Νέα

Ομοφυλόφιλα αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_666
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παρακάτω παραθέτω μία φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας. Εγώ θεωρ

• Ναι, να υπάρχουν. Είμαι γκέι και στηρίζω την κοινότητα μας.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, να υπάρχουν. Είμαι στρέιτ και υποστηρίζω την ελευθερία τους.

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Να υπάρχουν γκέι, αλλά να τα κάνουν αυτά σπίτι τους!

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Να μην υπάρχουν γκέι. Να ποινικοποιηθεί αυστηρά η ομοφυλοφιλία και να

• Να μην υπάρχουν γκέι, να καταργηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα και

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Θεμα να ανοιξεις για ολα αυτα αλλα την αποψη που θα εκφερεις να μη την υποστηριζεις αν τουλαχιστον εν μερη οι εμπειριες σου ειναι απο αφηγησεις μονο 3ων.Αλλο το διαστημα και αλλο ο στρατος.Οι γυναικες που πανε στρατο νομιζεις για καριερα συγκρινονται με το τι περναει στη καριερα του ενας καραβανας?Ολες ειναι χωμενες σε γραφεια και το μανικιουρ γαλλικο τι λεμε τωρα?
Μη ξεχναμε οτι ο στρατος με την εισοδο των γυναικων εχασε παρα πολυ την εννοια που καποτε ειχε..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Σα να λεμε ενας παχυσαρκος να σου μιλαει για υγιεινη διατροφη?
Ενας στρατηγος να σου μιλαει για μαχες και πολεμους ενω δεν εχει πατησει ποτε σε πεδιο μαχης?
Ενας πολιτικος να σου μιλαει για φτωχεια οταν ειναι απο τζακι μεγαλωμενος?
Ενας πουστης να σου μιλαει για ελευθερια εκφρασης οταν η ελλαδα παραμενει ακομα στην πλειοψηφεια της πιστη στις παραδοσεις και τα ιδανικα του ανδρα?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Παντως στην κυπρο που ειμουν οι μονοι γκευ κραγμενες του κερατα,ηταν ολοι στο αναρωτηριο ειτε ως νοσοκομοι,κωλυωμενοι κ.α
Φαντασου να τους εβαζαν σε λοχο και να μυριζες μολις ξυπναγες αρωματα..Ναχεις να δεις γυναικα και 1 μηνα εμπλοκη..Τι λεμε τωρα?Ακομα και εκει σε μια ειδους ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ τους ειχαν!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κι ομως εγω προσωπικα θα τα δεχομουνα ολα αυτα.......δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειμαστε απολυτοι........ο παχυσαρκος δε μπορει να σου μιλησει για την υγιεινη διατροφη γιατι? καταρχας δε σημαινει οτι ειναι παχυσαρκος επειδη δεν κανει υγ. διατροφη....επισης μπορει να εκανε καποτε και τελικα να γουσταρε μπριτζολακια τελικα.......προβλημα του.......ο πουστης γιατι να μη μιλησει για ελευθερια εκφρασης? ο ιστορικος αληθεια με ποια ιδιοτητα μιλαει και περιγραφει τα γεγονοτα? ως τι? ως αυτοπτης μαρτυρας? ως μερος του  στρατου? ως τι?

οι εμπειριες μου επεκτεινονται πολυ ανω των 3 ατομων.....μιλαμε για 15 ατομα τουλαχιστον απο οικογενεια και παρεα γιατι ειμαστε λιγο αντροκρατουμενοι και στα δυο τμηματα.....

και επισης εχω και μια απορια........οσοι το χετε παρει τοσο προσωπικα το θεμα εισασαν απλοι φανταροι πεζικου? λοκατζηδες? ευζωνες? ουκαδες? γιατι υποθετω εφοσον δε φορεσατε την φουστανελα δε μπορειτε να εκφερετε και αποψη.....ασχετως που πηγατε στρατο......ετερον εκατερον.......

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Οι αποψεις μας ειναι διαφορετικες και ειναι σεβαστες.οκ.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πρεπει να συμφωνισω με τους προλαλισαντες liomas & Gamaoma. Μπορεις να ακουσεις, ακομα και να δεις πραγματα αλλα οχι και να «μυρισεις» καταστασεις και κυριως να αισθανθεις. Η αλλη αποψη, εντελως εσφαλμενη ειχα πριν μπω απο φιλους, παρεες κτλ κτλ, και αλλη ιδιης ομαση.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οκ :) κεις κλοουσντ.......

ρε συ Ryu το θεμα ηταν οι γκει και καπου μπηκε η φουστανελα.....δε μπηκα να κανω αναλυση για το στρατο ουτε να το παιξω ειδημων επι του θεματος......

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Επισκέπτης
Η αλήθεια πάντως είναι ότι στους κύκλους των αντιεξουσιαστών τύπου Πλατείας Εξαρχείων/Στρέφη/Καλλιδρομίου οι πούστηδες πρέπει να είναι άνω του 95%. Καταρχήν σε αυτούς τους κύκλους οι γυναίκες αποσιάζουν. Κάτι φυσιολογικό βέβαια, γιατί τις γυναίκες πάντα τις απωθούν οι περιθωριακοί και οι αποτυχημένοι. Υπάρχουν κάτι ελάχιστα μπάζα με ταγάρια, αλλά το ποσοστό τους στο συγκεκριμένο πληθυσμό είναι κάτω του ... 5%. Οπότε αν υποθέσουμε ότι αυτό το 5% βολεύει ένα άλλο 5% ανδρών , το υπόλοιπο 90% πρέπει να είναι ξεφωνημένες αδελφάρες, γι'αυτό και σε κάθε περίσταση υπαρασπίζονται την πουστιά και το δημοκρατικό δικαίωμα να τον παίρνει κανείς από τον κώλο χωρίς να τον κράζουν. Το κάνουν επειδή τους αφορά άμεσα, όπως άλλωστε και το χασίσι, το οποίο φουμάρουν και υπέρ της νομιμοποίησής του γκαρίζουν σε κάθε περίσταση !

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=mounitsa ] Τι θα πει αυτο ακριβως? δε γνωριζω τι? δε γνωριζω αντρες που βριζαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ επειδη πηγαν στρατο?[/quote] ολοι σχεδον οι φανταροι βριζουν που ειναι στον στρατο, βριζουν που δεν παει καλα η ομαδα τους, βριζουν την πουτανα τη ζωη κλπ. Βριζουν γενικα! Ειναι σιγουρο πως δεν μπορεις να κανεις αυτο που κανουν οι τσολιαδες, ουτε εσυ ουτε εγω. Ειναι εκει λογω της σωματικης τους διπλασης και βεβαια γιατι δεχτηκαν. Μετα απο τοση ακινησια καλα κανουν και πηγαινουν στο σπιτι τους να κοιμηθουν. Οπως ειπε και ο προηγουμενος: "Πρεπ ει να βιωνεις κατι για να εκφερεις αποψη." Διαφορετικα μπορεις μονο να μεταφερεις καποιου άλλου την αποψη.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχουν κάτι ελάχιστα μπάζα με ταγάρια, αλλά το ποσοστό τους στο συγκεκριμένο πληθυσμό είναι κάτω του ... 5%. Οπότε αν υποθέσουμε ότι αυτό το 5% βολεύει ένα άλλο 5% ανδρών
μπορει το 5% να βολευει και πολλους παραπανω απο οσους λες, εχουν να κανουν τιποτα καλυτερο;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ολοι σχεδον οι φανταροι βριζουν που ειναι στον στρατο, βριζουν που δεν παει καλα η ομαδα τους, βριζουν την πουτανα τη ζωη κλπ. Βριζουν γενικα! Ειναι σιγουρο πως δεν μπορεις να κανεις αυτο που κανουν οι τσολιαδες, ουτε εσυ ουτε εγω. Ειναι εκει λογω της σωματικης τους διπλασης και βεβαια γιατι δεχτηκαν. Μετα απο τοση ακινησια καλα κανουν και πηγαινουν στο σπιτι τους να κοιμηθουν. Οπως ειπε και ο προηγουμενος: "Πρεπ ει να βιωνεις κατι για να εκφερεις αποψη." Διαφορετικα μπορεις μονο να μεταφερεις αλλου την αποψη.

ναι οκ απλα το θεμα ηταν αν ειναι πρεπον ή οχι να φιλας καποιον μπροστα σε τσολια.....ή στο συνταγμα ή στο ζαπειο ή στην ακροπολη......δεν νομιζω οτι αμφισβητει κανεις τη δυσκολια του ευζωνα και τον υποχρεωσεων που εχει αναλαβει.....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μου αρέσει ρε Λάκη πάντως η ευφράδεια με την οποία γράφεις όταν μιλάς για τους φίλους σου τους αναρχικούς.  :2funny:
Τον γλωσσικό σου πλούτο θα τον ζήλευε μέχρι και ο Ζουράρις  :grin: :grin: (μάλλον ατυχές παράδειγμα γιατί κι αυτός αναρχοκουμούνι πρέπει να είναι και θα σου ανάψουν τα λαμπάκια  :tickedoff:)

Τι σου έχουν κάνει τα παιδάκια ρε συ ? Τον χαβαλέ τους κάνουνε κι αυτά ! ʼμα τα δείς απο κοντά ο μεγαλύτερος απο δαύτους είναι 19χρονών. Σιγά μην έχουν άποψη για κοινωνία, ζωή, εκπαίδευση, στρατό, κτλ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Να σας πω...

Εάν πάω και πάρω μία μαϊμού (ας πούμε θηλυκή, μην το χοντρύνουμε ακόμη...χα χα) και αρχίσω τα γλωσσόφιλα στο ίδιο μέρος, ή σε οποιοδήποτε μέρος, π.χ. στο διπλανό τραπέζι που πίνετε καφέ, θα έιναι ΟΚ?

Εγώ έτσι την βρίσκω, παράνομος δεν είμαι, δεμένη δεν θα την έχω (δεν την αναγκάζω δλδ) κλπ κλπ.

Ελευθερία έκφρασης....

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Διαγράφτηκε η αρχική φώτο αφού φαινόντουσαν τα πρόσωπά τους.

Για 100η φορά, ΜΗΝ δημοσιεύετε amateur φωτογραφίες όπου μπορεί να αναγνωριστεί ο εικονιζόμενος, Βάζετε σε κίνδυνο και το site αλλά κυρίως εσάς τους ίδιους.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=mounitsa ]Για μενα σορρυ αλλα ο τσολιας ο οποιος πιθανον να προτιμουσε να σκαπουλαρει το στρατο ή να εβαλε ο,τι βισμα ειχε και δεν ειχε για να παει σε ευνοικο στρατοπεδο[/quote]

αν δεν αμφισβητεις τις δυσκολιες του εργου του τσολια, τοτε τι σημαινει το παραπανω;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ρε αντωνη γιατι ο τσολιας πριν γινει τσολιας δεν ηταν τιποτα παραπανω απο ενας απλος φανταρος ο οποιος επειδη ειχε μποι και σωματακι καλο και προσωπο χωρις ουλες  ευτχε να παει εκει! κοινως θελω να απομονωσω την φουστανελα απο αυτον που την φοραει και κατ επεκτασιν απο οποιον κινειται γυρω απο τη φουστανελα και στη συγκεκριμενη περιπτωση το ταδε ζευγαρι......και ολο αυτο επειδη αρχισαμε να μιλαμε για "συμβολα" και κατα ποσον ειναι αισχρο να φιλιεται καποιος μπροστα απο εναν τσολια ή τον αγνωστο στρατιωτη (ελεος δηλαδη) τες παν ειπαμε εκλεισε το θεμα ας μην το ξανανοιγουμε....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ναι οκ απλα το θεμα ηταν αν ειναι πρεπον ή οχι να φιλας καποιον μπροστα σε τσολια.....ή στο συνταγμα ή στο ζαπειο ή στην ακροπολη......

Το θέμα γενικά είναι αυτό. Και προσωπικά δεν με ενοχλεί κάτι τέτοιο.

Εκτός αν διακρίνω ότι η πράξη γίνεται μόνο και μόνο για να προκληθεί κάποιος, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο τσολιάς ή όσοι θεωρούν κάτι σημαντικό την συγκεκριμένη γωνιά της Αθήνας, σε άλλες μπορεί να είναι γενικά ο κόσμος σε μία καφετέρια κλπ κλπ

Μην παραβλέπετε το γεγονός ότι οι 2 ντιγκιντάγκες πιθανότατα την καταβρήκαν βγάζοντας την φωτό εκεί που την έβγαλαν, μόνο και μόνο επειδή γνωρίζουν ακριβώς ότι αυτό κάποιους ενοχλεί (δλδ να φιλιούνται 2 πισωγλέντηδες στο συγκεκριμένο σημείο, ή και γιατί όχι μπροστά σε μία σκοπιά γενικότερα).

Και δύσκολα θα με πείσετε ότι δεν το έκαναν μόνο και μόνο επειδή ήθελαν να προκαλέσουν.

Τυπική συμπεριφορά ξεφωνημένων πισωγλέντηδων και τίποτα παραπάνω.

Γιατί συμπεριφέρονται έτσι δεν γνωρίζω, αδιαφορώ μάλιστα, ας το ψάξουν όσοι είναι ειδικοί.

Εγώ πάντως αποφεύγω να προκαλώ γενικά και το ίδιο περιμένω και από τους άλλους.
Πισωγλέντηδες ή μη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοιτα ουτε εγω συμφωνω με το να εχει καποιος επιτηδες μια προκλητικη συμπεριφορα.......οπως ανεφερα πριν οσους πανε και κανουν γκριματσες στους τσολιαδες για παραδειγμα........απλα οκ δε μπορεις να εχεις και το νου σου ολη την ωρα οταν βγαινεις εξω "α ειμαι εξω απο τη βουλη" "α ειμαι στην ακροπολη" "α ειναι τσολιας μπροστα μου" για να αγκαλιαστεις ή να φιληθεις......και ισως οι συγκεκριμενοι να το εκαναν επιτηδες.......ισως και οχι ομως.......προσωπικα μεχρι χτες που εγινε ολη αυτη η συζητηση δεν γνωριζα οτι υπηρχαν ατομα τα οποια θα ενοχλουνταν και θα το θεωρουσαν βεβηλωση συμβολων......οταν καποιος δεν το γνωριζει αυτο πιθανον να μην εκδηλωνει μια συμπεριφορα για να προκαλεσει αλλα απο αγνοια για τις αντιδρασεις των αλλων......ισως παλι και να το κανει επιτηδες.....και αν το κανει οντως επιτηδες παω πασο.....απλα δεν σκεφτηκα καν οτι το φοντο του τσολια ειναι σκοπιμο για να προκαλεσουν γιατι ειναι κατι το οποιο δε θα μου περναγε απο το μυαλο να κανω........

Επισκέπτης
Τυπική συμπεριφορά ξεφωνημένων πισωγλέντηδων και τίποτα παραπάνω.

Γιατί συμπεριφέρονται έτσι δεν γνωρίζω, αδιαφορώ μάλιστα, ας το ψάξουν όσοι είναι ειδικοί.

Το κάνουν πρώτα απ'όλα γιατί δεν φοβούνται τίποτε. Αν υπήρχε ο φόβος να τους μαντρώσουν και να τους προσφέρουν δωρεάν διακοπές ... κοινωνικού τουρισμού στο Oranjeburg Resort , τότε μάλλον δεν θα ήταν τόσο προκλητικοί ...

Κατάλαβες που είναι το πρόβλημα;

Ένα Oranjeburg χρειάζεται για όλα τα περιθωριακά στοιχεία:πούστηδες, τραβέλια, πρεζόνια, αναρχικούς, καταληψίες κ.α.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom