Καλησπέρα και καλή χρονιά μύστες του bou ανοίγω το θέμα με το only fans για να μπορέσουμε να δούμε τελικά υπάρχουν κοπέλες που κάνουν συναντήσεις μέσω του only fans ή κοροϊδεύουν ένα υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει ας μας δώσει τα φώτα του
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συναντήσεις από onlyfans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sam111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
Trelobourdelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 283
- Πόντοι
- 291
Δεν ξέρω μυστη, όλες λεφτά ηλεκτρονικά μπροστά ζητάνε και μυρίζει φόλα
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.425
- Πόντοι
- 446
Το οτι εισαι απο το 2013 εδω μεσα με 30 μηνυματα δειχνει το ποσο θυμα και τρομπας εισαι για να ψαχνεις να γαμησεις μεσω only fans! ΚΑΤΣΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΣΤΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ!Καλησπέρα και καλή χρονιά μύστες του bou ανοίγω το θέμα με το only fans για να μπορέσουμε να δούμε τελικά υπάρχουν κοπέλες που κάνουν συναντήσεις μέσω του only fans ή κοροϊδεύουν ένα υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει ας μας δώσει τα φώτα του
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.834
- Πόντοι
- 2.546
Μετα απο παρα πολυ ιστορια δεν ειδα στον ηλιο μοιρα.Αν επεμενα πιθανον ναι.Ακομη κ σε λογικα λεφτα δηλαδη 200-300+ γιατι αυτη την εντυπωση μου εδωσα.Εγω τις πεζω προτεινωντας διαφορα πραγματακια.Βλεπω πως κανουν το προφανες,κερδος χωρις κοπο με καθε λογης δικαιολογια.Αν εισια κωλοφαρδος και πας καφε κτλ ισως βγει οτιδηποτε με το αζημιωτο.
Και ναι κύριοι το βραβείο του βλάκα της χρονιάς το κέρδισε ο κύριος στο οποίο απαντάω μπράβο τέτοιο νούμερο είχαμε καιρό να δούμε πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να σου απαντήσω σοβαρά για το εάν πληρώνω ή όχι για να δω βυζια όμως άνετα θα πλήρωνα για να δω από κοντά πόσο ΚΟΥΤΟΣ είσαι.το νήμα δημιουργήθηκε για να ανταλλάξουμε απόψεις αυτό το αναφέρω για τους υπόλοιπους εσύ Κ.βλακα μπορείς να αποχωρήσειςΤο οτι εισαι απο το 2013 εδω μεσα με 30 μηνυματα δειχνει το ποσο θυμα και τρομπας εισαι για να ψαχνεις να γαμησεις μεσω only fans! ΚΑΤΣΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΣΤΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ!
Ετσι το παίζω και εγώ γιατί είναι προφανές ότι το κάνουν για το κέρδος απλώς ξεκίνησα το θέμα μήπως κάποιος έχει καραφερει να βρει καμία που να κάνει συναντήσεις και ακολουθούσαμε οι υπόλοιποιΜετα απο παρα πολυ ιστορια δεν ειδα στον ηλιο μοιρα.Αν επεμενα πιθανον ναι.Ακομη κ σε λογικα λεφτα δηλαδη 200-300+ γιατι αυτη την εντυπωση μου εδωσα.Εγω τις πεζω προτεινωντας διαφορα πραγματακια.Βλεπω πως κανουν το προφανες,κερδος χωρις κοπο με καθε λογης δικαιολογια.Αν εισια κωλοφαρδος και πας καφε κτλ ισως βγει οτιδηποτε με το αζημιωτο.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.099
- Πόντοι
- 8.346
Έχουν βρει την χηνα με τα χρυσά αυγά και εσύ περιμένεις να πηδήξεις.... Γυρνα πλευρό τύπε.
Οταν υπάρχουν αμέτρητοι ΜΑΛΑΚΕΣ εκεί έξω που σε πληρώνουν για να τους στέλνεις φωτογραφίες με το μουνι σου ή βίντεο με το να γαμιεσαι με τν γκόμενο σου ή καμία ψεύτικη πουτσα , θα φύγεις απο την ασφάλεια του σπιτιού σου ,για να γαμηθεις με τν καθε μαλακα?!?
Θέλετε και τα λέτε μωρέ??? Εκτός αν πιστεύετε αυτα που λενε στα βιντεακια τους οτι πηδηχτηκαν με κάποιον ραντομ τυπο που γνωρισαν στο σούπερ μάρκετ, σε καφετέρια ή στο τιντερ και οτι δεν ειναι δλδ ο ίδιος τύπος..
Οταν υπάρχουν αμέτρητοι ΜΑΛΑΚΕΣ εκεί έξω που σε πληρώνουν για να τους στέλνεις φωτογραφίες με το μουνι σου ή βίντεο με το να γαμιεσαι με τν γκόμενο σου ή καμία ψεύτικη πουτσα , θα φύγεις απο την ασφάλεια του σπιτιού σου ,για να γαμηθεις με τν καθε μαλακα?!?
Θέλετε και τα λέτε μωρέ??? Εκτός αν πιστεύετε αυτα που λενε στα βιντεακια τους οτι πηδηχτηκαν με κάποιον ραντομ τυπο που γνωρισαν στο σούπερ μάρκετ, σε καφετέρια ή στο τιντερ και οτι δεν ειναι δλδ ο ίδιος τύπος..
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.381
- Πόντοι
- 456
Τον λένε Sam. Δεν περιγράφω άλλο!Το οτι εισαι απο το 2013 εδω μεσα με 30 μηνυματα δειχνει το ποσο θυμα και τρομπας εισαι για να ψαχνεις να γαμησεις μεσω only fans! ΚΑΤΣΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΣΤΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ!
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.834
- Πόντοι
- 2.546
Μπα δεν παιζει στο γενικο συνολο.Ισως με γνωριμιες γτ δεν εχω ακουσει σε γενικο συνολο.Ετσι το παίζω και εγώ γιατί είναι προφανές ότι το κάνουν για το κέρδος απλώς ξεκίνησα το θέμα μήπως κάποιος έχει καραφερει να βρει καμία που να κάνει συναντήσεις και ακολουθούσαμε οι υπόλοιποι
Καλός και τον δεύτερο κουτό αδέρφια θα είναι με τον προηγούμενο δεν εξηγηται αλλιώς βλάκα διάβασε και μετά βγάλε συμπέρασμα πάντως ακόμα δεν άλλαξε ο χρόνος και οι βλάκες εμφανίστηκαν σορυδονΤον λένε Sam. Δεν περιγράφω άλλο!
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.381
- Πόντοι
- 456
Δεν κατάλαβες το αστείο οπότε άστοχο το σχόλιο σου.. Δεν ξέρεις ποιός είναι ο Σαμ. ΚάλμαΚαλός και τον δεύτερο κουτό αδέρφια θα είναι με τον προηγούμενο δεν εξηγηται αλλιώς βλάκα διάβασε και μετά βγάλε συμπέρασμα πάντως ακόμα δεν άλλαξε ο χρόνος και οι βλάκες εμφανίστηκαν σορυδον
PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 431
- Πόντοι
- 20
Εντάξει ο τύπος έχει μια απορία ίσως με ένα πολύ γενναιόδωρο πόσο κάποια το κάνει. Γιατί ειρωνευεστε με το παραμικρό ;
Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 227
- Πόντοι
- 21
Εγώ πάντως ξέρω κάποιες που έχουν οnly, αλλά κάνουν και επισκέψεις. Υπογραμμίζω όμως ότι δεν ζητάνε μπροστά λεφτά από only, αλλά είναι διαθέσιμες πχ μέσω social. Όποτε δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του φίλου πιο πάνω. Καλή χρονιά με καλά γαμήσια!
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 14.950
- Πόντοι
- 4.636
Εγώ πάλι σε όσες συνδρομές χώθηκα για να δω τι παίζει, πότε δε γάμησα. Και λεφτα έταξα, και ταξίδια, και φίδιασμα καλό. Κάμερα τζούδες είναι η τύπισσες, εκ του ασφαλούς και από τον καναπέ τους, όχι κανονικές πουτάνες.
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 338
- Πόντοι
- 26
Όπως τα προείπανε μερικοί. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάτσει φάση απο Only Fans. Δεν είναι θέμα εμφάνισης/συμπεριφοράς του άντρα.
Για αρχή να πούμε ότι τα περισσότερα προφίλ τα διαχειρίζονται και απαντάνε στα μνμτα άντρες. Οι γκόμενες απλά βγάζουν τις φωτό.
Αν ρωτήσεις για συναντήσεις θα σου πουν σταξ'τα πρώτα εδώ και ίσως γίνει κάτι. Θα σου στείλουν 5-10 βίντεο να πληρώσεις με την ελπίδα πως ίσως βρέξεις και μέχρι τότε εσύ θα έχεις πληρώσει για φωτό και βίντεο τα λεφτά με τα οποία θα μπορούσες να είχες γαμησει τουλάχιστον 2 ώρες κάποια από γραφείο ή και ανεξάρτητη.
Επίσης οι περισσότερες είτε έχουν τον ίδιο διαχειριστή, είτε γνωρίζονται μεταξύ τους οπότε παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και δεν το ξέρεις.
Ακόμα και αν 1% πεσεις σε κάποια που να κάνει συναντήσεις, θα έχεις ξοδέψει τόσο χρήμα μέχρι να τη βρεις που δεν θα αξίζει.
Αν ρωτήσεις για συναντήσεις θα σου πουν σταξ'τα πρώτα εδώ και ίσως γίνει κάτι. Θα σου στείλουν 5-10 βίντεο να πληρώσεις με την ελπίδα πως ίσως βρέξεις και μέχρι τότε εσύ θα έχεις πληρώσει για φωτό και βίντεο τα λεφτά με τα οποία θα μπορούσες να είχες γαμησει τουλάχιστον 2 ώρες κάποια από γραφείο ή και ανεξάρτητη.
Επίσης οι περισσότερες είτε έχουν τον ίδιο διαχειριστή, είτε γνωρίζονται μεταξύ τους οπότε παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και δεν το ξέρεις.
Ακόμα και αν 1% πεσεις σε κάποια που να κάνει συναντήσεις, θα έχεις ξοδέψει τόσο χρήμα μέχρι να τη βρεις που δεν θα αξίζει.
Παιδιά ηρεμία. Δεν έχω ιδέα από onlyfans αλλά είμαι σίγουρος ότι πιά έχει πέσει πληθωρισμός και έχει γεμίσει με τη σάρα και τη μάρα. Δηλαδή όπως υπάρχουν μαλάκες που πληρώνουν για να βλέπουν, σίγουρα υπάρχουν και πουτάνες που το χρησιμοποιούν για βιτρίνα. Το θέμα είναι γιατί να προσπαθήσεις να τις βρείς αυτές, που θα το παίζουν ερασιτέχνισες και οι τιμές θα είναι στο θεό.
naleg51035
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2020
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Και γιατί να παιδεύεσαι με αυτές; 3000 πουτάνες έχει να επιλέξεις. Καμία δεν σου κάνει;
Η μήπως έχεις την αίσθηση ΄ότι θα την ρίξεις με την γοητεία σου;
Η μήπως έχεις την αίσθηση ΄ότι θα την ρίξεις με την γοητεία σου;
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.834
- Πόντοι
- 2.546
Δε το χουν αναγκη διοτι η πιο ευκολη και ευρεια βιτρινα ειναι το igΠαιδιά ηρεμία. Δεν έχω ιδέα από onlyfans αλλά είμαι σίγουρος ότι πιά έχει πέσει πληθωρισμός και έχει γεμίσει με τη σάρα και τη μάρα. Δηλαδή όπως υπάρχουν μαλάκες που πληρώνουν για να βλέπουν, σίγουρα υπάρχουν και πουτάνες που το χρησιμοποιούν για βιτρίνα. Το θέμα είναι γιατί να προσπαθήσεις να τις βρείς αυτές, που θα το παίζουν ερασιτέχνισες και οι τιμές θα είναι στο θεό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιες?Εγώ πάντως ξέρω κάποιες που έχουν οnly, αλλά κάνουν και επισκέψεις. Υπογραμμίζω όμως ότι δεν ζητάνε μπροστά λεφτά από only, αλλά είναι διαθέσιμες πχ μέσω social. Όποτε δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του φίλου πιο πάνω. Καλή χρονιά με καλά γαμήσια!
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Η πλειονότητα των κοριτσιών που έχουν of ότι κάνουν στα βίντεο συνήθως τα κάνουν και στην προσωπική τους ζωή. Εγώ ξέρω κυρία με of χωρισμένη μάνα και με πτυχίο από το πανεπιστήμιο που μου έλεγε πόσο της αρέσουν οι παρτούζες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 66K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις