Νέα

Συναντήσεις από onlyfans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sam111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

sam111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
217
Πόντοι
280
Καλησπέρα και καλή χρονιά μύστες του bou ανοίγω το θέμα με το only fans για να μπορέσουμε να δούμε τελικά υπάρχουν κοπέλες που κάνουν συναντήσεις μέσω του only fans ή κοροϊδεύουν ένα υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει ας μας δώσει τα φώτα του

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.425
Πόντοι
446
Καλησπέρα και καλή χρονιά μύστες του bou ανοίγω το θέμα με το only fans για να μπορέσουμε να δούμε τελικά υπάρχουν κοπέλες που κάνουν συναντήσεις μέσω του only fans ή κοροϊδεύουν ένα υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει ας μας δώσει τα φώτα του
Το οτι εισαι απο το 2013 εδω μεσα με 30 μηνυματα δειχνει το ποσο θυμα και τρομπας εισαι για να ψαχνεις να γαμησεις μεσω only fans! ΚΑΤΣΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΣΤΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ!

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.834
Πόντοι
2.546
Μετα απο παρα πολυ ιστορια δεν ειδα στον ηλιο μοιρα.Αν επεμενα πιθανον ναι.Ακομη κ σε λογικα λεφτα δηλαδη 200-300+ γιατι αυτη την εντυπωση μου εδωσα.Εγω τις πεζω προτεινωντας διαφορα πραγματακια.Βλεπω πως κανουν το προφανες,κερδος χωρις κοπο με καθε λογης δικαιολογια.Αν εισια κωλοφαρδος και πας καφε κτλ ισως βγει οτιδηποτε με το αζημιωτο.

OP
OP
S

sam111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
217
Πόντοι
280
Το οτι εισαι απο το 2013 εδω μεσα με 30 μηνυματα δειχνει το ποσο θυμα και τρομπας εισαι για να ψαχνεις να γαμησεις μεσω only fans! ΚΑΤΣΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΣΤΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ!
Και ναι κύριοι το βραβείο του βλάκα της χρονιάς το κέρδισε ο κύριος στο οποίο απαντάω μπράβο τέτοιο νούμερο είχαμε καιρό να δούμε πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να σου απαντήσω σοβαρά για το εάν πληρώνω ή όχι για να δω βυζια όμως άνετα θα πλήρωνα για να δω από κοντά πόσο ΚΟΥΤΟΣ είσαι.το νήμα δημιουργήθηκε για να ανταλλάξουμε απόψεις αυτό το αναφέρω για τους υπόλοιπους εσύ Κ.βλακα μπορείς να αποχωρήσεις

OP
OP
S

sam111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
217
Πόντοι
280
Μετα απο παρα πολυ ιστορια δεν ειδα στον ηλιο μοιρα.Αν επεμενα πιθανον ναι.Ακομη κ σε λογικα λεφτα δηλαδη 200-300+ γιατι αυτη την εντυπωση μου εδωσα.Εγω τις πεζω προτεινωντας διαφορα πραγματακια.Βλεπω πως κανουν το προφανες,κερδος χωρις κοπο με καθε λογης δικαιολογια.Αν εισια κωλοφαρδος και πας καφε κτλ ισως βγει οτιδηποτε με το αζημιωτο.
Ετσι το παίζω και εγώ γιατί είναι προφανές ότι το κάνουν για το κέρδος απλώς ξεκίνησα το θέμα μήπως κάποιος έχει καραφερει να βρει καμία που να κάνει συναντήσεις και ακολουθούσαμε οι υπόλοιποι

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.099
Πόντοι
8.346
Έχουν βρει την χηνα με τα χρυσά αυγά και εσύ περιμένεις να πηδήξεις.... Γυρνα πλευρό τύπε.
Οταν υπάρχουν αμέτρητοι ΜΑΛΑΚΕΣ εκεί έξω που σε πληρώνουν για να τους στέλνεις φωτογραφίες με το μουνι σου ή βίντεο με το να γαμιεσαι με τν γκόμενο σου ή καμία ψεύτικη πουτσα , θα φύγεις απο την ασφάλεια του σπιτιού σου ,για να γαμηθεις με τν καθε μαλακα?!?
Θέλετε και τα λέτε μωρέ??? Εκτός αν πιστεύετε αυτα που λενε στα βιντεακια τους οτι πηδηχτηκαν με κάποιον ραντομ τυπο που γνωρισαν στο σούπερ μάρκετ, σε καφετέρια ή στο τιντερ και οτι δεν ειναι δλδ ο ίδιος τύπος..

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
Τον λένε Sam. Δεν περιγράφω άλλο!

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.834
Πόντοι
2.546
Ετσι το παίζω και εγώ γιατί είναι προφανές ότι το κάνουν για το κέρδος απλώς ξεκίνησα το θέμα μήπως κάποιος έχει καραφερει να βρει καμία που να κάνει συναντήσεις και ακολουθούσαμε οι υπόλοιποι
Μπα δεν παιζει στο γενικο συνολο.Ισως με γνωριμιες γτ δεν εχω ακουσει σε γενικο συνολο.

• Like
Αντιδράσεις: sam111
OP
OP
S

sam111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
217
Πόντοι
280
Τον λένε Sam. Δεν περιγράφω άλλο!
Καλός και τον δεύτερο κουτό αδέρφια θα είναι με τον προηγούμενο δεν εξηγηται αλλιώς βλάκα διάβασε και μετά βγάλε συμπέρασμα πάντως ακόμα δεν άλλαξε ο χρόνος και οι βλάκες εμφανίστηκαν σορυδον

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
Καλός και τον δεύτερο κουτό αδέρφια θα είναι με τον προηγούμενο δεν εξηγηται αλλιώς βλάκα διάβασε και μετά βγάλε συμπέρασμα πάντως ακόμα δεν άλλαξε ο χρόνος και οι βλάκες εμφανίστηκαν σορυδον
Δεν κατάλαβες το αστείο οπότε άστοχο το σχόλιο σου.. Δεν ξέρεις ποιός είναι ο Σαμ. Κάλμα

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
431
Πόντοι
20
Εντάξει ο τύπος έχει μια απορία ίσως με ένα πολύ γενναιόδωρο πόσο κάποια το κάνει. Γιατί ειρωνευεστε με το παραμικρό ;

Mouxtikosss

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2024
Like
227
Πόντοι
21
Εγώ πάντως ξέρω κάποιες που έχουν οnly, αλλά κάνουν και επισκέψεις. Υπογραμμίζω όμως ότι δεν ζητάνε μπροστά λεφτά από only, αλλά είναι διαθέσιμες πχ μέσω social. Όποτε δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του φίλου πιο πάνω. Καλή χρονιά με καλά γαμήσια!

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
14.950
Πόντοι
4.636
Εγώ πάλι σε όσες συνδρομές χώθηκα για να δω τι παίζει, πότε δε γάμησα. Και λεφτα έταξα, και ταξίδια, και φίδιασμα καλό. Κάμερα τζούδες είναι η τύπισσες, εκ του ασφαλούς και από τον καναπέ τους, όχι κανονικές πουτάνες.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
338
Πόντοι
26
Όπως τα προείπανε μερικοί. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάτσει φάση απο Only Fans. Δεν είναι θέμα εμφάνισης/συμπεριφοράς του άντρα.

mkp2

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
80
Πόντοι
0
Για αρχή να πούμε ότι τα περισσότερα προφίλ τα διαχειρίζονται και απαντάνε στα μνμτα άντρες. Οι γκόμενες απλά βγάζουν τις φωτό.
Αν ρωτήσεις για συναντήσεις θα σου πουν σταξ'τα πρώτα εδώ και ίσως γίνει κάτι. Θα σου στείλουν 5-10 βίντεο να πληρώσεις με την ελπίδα πως ίσως βρέξεις και μέχρι τότε εσύ θα έχεις πληρώσει για φωτό και βίντεο τα λεφτά με τα οποία θα μπορούσες να είχες γαμησει τουλάχιστον 2 ώρες κάποια από γραφείο ή και ανεξάρτητη.
Επίσης οι περισσότερες είτε έχουν τον ίδιο διαχειριστή, είτε γνωρίζονται μεταξύ τους οπότε παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και δεν το ξέρεις.
Ακόμα και αν 1% πεσεις σε κάποια που να κάνει συναντήσεις, θα έχεις ξοδέψει τόσο χρήμα μέχρι να τη βρεις που δεν θα αξίζει.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.045
Πόντοι
7.195
Παιδιά ηρεμία. Δεν έχω ιδέα από onlyfans αλλά είμαι σίγουρος ότι πιά έχει πέσει πληθωρισμός και έχει γεμίσει με τη σάρα και τη μάρα. Δηλαδή όπως υπάρχουν μαλάκες που πληρώνουν για να βλέπουν, σίγουρα υπάρχουν και πουτάνες που το χρησιμοποιούν για βιτρίνα. Το θέμα είναι γιατί να προσπαθήσεις να τις βρείς αυτές, που θα το παίζουν ερασιτέχνισες και οι τιμές θα είναι στο θεό.

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
110
Πόντοι
0
Και γιατί να παιδεύεσαι με αυτές; 3000 πουτάνες έχει να επιλέξεις. Καμία δεν σου κάνει;

Η μήπως έχεις την αίσθηση ΄ότι θα την ρίξεις με την γοητεία σου;

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.834
Πόντοι
2.546
Παιδιά ηρεμία. Δεν έχω ιδέα από onlyfans αλλά είμαι σίγουρος ότι πιά έχει πέσει πληθωρισμός και έχει γεμίσει με τη σάρα και τη μάρα. Δηλαδή όπως υπάρχουν μαλάκες που πληρώνουν για να βλέπουν, σίγουρα υπάρχουν και πουτάνες που το χρησιμοποιούν για βιτρίνα. Το θέμα είναι γιατί να προσπαθήσεις να τις βρείς αυτές, που θα το παίζουν ερασιτέχνισες και οι τιμές θα είναι στο θεό.
Δε το χουν αναγκη διοτι η πιο ευκολη και ευρεια βιτρινα ειναι το ig
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πάντως ξέρω κάποιες που έχουν οnly, αλλά κάνουν και επισκέψεις. Υπογραμμίζω όμως ότι δεν ζητάνε μπροστά λεφτά από only, αλλά είναι διαθέσιμες πχ μέσω social. Όποτε δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του φίλου πιο πάνω. Καλή χρονιά με καλά γαμήσια!
Ποιες?

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
708
Πόντοι
81
Η πλειονότητα των κοριτσιών που έχουν of ότι κάνουν στα βίντεο συνήθως τα κάνουν και στην προσωπική τους ζωή. Εγώ ξέρω κυρία με of χωρισμένη μάνα και με πτυχίο από το πανεπιστήμιο που μου έλεγε πόσο της αρέσουν οι παρτούζες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom