pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
οσω για αλεξανδρα η πληροφοριες λενε οτι δουλευει ανεξαρτητα.
τί να την κάνεις δαύτην,τόσο κρύα που είναι?
οσω για αλεξανδρα η πληροφοριες λενε οτι δουλευει ανεξαρτητα.
----το μονο καινουργιο ειναι ενα ρουμανακι αγγελικη τη λενε ο συναγωνιστης θα ειδε την ελληνοαμερικανα που εχει το ιδρυμα.
----
Μια μήπως που δούλευε στο μελινόσπιτο πριν 2 χρόνια ? λεπτή, κοντούλα με ωραίο σωματάκι, ξανθοκάστανη συνήθως ...
Αυτη ήταν καλή ....
οχι αυτο ειναι καινουργιο στη πιατσα.
thnx- περίεργος-
ααχ ......το θέμα είναι που πλέον είναι καποιες άλλες που έδρασαν εκεί -
οπως έχει ξανααφερθεί ------ η πωλίνα
και η χριστίνα που έκανε τα διπλά με Ρούλα κλπ
Ετοιμάζομαι για 3η επίσκεψη και έχω φάει κόλημμα να φάω το μικρό την Χριστιάνα (Ναι ξέρω αλλά γούστα είναι αυτά...). Έχει φάει κανείς? Να δοκιμάσω ή τζάμπα θα ασχοληθώ ξανά και να πάω στα σίγουρα (Ρουλάρα ) που ούτως ή άλλος πρέπει να δοκιμάσω?
Ρε παιδιά κλείνετε ραντεβού στο ίδρυμα ή πάτε όποτε ναναι?
δεν έχεις δίκιο , εχει πολύ σφιχτό σώμα ..Ρε παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σας αρέσει πραγματικά η Ρούλα? Δε μιλάω για σέρβις αλλά καθαρά
από εμφάνιση. Βέβαια σε κάποιους αρέσουν οι μιλφ καταστάσεις αλλα η ρούλα παρα είναι μιλφ και
σπασμένη ρε παιδιά. Τί να πω γούστα είναι αυτά. Οκ θα μου πείτε υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Σίγουρα ναι δεν αντιλέγω αλλά πολύ ντόρος γίνεται για αυτή τη κοπέλα χωρίς λόγο θα έλεγα imho.
Δεν πας στη Ρούλα στα σίγουρα και βλέπεις άλλη φορά για Χριστίνα, όταν θα υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες. Εκτός αν θες να φέρεις εσύ τις πληροφορίες...!!!
δεν έχεις δίκιο , εχει πολύ σφιχτό σώμα ..
τούμπανο είναι το μωρό,πές τα ψάρακα!
μωρό ειναι, ξέρει τι λεει
μωρακάκι για την ακριβεία.Κάθε φορά που το συναντώ του πάω και ένα μπιμπελό για το γαλατάκι..
Εχω παει 2 φορες και δεν την έχω δει/πετύχει. Πως τα καταφέρνετε θα μου πει κανείς ή θα πρεπει να γινω μέγας χορηγός πρώτα?
όχι ρε και χορηγός για τη μιλφάρα?