Πριν ξεκινήσω να γράφω, να επισημάνω οτι μιλάω τελείως υποθετικά για κάποιες καταστάσεις και επουδενί λόγο δεν επικροτώ τη παιδεραστία, την αιμομιξία και όποιες άλλες αρρωστημένες καταστάσεις θα περιγράψω.
Παρατηρώ τόσο εδώ μέσα (γενικά στο internet), όσο και στο πραγματικό κόσμο, μια τάση να περάσει ως "φυσιολογικό" το να είναι κάποιος/α "gay". Ε όχι ρε παλικάρια.... Για μένα δεν είναι φυσιολογικό και κατά την προσωπική μου άποψη όλα τα πουσταριά και οι πλακομουνατζούδες θα έπρεπε όχι μόνο να απελαθούν/μην έχουν δικαιώματα/απομονωθούν, αλλά να γίνει οποιαδήποτε απαραίτητη ενέργεια ώστε να πάψουν να υπάρχουν σαν μέρος του κοινωνικού συνόλου. Πείτε με φασιστόμουτρο, πείτε με κολλημένο με απαρχαιωμένα μυαλά, πείτε με όπως θέλετε, ειλικρινά δε με απασχολεί (χωρίς να θέλω να σας προσβάλλω). Και δεν είμαι κανένας γερομπαμπαλής που έζησε το καιρό της φουστανέλας, για να αρχίσετε να λέτε για "γερασμένες" αντιλήψεις, 33 είμαι. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να μπορέσει να με πείσει κανείς για τη φυσιολογικότητα της πούστο-λέσβο κοινωνικής ομάδας, επειδή και καλά έγινε μόδα... Δηλαδή πρέπει εμείς να το δεχτούμε αυτό; Με αυτή την αρρωστημένη λογική, αύριο/μεθαύριο θα πρέπει να δεχτούμε μήπως (επειδή ίσως να έχει γίνει μόδα) τη παιδεραστία; Να δεχόμαστε να γαμούνε μερικοί/ες 5χρονα/7χρονα/10χρονα κοριτσάκια κι αγοράκια, επειδή θα έχει γίνει πλέον μόδα; Ίσως να γίνει και μόδα να γαμάμε τις αδερφές/μανάδες/πατεράδες μας κάποτε... Να το δεχτούμε κι αυτό σαν φυσιολογικό; (Να μην είμαστε ντεμοντέ, έτσι; ) Μπορεί να γίνει της μόδας κι ο βιασμός, να το δεχτούμε κι αυτό; 	
25;α μη μακρυγορώ και κάνω το ποστ πολύ κουραστικό, μπορώ να βρώ πολλές αρρωστημένες καταστάσεις που θα μπορούσαν στο μέλλον να μας επιβάλλουν να τις θεωρήσουμε φυσιολογικές, με την ίδια λογική που προσπαθούν τώρα να μας πείσουν (Ποιοί; Τα ΜΜΕ, οι φυλλάδες, η "Ερωπαϊκή" υπόστασή μας, την οποία μόνο σε αυτό το τομέα τη θυμόμαστε κλπ) οτι να γαμιέσαι με άτομα του ιδίου φύλου είναι φυσιολογικότατο. Όλοι εσείς που προττάσεται τα στήθη σας ως υπέρμαχοι της πουστολεσβοκοινωνίας, πως θα σας φαινόταν να είχατε 2 μαμάδες ή 2 μπαμπάδες, αντί για τη μαμά και το μπαμπά που έχετε; Πως θα σας φαινόταν να ερχόταν αύριο/μεθαύριο το παιδί σας να σας πει οτι είναι πούστης/λεσβία; Εγώ θα προτιμήσω να τα θάψω παρά να τα δω να κολογαμιούνται/πλακομουνιάζονται. Κλείνοντας, να σας θέσω ξανά το προβληματισμό που μου δημιουργεί η παρούσα κατάσταση. Σήμερα γίνεται προσπάθεια να μας περάσει σαν αντίληψη οτι η ομοφυλοφυλία είναι φυσιολογική κατάσταση και εμείς είμαστε ανώμαλοι που δε το δεχόμαστε. Αύριο, ποιά θα είναι η νέα τάση που θα πρέπει να αποδεχτούμε;
ΥΓ Ζητώ συγνώμη αν παρεκτράπηκα στη φρασεολογία που χρησιμοποίησα, αλλά έγραψα ακριβώς όπως θα έκανα μία συζήτηση με τους φίλους/γνωστούς μου κλπ.