Νέα

Online αγοροπωλησίες (eBay κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 492
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ενα βασικο που πρεπει να ξερουμε ειναι οτι υπαρχει περιθωριο κερδους,ειδικα απο τους ιδιωτες
  και λιγοτερο απο τα διαδυκτιακα μαγαζια,με τα μεταφορικα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Για τις τσούπες, το www.etsy.com/]αγαπημένο μου σάιτ[/url]
χειροποίητα κοσμήματα Ο,ΤΙ στιλ βάζει ο νους σας, φο ή αληθινά, σε απίστευτες τιμές.
χειροποίητες τσάντες και ρούχα
βίντατζ πράγματα από τύπους που άδειασαν τις ντουλάπες/πατάρια/αποθήκες της γιαγιάς τους, έπιπλα, βαλίτσες, πιατικά, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε  :2funny:

αλλά εγώ μπαίνω για τα κοσμήματα, μιλάμε έχω πεθάνει  :cum: :cum:
(και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με παραγγελία)

ελπίζω να μην είμαι οφτόπικ, δεν είναι μόνο για το ebay ε?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
υπάρχουν και οι επισκέπτες και οι αγαπούληδες που θένε δωράκι για την καλή τους ρεεε  :tooth:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μάλλον όχι, αλλά αφορά ένα ελάχιστο ποσοστό μελών μόνο - τις βαρετές Ελλεεινίδες. :rolleyes: :rolleyes:

Μπουααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ

αει χεσε ρε,επεσα απο την καρεκλα

χαχαχαχααχαχα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το thread συγχωνεύτηκε

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πρωταρης στις διαδικτυακες αγορες, μερικες ερωτησεις λοιπον:

Τα ιδια ισχυουν και για το Amazon?

Ακουσα οτι δεν μπορουν να σταλουν βιβλια απο Αμερικη,ισχυει;  :rolleyes: Αν οχι, τι παιζει με το τελωνειο σ αυτη την περιπτωση;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πρωταρης στις διαδικτυακες αγορες, μερικες ερωτησεις λοιπον:

Τα ιδια ισχυουν και για το Amazon?

Ακουσα οτι δεν μπορουν να σταλουν βιβλια απο Αμερικη,ισχυει; :rolleyes: Αν οχι, τι παιζει με το τελωνειο σ αυτη την περιπτωση;
λογικα οχι,δεν ισχυει...κ θα σου φερω παραδειγμα οτι εγω εφερα (με παραγγελια) απο Αμερικη aerosol σε μορφη αφρου,που καλιστα θα μπορουσε να τα εμποδισει το τελωνειο να περασουν,αλλα δε το εκανε...επισης εχω παρει μπουφαν απο Αμερικα,ταινιες dvd,διαφορα parts κιθαρας κτλ....
απλα ο χρονος αναμονης ειναι μεγαλος κ το τελωνειο καθυστερει στον εκτελωνισμο των πραγματων...κουραζονται τα παλικαρια οι τελωνες... :huh: :huh:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εχω αγορασει εδω κ 10 μερες απο καποιο καταστημα στο ebay που βρισκεται συγκεκριμενα στην αμερικη καποια ηλεκτρονικη συσκευη...γνωριζει κανεις ποσο χρονο κανει περιπου απο αμερικη για να φτασει ελλαδα κ αν υπαρχει περιπτωση να κολλησει στο τελωνειο...αν συμβει κατι τετοιο πως ενημερωνεται κανεις κ τι πρεπει να κανει?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αμα το πακετο ειναι μεγαλο μπορει να κολλησει! Τα μικρα πακετα πολλες φορες τα περνανε ετσι!
Επισης θεωτητικα υπαρχει καποιο οριο στην αξια του αντικειμενου! Νομιζω το οριο ειναι 12ε ή 20ε καπου εκει τελος παντων! Αν το αντικειμενο ειναι πιο ακριβο απο το οριο αυτο θα στο κρατησουν στο τελωνειο και θα πρεπει να πας να το εκτελωνισεις να πληρωσεις ΦΠΑ κλπ! Φυσικα και παλι υπαρχει η πιθανοτητα να μην αναγραφει τιμη πανω, ή αν ειναι μικρο το δεμα να μην κοιταξουν καν τιμη οποτε δε θα κολλησει στο τελωνειο!
Συνηθως κανουν κανα μηνα να ερθουν τα πακετα απο την αλλη ακρη του κοσμου αν ειναι μεσω ταχυδρομειου!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι,πχ αν παραγγείλω κάτι και ο αποστολέας μου φέρει κάτι άλλο,η μου στειλει αυτό που είχα παραγγείλει αλλά δεν λειτουργεί για παράδειγμα μπορείς να βγάλεις άκρη;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι,πχ αν παραγγείλω κάτι και ο αποστολέας μου φέρει κάτι άλλο,η μου στειλει αυτό που είχα παραγγείλει αλλά δεν λειτουργεί για παράδειγμα μπορείς να βγάλεις άκρη;
για την πρωτη περιπτωση περιλαμβανεται στο case που θα ανοιξεις στο paypal...οποτε υπαρχει πιθανοτητα refund
στην δευτερη περιπτωση δηλ. να ειναι χαλασμενο ειναι πιο ζορικα τα πραγματα κ λιγο δυσκολα να δικαιωθεις απο paypal....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για την πρωτη περιπτωση περιλαμβανεται στο case που θα ανοιξεις στο paypal...οποτε υπαρχει πιθανοτητα refund
στην δευτερη περιπτωση δηλ. να ειναι χαλασμενο ειναι πιο ζορικα τα πραγματα κ λιγο δυσκολα να δικαιωθεις απο paypal....
Δυο φορες έκανα αγορά μέσω ebay και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα,πιστευω οτι υπαρχει ενα ρισκο παντως

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δυο φορες έκανα αγορά μέσω ebay και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα,πιστευω οτι υπαρχει ενα ρισκο παντως
red εγω ψωνιζω απο το 08,μονο μια φορα ετυχε στραβη (δεν εστειλε ο πωλητης το αντικειμενο),ανοιξα case κ σε κανα μηνα πηρα πισω τα λεφτα μου...ηταν 200 λιρες Αγγλιας κ δεν ελεγε να τα χασω... ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
red εγω ψωνιζω απο το 08,μονο μια φορα ετυχε στραβη (δεν εστειλε ο πωλητης το αντικειμενο),ανοιξα case κ σε κανα μηνα πηρα πισω τα λεφτα μου...ηταν 200 λιρες Αγγλιας κ δεν ελεγε να τα χασω... ;)
Άμα δεν έχεις κάνει πολλές αγορές με τον λογαριασμό σου μπορεί να μην βγάλεις άκρη άμα ο αποστολέας δεν σου στείλει το αντικείμενο; Που ξέρουν αν όντως το έχεις παραλάβει η όχι;

Επίσης άμα μένεις σε πολυκατοικία που ξέρεις άμα στο φερμάρει κάποιος άλλος;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Άμα δεν έχεις κάνει πολλές αγορές με τον λογαριασμό σου μπορεί να μην βγάλεις άκρη άμα ο αποστολέας δεν σου στείλει το αντικείμενο; Που ξέρουν αν όντως το έχεις παραλάβει η όχι;

Επίσης άμα μένεις σε πολυκατοικία που ξέρεις άμα στο φερμάρει κάποιος άλλος;
απο usa ζητας να εχεις τρακινγκ ναμπερ ρεντ,παρακολουθεις την αποστολη που βρισκεται κ που θα παει...σε πολυκατοικια δεν τα αφηνουν ετσι-εκτος εαν ειναι χυμα αποστολη κ μικρης αξιας αντικειμενο...σχεδον παντα στελνουν χαρτακι να πας να το παραλαβεις ο ιδιοςμε την ταυτοτητα σου κτλ...οταν υπαρχει τρακινγκ βλεπεις κ εσυ,βλεπει κ ο πωλητης που βρισκεται η αποστολη...στην περιπτωση που θα ανοιχθει case θα δει κ το ιδιο το ebay/paypal που βρισκεται το αντικειμενο κ εαν εχει φυσικα σταλθει ή παραληφθει κτλ...τωρα εχει τυχει να ακουστουν κ περιπτωσεις αδειων δεματων με απλο τρακιγκ...εκει περιπλεκεται η περιπτωση,αλλα κ παλι υπαρχουν κ λυσεις...εαν καποιος προκειται να χασει μεγαλο χρηματικο ποσο κ το paypal δεν εσε δικαιωσει,υπαρχει κ αλλος δρομος,που ειναι κ μονοδρομος.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Προσωπικα σε οσες αγορες εχω κανει δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα.Απλα καλο ειναι οταν επιλεγετε ενα προιον να κοιτατε το πληθος των αξιολογησεων του πωλητη.Εγω  αν δεν γραφει top rated seller δεν ασχολουμαι.Προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να ειμαι πιο σιγουρος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Προσωπικα σε οσες αγορες εχω κανει δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα.Απλα καλο ειναι οταν επιλεγετε ενα προιον να κοιτατε το πληθος των αξιολογησεων του πωλητη.Εγω  αν δεν γραφει top rated seller δεν ασχολουμαι.Προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να ειμαι πιο σιγουρος.
:thumbsup:
σωστος.ξεχασα να το αναφερω..κοιταμε να εχει υψηλο feedback...καλα ειναι να εχει  πανω απο 99,5 με 99,8 %...αν ειναι κ 100% ακομη καλυτερα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom