκια.

Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
URL]]

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

η ισορροπία δεν είναι θέμα πάχους  :coffee:

και όλα είναι θέμα αναλογιών, πολλές χοντρές έχουν απίστευτα άχαρο σώμα, άλλες έχουν πιο αναλογικό, και δε φαίνεται τόσο άσχημο πάνω σε τακούνια. Επίσης έχω δει χοντρές να φοράνε τακούνια και να τα κουλαντρίζουν καλύτερα από άλλες κανονικές που έχω δει.
μιλάω βέβαια για εξαιρέσεις, δύσκολα θα δεις χοντρή με χάρη και ωραίες αναλογίες  :grin:

Επισκέπτης
λες οταν τους την εδειχνα σε καμια φωτο η τους τη συστηνα εξω βιαστικα να καταλαβαιναν και οτι ειναι παρθενα?   :idiot:
αν και δν νομιζω αυτο να ναι αρνητικο
Δεν μου την γνωρίζεις και εμένα,είμαι ειδικός χοντρολάγνος(ενέκα οι περιστάσεις)!!! :grin:

Πάντως και εγώ έχω μία γνωστή στα 120 κιλά και 1.68 περίπου η οποία βρήκε γκόμενο,τώρα αν το τόλμησε( :knockinb:) δεν ξέρω!!! :cheesy:

Κακά τα ψέμματα παίδες: οι χοντρές είναι δύσκολη δουλεία!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom