Νέα

Όλο μιλάς. Γαμάς καθόλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμμετέχεις στα thread. Mιλάς, μιλάς, μιλάς... Γαμάς καθόλου;

• Δεν γαμάω, μπαίνω εδώ για να συμμετέχω σε συζητήσεις μόνο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν γαμάω, εδώ μπαίνω για να υποστηρίξω την ομαδάρα μου.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γαμάω, εδώ μπαίνω για να ενημερώνομαι για Oίκους, Studio, CG,CT κλπ.

Ψήφοι: 6 46,2%
  • Γαμάω, ενημερώνομαι και συμμετέχω σε σχετικά threads.

Ψήφοι: 2 15,4%
  • Γαμάω. Γράφω κριτικές. Συμμετέχω σε threads.

Ψήφοι: 5 38,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χρηστο,δεν αμφισβητω να εχεις ωραιο σωμα,αλλα τι περιμενες να σου πει η ιεροδουλος?"Πως εισαι ετσι ρε κακομοιρη"?Λεφτα παιρνει,καλα λογια θα πει στον πελατη,ετσι παει..
Το ιδιο ισχυει και για την αποδοση σου,τα ιδια θα σου πει..παλι δεν αμφισβητω τις επιδοσεις σου ετσι?Τα ιδια ομως λενε σε ολους..

Εμένα πάντως μία, μου είπε πρόσφατα να πάω να πάω να γίνω αθλητής του σούμο!

xa xa xa xa xa xa xa xa

(και δεν πήρε tip!)

Επισκέπτης
Γαμαω και μιλαω σε οτι περπαταει και οτι κολυμπαει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το κολυμπαει ειναι λογο καλοκαιριου. :rockon:

Επισκέπτης
Το παλλικαρι ειναι δεκαοκτω ετων και οι υπολοιποι που τον κραζετε ειστε μεγαλυτεροι.
Εγω βλεπω οτι το παλλικαρι εχει λαθος αντιληψη και βλεπει τα πραγματα απο λαθος ισως σκοπια απ οτι εμεις σαν μεγαλυτεροι και πιο εμπειροι..
Επισης ομως βλεπω οτι το παλλικαρι εχει και αρχες  που ισως μερικοι το παραβλεπουν αυτο...
Δεν ειδα να βριζει κανεναν και να του θιγει την προσωπικοτητα του οπως κανουν πολλοι διαφοροι εδω μεσα και δεν εννοω συγκεκριμενα καποιον απο το παρον θρεντ, παρα μονο να υποστηριζει αυτα που πιστευει και στην τελικη αυτα που γουσταρει να κανει στην σεξουαλικη του ζωη.
Αυτο ισως κατι να λεει για τα δεκαοκταχρονα αλλα και κατι για τους μεγαλυτερους..

Φιλικα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Χρηστο,δεν αμφισβητω να εχεις ωραιο σωμα,αλλα τι περιμενες να σου πει η ιεροδουλος?"Πως εισαι ετσι ρε κακομοιρη"?Λεφτα παιρνει,καλα λογια θα πει στον πελατη,ετσι παει..
Το ιδιο ισχυει και για την αποδοση σου,τα ιδια θα σου πει..παλι δεν αμφισβητω τις επιδοσεις σου ετσι?Τα ιδια ομως λενε σε ολους..
Δεν γουσταρα να το πω αλλα το ειπα για να καταλαβετε τι θελω να πω.....

Επισκέπτης
Το παλλικαρι ειναι δεκαοκτω ετων και οι υπολοιποι που τον κραζετε ειστε μεγαλυτεροι.
Εγω βλεπω οτι το παλλικαρι εχει λαθος αντιληψη και βλεπει τα πραγματα απο λαθος ισως σκοπια απ οτι εμεις σαν μεγαλυτεροικαι πιο εμπειροι..
Επισης ομως βλεπω οτι το παλλικαρι εχει και αρχες  που ισως μερικοι το παραβλεπουν αυτο...
Δεν ειδα να βριζει κανεναν και να του θιγει την προσωπικοτητα του οπως κανουν πολλοι διαφοροι εδω μεσα και δεν εννοω συγκεκριμενα καποιον απο το παρον θρεντ, παρα μονο να υποστηριζει αυτα που πιστευει και στην τελικη αυτα που γουσταρει να κανει στην σεξουαλικη του ζωη.
Αυτο ισως κατι να λεει για τα δεκαοκταχρονα αλλα και κατι για τους μεγαλυτερους..

Φιλικα

Σωστός ο λαλακουκάκης. Συμφωνώ.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μπουρδελιαρηδες μου λειψατε παρ ολα αυτα ολοι ξερετε οτι μιλαω και πολυ μαλιστα και δεν γαμαω καθολου  :grin: :grin: ουτε πουτανες ουτε μελη του σαιτ ειμαι εδω για την κουβεντουλα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω βλεπω οτι το παλλικαρι εχει λαθος αντιληψη και βλεπει τα πραγματα απο λαθος ισως σκοπια απ οτι εμεις σαν μεγαλυτεροι και πιο εμπειροι..

Φιλικα
Ομως γιατι λες οτι ισως ειμαι λαθος κλπ....?

Επισκέπτης
μπουρδελιαρηδες μου λειψατε παρ ολα αυτα ολοι ξερετε οτι μιλαω και πολυ μαλιστα και δεν γαμαω καθολου  :grin: :grin: ουτε πουτανες ουτε μελη του σαιτ ειμαι εδω για την κουβεντουλα

Άμα δεν γαμάς μέλη σου σαϊτ μας στεναχωρείς γιατί θέλαμε να μας γαμήσεις και τώρα μας πικραίνεις...
Mε άλλα λόγια : και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς! Tσούπ! Πετάγεται από το πουθενά ο μαλάκας και σου γαμάει την αυτοσυγκράτηση!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Άμα δεν γαμάς μέλη σου σαϊτ μας στεναχωρείς γιατί θέλαμε να μας γαμήσεις και τώρα μας πικραίνεις...
Mε άλλα λόγια : και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς! Tσούπ! Πετάγεται από το πουθενά ο μαλάκας και σου γαμάει την αυτοσυγκράτηση!

ε δεν γινεται να τα εχουμε ολα  :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γαμαω παραπονο δεν εχω.το μονο που μου λειπει απο την Ελλαδα ειναι η Φυλης.η ρομαντικες μπουρδελοτσαρκες το απογευματακι στη Φυλης.....

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γαμαω παραπονο δεν εχω.το μονο που μου λειπει απο την Ελλαδα ειναι η Φυλης.η ρομαντικες μπουρδελοτσαρκες το απογευματακι στη Φυλης.....
Kαι μεσημερακι ακομα καλυτερα.
Εξω να εχει ηλιο να  μπαινεις μεσα και να μη βλεπεις την τυφλα σου,και να περιμενεις με αγωνια να δεις τι πουτανακι θα εμφανιστει μπροστα σου.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Kαι μεσημερακι ακομα καλυτερα.
Εξω να εχει ηλιο να  μπαινεις μεσα και να μη βλεπεις την τυφλα σου,και να περιμενεις με αγωνια να δεις τι πουτανακι θα εμφανιστει μπροστα σου.....
.....εχεις δικιο :)εγω πριν λιγο γαμισα και τωρα  την πηγα σπιτι.μου εκανε και δωρο ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ!!!!!τωρα θα τον παιξω 2-3 φορες να μου φυγει τελειως η καβλα!!!!!εχω τρομερη φαντασιωση που το γλυκο μουνακι με κατουραει στο μπανιο!!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
.....εχεις δικιο :)εγω πριν λιγο γαμισα και τωρα  την πηγα σπιτι.μου εκανε και δωρο ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ!!!!!τωρα θα τον παιξω 2-3 φορες να μου φυγει τελειως η καβλα!!!!!εχω τρομερη φαντασιωση που το γλυκο μουνακι με κατουραει στο μπανιο!!!!!
Δοκιμασε και φτυσιμο....και θα δεις....
Να σου κανει η' να τις κανεις.....μεσα στο στομα επιτοπου ομως....
η' spit kissing.....

Επισκέπτης
Ομως γιατι λες οτι ισως ειμαι λαθος κλπ....?

Θα το καταλαβεις αυτο φιλε μου οταν φτασεις σε μια ηλικια που θα χεις ζησει καποιες καταστασεις και θα τα δεις καπως διαφορετικα τα πραγματα.
Θα διαπιστωσεις τις αληθινες αξιες της ζωης που τωρα ειναι λογικο να μην μπορεις να συνειδητοποιησεις  λειτουργωντας με τον ενθουσιασμο που σε διακατεχει λογω της ηλικιας σου..
Αυτο δεν ειναι κακο και κατακριταιο αλλα ειναι φυσιολογικο.

Αυτες τις παροιμιες τις ξερεις?Δεν εχουν βγει τυχαια..

''Εκει που είσαι ήμουνα και δω που είμαι θα ' ρθεις.''
''Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.''
''Γέρου πορδή μην ακούς, λόγο ν' ακούς.''

P.s Ρε φιλε Υοrgo,εγω να δεις πως ειμαι σημερα!Δεν τη προλαβαινω την τουαλλετα...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
A ρε κωλοφαρδε εχεις εκει ολα τα Ρωσιδακια-καυλακια και κανεις τρελο  παιχνιδι.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμένα πάντως μία, μου είπε πρόσφατα να πάω να πάω να γίνω αθλητής του σούμο!

xa xa xa xa xa xa xa xa

(και δεν πήρε tip!)

πες μου ότι λέγεσαι και Πολίτης να γελάσει και ο κάθε πικραμένος....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Aπό όσους ψήφισαν οι γαμιάδες πλειοψηφούν καταπληκτικά. Οι άλλοι που δεν γαμάνε τι κάνουν; Πώς εκτονώνουν τις σεξουαλικές ορμές τους;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Mαλον εισαι ο μουνιλας με αλλο ονομα......φιλε.......
ειπαμε....όλα τα ξέρεις εσύ.....
ρε μαλάκες...μήπως του έχει έρθει εκεί στο στρατό καμιά οβίδα στο κεφάλι και τελικά δεν είναι από γεννησιμιού του αλλά επίκτητο;
Άλλωστε 10% απώλειες στο στρατό δικαιολογούνται....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε συ δε σε αναγνωριζω,ηρεμησε ρε συ..εχω δει συζητησεις σου και φαινεσαι πολυ ηρεμος,τι επαθες τωρα?
Τι να πάθω; Είπαμε....την υπερβολική βλακεία δεν την αντέχω. Όσο σκέφτομαι πως κάτι τέτοιοι κυκλοφορούν στο δρόμο και σε κάποια χρόνια θα περιτριγυρίζουν τις κόρες μου...αρρωσταίνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom