milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
παραδοσιακα οι χοντρουλεσ δεν αφηνουν σταγονα λεμεμια χαρα τη βρισκω την κοπελα εγω ειχα παλια μια χοντρουλα που σε εστελνε αδιαβαστο στο κρεβατι
παραδοσιακα οι χοντρουλεσ δεν αφηνουν σταγονα λεμεμια χαρα τη βρισκω την κοπελα εγω ειχα παλια μια χοντρουλα που σε εστελνε αδιαβαστο στο κρεβατι
το πσαχνο ανναμαρια το πσαχνο
πως το εννοεις το "τα παντα"? πες μας καλε να μαθαινουμε
Τα καλύτερα γούστα βγάζουν οι στρουμπουλές πως να το κάνουμε!!!
Ειναι ολα συναρτιση.ε αυτα τα "γουστα" θελω κι εγω να μαθω :S :S
κατι ακραιο δλδ που το θελουν πολυ οι αντρες και μονο οι παχουλες ειναι προθυμες να το κανουν
κατι ακραιο δλδ που το θελουν πολυ οι αντρες και μονο οι παχουλες ειναι προθυμες να το κανουν
Ειναι ολα συναρτιση.
Σε εμπνεουν με τα πιασιματα τους και μετα τα κανουν ολα γιατι ανεβαινει η λιμπιντο.
Μα και να σου πούμε δε θα μπορείς να τα κάνεις γιατί δεν είσαι χοντρή!!! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_026.gif[/img[/URL]]
Αχ αυτές οι παχουλοκορμάρες!!! Και τα πασούμια μέσα λέμε!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:
[/quote]
δλδ ειναι καποιο κολπο που κανουν με τα κιλα τους δλδ? :P
Γενικα οι χοντρουλες ειναι πιο γλυκες και πιο ευγενικες.
Οι αδυνατες ειναι πιο αυταρχικες.
Ισαως να θελουν να μας φανε και μας βλεπουν με αλλο ματι.
Συνηθως εχουν και πιο ζεστη φωνη.
Πιστευω οτι βοηθαω την Ανναμαρια!
Γενικα οι χοντρουλες ειναι πιο γλυκες και πιο ευγενικες.
Οι αδυνατες ειναι πιο αυταρχικες.
Ισαως να θελουν να μας φανε και μας βλεπουν με αλλο ματι.
Συνηθως εχουν και πιο ζεστη φωνη.
Πιστευω οτι βοηθαω την Ανναμαρια!
σε βάζουν ανάμεσα στα και οπίσθια και σε ψάχνει η Νικολούλη...
Xoντρό σεξ!!!αυτο δν ειναι απολυτο
μπορει καλλιστα μια χοντρη να ναι στριγγλα και μια αδυνατη γλυκια
αλλα ακομη περισσοτερο, μπορει μια χοντρη (αλλα και μια αδυνατη) να ναι κομπλεξικια, να θελει κλειστα φωτα, να μη βγαλει ολα τα ρουχα και γενικα να μη τα δινει ολα
εχω υπαρξει πολυ πολυ παχουλη και ξερω απο κομπλεξ...
κατανοω πως καποιου μπορει να του αρεσουν περισσοτερο οι παχουλες (και αυτο ειναι υπερ του) αλλα δν καταλαβαινω τι στο κορακα μπορει να κανουν διαφορετικα στο κρεβατι!