Ρε φιλε, ειτε δεν θελεις να καταλαβεις, ειτε με κοροιδευεις.
Εγω ειμαι 50 χρονων, και ξερω οτι το μουντιαλ το βλεπουμε παντοτε τσαμπα. Τελεία, παράγραφος.
Τωρα, αυτες τις θεωριες για πλατφορμες, συνδρομηττικα, url και ABC γιατι μού τις λες, τι με ενδιαφερουν?
Εγω ξερω οτι ενα καναλι που λεγεται ΑΝΤ1 (ναι, ο αντεννα ειναι, το οτι εφτιαξε και μια πλατφορμα για να τα παιρνει απο τους συνδρομητες δεν μου λεει τιποτα), πηρε το μουντιαλ και θα δειξει τσαμπα οσα ματς νομιζει, και τα άλλα (τα σημαντικοτερα προφανως) θα τα δειχνει επι πληρωμη.
Περαιτερω, τι διαφημισεις μού τσαμπουνάς? Εγω δεν θυμαμαι ποτέ να διακόπτεται ποδοσφαιρικος αγωνας για να δειξει διαφημισεις. Αν δειχνει πριν, μετα ή στο ημιχρονο, τι με νοιαζει εμενα? Και τι παει να πει "εχω αποκλειστικο προϊόν"? Αυτα τα κουλτουριαρικα που τα λενε κατι CEO της κακιας ωρας, ειναι απλως σκατα πασπαλισμενα με λεβαντα. Τις καλυτερες ποιοτητες αστο καλυτερα, ολα τα ειχε η μαριορή, το 4k μας μαρανε.
Σταματηστε με θεωριες να δικαιολογειτε τα τερατα που συμβαινουν.
Μουντιαλ σημαινει τσαμπα παιχνιδια, κατα κανονα απο το κρατικο καναλι. Κι αν οχι απο το κρατικο, παντως ΤΣΑΜΠΑ. Ετσι ξερουμε, ετσι μαθαμε, ετσι ειναι το σωστο. Τα υπολοιπα ειναι μοντερνισμοι του κωλου.
Ή αλλιως, οπως ξαναειπα, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ.
Εννοείται βεβαια οτι οταν τα κανουμε σκατα, υπαρχουν και μπολικες θεωριες για να μην μας βρωμανε. Αλλά σόρυ φιλε, δεν μασαω. Ούτε το εξωτερικο με νοιαζει, ούτε ξερω τι γινεται εκει. Κι εκει αν ειναι ετσι, ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.
Ελεος δηλαδη, που υπερασπιζεστε με τοση σοβαροτητα και επιχειρηματολογια το ανωμαλο και το ανορθοδοξο.