boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Eυχαριστώ για την εμψύχωση,μου δίνεις θάρρος!!!
διάβαζέ το μέχρι να καταλάβεις το ΝΟΜΙΖΟΥΝ
Eυχαριστώ για την εμψύχωση,μου δίνεις θάρρος!!!
Την ποτίζεις την ρουφιάνα και μετά ασελγείς με την ησυχία σου!!!Συμφωνω και επαυξανω!
Γι αυτο εφευρεθηκε το αλκοολ και ειδικα το ημιγλυκο κρασι που αρεσει και στις γυναικες!
οι 20άρηδες που θέλουν παχουλές (όχι με πιασίματα, εννοώ παχουλές) είναι στο στυλ του παπαζολ, νομίζουν ότι δεν μπορούν να βγάλουν καλύτερη γκόμενα και συμβιβάζονται με τις παχουλοχοντρές, γκρινιάζοντας και μιρλιάζοντας για την άδικη καταραμένη μοίρα τους.
ο 30άρης ακόμα δεν το έχει γυρίσει, σε λίγο θα θέλει να πιάνει κώλο και μετά τα 40 θα θέλει πιο γεμάτες, γκαραντί πράματα
Αν πιουμε και εμεις λιγο παραπανω θα δουμε οτι εχει μεγαλυτερο στηθος η φιλη σου η αβυζη!Την ποτίζεις την ρουφιάνα και μετά ασελγείς με την ησυχία σου!!!
Γνωρίζεστε;;;;Αν πιουμε και εμεις λιγο παραπανω θα δουμε οτι εχει μεγαλυτερο στηθος η φιλη σου η αβυζη!
Ανναμαρια κανε μια λιστα να βοηθησουμε την φιλη σου να γινει γυναικα.
Πρεπει να βοηθαμε τους συνανθρωπους μας αγιες μερες.
Δεν πρεπει να της μεινει ψυχολογικο προβλημα!
Και μιλαω πολυ σοβαρα!
Αν αυτες ειναι κοκκαλιαρες,αρχιζουν και μου αρεσουν.Ηρθα να σας τη σπασω λιγο!
κλαψτε Ελλεηνιδεεεεεεεες
Εσυ παντως σκεφτεσαι πολυ ανοιχτα και δεν φαινεσαι να εχεις ενδοιασμους!σιγα μη βαλω και αγγελια ρε εισαι καλα?
αλλωστε εχω να την δω κατι μηνες μπορει εν τω μεταξη να εγινε γυναικα
Αν αυτες ειναι κοκκαλιαρες,αρχιζουν και μου αρεσουν.
Τελος οι χοντρουλες!!!!
Αυτές βασικά είναι Ρωσίδες,άλλη κατηγορία!!!Αν αυτες ειναι κοκκαλιαρες,αρχιζουν και μου αρεσουν.
Τελος οι χοντρουλες!!!!
Αν αυτες ειναι κοκκαλιαρες,αρχιζουν και μου αρεσουν.
Τελος οι χοντρουλες!!!!