Εντάξει παιδιά.Αίσιο τέλος όλα καλά.Βρήκα σε site και σε ασκήσεις πως λύνεται.Ευχαριστώ παιδιά για όσους κατάλαβαν τη σοβαρότητα της καταστασης.Ευχαριστώ kanenas80,fasolaki,rallye_mple.Βασικά δενήξερα μωρέ πως λύνονται τα γαμημένα.Τα χα ξεχάσει.Τελικά όμως μετά από ψαχτήρι τρελό κατάλαβα.να ναι καλά το yahoo answers που είχαν ξανακάνει ίδια ερώτηση.
Τώρα για όσους κοροιδεύουν και βρίζουν,το site πέρα από πληρωμένο ερωτα λειτουργεί ως γενικό forum και μιλάμε και για πολιτικά και αθλητικά και καθημερινά και οτιδήποτε.Το συγκεκριμένο θέμα το ε΄βαλα στην ακτηγορία Γενική Συζήτηση οπότε αν δεν σας ενδιέφερε ποιος ο λόγος για βλακείες.
Με αυτόν τον Stealthy ήμαρτον πια!!Αυτός ο άνθρωπος έχει 22 post όλα βρισιές.Άσε που στέλνει pm μου παν και άλλοι φίλοι από δω μέσα και μιλά για ανωμαλίες.Λέει κάτι συγγνώμη για την έκφραση "τσιμπούκια καλοκαιρινά" και ζητά ανδρική παρέα λέει για να βλέπει τσόντες και να την παίζει ο 1 στον άλλο!!Εμένα μου στειλε ότι ο πατέρας του είναι γιατρός λέει και του κανε ένεση και τον πήρε ο ύπνος και εκείνος τον έκαψε με το σίδερο για τα ρούχα και θέλει συμπαράσταση!!!Άσε που εμένα με άρχισε και στο βρισίδι σε topic εδώ μέσα για Γυμναστήριο και Διατροφή που μιλάγαμε με τα παιδιά για συμπληρώματα διατροφής.
Ας παρέμβει 1 moderator!!Εδώ είμαστε μια μεγάλη παρέα και μιλάμε και κάνουμε χαβαλέ.Κρίμα να χαλάνε το προφιλ καποιοι ανισόρροποι.Και ειδικά στην πρίπτωση του Stealthy ο άνθρωπος δεν είναι βλάκας αλλά παρανοικός και επικίνδυνος.
Φιλε Stealth κατι προσπαθεις να αποδειξεις,αλλα δεν σου βγαινει.Δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου προτεινα να το κοιταξεις λιγο αυτο το θεμα με προσοχη.Δεν με εχεις γνωρισει ποτε,δεν ξερεις πως ειμαι σαν χαρακτηρας,αν εχω γκομενα η οχι κι ομως εχεις μια αγωνια να αποδειξεις οτι επειδη γαμαω πουτανες δεν θα γαμαω και γκομενες.Πρεπει να ξερεις οτι ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει γι αυτο μην ανησυχεις καθολου για εμενα...Αλλα πρεπει να σε απασχολουν εσενα τωρα,οπως το τι φαρμακα πρεπει να ξεκινησεις
Φιλε Stealth κατι προσπαθεις να αποδειξεις,αλλα δεν σου βγαινει.Δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου προτεινα να το κοιταξεις λιγο αυτο το θεμα με προσοχη.Δεν με εχεις γνωρισει ποτε,δεν ξερεις πως ειμαι σαν χαρακτηρας,αν εχω γκομενα η οχι κι ομως εχεις μια αγωνια να αποδειξεις οτι επειδη γαμαω πουτανες δεν θα γαμαω και γκομενες.Πρεπει να ξερεις οτι ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει γι αυτο μην ανησυχεις καθολου για εμενα...Αλλα πρεπει να σε απασχολουν εσενα τωρα,οπως το τι φαρμακα πρεπει να ξεκινησεις
Φίλε , κάπου διάβασα νομίζω πως στο Φ104, πως τα κορίτσια - μάλλον αυτά απο ανατολικές χώρες-είναι πανεπιστιμιακής μόρφωσης.
Ίσως κάποια να εχει σπουδάσει μαθηματικός η κάτι παρόμοιο. ;)
Δεν πάς μια βόλτα? Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!!!
Φίλε , κάπου διάβασα νομίζω πως στο Φ104, πως τα κορίτσια - μάλλον αυτά απο ανατολικές χώρες-είναι πανεπιστιμιακής μόρφωσης.
Ίσως κάποια να εχει σπουδάσει μαθηματικός η κάτι παρόμοιο. ;)
Δεν πάς μια βόλτα? Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!!!
Προτεινω την εξης πινακιδα στο Αεροδρομιο “Ελευθεριος Βενιζελος” (η γενικη πεθανε και αυτη, ζητω η γενικη! που μαλλον συνατησε τη δοτικη στην γλωσσικη κολαση και τα λενε τωρα εν τοπω θερμω).
ΠΟυ καταντησαμε, να μιλαμε με ασυνδετες μεταξυ τους φρασεις.
Τον φιλο που ξεκινησε το θεμα δεν τον ξερω αλλα με ενοχλησε πολυ αυτη η συμπεριφορα,που μαλλον κρυβει αλυτα ψυχικα συμπλεγματα να ουμε.Να επικοινωνησεις αμεσα με τη Mayia την ψυχολογα φιλε
Ναι ναι ξερω, “ακουω διαφορετικο τυμπανιστη” που λεν οι Αγγλοσαξωνες αλλα τι να κανουμε. Ειμαστε μαλλον το μονο κρατος και η μονη χωρα με τοση αναξιοπρεπεια για το αλφαβητο μας και τη γλωσσα μας...............