Νέα

Ομοφυλόφιλα αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_666
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρακάτω παραθέτω μία φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας. Εγώ θεωρ

• Ναι, να υπάρχουν. Είμαι γκέι και στηρίζω την κοινότητα μας.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, να υπάρχουν. Είμαι στρέιτ και υποστηρίζω την ελευθερία τους.

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Να υπάρχουν γκέι, αλλά να τα κάνουν αυτά σπίτι τους!

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Να μην υπάρχουν γκέι. Να ποινικοποιηθεί αυστηρά η ομοφυλοφιλία και να

• Να μην υπάρχουν γκέι, να καταργηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα και

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
pssst na sou po magga. Ego ekana 17 mines kai 1 mina filaki 18, min mu les anipotaktos ktl giati to pio pithano einai na sai si kana vismataki.

Standard....και πολύ μεγάλο μάλιστα.

Mesa stin athina kai den einai visma, ti eipe o anthropos...re imarton re! Ksereis poses eksodous ehun. Shedon kathe mera. Ksereis pou koimounte. Spitia tous. Pane na deis an erhome leventia kai min vgeneis polli epithesi, na proseheis kai ta opisthen sou

Τρέμουν το γόνατά μου από τον φόβο.....ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΙ!

PS: Ξαναδιάβασε τι έγραψα και stick to the subject...

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Kala eprepe na mas peis oti den panikovlithikes. Les na se spaso sto ksilo ;i na sti fero apo piso meso net?  :jerking:  hehe Shima logou itan man. Oti eiha na po gia to thema to eipa. Mono gia to strato diavases esi?

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εστάλη στις: Σήμερα στις 06:35Στάλθηκε από: Yorgos
"Stick to the subject"

up yours man

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πριν ξεκινήσω να γράφω, να επισημάνω οτι μιλάω τελείως υποθετικά για κάποιες καταστάσεις και επουδενί λόγο δεν επικροτώ τη παιδεραστία, την αιμομιξία και όποιες άλλες αρρωστημένες καταστάσεις θα περιγράψω.

Παρατηρώ τόσο εδώ μέσα (γενικά στο internet), όσο και στο πραγματικό κόσμο, μια τάση να περάσει ως "φυσιολογικό" το να είναι κάποιος/α "gay". Ε όχι ρε παλικάρια.... Για μένα δεν είναι φυσιολογικό και κατά την προσωπική μου άποψη όλα τα πουσταριά και οι πλακομουνατζούδες θα έπρεπε όχι μόνο να απελαθούν/μην έχουν δικαιώματα/απομονωθούν, αλλά να γίνει οποιαδήποτε απαραίτητη ενέργεια ώστε να πάψουν να υπάρχουν σαν μέρος του κοινωνικού συνόλου. Πείτε με φασιστόμουτρο, πείτε με κολλημένο με απαρχαιωμένα μυαλά, πείτε με όπως θέλετε, ειλικρινά δε με απασχολεί (χωρίς να θέλω να σας προσβάλλω). Και δεν είμαι κανένας γερομπαμπαλής που έζησε το καιρό της φουστανέλας, για να αρχίσετε να λέτε για "γερασμένες" αντιλήψεις, 33 είμαι. Δεν υπάρχει όμως  περίπτωση να μπορέσει να με πείσει κανείς για τη φυσιολογικότητα της πούστο-λέσβο κοινωνικής ομάδας, επειδή και καλά έγινε μόδα... Δηλαδή πρέπει εμείς να το δεχτούμε αυτό; Με αυτή την αρρωστημένη λογική, αύριο/μεθαύριο θα πρέπει να δεχτούμε μήπως (επειδή ίσως να έχει γίνει μόδα) τη παιδεραστία; Να δεχόμαστε να γαμούνε μερικοί/ες 5χρονα/7χρονα/10χρονα  κοριτσάκια κι αγοράκια, επειδή θα έχει γίνει πλέον μόδα; Ίσως να γίνει και μόδα να γαμάμε τις αδερφές/μανάδες/πατεράδες μας κάποτε... Να το δεχτούμε κι αυτό σαν φυσιολογικό; (Να μην είμαστε ντεμοντέ, έτσι; ) Μπορεί να γίνει της μόδας κι ο βιασμός, να το δεχτούμε κι αυτό; &#9
25;α μη μακρυγορώ και κάνω το ποστ πολύ κουραστικό, μπορώ να βρώ πολλές αρρωστημένες καταστάσεις που θα μπορούσαν στο μέλλον να μας επιβάλλουν να τις θεωρήσουμε φυσιολογικές, με την ίδια  λογική που προσπαθούν τώρα να μας πείσουν (Ποιοί; Τα ΜΜΕ, οι φυλλάδες, η "Ερωπαϊκή" υπόστασή μας, την οποία μόνο σε αυτό το τομέα τη θυμόμαστε κλπ) οτι να γαμιέσαι με άτομα του ιδίου φύλου είναι φυσιολογικότατο. Όλοι εσείς που προττάσεται τα στήθη σας ως υπέρμαχοι της πουστολεσβοκοινωνίας, πως θα σας φαινόταν να είχατε 2 μαμάδες ή 2 μπαμπάδες, αντί για τη μαμά και το μπαμπά που έχετε; Πως θα σας φαινόταν να ερχόταν αύριο/μεθαύριο το παιδί σας να σας πει οτι είναι πούστης/λεσβία; Εγώ θα προτιμήσω να τα θάψω παρά να τα δω να κολογαμιούνται/πλακομουνιάζονται. Κλείνοντας, να σας θέσω ξανά το προβληματισμό που μου δημιουργεί η παρούσα κατάσταση. Σήμερα γίνεται προσπάθεια να μας περάσει σαν αντίληψη οτι η ομοφυλοφυλία είναι φυσιολογική κατάσταση και εμείς είμαστε ανώμαλοι που δε το δεχόμαστε. Αύριο, ποιά θα είναι η νέα τάση που θα πρέπει να αποδεχτούμε;

ΥΓ Ζητώ συγνώμη αν παρεκτράπηκα στη φρασεολογία που χρησιμοποίησα, αλλά έγραψα ακριβώς όπως θα έκανα μία συζήτηση με τους φίλους/γνωστούς μου κλπ.

Επισκέπτης
Για μενα σορρυ αλλα ο τσολιας ο οποιος πιθανον να προτιμουσε να σκαπουλαρει το στρατο ή να εβαλε ο,τι βισμα ειχε και δεν ειχε για να παει σε ευνοικο στρατοπεδο και που ο ιδιος βλεπει το στρατο με αυτον τον τροπο δεν αντιπροσωπευει αυτο που καποτε αντιπροσωπευε η στολη αυτη.....υπαρχει διαφορα στο τι αντιπροσωπευει ενα συμβολο για καποιον ανθρωπο ως ιδεα και το τι αντιπροσωπευει ενα συμβολο ως αντικειμενο ή ακομα χειροτερα ως ενας πιτσιρικας που το φοραει χωρις να το αντιμετωπιζει με τον σεβασμο που θα επρεπε ή αδιαφορει.....για μενα το συμβολο ειναι καθαρα ιδεα και οχι αντικειμενο......ειτε ειναι σημαια ειτε ειναι φουστανελα ειτε ειναι ρασο......

Δεν μπορείς να έχεις άποψη για κάτι που δεν γνωρίζεις. Αυτό.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
κάποιες σεξουαλικές διαφοροποιήσεις έχουν άλλο ειδικό βάρος από κάποιες άλλες. Η ομοφυλοφιλία εφόσον ασκείται με την σύμφωνη γνώμη των 2 μελών δεν με ενοχλεί να υπάρχει αν δεν μου επιβάλλεται όπως γίνεται σήμερα που κάθε μεσημεριάτικο πλατό που σέβεται τον εαυτό του έχει 2-3 πούστρες έκαστο. Η ομοφυλοφιλία συναντάται στην φύση και δεν πρέπει να είναι ακραία καταδικαστέα. Με ενοχλεί να βλέπω σεξουαλικές περιπτύξεις ανδρών και άλλες εικόνες έκφρασης "αγάπης" γιατί είναι έξω από την αισθητική μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν με χαλάει το ίδιο με γυναίκες πρωταγωνίστριες.
Η παιδεραστία και ο βιασμός όμως είναι έγκλημα. Αυτά θα έπρεπε να καταδικάζονται με θάνατο ή με κόψιμο του μέλους όπως γίνεται στο Ισλάμ και σε άλλες πρωτόγονες κοινωνίες.
Σήμερα όχι μόνο μας επιβάλλεται η ομοφυλοφιλία αλλά τείνει να επικρατήσει πως και λίγο κούνημα των γοφών ή λίγο ξεχείλωμα του κώλου προκείμενου να καταπολεμηθεί η δυσκοιλιότητα με φυσικό τρόπο είναι must. Δεν ξέρω ποια πρέπει να είναι η αντίδραση μας και αν υπάρχει τέτοια. Εκεί νομίζω ότι πρέπει να επικεντρώσουμε.
Ο αξιοπρεπής πούστης οφείλει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Θεωρώ πως δεν το επέλεξε αλλά του έτυχε, θα μπορύσε να είχε γεννηθεί με μυωπία, πλατυποδία ή στραβισμό, σε αυτόν όμως που βάζει αγοράκια στον άρρωστο κόσμο του θα πρότεινα παλούκωμα όπως αυτό συναντιόταν στα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εν μέρει έχεις πιάσει το συλλογισμό μου φίλε μου. Όπως σήμερα πάνε να μας επιβάλλουν οτι must είναι το "πουστριλέ" στυλ, έτσι μπορεί κάλλιστα μελλοντικά να πάνε να μας επιβάλλουν οτι το "παιδέρας" style είναι must και για να μην είναι κάποιος οπισθοδρομικός/φασιστόμουτρο κλπ να πρέπει να το αποδέχεται και να το επικροτεί...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι σημερα η πλειοψηφια(ευτυχως)ακομα αποδοκιμαζει τους πουστηδες,τους αλβανους,τα πρεζακια σαυτη τη χωρα.
Δε μπορω να φανταστω τι θα γινει αν γινουμε σαν το αμστερνταμ.
Το οτι ειμαστε 2007 δε λεει τιποτα.Οσοι υποτιθεται οτι ειναι ανοιχτομυαλοι και δηλωνουν υπερ των γκει,να δω τι θα λενε αν βγει το παιδακι τους ετσι.
Οσο για το στρατο καλο ειναι να εκφερουν αποψη μονο οσοι πηγαν γιατι οι αλλοι δεν εχουν ιδεα τι ειναι.
Αν σαυτη τη χωρα δεν υπηρχαν νομοι και θεσμοι που ολοι επρεπε να ακολουθουμε υποχρεωτικα τα πουστακια αυτα θα γαμιοντουσαν στο παγκακι απεξω απο τη βουλη.
Οποιος επικροτει το πως εχουμε γινει σημερα που αν πας βολτα στην αθηνα θα δεις τους μισους αλβανοπακιστανους στο πληθος και στην τηλεοραση στις εκπομπες τις λουγκρες να παρουσιαζουν σοου τοτε ειναι για φαπες μονο.
Το τι εχουμε γινει και το τι θα γινουμε ειναι εξαιτιας της νοοτροπιας της παγκοσμιοποιησης,σεξουαλικης απελευθερωσης,ισοτητας κ,α
Λυπαμαι τουλαχιστον εγω παραμενω σε καποιες ιδεες πουχω μεγαλωσει αναλοιωτος και οταν βλεπω παραφυση καταστασεις δε το περναω ετσι.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Αυτά τα κατακάθια της υγιούς κοινωνίας πρέπει να τα σκοτώνεις πολύ πριν αρχίσουν να ρεζιλεύουν την ανθρώπινη φυλή και να μολύνουν την αξιοπρέπεια του είδους μας.

Μακάρι να υπήρχε ένα γεννητικό test να να γίνεται έγκαιρα η διάγνωση του πουστριλικιού και μόλις γεννιέται το παιδί να το παίρνουν και να το βάζουν σε ένα ίδρυμα στο οποίο με καθημερινή χρήση βίας, ξύλου, βασανιστηρίων, ηλεκτροσόκ, φάλαγγας, ζεστών αυγών στις μασχάλες και διάφορων άλλων τρόπων διάπλασης της ψυχοσυνθεσης που εφάρμοζε ο Σαντάμ Χουσείν να επέστρεφαν στον ίσιο δρόμο.

Μετά και για ένα μεγάλο διάστημα προσαρμογής και προς αποφυγήν εκτροπής απο την ομαλή σεξουαλική ζωή, θα τους ταίζαν καθημερινά κουράδες και σε τυχών ερώτηση των εκπαιδευομένων γιατί αναγκάζονται να τρώνε σκατά η απάντηση θα ήταν "για να μάθετε κωλόπαιδα οτι τον κώλο τον έχουμε για να χέζουμε και το στόμα για να τρώμε ! Κάθε παρέκκληση απο αυτόν τον κανόνα είναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ κωλόπαιδα. Όπως λοιπόν δεν γουστάρετε να τρώτε σκατά, έτσι δεν πρέπει να χρησιμοποιειται και τον κώλο σας για άλλη χρήση εκτός του χεσήματος"

Κάτι ξέρανε οι παλιές μανάδες  που έλεγαν να μην γίνει ο γιός μας Κλέφτης, Πούστης ή Κομμουνιστής...

:uzi: :uzi: :uzi:
:police: :police: :police:
:knuppel: :knuppel: :knuppel:

0:)

Υ.Γ. Μην παρεξηγηθεί κανείς, πλάκα κάνω...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η πραγματική σου άποψη ξεφεύγει πολύ από αυτό που έγραψες?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε συν-κίνητε (κατά το συν-ονόματε) η πραγματική μου άποψη είναι οτι μου την δίνουν όσοι εκμεταλλέυονται την όποια "διαφορετικότητα" τους για να προκαλέσουν.

Προχθές έβλεπα στην τηλεόραση μια 14-χρονη κοπέλα ανάπηρη (είχε περάσει μικρή κάποια αρρώστια που την είχε καθηλώσει στο αναπηρικό καροτσάκι) που κατα τα άλλα ήταν πολύ καλή (άριστη) στα μαθήματα και ήθελε να γίνει δικηγόρος κτλ. Μέχρι εκεί όλα τέλεια και μπράβο της.
Μετά λοιπόν που της έπαιρνε συνέντευξη ο δημοσιογράφος, άρχισε να μιλάει με ένα τουπέ, οτι δεν θέλει να κάνει παρέα με άλλα παιδιά της ηλικίας της γιατί βαριέται να μιλάει για καθημερινά πράγματα, οτι ακούει μόνο κλασική μουσική (δηλαδή την Κοκκίνου, τον Κουρκούλη κτλ. ούτε που τους έχει ακούσει  :grin:), οτι γράφει ποίηση, ζωγραφίζει κτλ.
Ε, εκεί μου την έσπασε αφάνταστα.
Προσπαθούσε δηλαδή, επειδή αισθάνονταν "διαφορετική" απο τα άλλα παιδιά της ηλικίας της, να το παίζει σνόμπ και οτι είναι ανώτερη απο τους άλλους.

ʼσχετο μεν με την παραπάνω ιστορία, ομοίως όμως μου την σπάνε και οι ομοφυλόφιλοι που προσπαθούν με την "διαφορετικότητα" τους να προκαλέσουν και να χαλάσουν την αισθητική μου. Στις ιδιωτικές μας στιγμές κάνω ότι θέλω. Μπορεί να γουστάρω να γαμάω σκυλιά, να μου παίρνουν πίπες άλογα και να χώνω στον κώλο μου ένα φίδι για να μου τον γαργαλάει. Μαγκία μου !
Δεν θα βγώ όμως και να φωνάζω οτι όλοι εσείς είστε μαλάκες κι εγώ είμαι ο καυλιάρης που τα κάνω αυτά.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.571
Πόντοι
12.056
Sperm  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

στον χωρο που δουλευω...ειναι τις μοδας να εισαι διαφορετικος(πισωγλεντης)
καθε μερα τους βλεπω... :jerking: :jerking:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και εγώ είμαι κατά του να εκμεταλλεύονται το "διαφορετικό" από όλες τις οπτικές γωνίες και να δημιουργείται ένα κλίμα στυλ Μάρθα Βούρτση με πολύ κλάμα και συμπόνια.

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Τι λετε ρε παιδια!  μπροστα απο το συνταγμα τα σαλιαρισματα απο δυο "αντρες" ειναι ξεφτίλα. Αν ειναι δυνατον να συζηταμε κατι τέτοιο....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν μπορείς να έχεις άποψη για κάτι που δεν γνωρίζεις. Αυτό.

Τι θα πει αυτο ακριβως? δε γνωριζω τι? δε γνωριζω αντρες που βριζαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ επειδη πηγαν στρατο? δε βλεπω ποσοι ειναι αυτοι που πανε να τον σκαπουλαρουν και μαλιστα με τη βοηθεια ανωτερων στρατιωτικων? δε βλεπω αντρες που εχουν καλο βυσμα και τους εχουν βαλει να κανουν τη θητεια μεσα στο πενταγωνο και να βολταρουν ολη μερα ενω ο αλλος ειναι ορεστιαδα? τι ακριβως δεν κατεχω? ναι οκ δεν εχω παει στρατο αλλα δε μπορω να εκφερω και αποψη για αυτον? για το συγκεκριμενο θεμα τους ευζωνες μιλαω γιατι ηταν ενας φιλος μου περσι και ειχα γνωρισει και αρκετους απο την παρεα του και το ειχαμε συζητησει το θεμα

Επισκέπτης
Τι θα πει αυτο ακριβως? δε γνωριζω τι? δε γνωριζω αντρες που βριζαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ επειδη πηγαν στρατο? δε βλεπω ποσοι ειναι αυτοι που πανε να τον σκαπουλαρουν και μαλιστα με τη βοηθεια ανωτερων στρατιωτικων? δε βλεπω αντρες που εχουν καλο βυσμα και τους εχουν βαλει να κανουν τη θητεια μεσα στο πενταγωνο και να βολταρουν ολη μερα ενω ο αλλος ειναι ορεστιαδα? τι ακριβως δεν κατεχω? ναι οκ δεν εχω παει στρατο αλλα δε μπορω να εκφερω και αποψη για αυτον? για το συγκεκριμενο θεμα τους ευζωνες μιλαω γιατι ηταν ενας φιλος μου περσι και ειχα γνωρισει και αρκετους απο την παρεα του και το ειχαμε συζητησει το θεμα

Γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι είναι στρατός, δεν ξέρεις τι είναι η στολή του στρατού, δεν ξέρεις τι είναι η σημαία. Απλά.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
μουνιτσα ειναι σα να μιλας και για τη φυλακη και τις συνθηκες εκει κρινοντας απο οτι εχεις δει στη τηλεοραση μονο.Χωρις ναχεις πατησει ποτε εκει.Ετσι ειναι και ο στρατος για οποιον δεν εχει παει,βγαζει συμπερασματα απο μαρτυριες αλλων.
Το ιδιο ισχυει και για αλλου ειδους καταστασεις,οχι μονο το στρατο.Πρεπει να βιωνεις κατι για να εκφερεις αποψη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α οκ δηλαδη να μην ανοιξουμε θεμα ποτε ουτε για τη φυλακη......ουτε για το διαστημα.....γιατι ποτε κανεις μας δεν εχει παει.......μαλιστα.......αν και για το στρατο δε νομιζω οτι μιλησα για καψωνια ή εκπαιδευση ή συνθηκες διαβιωσης.........για τη φουστανελα μιλησα και τους γκει.......δεν καταλαβαινω πως φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε οτι εκφερω βιωματικες εμπειριες απο το στρατο ή μη......ουτε για τη σημαια να μιλαω.......μαστα......τα μουλικα που την καινε (κα  ποια απο αυτα θα πανε και στρατο ή εχουν ηδη παει) μπορουν να μιλανε για τη σημαια δηλαδη? ειμαστε οκ? αλλα εγω δεν μπορω να εχω αποψη για τα συμβολα οπως τα αντιλαμβανομαι εγω.......τες παν ειναι εκτος θεματος αυτη η συζητηση τελειως.......συνεχιστε με τους γκει μην το ξεχειλωνουμε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom