Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Κοιτα ουτε εγω συμφωνω με το να κανει καποιος επιτηδες μια προκλητικη συμπεριφορα.......οπως ανεφερα πριν οσους πανε και κανουν γκριματσες στους τσολιαδες για παραδειγμα........απλα οκ δε μπορεις να εχεις και το νου σου ολη την ωρα οταν βγαινεις εξω "α ειμαι εξω απο τη βουλη" "α ειμαι στην ακροπολη" "α ειναι τσολιας μπροστα μου" για να αγκαλιαστεις ή να φιληθεις......και ισως οι συγκεκριμενοι να το εκαναν επιτηδες.......ισως και οχι ομως.......προσωπικα μεχρι χτες που εγινε ολη αυτη η συζητηση δεν γνωριζα οτι υπηρχαν ατομα τα οποια θα ενοχλουνταν και θα το θεωρουσαν βεβηλωση συμβολων......οταν καποιος δεν το γνωριζει αυτο πιθανον να μην εκδηλωνει μια συμπεριφορα για να προκαλεσει αλλα απο αγνοια για τις αντιδρασεις των αλλων......ισως παλι και να το κανει επιτηδες.....και αν το κανει οντως επιτηδες παω πασο.....απλα δεν σκεφτηκα καν οτι το φοντο του τσολια ειναι σκοπιμο για να προκαλεσουν γιατι ειναι κατι το οποιο δε θα μου περναγε απο το μυαλο να κανω........
Επιμένω....δεν είναι μία φωτό που τραβήχτηκε στο άσχετο. Δεν την τράβηξε τυχαία κάποιος.
Καραστημένη θεωρώ είναι και γι' αυτό επιμένω ότι τα άτομα θέλουν μπάτσες.
Έχεις δίκιο, δεν μπορεί κανείς να είναι συνέχεια στην τσίτα για το που βρίσκεται και τι κάνει (αν και δεν θα έβλαπτε ιδιαίτερα) και στο συγκεκριμένο σημείο έχω πετύχει άτομο να περνάει και να καθαρίζει την μύτη του
(τι καθάριζε....ανασκαφές έκανε με το δάχτυλο), επίσης γελοίο!
Αλλά δεν το έβγαλε φωτό και φόρα παρτίδα για επίδειξη!!!!! Δεν θα τον κράξω λοιπόν.
Ο φόντος του τσολιά, της σκοπιάς ειδικότερα αλλά και στρατιωτικών ανάμεσα σε πολίτες γενικότερα, αποτελεί δυστυχώς ευκαιρία χλευασμού για διάφορους τιποτένιους.
Αυτό δυστυχώς (και εδώ θα γίνω κουραστικός) μόνο εάν το βιώσεις (να βαρέσεις κανένα σκοπέτο ή να βρεθείς με στρατιωτικά ρούχα ανάμεσα σε πολίτες) θα το καταλάβεις. Και δεν εννοώ ότι θα καταλάβεις την σημασία του σκοπού/στρατιώτη σαν σύμβολο (αυτό είναι θέμα υποκειμενικής κρίσης και τίποτα παραπάνω), αλλά να βιώσεις ότι συχνά διάφοροι τους ενοχλούν και για διάφορους λόγους, πολύ συχνά μάλιστα απλά για να τους προκαλέσουν (και αυτό ενοχλεί οποιονδήποτε λογικά σκεπτόμενο). Αλλά ας μην επεκτείνουμε αυτό το θέμα.