You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολοκληρώματα ξέρει κανείς;;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Που πας και μπλεκεις βραδιατικα?Παιδιά κόλλησα σε κάτι που διαβάζω και εχει Ολοκληρώματα.Κανείς Μαθηματικός ή μαθητής ή τελοςπάντων όποιος τα ξερει και μπορεί αν με βοηθήσει;
Για δωσε και καποιος θα βρεθει
Παιδιά κόλλησα σε κάτι που διαβάζω και εχει Ολοκληρώματα.Κανείς Μαθηματικός ή μαθητής ή τελοςπάντων όποιος τα ξερει και μπορεί αν με βοηθήσει;
για ρίχτο και θα σου πω αν ξέρω... γενικά πάντως ξέρω αρκετά καλά..
Παιδιά κόλλησα σε κάτι που διαβάζω και εχει Ολοκληρώματα.Κανείς Μαθηματικός ή μαθητής ή τελοςπάντων όποιος τα ξερει και μπορεί αν με βοηθήσει;
Tελικά είσαι απίστευτα βλάκας
Φροντιστήριο Ολοκληρωτικού Λογισμικού σε μπουρδελοσάιτ πρώτη, ελπίζω και τελευταία, φορά ακούω
Φροντιστήριο Ολοκληρωτικού Λογισμικού σε μπουρδελοσάιτ πρώτη, ελπίζω και τελευταία, φορά ακούω
μη βάζετε σύνορα στη μόρφωση... έχουν ρωτήσει άλλες και άλλες μαλακίες εκεί κόλλησες εσύ;;
Γράψε μας τα ολοκληρώματα και αν μπορούμε θα βοηθήσουμε.
Γράψε μας τα ολοκλήρωματα και αν μπορούμε θα βοηθήσουμε.
Άλλος βλάκας από εδώ...
Για πες ρε...Καραθεοδωρή του Κωστάκη πώς θα σου "ανεβάσει" σε ποστ τα "ολοκληρώματα" για να του μεταλαμπαδεύσεις το φως της γνώσης...
Nα δω ρε τούμπανο της μαλακίας φασολάκι να προσπαθείς να περιγράψεις επικαμπύλιο και τι στον κόσμο...
Άλλος βλάκας από εδώ...
Για πες ρε...Καραθεοδωρή του Κωστάκη πώς θα σου "ανεβάσει" σε ποστ τα "ολοκληρώματα" για να του μεταλαμπαδεύσεις το φως της γνώσης...
Nα δω ρε τούμπανο της μαλακίας φασολάκι να προσπαθείς να περιγράψεις επικαμπύλιο και τι στον κόσμο...
Κάργα κομπλεξάκιας είσαι;
Κάργα κομπλεξάκιας είσαι;
Όχι, έχω φροντιστήριο και μου κάνεις χαλάστρα
Τρόμπα Νομπελίστα της μαλακίας που λες στον αφελή να "ανεβάσει" ολοκληρώματα λες και είναι φωτός από πορνοστάρς...
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πρωτα απ ολα πρεπει να μαθεις να μιλας σωστα..Ο φιλος που εβαλε το μηνυμα δεν σε προσβαλε.Δευτερον αυτη η συνηθεια που εχετε πολλοι εδω μεσα να βριζετε και να το παιζετε εξυπνοι επειδη καποιος ξεκινησε ενα θεμα που δεν σχετιζεται με τη θεματολογια του site κατανταει ενοχλητικη και γελοια.Αν το σκεφτεις λιγο καλυτερα θα δεις οτι μπαινει πολυς κοσμος εδω μεσα ολων των επαγγελματων και ολων των κατηγοριων,οποτε ειναι εξυπνη η κινηση του φιλου να ποσταρει το συγκεκριμενο προβλημα γιατι αυξανονται οι πιθανοτητες να βρει καποιον να του απαντησει.Λοιπον συναγωνιστη Κωστα στειλε το ολοκληρωμα,αν μπορω να βοηθησω και ορισμενοι να μαθετε να μιλατε καλυτερα.Τον φιλο που ξεκινησε το θεμα δεν τον ξερω αλλα με ενοχλησε πολυ αυτη η συμπεριφορα,που μαλλον κρυβει αλυτα ψυχικα συμπλεγματα να ουμε.Να επικοινωνησεις αμεσα με τη Mayia την ψυχολογα φιλε
Επισκέπτης
Εσενα τι σε νοιαζει και γιατι ασχολισαι?Όχι, έχω φροντιστήριο και μου κάνεις χαλάστρα
Τρόμπα Νομπελίστα της μαλακίας που λες στον αφελή να "ανεβάσει" ολοκληρώματα λες και είναι φωτός από πορνοστάρς...
Δεν εχεις τιποτα καλητερο να κανεις?
Όχι, έχω φροντιστήριο και μου κάνεις χαλάστρα
Ρε άχρηστε ΑΝ θέλει βοήθεια, μπορεί να γράψει ένα περίπου τι ολοκληρώματα είναι και να βοηθήσουμε (και υπάρχουν και άλλοι τρόποι όχι μόνο αυτός) αν μπορούμε.
ΕΣΥ τι ζόρι τραβάς;
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
αντε ρε συ KOSTAS_23!!!θα τα ποσταρεις η οχι???
,που μαλλον κρυβει αλυτα ψυχικα συμπλεγματα να ουμε.Να επικοινωνησεις αμεσα με τη Mayia την ψυχολογα φιλε
Το ακούσαμε κι αυτό απόψε...Άνθρωπος (λέμε τώρα) με κόμπλεξ εμφάνισης και προσωπικότητας (γιατί άραγε πας στα μπουρδέλα, καβλιάρη; όπως όλοι οι πουτανιάρηδες έχετε φάει παντόφλα κάθε είδους στη ζωή σας) να μας συστήνει ψυχολόγο...
Κάνε τώρα κανένα ριβιού για μπουρδέλα να έλθεις στα ίσα και αύριο τον παίζεις μπανίζοντας κανένα μωρό με μίνι στο μετρό...
Εντάξει παιδιά.Αίσιο τέλος όλα καλά.Βρήκα σε site και σε ασκήσεις πως λύνεται.Ευχαριστώ παιδιά για όσους κατάλαβαν τη σοβαρότητα της καταστασης.Ευχαριστώ kanenas80,fasolaki,rallye_mple.Βασικά δενήξερα μωρέ πως λύνονται τα γαμημένα.Τα χα ξεχάσει.Τελικά όμως μετά από ψαχτήρι τρελό κατάλαβα.να ναι καλά το yahoo answers που είχαν ξανακάνει ίδια ερώτηση.
Τώρα για όσους κοροιδεύουν και βρίζουν,το site πέρα από πληρωμένο ερωτα λειτουργεί ως γενικό forum και μιλάμε και για πολιτικά και αθλητικά και καθημερινά και οτιδήποτε.Το συγκεκριμένο θέμα το ε΄βαλα στην ακτηγορία Γενική Συζήτηση οπότε αν δεν σας ενδιέφερε ποιος ο λόγος για βλακείες.
Και πάλι ευχαριστώ παιδιά!!
Τώρα για όσους κοροιδεύουν και βρίζουν,το site πέρα από πληρωμένο ερωτα λειτουργεί ως γενικό forum και μιλάμε και για πολιτικά και αθλητικά και καθημερινά και οτιδήποτε.Το συγκεκριμένο θέμα το ε΄βαλα στην ακτηγορία Γενική Συζήτηση οπότε αν δεν σας ενδιέφερε ποιος ο λόγος για βλακείες.
Και πάλι ευχαριστώ παιδιά!!
Το ακούσαμε κι αυτό απόψε...Άνθρωπος (λέμε τώρα) με κόμπλεξ εμφάνισης και προσωπικότητας (γιατί άραγε πας στα μπουρδέλα, καβλιάρη; όπως όλοι οι πουτανιάρηδες έχετε φάει παντόφλα κάθε είδους στη ζωή σας) να μας συστήνει ψυχολόγο...
Κάνε τώρα κανένα ριβιού για μπουρδέλα να έλθεις στα ίσα και αύριο τον παίζεις μπανίζοντας κανένα μωρό με μίνι στο μετρό...
Ρε πυροβολημένε, πάενε παίξε το πουλάκι σου και ουστ από δω! Βλάκα!
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Stealthy τρεχα στη Mayia γρηγορα...Και ριξε και μια κριτικη μετα,γιατι δεν την εχω παρει ακομα
έχει καταντησει αηδία ρε παιδιά....
όποιον δεν τον ενδιαφέρει το θέμα ή το οποιοδήποτε θέμα,
απλά να μη συμμετέχει κι όχι να ειρωνεύετε και να προσβάλει!!
Υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα θέματα ν' ασχοληθεί...
Όπως είπε φίλος πιο πάνω, εδώ μέσα μπαίνουν ανθρώποι όλων, σχεδόν, των ηλικιών και επιπέδου μόρφωσης όπου μπορούν να βοηθήσουν τον Κώστα23!!
Φϊλε Κώστα, ελπίζω να βρεις λύση... ;)
όποιον δεν τον ενδιαφέρει το θέμα ή το οποιοδήποτε θέμα,
απλά να μη συμμετέχει κι όχι να ειρωνεύετε και να προσβάλει!!
Υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα θέματα ν' ασχοληθεί...
Όπως είπε φίλος πιο πάνω, εδώ μέσα μπαίνουν ανθρώποι όλων, σχεδόν, των ηλικιών και επιπέδου μόρφωσης όπου μπορούν να βοηθήσουν τον Κώστα23!!
Φϊλε Κώστα, ελπίζω να βρεις λύση... ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 21K