Νέα

Τρύπα για χύσιμο στα Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσε μέσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα δοκιμάζατε μασάζ από άντρα;

• Ναι, γιατί όχι

Ψήφοι: 11 15,5%
  • Μπλιάχ

• Όχι ποτέ, είμαι στρέιτ

Ψήφοι: 34 47,9%
  • Αν πρόσφερε και φραπέ θα δοκίμαζα

• Έχω δοκιμάσει ήδη

Ψήφοι: 4 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71
OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Το χυσοδοχείο γέμισε :confused:
Πάω για άδειασμα τώρα/Βγάζω Ζ :buck2:
για να υποδεχτώ αύριο μετά τις 15:00 νέα αγόρια, νέα κοντάρια και μπόλικα φρέσκα υγρά

*καλά όχι ότι θα πω όχι αν θέλει κανείς να έρθει και αργότερα... αλλά που λέει ο λόγος δηλαδή... :rolleyes:
άλλωστε εγώ ποτέ δεν κλείνω. είμαι πάντα ανοιχτός :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Μακάρι μετά από κάθε μαλακία που γράφετε εδώ μέσα να έτρωγα και τα χύσια σας στο τέλος :confused::buck2:
Ρε αδερφέ να σε ρωτήσω, τόσο καιρό δεν έχεις βρει κάποιον να σε ικανοποιήσει; Μου κάνει εντύπωση αυτό. Δεν χορταίνεις ποτέ;

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Ρε αδερφέ να σε ρωτήσω, τόσο καιρό δεν έχεις βρει κάποιον να σε ικανοποιήσει; Μου κάνει εντύπωση αυτό. Δεν χορταίνεις ποτέ;

Δεν χορταίνω ποτέ φίλε μου. Κάθε μέρα βρίσκω, ή μάλλον με βρίσκουν.... έχω και σταθερούς... αλλά θέλω κι άλλους.
Βασικά να αποκτήσω ένα κοινό με όσους μου αρέσουν, ωραίους/μεγάλες ψωλές, οπότε μετά δεν θα χρειάζεται καν να ψάχνω/βάζω αγγελίες :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Δεν χορταίνω ποτέ φίλε μου. Κάθε μέρα βρίσκω, ή μάλλον με βρίσκουν.... έχω και σταθερούς... αλλά θέλω κι άλλους.
Βασικά να αποκτήσω ένα κοινό με όσους μου αρέσουν, ωραίους/μεγάλες ψωλές, οπότε μετά δεν θα χρειάζεται καν να ψάχνω/βάζω αγγελίες :hi:
Είναι αδερφέ μέχρι να αποκτήσεις σοβαρό πρόβλημα υγείας όπως πχ ΣΜΝ ή κάτι χειρότερο χτύπα ξύλο φυσικά - τότε να δω πώς θα σου κοπεί απότομα η "καύλα".

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Ξέρετε τι έχω παρατηρήσει από την πολύπουτση εμπειρία μου :confused:
από τη μία είναι λυπηρό αλλά από την άλλη είναι και απόλυτα λογικό...

Πολύς κόσμος, δηλαδή σίγουρα και κάποιοι από εσάς εδώ, δεν γνωρίζουν ότι έχουν μεγάλες/τεράστιες πούτσες...

Μου έρχονται δηλαδή κάποιοι, και τους λέω wow, έχεις τεράστια ψωλάρα ή έχεις πολύ ωραία πούτσα χοντρή
και μου λένε, ναι; αλήθεια; :confused::cry:

Δηλαδή έχουν/τε τις ψωλάρες που ψάχνω αλλά δεν το γνωρίζουν
και αν διάβαζαν την αγγελία που γράφω μόνο για μεγάλες πούτσες μπορεί να μη με έπαιρναν ποτέ :confused: αυτό είναι το λυπηρό δηλαδή

Από την άλλη είναι πολύ λογικό αν ο άλλος είναι στρ8 και οι μόνες άλλες πούτσες που έχει δει είναι σε τσόντες ή άντε και καμία στο στρατό :drooling-face::eyebrows: δεν έχει μέτρο σύγκρισης και θα νομίζει ότι όλοι έχουν τέτοιες πούτσες :confused:

ενώ εγώ που έχω δει πολλές.... :rolleyes:

αχχχ τρελαίνομαι για μεγάλες/χοντρές ψωλάρες!!!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Είναι αδερφέ μέχρι να αποκτήσεις σοβαρό πρόβλημα υγείας όπως πχ ΣΜΝ ή κάτι χειρότερο χτύπα ξύλο φυσικά - τότε να δω πώς θα σου κοπεί απότομα η "καύλα".
το ίδιο ισχύει και για σένα φαντάζομαι με τις γυναίκες :confused:
και γιατί να κοπεί η καύλα; εννοείς τα γαμήσια... για όσο διαρκεί το θέμα
αφού όλα θεραπεύονται

επίσης θα μου κοπεί γιατί προσέχω... ένα σωρό κόσμος έχει κονδυλώματα σύφιλη κτλπ χωρίς να το γνωρίζει και γαμάει αβέρτα
δεν θέλω τέτοιες παπαρολογίες στο θρέντ μου παρακαλώ
όποιος θέλει να προσέχει φοράει προφυλακτικό ή δεν γαμάει, οπότε μη μας ζαλίζεις τα αρχίδια με τα σμν που υπάρχουν

πες τα αυτά στα παιδιά που σκοτώνονται κάθε μέρα στο δρόμο
ή σε όσους περνάνε το πεζοδρόμιο και του σκοτώνει βρωμόγερος που οδηγάει

:hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
το ίδιο ισχύει και για σένα φαντάζομαι με τις γυναίκες :confused:
και γιατί να κοπεί η καύλα; εννοείς τα γαμήσια... για όσο διαρκεί το θέμα
αφού όλα θεραπεύονται

επίσης θα μου κοπεί γιατί προσέχω... ένα σωρό κόσμος έχει κονδυλώματα σύφιλη κτλπ χωρίς να το γνωρίζει και γαμάει αβέρτα
δεν θέλω τέτοιες παπαρολογίες στο θρέντ μου παρακαλώ
όποιος θέλει να προσέχει φοράει προφυλακτικό ή δεν γαμάει, οπότε μη μας ζαλίζεις τα αρχίδια με τα σμν που υπάρχουν

πες τα αυτά στα παιδιά που σκοτώνονται κάθε μέρα στο δρόμο
ή σε όσους περνάνε το πεζοδρόμιο και του σκοτώνει βρωμόγερος που οδηγάει

:hi:
Καμία "παπαρολογία" φίλε. Και εγώ έκανα και κάνω ακόμα αν και σπάνια τρέλες, και μάλιστα και με τρανς αλλά πάντα πρόσεχα και ΗΜΟΥΝ και τυχερός ομολογώ γιατί έχω ελλατώσει το άθλημα καθώς παρατηρώ ότι πάει να γίνει επικίνδυνο.
Τα "ένα σωρό κόσμος έχει το ένα ή έχει το άλλο" δεν είναι απάντηση ενός σοβαρού ανθρώπου. Κανένας δεν είπε να μην κάνουμε την καύλα μας. Καλά κάνεις και γουστάρεις απλά επειδή γράφεις εδώ για πολλές πούτσες και τέτοια και ότι είσαι αχόρταγος για αυτό το είπα - δεν σε ξέρω και προσωπικά για να χαλαστείς. Εδώ δεν σχολιάζω επί προσωπικού αλλά και γενικά ώστε να έχει μια κάποια "βοήθεια" το όποιο σχόλιό μου.

Δεν "ζαλίζω αρχίδια" - απλά επειδή είμαι και εγώ ακόμα, αν και ελάχιστα πλέον αλλά ενεργός στο σεξ και μάλιστα με διαφορετικό κόσμο προσπαθώ να βοηθήσω.
Κανένας δεν είπε να μην κάνεις την καύλα σου.

Τα "πες τα αυτά στα παιδιά που σκοτώνονται κάθε μέρα στο δρόμο" - είναι μπάλα στην εξέδρα. Να είσαι πάντα γερός και να κάνεις πάντα σεξ εύχομαι.

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Παλιότερα μου άρεσε η βάρδια 7:00-15:00
τώρα καθόλου :headbang:

Νυστάζω γιατί έχω συνηθίσει να κοιμάμαι αργά, και έτσι όταν σχολάσω θα πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθώ κανα δύωρο
αλλιώς νιώθω σαν :zombie:
αλλά και πάλι έτσι χάνω όλη τη μέρα, εννοώ δυνητικές πούτσες που θα έχυναν στο στόμα ή το κωλαράκι μου :confused:

Καλημέρα στους σηκωμένους :kiss-mark:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Να ενημερώσω πάντως ότι στο θρεντ μπορείτε να μπαίνετε και ακάποτα, χωρίς προφύλαξη (οθόνης :confused:) δηλαδή. :hi:
Χωρις προφυλαξη οθονης με την καμια, φιλε. Εχεις ιδεα τι μπορουν να σου κανουν μακροχρονια το φλικερινγκ και η μπλε ακτινοβολια?

vaggelis 80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Like
2.754
Πόντοι
446
σήμερα ήρθε ένας.... :inlove::inlove::inlove: ...από facebook, γεωργιανός αθλητής... 190 ύψος πλατάρες
όλα καλά, αν και ήθελε πιο δυνατό μασάζ, δεν έκανα κάτι προς εκτόνωση αν και ακούμπησα λίγο πάνω από το εσώρουχο
και λέγαμε ότι θα ξανα έρθει κτλπ
και το χάλασα στο τέλος ο πούστης :confused:

του είχα κάνει πολλές φορές, με το που μπήκε κοπλιμέντα για τις ποδάρες του
και όταν τελειώσαμε το μασάζ και σηκωνόταν του φίλησα το πόδι :rolleyes::undecided:
μου την είπε λίγο γι αυτό.... πφφφ τι μαλάκας που είμαι...

Τι λέτε, θα ξανα έρθει;
Δεν του πήρα χρήματα πάντως, κυρίως γι αυτό. Το κέρατό μου!
Πωωω τι κορμάρα θεέ μου!!!
Βάλε την πουτσα του στο στόμα σου κατευθείαν και σιγά μην θέλει να την βγαλει

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Βάλε την πουτσα του στο στόμα σου κατευθείαν και σιγά μην θέλει να την βγαλει

Δεν καύλωσε, δεν ήταν καυλωμένος που πέρασα με τον πήχη μου πάνω από το εσώρουχο και την ακούμπησα, δεν καύλωσε, και ίσως είναι και πολύ μικρή
(λογικά γι αυτό οι περισσότεροι ασχολούνται με τέτοια αθλήματα και φτιάχνουν σώμα με φάρμακα, να φαίνεται κάπου ο αντρισμός)
αλλά επειδή έχει κορμάρα σαν θεού θα μπορούσα να τον γλείφω από πατούσες μέχρι κεφάλι, οπότε δεν με νοιάζει καν η πούτσα σε τέτοια αρσενικά

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Λέτε να έχω θέμα τώρα για τις 17 Νοέμβρη και να μη μπορεί να έρθει ο κόσμος να με γαμάει με την αστυνομία κτλπ;
Όσοι το σκέφτεστε να έρθετε ελάτε τώρα που προλαβαίνετε :rolleyes:

Επίσης, κανας τρόπος να τη πέσω σε τόσους αστυνομικούς που θα δουλεύουν εδώ γύρω, υπάρχει;
Να βγω να μοιράζω χαρτάκια με το τηλέφωνο μου; :confused:

Ευκαιρία δεν είναι να γαμηθώ από αστυνομικούς, ή από κανέναν αναρχικό;

kwlomparas1

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2024
Like
170
Πόντοι
0
Εμείς που θέλουμε να σε γαμησουμε θα νιώσουμε τίποτα ή θα είναι σαν να το βάζουμε σε πηγάδι?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
Λέτε να έχω θέμα τώρα για τις 17 Νοέμβρη και να μη μπορεί να έρθει ο κόσμος να με γαμάει με την αστυνομία κτλπ;
Όσοι το σκέφτεστε να έρθετε ελάτε τώρα που προλαβαίνετε :rolleyes:

Επίσης, κανας τρόπος να τη πέσω σε τόσους αστυνομικούς που θα δουλεύουν εδώ γύρω, υπάρχει;
Να βγω να μοιράζω χαρτάκια με το τηλέφωνο μου; :confused:

Ευκαιρία δεν είναι να γαμηθώ από αστυνομικούς, ή από κανέναν αναρχικό;
ΣΚ δυστυχως θα εχεις αγαμιες...
απο την αλλη Δευτερα παλι

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Εμείς που θέλουμε να σε γαμησουμε θα νιώσουμε τίποτα ή θα είναι σαν να το βάζουμε σε πηγάδι?
Ναι ρε καυλιάρη! Ελαστική είναι, δεν είναι ανοιχτή...
Τη διατηρώ σε καλά επίπεδα

Έλα να δοκιμάσεις και να αφήσεις κριτική :confused:
ΣΚ δυστυχως θα εχεις αγαμιες...
απο την αλλη Δευτερα παλι
Γι αυτό έλεγα, μήπως να εκμεταλλευτώ την περίσταση
να φάω καναν αναρχικό, κανέναν αστυνομικό, κανα τσολιά... έστω κανα γκλοπ στο κωλαράκι
τι να πω ρε πούστη μου :confused:

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Έχεις τζάκι @Χύσε μέσα ή όχι;

Κοίτα μην έρθεις να κλέψεις κανένα κούτσουρο θα έχουμε ιστορίες :grin::confused:

όχι δεν έχω, ανάβω εγώ με το που μυρίσω βαρβατίλα
λίγο ιδρώτα στη μασχάλη, λίγο ποδαρίλα
και παίρνουμε φωτιά και οι δύο...

σκέψου το κωλαράκι μου σαν τζάκι και τις ψωλές σας σαν κούτσουρα
τώρα το χειμώνα θα χρειαστεί πολλά... :mati:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom