PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 20
Μάγκες στην Αλγερινή πυγμαχο μπαινατε;
Flawed system that saw Raygun qualify for Paris Olympics revealed | Yahoo Australia
Αυτό το φεμινάζι δίποδο ΣΚΑΤΟ, που έγραψε συγγράματα και διατριβές στο πανεπιστήμιό της ενάντια στην τοξικότητα του break dance γιατί κυριαρχείται από... άντρες (αφού άντρες το έφτιαξαν, ρε κλαμμένο μνι) , έφτιαξε ΔΙΚΗ της Επιτροπή για αξιολόγηση των χορευτών που θα πήγαιναν στους Ολυμπιακούς, και όλα αυτά με άφθονο ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. Χρήμα που έφαγε το φεμινάζι σκατό, μαζί με τον άντρα της.
Το ωραιότερο; Κατηγορούσε τους άντρες ότι ΔΕΝ την αφήνουν να πάρει μέρος σαν γυναίκα, όταν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν της είπε κάτι τέτοιο, απλώς της είπαν ότι είναι ΑΤΑΛΑΝΤΗ... Γυναίκες χορευτές υπήρχαν καλύτερες από αυτήν, άρα, πώς εμπόδισε κάποιος άντρας το έργο της;
Στην Αυστραλία έγινε μεγάλο σκάνδαλο με αυτή την υπόθεση σπατάλης κρατικού χρήματος και διεφθαρμένων κριτηρίων αξιολόγησης (ώστε να πάει το σκατό στους Ολυμπιακούς). Μαζεύτηκαν κιόλας 50.000 υπογραφές ώστε να διερευνηθεί από εισαγγελέα η υπόθεση με τα κονδύλια που έφαγε το φεμινζασκατό με τον άντρα της, ΑΛΛΑ, την υπόθεση την έθαψαν με το έτσι θέλω, την έβαλαν στο συρτάρι, ενώ ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ από τον Νόμο τους να το διευρευνήσουν.
Αυτή αξίζει καλύτερη βαθμολογία.Μια χορεύτρια έκανε κάτω από το νερό το πρόγραμμα της Raygun, της breakdancer που... πάτωσε στους Ολυμπιακούς
Η Κριστίνα Μακουσένκο δηλώνει έτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες - «Μου πήρε μόνο πέντε λεπτά να το μάθω»,
Μια χορεύτρια έκανε κάτω από το νερό το πρόγραμμα της Raygun, της breakdancer που... πάτωσε στους Ολυμπιακούς - Βίντεο
Η Κριστίνα Μακουσένκο δηλώνει έτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες - «Μου πήρε μόνο πέντε λεπτά να το μάθω», έγραψεwww.protothema.gr
Ανάπηρος και πούστης είναι ένα concept Που θα πουλήσει πολύΕλπίζω να μην δούμε τιποτις πουστριλικια και στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων...δέκα λεπτά τώρα όλα βαίνουν καλώς.
Πράγματι...όμως κάτι μου λέει ότι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες δεν θα είναι μπολιασμενοι με πουστριλικι.Ανάπηρος και πούστης είναι ένα concept Που θα πουλήσει πολύ
Την ίδια απορία είχα..Γιατί δεν μπήκαν πρώτοι οι δικοί μας αθλητές τώρα στην παρέλαση των Παραολυμπιακών Αγώνων;
Δεν ισχύει το ίδιο πρωτόκολλο εδώ;
Allemagne η Γερμανία στα ΓαλλικάΤην ίδια απορία είχα..
Μαλλον δεν ισχύει θεωρώ.
Το θέμα ειναι ότι είπαν αλφαβητική σειρά και η Γερμανία μπήκε στο Α..
Έγραψε Germany.. Δεν επρεπε να γράφει και το άλλο?Allemagne η Γερμανία στα Γαλλικά
Γερμανία =Αllemagne γαλλιστί...ουχί Germany.Την ίδια απορία είχα..
Μαλλον δεν ισχύει θεωρώ.
Το θέμα ειναι ότι είπαν αλφαβητική σειρά και η Γερμανία μπήκε στο Α..
Δεν το παρακολουθώ αλλά η αλφαβητική σειρά πάει στη γλώσσα των διοργανωτών απ' όσο ξέρωΈγραψε Germany.. Δεν επρεπε να γράφει και το άλλο?
Nα είναι δίγλωσση η ταμπελιτσα;Έγραψε Germany.. Δεν επρεπε να γράφει και το άλλο?
Noμιζω ότι είτε δεν δήλωσε συμμετοχή είτε δεν έπιασαν τα όρια προκρίσεως οι αθλητές τους.Σύντροφοι όσοι είδατε την παρέλαση, είδατε αν συμμετέχουν και Νησιά Φερόε? Παλιά ηταν
Για όλα υπάρχει λύση, φέρτες μου εσύ και θα τα βολέψουμε.Πάντως είχε κάτι μουναρες και μόλις έβλεπες κάποιο χέρι ή ποδι να λείπει, κάπως σαστιζες...