argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
ДАААА?400 εμπόδια γυναικών, 3η ημιτελκή σειρά και ένα έχω να πω με όσα είδα πριν την εκκίνηση και μετά τον τερματισμό:
Victoriyia Tkatchuk
ДАААА?400 εμπόδια γυναικών, 3η ημιτελκή σειρά και ένα έχω να πω με όσα είδα πριν την εκκίνηση και μετά τον τερματισμό:
Victoriyia Tkatchuk
Καλησπερα Φιλε μου....και εψαχνα να βρω αν θα γραψει καποιος για αυτη την Καυλα......Ξαφνικα γυρισα το καναλι στο τελος και την πηρα ματι....για τρελλα γλεντια......Καλα να περνας......Από τον Καναδά
flygirl93 το ινσταγκραμ της
Ζόρικη γυναίκα ! Έμεινα όταν την είδα... καλά να περνάς και εσυ!Καλησπερα Φιλε μου....και εψαχνα να βρω αν θα γραψει καποιος για αυτη την Καυλα......Ξαφνικα γυρισα το καναλι στο τελος και την πηρα ματι....για τρελλα γλεντια......Καλα να περνας......
Άσχετο.Μα το medellin ήταν Ελλάδα
Αντιόχεια λέγεται η περιφέρεια τους
Ουστ ρε κλώνε ,σκουληκάκι των κομμάτων.Εχεις θέματα φιλαράκι. Ακόμα και εδω μπαινεις να κανεις συνδικαλισμό. Εμετός μόνο σου αξίζει.
Δεν είμαι κλώνος ρε γυφτάκιΟυστ ρε κλώνε ,σκουληκάκι των κομμάτων.
Τι κερδίζει όποιος απαντήσει σωστά;Πομασκι Τεντογλου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΩΡΑ σε Σκα'ι' και Μεγκα.Ποιο ειναι ζωντανο και ποιο ειναι κονσερβα;
Το δείχνει το ΕΡΑ ΣΠΟΡΤΔε δειχνουν επι κοντω οι γαμημενοι ρε
Τόσο μαλάκας πια; Όλες τις προσπάθειες έδειξε. ΟΛΕΣ!!!!Δε δειχνουν επι κοντω οι γαμημενοι ρε
Πρέπει να εισαι εντελως χαζος, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.Δε δειχνουν επι κοντω οι γαμημενοι ρε
Γιατί υποφερουμε από Καυσωνες και φωτιές τυπεΓιατί τόση αδιαφορία φέτος για τους Ολυμπιακούς; Το θέμα του 2012 είχε φτάσει τις 140 σελίδες. Το 2016 γύρω στις 30 αν θυμάμαι καλά.
Τώρα ούτε 10.
Ελα ρε αλεξ σαχλαμαρα.Πρέπει να εισαι εντελως χαζος, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
Ολο το επι κοντω εδειξε απο την αρχη ως το τελος η ΕΡΤ.
Δεν πας καλα μού φαινεται