Na sas po re manges . Sindeste kana kalodiaki otan pate na peite mia apopsi sas. Lete oti proothounte oi gay sti showbiz. Kai ti thelate na ginete? Afou einai elafria atoma, pio haropa kai haritomena kai i TV einai kai auti apo ti fisi tis elafria. An den ehei gay sta mesimeriana, ti thelete diladi na ehei? Thelete na vazoun apostratous aksiomatikous na sholiazoun ti eurovision kai ta montelakia pou foresan sti hthesini tous eksodo oi tragouristries kai oi ithopioi? Iparhun leei gay atoma stin ithopioia, afou einai pio sinesthimatika kai kalitehnikis fisis atoma, apo geneseos.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομοφυλόφιλα αγόρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_666
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 114
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
GAMAO -komanto, LIOMA -trelo mahimi kai oloi oi alloi epidoksoi sotires tou ethnous, afiste ta psofia gia to strato pou pigate kai ginate atsalinoi kai alla thavmasta. Auta na ta lete stis patsavoures pou gnorizete gia na sas koitane sta matia. I mounitsa fenete eksipno koritsi kai apla ehei kataliksei sto sosto simperasma oti o stratos ekton eso einai gia ta panigiria, apo auta pou akouei soridon giro tis kai oxi apo 2-3 periptoseis i; tis periptoseis tis oikogeneias tis.
Μάλλον δεν κατάλαβες το θέμα. Δεν είπα για τον στρατό, μίλησα για τα σύμβολα (για τα οποία δεν έχει ιδέα η mounitsa). Για τον στρατό φυσικά κι έχω την ίδια άποψη με σένα (ότι είναι μπουρδέλο δηλαδή). Αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο...
Θα μου πεις βέβαια τώρα, τι κάθομαι και σου μιλάω για σύμβολα και άλλες τέτοιες "μαλακίες", εσύ απλά είσαι ένας που άλλαξε nickname επειδή σου την έχει καρφώσει να γαμίσεις την mounitsa! ʼντε και καλή επιτυχία. Ρίξε κάναν πούτσο να ξελαμπικάρεις λοιπόν γιατί μάλλον μόνο γα γαμήσια μπορείς να μιλήσεις ("εγώ έχω γαμήσει κάτι μουνιά που δεν μπορείς να φανταστείς μεγάλε!"), για ξύλο ("προχθες μου την μπήκε ένας καραγκιώζης και του έδωσα τα δόντια στο χέρι του παπάρα!"), για ομάδες ("άντε ρε τελειωμένε, τι ξέρεις εσύ από ποδόσφαιρο και μιλάς!"), για τάβλι ("έτσι παίζονται τα ντόρτια ρε μαλάκα? Του έπιανες την παραμάνα!") και για καφενεία ("πάμε να αράξουμε εκεί που έχει μια πολύ μουνίτσα σερβιτόρα!").
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Η ομοφυλοφυλια υπηρχε ανεκαθεν στην τεχνη οχι ως απαραιτητο προσον αλλα σιγουρα ως ενα σημαντικο........
Ποιά τέχνη εννοείς? Ξυλουργική? Σοβατίσματος? Σιδερώματος (οικοδομικού)? Καλουπώματος? Μαραγκού?
ή μόνο την μικροφωνική?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αν υποψιαστω οτι εχει παρεισφρησει ΚΑΙ στην τεχνη του σοβατισματος θα τραβηξω τις κοτσιδες μου.......μιλαγα για την μικροφωνικη-ζωγραφικη-γλυπτικη κτλ κτλ κτλ.......οπου ακομα και γκει να μην ειναι ο καλλιτεχνης ε μια λοξα οσο να ναι την εχει.....μιλαω απο την θεση του θυματος και ξερω......χαχαχαχαχα
sorry man lioma, mporei na se pareksigisa, alla diavasa kamia 10aria posts kai den thimame akrivos pios eipe ti. Ta alla pou les ti asinartisies einai? Les oti eimai allo melos kai mpika me neo nick? iremise re man den eimai to atomo pou perigrafeis
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
...... ΚΑΙ στην τεχνη του σοβατισματος θα τραβηξω τις κοτσιδες μου......
Απλά σοβατίσματος (παθητικού) μπορεί.... σοβατίσματος (οικοδομικού) ίσως όχι.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Ειναι το φρουτο που θα στειλουμε.........Yasou Maria.......αδαμαντινο κομματι.......πις οφ αρτ.......
πις οφ σηιτ πες καλυτερα..
τι τραγουδια ειναι αυτα?
Yasou Maria .... καληνυχτα γιουροβιζιον
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
easyrider ti itheles agorina na steiloume sti eurovision? Apagelia tou Ritsou apo tin Farantouri me melopioisi Thallasinou? sineltheteeeee reeee.... ela mou sto topo sou
Φιλε απλα λεω οτι με αυτο το κομματι θα παμε πατο ;)
sineltheteeeee reeee.... ela mou sto topo sou
Κουλαρησε μεγαλε.. αραξε... πιο χαλαρα
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
mpompast,αν ολοι ισοπεδωναν τα περι στρατου οπως εσυ,σημερα δε θαχες site μπεις να γραψεις για τη eurovision.Παραυτα σεβαστη η αποψη σου.Αυτα για τα σχολια σου περι του θεματος.Γραψε και αν μπορεις ελληνικα για να μη κουραζει το ματι το κατεβατο.
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
bombast μας εκανες τα ματια χωραφι
Ελληνικα δεν εχει το pc σου?
Ελληνικα δεν εχει το pc σου?
καλά δεν μπορείτε να διαβάζεται greeklish? τεσπα Γαμα εγώ δεν μηδενίζω τον θεσμό του στρατού. Μηδενίζω τον στρατό ετσι όπως είναι σήμερα στην Ελλάδα και ο οποίος ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί πουθενά σε καμιά μάχη και σε κανένα πόλεμο. Αισιοδοξώ ότι στο μέλλον ο στρατός μπορεί να γίνει αποτελεσματικός και to the point. Να αποκτήσει πραγματικό νόημα και το 6μηνο που θα κάνουν ή 4μηνο (αναλογα που θα σταματήσει η μπίλια τελικά στο θέμα του χρόνου θητείας) να είναι ωφέλιμο και οχι τρακατρουκα μαλακία.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 0