Νέα

Ομοφυλόφιλα αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_666
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παρακάτω παραθέτω μία φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας. Εγώ θεωρ

• Ναι, να υπάρχουν. Είμαι γκέι και στηρίζω την κοινότητα μας.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, να υπάρχουν. Είμαι στρέιτ και υποστηρίζω την ελευθερία τους.

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Να υπάρχουν γκέι, αλλά να τα κάνουν αυτά σπίτι τους!

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Να μην υπάρχουν γκέι. Να ποινικοποιηθεί αυστηρά η ομοφυλοφιλία και να

• Να μην υπάρχουν γκέι, να καταργηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα και

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κοιτα ουτε εγω συμφωνω με το να κανει καποιος επιτηδες μια προκλητικη συμπεριφορα.......οπως ανεφερα πριν οσους πανε και κανουν γκριματσες στους τσολιαδες για παραδειγμα........απλα οκ δε μπορεις να εχεις και το νου σου ολη την ωρα οταν βγαινεις εξω "α ειμαι εξω απο τη βουλη" "α ειμαι στην ακροπολη" "α ειναι τσολιας μπροστα μου" για να αγκαλιαστεις ή να φιληθεις......και ισως οι συγκεκριμενοι να το εκαναν επιτηδες.......ισως και οχι ομως.......προσωπικα μεχρι χτες που εγινε ολη αυτη η συζητηση δεν γνωριζα οτι υπηρχαν ατομα τα οποια θα ενοχλουνταν και θα το θεωρουσαν βεβηλωση συμβολων......οταν καποιος δεν το γνωριζει αυτο πιθανον να μην εκδηλωνει μια συμπεριφορα για να προκαλεσει αλλα απο αγνοια για τις αντιδρασεις των αλλων......ισως παλι και να το κανει επιτηδες.....και αν το κανει οντως επιτηδες παω πασο.....απλα δεν σκεφτηκα καν οτι το φοντο του τσολια ειναι σκοπιμο για να προκαλεσουν γιατι ειναι κατι το οποιο δε θα μου περναγε απο το μυαλο να κανω........

Επιμένω....δεν είναι μία φωτό που τραβήχτηκε στο άσχετο. Δεν την τράβηξε τυχαία κάποιος.

Καραστημένη θεωρώ είναι και γι' αυτό επιμένω ότι τα άτομα θέλουν μπάτσες.

Έχεις δίκιο, δεν μπορεί κανείς να είναι συνέχεια στην τσίτα για το που βρίσκεται και τι κάνει (αν και δεν θα έβλαπτε ιδιαίτερα) και στο συγκεκριμένο σημείο έχω πετύχει άτομο να περνάει και να καθαρίζει την μύτη του
(τι καθάριζε....ανασκαφές έκανε με το δάχτυλο), επίσης γελοίο!

Αλλά δεν το έβγαλε φωτό και φόρα παρτίδα για επίδειξη!!!!! Δεν θα τον κράξω λοιπόν.

Ο φόντος του τσολιά, της σκοπιάς ειδικότερα αλλά και στρατιωτικών ανάμεσα σε πολίτες γενικότερα, αποτελεί δυστυχώς ευκαιρία χλευασμού για διάφορους τιποτένιους.
Αυτό δυστυχώς (και εδώ θα γίνω κουραστικός) μόνο εάν το βιώσεις (να βαρέσεις κανένα σκοπέτο ή να βρεθείς με στρατιωτικά ρούχα ανάμεσα σε πολίτες) θα το καταλάβεις. Και δεν εννοώ ότι  θα καταλάβεις την σημασία του σκοπού/στρατιώτη σαν σύμβολο (αυτό είναι θέμα υποκειμενικής κρίσης και τίποτα παραπάνω), αλλά να βιώσεις ότι συχνά διάφοροι τους ενοχλούν και για διάφορους λόγους, πολύ συχνά μάλιστα απλά για να τους προκαλέσουν (και αυτό ενοχλεί οποιονδήποτε λογικά σκεπτόμενο). Αλλά ας μην επεκτείνουμε αυτό το θέμα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οκ συμφωνω με οσα ειπες και ας μην επεκταθει αλλο το θεμα.......απλα δεν θα μου περναγε ποτε απο το μυαλο να κανω κατι τετοιο ουτε καν σαν ιδεα εστω οποτε το ειχα απορριψει εξ αρχης.....κεις κλοουζντ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το κάνουν πρώτα απ'όλα γιατί δεν φοβούνται τίποτε. Αν υπήρχε ο φόβος να τους μαντρώσουν και να τους προσφέρουν δωρεάν διακοπές ... κοινωνικού τουρισμού στο Oranjeburg Resort , τότε μάλλον δεν θα ήταν τόσο προκλητικοί ...

