Νέα

Παχουλά μωρά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καλά όλα αυτά αλλά πως μπορεί μια χοντρή να ισορροπήσει σε αυτά?Και άντε και ισορρόπησε...το θέαμα δεν είναι ολίγον αποκρουστικό?Heel περιμένω απάντηση..

:cum: :cum: θα είναι... όχι αποκρουστικό....
ίσως βέβαια αντί για στιλέτο να είναι πιο χοντρο τακούνι....  ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Οι χοντρές ισορροπούν σε τεντωμένο καβλί κι αυτό αρκεί. :rockon:

Τύπε αυτή θα κάνει τα χειρότερα. Όποιος την ξεπαρθενιάσει θα τον μαζεύουν με τα κουταλάκια.

Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_012.gif[/img[/URL]]
[/quote]

σιγά ρεεεεε....... τα σκάγια πρόσεχε......  :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
λες οταν τους την εδειχνα σε καμια φωτο η τους τη συστηνα εξω βιαστικα να καταλαβαιναν και οτι ειναι παρθενα?   :idiot:
αν και δν νομιζω αυτο να ναι αρνητικο
Ε, μην το λες.......
Εσενα σου αρεσουν οι πρωταρηδες η αυτοι που στα κανουν ολα και σε απογειωνουν;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν μου την γνωρίζεις και εμένα,είμαι ειδικός χοντρολάγνος(ενέκα οι περιστάσεις)!!! :grin:

ναι, να σε βλέπει να ξινίζεις τη μούρη σου όταν βγάζει την μπλούζα της, ό,τι καλύτερο θα είναι  :rockon:

Επισκέπτης
η ισορροπία δεν είναι θέμα πάχους  :coffee:

και όλα είναι θέμα αναλογιών, πολλές χοντρές έχουν απίστευτα άχαρο σώμα, άλλες έχουν πιο αναλογικό, και δε φαίνεται τόσο άσχημο πάνω σε τακούνια. Επίσης έχω δει χοντρές να φοράνε τακούνια και να τα κουλαντρίζουν καλύτερα από άλλες κανονικές που έχω δει.
μιλάω βέβαια για εξαιρέσεις, δύσκολα θα δεις χοντρή με χάρη και ωραίες αναλογίες  :grin:
Το χειρότερο πάντως είναι χοντρή και άβυζη.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κι εσύ αν έμπαινες στον κόπο να καταλάβεις θα έβλεπες ότι δεν είναι τελικό και απόλυτο το όριο ηλικίας που είπα, άσε που και πάλι ισχύει το άνω των 35.

είναι γεγονός και ό,τι έχω δει δεν το έχει διαψεύσει ποτέ ότι μετά τα 35-40 οι άντρες θέλουν πιο παχουλές (έως χοντρές) τις γυναίκες, και πριν από τότε με την εξαίρεση του βύζου θέλουν από κανονικές έως (πολύ) αδύνατες, άντε με πιασίματα αλλά στην χειρότερη των περιπτώσεων.

μα μου λες οτι τα 20αρικα που συναναστρεφομαι εγω εχουν αλλα γουστα και τα γουστα αλλαζουν μετα τα 35 και σου λεω δεν ειναι θεμα ηλικιας αλλα γουστου
ειναι ολοι εδω ανω των 35?
και οπως ειπα ακομη και οι πιτσιρικαδες με τους οποιους εχω κανει κατι γουσταρουν πιασιματα και τους εχω δει ακομη και με παχουλες γυναικες
και ο 30αρης που απεχει αρκετα απ τα 20χρονα, παλι κοκκαλιαρες ζηταει! η και ο 20αρης μπορει να θελει πιασιματα!

αλλα γενικα ναι δν λεω οτι δν ισχυει οι μεγαλυτεροι αντρες να ξεφευγουν απ το πρωτυπο της ανορεξικιας πλαστικης γκομενας

Επισκέπτης
Ε, μην το λες.......
Εγώ πάντως νομίζω ότι όλοι/ες μετά την πρώτη φορά δεν έχουν διαφορά,το σεξ είναι ταλέντο και όχι εμπειρία κατά την αποψή μου.

Απλά η πρώτη φορά έχει μία αμηχανία.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
λες οταν τους την εδειχνα σε καμια φωτο η τους τη συστηνα εξω βιαστικα να καταλαβαιναν και οτι ειναι παρθενα?   :idiot:
αν και δν νομιζω αυτο να ναι αρνητικο
Δεν μας την γνωριζεις να την κανουμε ευτυχισμενη;

Επισκέπτης
εγω παντως οσο μεγαλωνω ολο και πιο αδυνατες τις θελω

...βυζο συγγνωμη  :'(

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε, μην το λες.......

οχι πρωταρη προς θεου δεν θελω!
αλλα νομιζω για εναν αντρα ειναι ωραιο να ειναι ο πρωτος στη σεξουαλικη ζωη μιας γυναικας
αλλα και παλι ισχυει οτι δεν γνωριζαν οτι η κοπελα δεν ειναι εμπειρη οταν την απερριπταν

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και οπως ειπα ακομη και οι πιτσιρικαδες με τους οποιους εχω κανει κατι γουσταρουν πιασιματα και τους εχω δει ακομη και με παχουλες γυναικες
και ο 30αρης που απεχει αρκετα απ τα 20χρονα, παλι κοκκαλιαρες ζηταει! η και ο 20αρης μπορει να θελει πιασιματα!

οι 20άρηδες που θέλουν παχουλές (όχι με πιασίματα, εννοώ παχουλές) είναι στο στυλ του παπαζολ, νομίζουν ότι δεν μπορούν να βγάλουν καλύτερη γκόμενα και συμβιβάζονται με τις παχουλοχοντρές, γκρινιάζοντας και μιρλιάζοντας για την άδικη καταραμένη μοίρα τους.

ο 30άρης ακόμα δεν το έχει γυρίσει, σε λίγο θα θέλει να πιάνει κώλο και μετά τα 40 θα θέλει πιο γεμάτες, γκαραντί πράματα  :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ass+like+a+horse.jpg
n1113601021_30512979_2600.jpg

αυτες ειναι γαματες αλλα παχουλες δν τις λες  :S
αν μιλαμε για τετοιες μαχουλες χαιρω πολυ  :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτες ειναι γαματες αλλα παχουλες δν τις λες  :S
αν μιλαμε για τετοιες μαχουλες χαιρω πολυ  :P

εμ, κατάλαβες?
αυτές είναι παχουλές για μερικούς (για τη λουκ τοφάλες)  :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ δεν πιάνεσαι αγάπη μου ..έχεις φοβερή προσωπικότητα..(το έσωσα τώρα νομίζω) :-* :-* :-*
ναι, το έσωσες, θα βγάλω φράγκα με την προσωπικότητα να πλερώνω τους ζιγκολό μετά τα 40  :dancing:  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οι 20άρηδες που θέλουν παχουλές (όχι με πιασίματα, εννοώ παχουλές) είναι στο στυλ του παπαζολ, νομίζουν ότι δεν μπορούν να βγάλουν καλύτερη γκόμενα και συμβιβάζονται με τις παχουλοχοντρές, γκρινιάζοντας και μιρλιάζοντας για την άδικη καταραμένη μοίρα τους.

ο 30άρης ακόμα δεν το έχει γυρίσει, σε λίγο θα θέλει να πιάνει κώλο και μετά τα 40 θα θέλει πιο γεμάτες, γκαραντί πράματα  :2funny: :2funny: :2funny:
Eυχαριστώ για την εμψύχωση,μου δίνεις θάρρος!!! :rockon: :*

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εγώ πάντως νομίζω ότι όλοι/ες μετά την πρώτη φορά δεν έχουν διαφορά,το σεξ είναι ταλέντο και όχι εμπειρία κατά την αποψή μου.

Απλά η πρώτη φορά έχει μία αμηχανία.
Συμφωνω και επαυξανω!
Γι αυτο εφευρεθηκε το αλκοολ και ειδικα το ημιγλυκο κρασι που αρεσει και στις γυναικες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom