You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομήρου 35
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argentinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι είναι καυλιάρα,αλλά όχι και εμφανίσιμη ιδιαίτερα.
καυλιαρα=η εμφανιση της,με κανει να θελω να την ξεσκισω
εμφανισιμη=θα ηθελα να πιω ενα καφε μαζι της,πριν την γαμησω
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Χθεσινή επίσκεψη .....διαπίστωσα νέες αφίξεις .....θα αξιολογήσω και θα ενημερώσω ...κάθε βοήθεια δεκτή ...
αναμένουμε.......
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
... για την Ρούλα ... Μασάζ πολυ καλο και δυνατό όπως το ήθελα .
... για την Ρούλα ... Εκτός βέβαια από το γνωστο ταλέντο της τη γλώσσα .
Ξέρει να το παπαρώνει όπως πρέπει!!!
Επισκέπτης
Ε γράψε δυο κουβέντες παραπάνω..Εμφάνιση; Υπηρεσίες τιμές;
θέλω να γράψω για την Ρούλα μετα απο χθεσινη συναντηση. Μασάζ πολυ καλο και δυνατό όπως το ήθελα . Εκτός βέβαια από το γνωστο ταλέντο της τη γλώσσα .
Επισκέπτης
ι ρουλα δεν πεζετε!ειναι το λατρεμενο και ονιρεμενο μιλφει για τον καθε μιλφλοβερ!ειναι το τελευτεο σταδιο ολοκλιροσισ για τον αντρα milflover!
δε πεζετε μιλαμε ι γκομενα!εινια απιστευτι σε ολα!
ι γλοσιτσα τισ σε στελνι στον αλλον κοσμο!!!!!!
και η τιμή που θέλει να μάθει ο φίλος 100 .....άμεσος δράση ...ι ρουλα δεν πεζετε!ειναι το λατρεμενο και ονιρεμενο μιλφει για τον καθε μιλφλοβερ!ειναι το τελευτεο σταδιο ολοκλιροσισ για τον αντρα milflover!
Σημερινή 2η επίσκεψη στο θεραπευτήριο όπου ακολουθήθηκε το "πρωτόκολο" δηλ. 2ή επίσκεψη και welcome to the club.... Στην υποδοχή και σε ρόλο σερίφισας η έκφυλο-milfαρα Ρούλα την οποία σύντομα θα τιμήσω και εγώ μετα απο αυτά που διαβάζω αλλά και είδα.
Πήρα την ....(ελα μου ντε?) νομίζω Ντανιέλα αλλά δεν θυμάμαι και σίγουρα το όνομα . Ξανθό μετρίου αναστήματος ρουμανάκι αρκετά επικοινωνιακό, με μασαζ που σπάει κόκαλα και ικανοποιητικό φραπέ στο τέλος. Το κλασσικό 80-αρι για την συνεδρία.
Υ.Γ Απορώ πως δεν γράφονται καθημερινά κριτικές. Στα 10 λεπτά που περίμενα στην υποδοχή το τηλέφωνο γαμήθηκε να χτυπάει για ραντεβού. Η Ρουλάρα τα είχε δει όλα!!
Πήρα την ....(ελα μου ντε?) νομίζω Ντανιέλα αλλά δεν θυμάμαι και σίγουρα το όνομα . Ξανθό μετρίου αναστήματος ρουμανάκι αρκετά επικοινωνιακό, με μασαζ που σπάει κόκαλα και ικανοποιητικό φραπέ στο τέλος. Το κλασσικό 80-αρι για την συνεδρία.
Υ.Γ Απορώ πως δεν γράφονται καθημερινά κριτικές. Στα 10 λεπτά που περίμενα στην υποδοχή το τηλέφωνο γαμήθηκε να χτυπάει για ραντεβού. Η Ρουλάρα τα είχε δει όλα!!
Επισκέπτης
ορεοσ ο παικτισ!αστερι και ι ντανιελα !δεν εχο δοκιμασει αλλα σιμφονα με τα λεγομενα ενοσ καλου φιλου ειναι αστερι το μορακι!
αλλα ρουλα που εχο δοκιμασει εχασα τι μπαλα!!!!!
[/quote]Την ίδια απορία έχω και εγώ ...προφανώς οι πελάτες δεν είναι φίλοι του site...ή τους αρέσει μόνο να παίρνουν πληροφορίες ....(γι αυτό έχω πολλά p.m )
[/quote]Την ίδια απορία έχω και εγώ ...προφανώς οι πελάτες δεν είναι φίλοι του site...ή τους αρέσει μόνο να παίρνουν πληροφορίες ....(γι αυτό έχω πολλά p.m )
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλά ρε ψάρακα....τώρα ανακάλυψες την λαπωνία?
Σωστό είναι να την υπενθυμίζουμε που και που ....καλά ρε ψάρακα....τώρα ανακάλυψες την λαπωνία?
ορεοσ ο παικτισ!αστερι και ι ντανιελα !δεν εχο δοκιμασει αλλα σιμφονα με τα λεγομενα ενοσ καλου φιλου ειναι αστερι το μορακι!
Η ρουλά ήταν απασχολημένη σε ρόλο σερίφισσας αλλά αν κρίνω απο αυτό που μου είπε όταν την ρώτησα αν θέλει να κάνουμε μαζί (τώρα δεν μπορώ την άλλη φορά θα κολυμπήσεις στα πολύ βαθιά μαζί μου...) καταλαβένω...
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ι ρουλα δεν πεζετε!ειναι το λατρεμενο και ονιρεμενο μιλφει για τον καθε μιλφλοβερ!ειναι το τελευτεο σταδιο ολοκλιροσισ για τον αντρα milflover!
Είναι όμως κάπως σπασμένη στο πρόσωπο και γεμάτη.
Μόνο για τους εραστές των μιλφέιγ imho
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Σωστό! Ξεχειλίζει από καύλα αλλά για μένα που ακόμη και η Ντανιέλα μου φαίνεται να milfίζει, είναι εκτός ηλικιακού εύρους. Αλλά είναι κάτι σαν πικάπ αναφοράς ένα πράμα! Παλιό αλλά τα τέστ με βάση αυτό γίνονται.Είναι όμως κάπως σπασμένη στο πρόσωπο και γεμάτη.
Μόνο για τους εραστές των μιλφέιγ imho
Ερωτηση προς του γνωστες της Ομήρου
Μια Ελληνίδα Γωγω μιλφ, πολύ λεπτη και όχι ωραία σε εμφανιση προσφέρει ακόμα τις υπηρεσίες της στο ευαγες ίδρυμα της Ομήρου?
Εξαιρετικό service αλλα εμφανιση κατω του μετρίου
Μια Ελληνίδα Γωγω μιλφ, πολύ λεπτη και όχι ωραία σε εμφανιση προσφέρει ακόμα τις υπηρεσίες της στο ευαγες ίδρυμα της Ομήρου?
Εξαιρετικό service αλλα εμφανιση κατω του μετρίου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 557
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 12