Κατάλαβες που είναι το πρόβλημα;

Ένα Oranjeburg χρειάζεται για όλα τα περιθωριακά στοιχεία:πούστηδες, τραβέλια, πρεζόνια, αναρχικούς, καταληψίες κ.α.

Λάκη, υπάρχει και καλύτερο resort. Είναι ένα δάσος μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο. Yoshemite κλπ είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το δάσος... Μιλάμε για ένα δάσος από το οποίο δεν βγαίνεις ποτέ έτσι και μπεις μέσα. Μιλάμε για το Buchenwald....

Αλλά πέραν της πλάκας, δεν συμφωνώ με τόσο ακραίες λύσεις. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να προτείνω κάτι πιο correct.

Ας ασχοληθούν οι ειδικοί που μπορούν να χειριστούν τέτοια θέματα πολύ καλύτερα  από έναν ρηχό συντηρητικό σαν και εμένα. Γιατί ΟΚ, ελευθερία έκφρασης ναι, αλλά αν το γαμάς το θέμα προκαλώντας και προσβάλλοντας ότι άλλοι θεωρούν σημαντικό, τότε κάτι δεν πάει καλά. Και άγνοια του τι μπορεί να ενοχλεί τον περίγυρό σου, είναι μάλλον δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν έχεις πιάσει τον σφυγμό της κοινωνίας της οποίας είσαι μέλος.

Εάν το ψάξεις, θα δεις ότι μόνο οι ίδιοι οι ντιγκιντάγκες μπορούν να κάνουν κάτι για να μην υπάρχουν τέτοια θέματα. Είναι πολύ εύκολο να συμπεριφέρονται χωρίς να προκαλούν. Εάν δεν το κάνουν ή δεν το αντιλαμβάνονται, τότε όσοι ενοχλούμαστε, έχουμε το δικαίωμα να τους κράζουμε (με το οποίο βέβαια την βρίσκουν οι ντιγκιντάγκες) και να τους κατακρίνουμε χωρίς να μας αποκαλούν οπισθοδρομικούς και διάφορα άλλα τέτοια γραφικά.

Στο κάτω κάτω.... η συμπεριφορά μας είναι RE-active και όχι active.

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εάν το ψάξεις, θα δεις ότι μόνο οι ίδιοι οι ντιγκιντάγκες μπορούν να κάνουν κάτι για να μην υπάρχουν τέτοια θέματα. Είναι πολύ εύκολο να συμπεριφέρονται χωρίς να προκαλούν. Εάν δεν το κάνουν ή δεν το αντιλαμβάνονται, τότε όσοι ενοχλούμαστε, έχουμε το δικαίωμα να τους κράζουμε (με το οποίο βέβαια την βρίσκουν οι ντιγκιντάγκες) και να τους κατακρίνουμε χωρίς να μας αποκαλούν οπισθοδρομικούς και διάφορα άλλα τέτοια γραφικά.

Στο κάτω κάτω.... η συμπεριφορά μας είναι RE-active και όχι active.

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Όσοι πούστιδες προκαλούν δημοσίως με διαφόρους τρόπους...Χρειάζονται κράξιμο τρελό!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Όσοι πούστιδες προκαλούν δημοσίως με διαφόρους τρόπους...Χρειάζονται κράξιμο τρελό!!

Κραξιμο ??? Οχι μονο αυτο, αλλα καθημερινα επιβραβευονται.... Yassou Maria  :headbang: :headbang: :headbang:

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ta paidia pou filiounte mprosta ston vismato-tsolia pou merikoi ton vlepoun kai kala san simvolo, einai malakismena . Alla den ftene auta, ta kaimena katapiezonte kai kanun oti tous katevei sto kefali. Ego den eho kati me tous gay oute me kanenan pou den me peirazei kai oute tous vlepo san stravous. Prepei na katalavoun omos oti distihos i epohi tous sikonei mehri ena orismeno simeio, na kinounte loipon mehri ekeino to simeio kai gia to kalo tous kai to kalo ton allon. Sto mellon tous euhome na ehun ola ta dikaiomata kai tin eleutheria kinisis.

Episis mu girizoun ta miala   otan akouo atoma na lene den ehun dikaiomata kai na apagoreftun , na apelathun ktl. Eite einai gay eite alvania eite oti allo thelei, oloi ehun , prepei na ehun idia dikaiomata efoson einai sostoi se orismenes ipohreoseis tous. Ksipnate giati imaste sto 2007 stin evropi kai stin pagosmiopii si kai gineste grafikoi tipoi kai mazi sas kseftilizet e kai i ellada san opisthodrom iki kompania.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για τον Σαρμπελ μιλαει........ειναι βαθυτερο το νοημα.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Got it...

απλά δεν κατέχω τα περί ελληνικής showbiz και αδυνατούσα να το πιάσω.

Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου όμως. Τελικά πολύ σημαντικό να επιλέγεις καλούς συνεργάτες!

[έγινα λίγο ρόμπα βέβαια αφού για άλλη μια φορά πιάστηκα ¨άσχετος" σε αυτά τα θέματα και γέλαγε όλο το γραφείο, πρέπει να ξαναρχίσω να βλέπω ειδήσεις star channel μου φάνεται]

:grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απλα ενημερωμενη για τα περι γιουροβιζιον.......χαχαχαχαχα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Eurovision? Σαρμπέλ? Ποια η σχέση?

Μισό...πάω να ενημερωθώ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι το φρουτο που θα στειλουμε.........Yasou Maria.......αδαμαντινο κομματι.......πις οφ αρτ.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έχοντας γίνει για μια ακόμη φορά ρεζίλι και μετά από ενημερώση και από υψηλόβαθμο στέλεχος και του site (ο οποίος επίσης με έκραξε για την ασχετοσύνη μου....) μπορώ να πω ότι χαίρομαι που δεν έχω καμία σχέση, επαφή και γνώση επί του χώρου....(greek showbiz)

Απογοήτευση....

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
GAMAO -komanto, LIOMA -trelo mahimi kai oloi oi alloi epidoksoi sotires tou ethnous, afiste ta psofia gia to strato pou pigate kai ginate atsalinoi kai alla thavmasta. Auta na ta lete stis patsavoures pou gnorizete gia na sas koitane sta matia. I mounitsa fenete eksipno koritsi kai apla ehei kataliksei sto sosto simperasma oti o stratos ekton eso einai gia ta panigiria, apo auta pou akouei soridon giro tis kai oxi apo 2-3 periptoseis i; tis periptoseis tis oikogeneias tis. Mounitsa mu koritsara mu, min  akous kanena tsamba ntai. Gia na eheis apopsi gia opoiodipote thema apla hriazete na eheis anihta ta autia kai to mialo sou se diafores plirofories kai episis kai vasikotero, na hrisimopoieis tin logiki sou gia na sindeseis auta pou matheneis. Oi kopeles ston strato mporei na einai se grafeia (pou na tis vazane sto metopo?), alla kai oloi oi alloi einai oiktra aksiolipitoi. oloi sto strato prospathoun na vroun kales kavantzes na min fanoun kai tous hosoun. Episis oles oi drastiriotites kai oi askiseis ginontai horis kanenas na katalavenei tin ousia tous. Oi monimades einai ena allo drama, kata 90%den kseroun pos na organonontai, pos na organonoun, den kseroun to antikimeno tous kai ton skopo tous kai to mono pou kanun einai na krivontai apo tous aksiomatikous se apothikes kai grafeia kai na sizitane kathe mesimeri peripou stis 14.00 -pou plisiazei i ora na figoun apto stratopedo- se posa hronia vgenoun sti sintaksi kai an mporoun na paroun poori kai episis se periptosi pou kerdisoun to laheio an mporoun na figoun tin epomeni mera apto strato, i; an tous desmevei kati. Me oloi autoi tin eikona aptous anoterous katalaveneis mounitsa ti paizei sta fantaria, ta opoia theloun opos opos na telionun me auti ti malakia. Ase pou vgenun meta oi perissoteroi kai milane oti ipiretisan ti patrida kai ekanan to hreos tous pros tin patrida kai atsalothikan mesa sto strato kai alles teties  paparies. To kako einai oti to pio pithanon ehun peisei kai ton eauto tous oti pragmati kati ekanan pou pigan strato. Ego ekana se 4 stratopeda apo Evro mehri Kriti kai apo Avlona mehri thessaloniki kai filakia, dokimos kai eida arketes periptoseis doksa ton theo 17+1 mines kai tin kali kai tin anapodi. Kai tous fantarous kai tous karavanades kai tous anoterous aksiomatikous.

Y.G. Eides Yorgos how did I stick to the subject?
Y.G.2 Mounitsa ti kaneis simera vradi?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πωπω κουραστηκαν τα ματακια μου βρε πουλακι μου και συ......πατα και το εντερ που και που :P

τες παν δεν ξερω αν ειναι ετσι ακριβως οπως τα περιγραφεις τα πραγματα για τους μονιμους ή τους αξιωματικους γιατι δεν εχει τυχει να γνωρισω ποτε παντως απο φανταρους φιλους-οικογενεια ειχα πολλες περιπτωσεις.....και βυσματα και φιλους που ηταν ορεστιαδα και φιλους που ηταν σε φυλακιο 6 μηνες και και και και οποτε εχω ακουσει διαφορα......κατα ταλλα ευχαριστω για τα κομπλιμαν (σε αλλο θρεντ πανε αυτα βεβαια)

υ.γ. το βραδυ διαβαζω......οπως καθε βραδυ.......χεχε
προσπαθω να γινω σαν την Προμηθεα-Πυθεια-Ολυμπια απο το βιντεακι.....

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
I MONI MAS ELPIDA EINAI NA EINAI KAI O TOURKIKOS STRATOS TOSO MPOURDELO. AN KAI KATI MOU LEEI POS DEN EINAI GIATI EINAI KAI PIO FANATISMENOI KAI PIO IPOANAPTIKTOI-ELENHOMENOI.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Έχοντας γίνει για μια ακόμη φορά ρεζίλι και μετά από ενημερώση και από υψηλόβαθμο στέλεχος και του site (ο οποίος επίσης με έκραξε για την ασχετοσύνη μου....) μπορώ να πω ότι χαίρομαι που δεν έχω καμία σχέση, επαφή και γνώση επί του χώρου....(greek showbiz)

Απογοήτευση....

Μην απογοητευεσαι. Το μονο που εχασες ειναι καποιος ο οποιος 1-2 αιωνες πριν θα ηταν ευνουχος στο χαρεμι του βεζυρη, ενω τωρα εκπροσωπει με δοξα και τιμη μια χωρα. Σημεια του καιρου.... αρα ? μηπως ακυρο το «Μην απογοτευεσαι»???

ΑΠΟΓΟΗΤΕΨΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ λοιπον και εγω μαζι σου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελα βρε Ryu και συ........μην το παιρνεις προσωπικα....χστηκε η φοραδα στ αλωνι και βρωμισε ο σιτος.......σιγα που μας αντιπροσωπευει και σαν εθνος........ποιος ασχολειται αλλωστε? αν κατι ειναι προς απογοητευση ειναι το τραγουδι και οχι το παιδακι........αυτος κανεια απλα τη δουλεια του........

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ελα βρε Ryu και συ........μην το παιρνεις προσωπικα....χστηκε η φοραδα στ αλωνι και βρωμισε ο σιτος.......σιγα που μας αντιπροσωπευει και σαν εθνος........ποιος ασχολειται αλλωστε? αν κατι ειναι προς απογοητευση ειναι το τραγουδι και οχι το παιδακι........αυτος κανεια απλα τη δουλεια του........

Παρα πολλοι ασχολουνται. Αυτη ειναι η απογοητευση και οχι το τραγουδι ή το «παιδακι».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom