Νέα

Ολοκληρώματα ξέρει κανείς;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
παιδιά, help! προσπαθώ να λύσω μια διαφορική εξίσωση για να πάρω πτυχίο. ξέρει κανείς να βοηθήσει;

Stealthy

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει παιδιά.Αίσιο τέλος όλα καλά.Βρήκα σε site και σε ασκήσεις πως λύνεται.Ευχαριστώ παιδιά για όσους κατάλαβαν τη σοβαρότητα της καταστασης.Ευχαριστώ kanenas80,fasolaki,rallye_mple.Βασικά δενήξερα μωρέ πως λύνονται τα γαμημένα.Τα χα ξεχάσει.Τελικά όμως μετά από ψαχτήρι τρελό κατάλαβα.να ναι καλά το yahoo answers που είχαν ξανακάνει ίδια ερώτηση.

Τώρα για όσους κοροιδεύουν και βρίζουν,το site πέρα από πληρωμένο ερωτα λειτουργεί ως γενικό forum και μιλάμε και για πολιτικά και αθλητικά και καθημερινά και οτιδήποτε.Το συγκεκριμένο θέμα το ε΄βαλα στην ακτηγορία Γενική Συζήτηση οπότε αν δεν σας ενδιέφερε ποιος ο λόγος για βλακείες.

Και πάλι ευχαριστώ παιδιά!!

Ok, Κωστάκη, δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι είσαι από αυτούς που ρωτάνε στο yahoo answers... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
[URL unfurl="true"]http://farm4.static.flickr.com/3594/3570383438_23e1448940_o.png[/url]

Όσο για τα μπουρδελοκόριτσα, τους εύχομαι να βρουν γυναίκα στη ζωή τους. Γαμήσι στα μπουρδέλα κάνει και ο μούτσος του Λαζόπουλου :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Με αυτόν τον Stealthy ήμαρτον πια!!Αυτός ο άνθρωπος έχει 22 post όλα βρισιές.Άσε που στέλνει pm μου παν και άλλοι φίλοι από δω μέσα και μιλά για ανωμαλίες.Λέει κάτι συγγνώμη για την έκφραση "τσιμπούκια καλοκαιρινά" και ζητά ανδρική παρέα λέει για να βλέπει τσόντες και να την παίζει ο 1 στον άλλο!!Εμένα μου στειλε ότι ο πατέρας του είναι γιατρός λέει και του κανε ένεση και τον πήρε ο ύπνος και εκείνος τον έκαψε με το σίδερο για τα ρούχα και θέλει συμπαράσταση!!!Άσε που εμένα με άρχισε και στο βρισίδι σε topic εδώ μέσα για Γυμναστήριο και Διατροφή που μιλάγαμε με τα παιδιά για συμπληρώματα διατροφής.

Ας παρέμβει 1 moderator!!Εδώ είμαστε μια μεγάλη παρέα και μιλάμε και κάνουμε χαβαλέ.Κρίμα να χαλάνε το προφιλ καποιοι ανισόρροποι.Και ειδικά στην πρίπτωση του Stealthy ο άνθρωπος δεν είναι βλάκας αλλά παρανοικός και επικίνδυνος.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ασχετο.μιας και μιλάμε για ανώμαλους.ο  dreakx  τι εγινε??

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ok, Κωστάκη, δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι είσαι από αυτούς που ρωτάνε στο yahoo answers... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
[URL unfurl="true"]http://farm4.static.flickr.com/3594/3570383438_23e1448940_o.png[/url]

Όσο για τα μπουρδελοκόριτσα, τους εύχομαι να βρουν γυναίκα στη ζωή τους. Γαμήσι στα μπουρδέλα κάνει και ο μούτσος του Λαζόπουλου :dancing: :dancing: :dancing:

Φιλε Stealth κατι προσπαθεις να αποδειξεις,αλλα δεν σου βγαινει.Δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου προτεινα να το κοιταξεις λιγο αυτο το θεμα με προσοχη.Δεν με εχεις γνωρισει ποτε,δεν ξερεις πως ειμαι σαν χαρακτηρας,αν εχω γκομενα η οχι κι ομως εχεις μια αγωνια να αποδειξεις οτι επειδη γαμαω πουτανες δεν θα γαμαω και γκομενες.Πρεπει να ξερεις οτι ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει γι αυτο μην ανησυχεις καθολου για εμενα...Αλλα πρεπει να σε απασχολουν εσενα τωρα,οπως το τι φαρμακα πρεπει να ξεκινησεις

Επισκέπτης
Φιλε Stealth κατι προσπαθεις να αποδειξεις,αλλα δεν σου βγαινει.Δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου προτεινα να το κοιταξεις λιγο αυτο το θεμα με προσοχη.Δεν με εχεις γνωρισει ποτε,δεν ξερεις πως ειμαι σαν χαρακτηρας,αν εχω γκομενα η οχι κι ομως εχεις μια αγωνια να αποδειξεις οτι επειδη γαμαω πουτανες δεν θα γαμαω και γκομενες.Πρεπει να ξερεις οτι ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει γι αυτο μην ανησυχεις καθολου για εμενα...Αλλα πρεπει να σε απασχολουν εσενα τωρα,οπως το τι φαρμακα πρεπει να ξεκινησεις
:rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο λαος του μπουρδελα εδωσε για αμομη μια φορα την λυση !  :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Παιδιά κόλλησα σε κάτι που διαβάζω και εχει Ολοκληρώματα.Κανείς Μαθηματικός ή μαθητής ή τελοςπάντων όποιος τα ξερει και μπορεί αν με βοηθήσει;

Φίλε , κάπου διάβασα νομίζω πως στο Φ104, πως τα κορίτσια - μάλλον αυτά απο ανατολικές χώρες-είναι πανεπιστιμιακής μόρφωσης.  :rockon:
Ίσως κάποια να εχει σπουδάσει μαθηματικός η κάτι παρόμοιο. ;)
:think:Δεν πάς μια βόλτα? Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Φίλε , κάπου διάβασα νομίζω πως στο Φ104, πως τα κορίτσια - μάλλον αυτά απο ανατολικές χώρες-είναι πανεπιστιμιακής μόρφωσης.  :rockon:
Ίσως κάποια να εχει σπουδάσει μαθηματικός η κάτι παρόμοιο. ;)
:think:Δεν πάς μια βόλτα? Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!!!
Προτεινω την εξης πινακιδα στο Αεροδρομιο “Ελευθεριος Βενιζελος” (η γενικη πεθανε και αυτη, ζητω η γενικη! που μαλλον συνατησε τη δοτικη στην γλωσσικη κολαση και τα λενε τωρα εν τοπω θερμω).
ΠΟυ καταντησαμε, να μιλαμε με ασυνδετες μεταξυ τους φρασεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Πρωτα απ ολα πρεπει να μαθεις να μιλας σωστα..Ο φιλος που εβαλε το μηνυμα δεν σε προσβαλε.

:thumbsup:

Τον φιλο που ξεκινησε το θεμα δεν τον ξερω αλλα με ενοχλησε πολυ αυτη η συμπεριφορα,που μαλλον κρυβει αλυτα ψυχικα συμπλεγματα να ουμε.Να επικοινωνησεις αμεσα με τη Mayia την ψυχολογα φιλε

Η βοήθειά της θα είναι πολύπλευρη....!  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
:thumbsup:

Η βοήθειά της θα είναι πολύπλευρη....!  ;)
Ναι ναι ξερω, “ακουω διαφορετικο τυμπανιστη” που λεν οι Αγγλοσαξωνες  αλλα τι να κανουμε. Ειμαστε μαλλον το μονο κρατος και η μονη χωρα με τοση αναξιοπρεπεια για το αλφαβητο μας και τη γλωσσα μας...............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom